Blizzard slusa community i shvatio je kako ga treba napravit...
Zivi bili pa vidjeli.
Blizzard slusa community i shvatio je kako ga treba napravit...
Zivi bili pa vidjeli.
Veselim se PTR-u na kojem ćemo konačno moći testirati sve te nove stvari. A onda ćemo biti i pametniji kako taj re-roll radi, sigurno će i tu biti veliki faktor sreće u igri.
Pretpostavljam da će onda biti i recepata za nove stvari.
Ma ja isto nema sanse da nesto previse ulazem u iteme prije ekspanzije...samo cu neke sitnice mozda mjenjat, nista drasticno.
Zanima me samo ona stvar s re-roll na legendary itemima tj. znaci da bi mogli u teoriji kupit jeftin Echoing s visokim DPS-om, CHD-om i recimo strenghtom i to je sada na AH bes socketa jako jeftino i onda se nadat da cemo dobiti free socket i samim time dobit ultradobar Echoing? Ili recimo druga opcija, kupit Echoing s visokim DPS-om, free socketom i npr. strenghtom (gledam statse za sebe tj. za barba) i napravit re-roll te se nadati da cemo dobiti CHD?
U teoriji, to bi trebalo biti to...zar ne?
Onda mi se isplatilo sada staviti u stash par Echoinga i cekati Loot 2.0 te iskusati srecu (onda bi se za malo love dobilo vrhunsko oruzje, samo pitanje je koliko ce biti "vrhunsko" s izlaskom patcha).
I jos jedna stvar, ima hrpa, ali hrpa legendary itema kojima nedostaje samo "ono nesto" i to nesto bi mogli dobit s izbacivanjem neke gluposti s oruzja i re-rollom?
Sve ovo mi zvuci nekako predobro, ali ako ce biti tako onda ce Diablo biti ultrazanimljiv jer cemo s legendary itemima moci raditi doslovno cuda s tim re-roll.
Od sada ne upotrebljivih oruzja bi se dalo iskombinirat vrhunske stvar sa zamjenom tog jednog statsa.
Ja mislim da neces moc dodavat stat nego ces npr ako je na oruzju dex a tebi treba str moc rerollat taj jedan stat,tj moci ces mjenjat postojecu statistiku a ne dodavat po volji neke druge statistike ko npr AIS itd...barem sam to tako ja razumio.
može malo pojašanjenje tih engleskih inačica, re-roll šta to točno znači u hrvatskom prijevodu?
Ja mislim da neces moc dodavat stat nego ces npr ako je na oruzju dex a tebi treba str moc rerollat taj jedan stat,tj moci ces mjenjat postojecu statistiku a ne dodavat po volji neke druge statistike ko npr AIS itd...barem sam to tako ja razumio.
Da, na to sam i mislio....maknes jedan stat i pokusas dobit neki drugi.
Nema sanse da ti daju da mozes birat, to nece biti nikako, samo radis re-roll i nadas se da ces dobiti nesto sto ti pase.
Uglavnom, razumijemo se.
ima tko zainteresiran, da mi pomogne napravit hellfier ring?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/20406776
ako ima, nek me doda.
Ekipa gdje je trenutno najjeftinije diablo 3
Još jedan:
http://images.scribblelive.com/2013/8/21/c8e3c1ef-a382-4984-8f33-9ab5453218c2_800.jpg
Kad unesem ovaj Fist umjesto furya (sa marquise gemom) u d3rawr dobijem 140k dpsa
još jedan zanimljivi Screen: http://images.scribblelive.com/2013/8/21/7ddbf428-4dfd-4c06-a2be-34a561879134_800.jpg
Covjece,mi kaj smo presli prek 300k dmg promjenimo oba oruzja,stavimo ova nova po 3k dmg i evo nas na oko 600k...a da ne govorim ostala oprema sigurno ce bit nekih bolesnih beltova,helmova itd.Ovi sta su davali po 7k eura za echo i ostale iteme ce se poubijat
Kratko pitanje gdje je moguće kupit najpovoljnije ključ za punu verziju igre. Ako je moguće i navest cijenu i način plaćanja.
Unapred hvala
G2Play, uzimaju sve kartice, a podrzavaju i Paysafe Card za HR :)
Još jedan:
http://images.scribblelive.com/2013/8/21/c8e3c1ef-a382-4984-8f33-9ab5453218c2_800.jpg
Kad unesem ovaj Fist umjesto furya (sa marquise gemom) u d3rawr dobijem 140k dpsa
još jedan zanimljivi Screen: http://images.scribblelive.com/2013/8/21/7ddbf428-4dfd-4c06-a2be-34a561879134_800.jpg
Covjece,mi kaj smo presli prek 300k dmg promjenimo oba oruzja,