- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina, još će mijenjati rune na Shadow Poweru i kaj će se sa njima dobiti ali ako najbolja bude 800 Life on Hit onda cijeli skill gubi smisao. Pogotovo na HCu.
Vidi se da sa novim patchom žele u potpunosti ukloniti Life Steal iz igre. Kod Wizarda su ga maknuli sa Magic Weapona i Spectral Bladesa, na DHu sa Shadow Power, nisam proučavao ali tako je vjerojatno i na ostalim klasama.
Ali treba pričekati, jer će skillovi uvelike ovisiti i o afixima na novim itemima.
Btw. tko igra sa Wizardom mali hint - CM + Pulsar = One shot fest
Da, Pulsar jako obecava, ali ako nerfaju WW ili CM... nista od toga.
furacu wizza s buzodovanom namocenim u otrov kobre:DD
Meni nije jasan ovaj dio za wizzarda...
Crystal Shell : Increase the maximum amount of damage absorbed to 0 damage.
Ged od silnih isprobavanja i kombiniranja opreme koju imam na raspolaganju nasao sam da mi je najugodnije igrati sa ovom kombinacijom
i do daljnjeg igram s tim buduci da jako dobro ide na MP9 i mislim da ni sa jednom klasom nisam tako brzo rjesavao moje kratke runove na Act1. Teleport mi je zakon :)
Cak sam isprobao i sa Zuni setom sa kojim imam 243k DPS-a ali najmanji IAS, 2.51. I da, po svemu sudeci treba obratiti paznju i na EHP. Tesko je to sve izbalansirati sa nekom razumnom svotom golda. Kao i kod svake klase.
pa to znaci da ce ti apsorbat 0 demiđa:D znaci ak te neko opali za 0 dmg siguran si jel ce se absporbat:DD
pa to znaci da ce ti apsorbat 0 demiđa:D znaci ak te neko opali za 0 dmg siguran si jel ce se absporbat:DD
Znači da kad te netko udre ćeš primit 100% dmg, jer neće ništa apsorbirat...
Znači da kad te netko udre ćeš primit 100% dmg, jer neće ništa apsorbirat...
to je samo za plašenje mobova da ti nece moc nista:D
Pozz,imam jedno pitanje.
Kupio sam DIABLO 3 preko ove stranice.
E sada mene zanima,da li je to digitalno izdanje
ili ce mi stice igra na ruke???
Jer kada odem pod svoj profil,vidim da sam kupio igru DIABLO
i pise malo naprijed processing.Sta bi to trebalo znaciti?
I ako je netko kupovao preko ove strane igru,molio bih ga
da malo objasni preko privatne poruke sta trebam raditi sljedece.
Hvala
Pozz,imam jedno pitanje.
Kupio sam DIABLO 3 preko ove stranice.
E sada mene zanima,da li je to digitalno izdanje
ili ce mi stice igra na ruke???
Jer kada odem pod svoj profil,vidim da sam kupio igru DIABLO
i pise malo naprijed processing.Sta bi to trebalo znaciti?
I ako je netko kupovao preko ove strane igru,molio bih ga
da malo objasni preko privatne poruke sta trebam raditi sljedece.
Hvala
piše da je digital, tako da trebao bi dobiti key igre od njih, ili u mailu i na stranici.
Sta se svi napalili na te wizarde u zadnje vrijeme :)
Nisu se ljudi toliko napalili na wizarde, koliko su se napalili na dizanje paragona (bar ja tako shacam cijelu situaciju + osobno sam igrao samo s barbom pa mi ovo super dode).
Tako ce za par tjedana svi pricat o npr. WD pa o nesretnim DH....itd...
Kod mene nakon jucerasnjeg dana to izgleda ovako:
http://i.imgur.com/QOZ0OCw.jpg
...tj ovo:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828
Mjesta za napredak ima, samo to su sada sitnice.
Kako za Tripox nikako nemam golda (u niti jednoj kombinaciji), mozda bi bilo ok utopit na AH Zuni kombinaciju i uzeti Natalya's Bloody Footprints bootse + Natalya's ring posto s njima dobivam odlicnih 7 CC?
Ako sve to zaokruzimo i pogledamo kako to sada trenutno izgleda, bi li trebao mozda promjenit koji skill/rune:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#VQXhYT!ghW!YZccYc
Danas napokon igram!!
Tko bi samnom igrao da dignem wiz na 60, ponude u box, wiz je trenutno 48 lvl...
Nisu se ljudi toliko napalili na wizarde, koliko su se napalili na dizanje paragona (bar ja tako shacam cijelu situaciju + osobno sam igrao samo s barbom pa mi ovo super dode).
Tako ce za par tjedana svi pricat o npr. WD pa o nesretnim DH....itd...
Kod mene nakon jucerasnjeg dana to izgleda ovako:
http://i.imgur.com/QOZ0OCw.jpg
...tj ovo:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828
Mjesta za napredak ima, samo to su sada sitnice.
Kako za Tripox nikako nemam golda (u niti jednoj kombinaciji), mozda bi bilo ok utopit na AH Zuni kombinaciju i uzeti Natalya's Bloody Footprints bootse + Natalya's ring posto s njima dobivam odlicnih 7 CC?
Ako sve to zaokruzimo i pogledamo kako to sada trenutno izgleda, bi li trebao mozda promjenit koji skill/rune:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#VQXhYT!ghW!YZccYc
Danas napokon igram!!
moj savjet predji na achron ja sam isto dugo bio jako na freeze build i kad sam promjenio skuzio sam da je sto puta brze i bolje i opustenije nemoras stiskat ko seljak....
http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/23014695
Pozzz,evo i kod mene svetog kljuca za ovu igru :)
Neg omi mozete poslati link da skinem igru?Jer na battlenetu
vidim samo demo a nigdje full igru i da upisem key
moj savjet predji na achron ja sam isto dugo bio jako na freeze build i kad sam promjenio skuzio sam da je sto puta brze i bolje i opustenije nemoras stiskat ko seljak....
Hvala na preporuci no archon ne dolazi u obzir...ni pod razno.
Nikako mi se ne svida.
Sto se tice "stiskanja ko' seljak", prije jako puno godina sam shvatio da ako hocu normalno igrat da moram imati tipkovnicu koja je i namjenjena za igranje pa tako to luidacko stiskanje rijesim s jednim klikom + mogu slozit macro da se za neke stvari ponavlja koliko god hocu pa tako neke skillove stisnem samo jednom i on ih ponavlja do kada hocu (npr. Storm Armor).
Ovu kombinaciju "1+2+3" rijesim s jednom tipkom i igram laganini tj. manje klikam nego s npr. barbom.
Tipkovnice s macrom i za gejmanje su FTW (kao i mis)...tko nije probao, ne zna sta propusta.
Sada za neki poklon od bolje polovice pikiram G13:
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g13-advanced-gameboard
Super ce mi doci + lijepo mi pase uz saku pa se ruka nista ne umara, ali do onda cu i dalje uzivat na MS Sidewinderu i s njime izbjegavat to udaranje po 123.
Ja sam isprobao archona, naravno nije bio nabrijan kao tvoj ali sve u svemu nije mi sjeo. A tipke se ne moraju bas sumanuto stiskati kao, kako kazes, seljak. Vecina vjerojatno u nekom trenutku pocne panicariti pa sumanuto lupati po tipkama ali nema potrebe, dovoljno je naci neki ritam i lagano. Priznajem da nije bas idealno ali ni toliko strasno kako mozda nekima izgleda. A meni je freeze wiz izuzetno zabavan sa onim teleportom. Teleportiram se u srediste hrpetine trasha pa frost nova pa operi, pa sljedeca najbliza hrpa teleport frost nova operi i tako dalje .... Ni sa jednom klasom nisam tako brzo skupljao xp poene, za nekih 4-5 dana sam napravio 37 paragona sa nista vise igre, a mozda i manje, nego sa drugim klasama.
Evo moj rekord streak. Ne igram nešto puno s ww barbom, niti sam puno pokušavao ali je višestruko veći od svakog chara s kojim sam igrao. Vjerojatno vi iskusni ww barbovi imate još i više
Evo moj rekord streak. Ne igram nešto puno s ww barbom, niti sam puno pokušavao ali je višestruko veći od svakog chara s kojim sam igrao. Vjerojatno vi iskusni ww barbovi imate još i više
Jako jako lijep streak, nikad nisam baš išao za tim, znam da su mi oko 100 znali bit, al 1000 je lijepa cifra :D
Jako jako lijep streak, nikad nisam baš išao za tim, znam da su mi oko 100 znali bit, al 1000 je lijepa cifra :D
To ti je cijeli fields + cijeli decaying cave, da je još uletio cijeli weeping bilo bi duplo
Na GO sam, pa nisam bas jako proucio iskopane podatke, ali ima zgodnih stvari. Malo mi je zao sto ode Archon, ali to smo znali :)
Drago mi je za nerf Shadow powera, bilo je besmisleno da sa perma gloom DH i velkim attack speed mogu tankati cijeli uber run, bolje nego monk ili barb. Jedino mi nije jasno - nigdje se ne spominju novi monster poweri - sa buffovima na itemima i skillovima (vidi DH bombe), trenutni mp10 ce biti dosadan (i sada vec je). No, sa novim levelima i paragon pointsima, tezina ce se sigurno skalirati nekako. Ima jos puno vremena, nazalost :)
Sto se tice loot 2.0, potvrdjeno je da ce doci kao zadnji patch prije ekspanzije (pre-expansion patch), tako da nista od toga do sljedece godine izgleda, tako da ne rasprodajte opremu uzaludno (konzole nemaju loot 2.0 nego samo smart drops, neki to zovu 1.5).
btw ladder clanovi i clan pvp obecava..
Na GO sam, pa nisam bas jako proucio iskopane podatke, ali ima zgodnih stvari. Malo mi je zao sto ode Archon, ali to smo znali :)
Ne razumijem ovaj dio...
Ne razumijem ovaj dio...
Pardon, perma archon odlazi. Trenutno uz malo bolji gear i attack speed/critical mass mozes odratiti cijeli act pod archonom.
Ja sam isprobao archona, naravno nije bio nabrijan kao tvoj ali sve u svemu nije mi sjeo. A tipke se ne moraju bas sumanuto stiskati kao, kako kazes, seljak. Vecina vjerojatno u nekom trenutku pocne panicariti pa sumanuto lupati po tipkama ali nema potrebe, dovoljno je naci neki ritam i lagano. Priznajem da nije bas idealno ali ni toliko strasno kako mozda nekima izgleda. A meni je freeze wiz izuzetno zabavan sa onim teleportom. Teleportiram se u srediste hrpetine trasha pa frost nova pa operi, pa sljedeca najbliza hrpa teleport frost nova operi i tako dalje .... Ni sa jednom klasom nisam tako brzo skupljao xp poene, za nekih 4-5 dana sam napravio 37 paragona sa nista vise igre, a mozda i manje, nego sa drugim klasama.
neznam bas ja sam imao sve najbolje takodjer za freeze i isti build ko ti do 90 paragona i promjenio i skuzio da mi ovako opustenije i manje efekata da ne ispadnu oci sad kad neki wiz udje pa freeza pa mi cudno bude za oci neznam kako sam do 90 paragona stiskao ko manijak :D
Meni je rekor oko 200...jadno....
Ovo tvoje je presirovo!
Nego, zna li se sta kada dolazi iduci patch (ne mislim na loot 2.o i te sheme vec neki patch)?
Ono, nije da mi treba vec volim vidjeti da se radi na igri.
Danas mi uletio za kikiriki The Wailing Host pa sam navukao LOH na 776 , a to ide jos gore kada dode novi amulet.
Uz to 9 IAS, 4,5 CC, ekstra damege protiv elita, int....ma milina.
Prvo sam mislio piknit Unity no sada trenutno odustajem od tog nauma jer mi je ovo dovoljno (bar za sada) te sada samo gejmam i skupljam paragone te demonic e. za kraftanje glovesa i shouldersa (mozda pokusam i amulet kraftat, ali mislim da nema smisla za sada...bar ne dok ne skraftam bolje glovese).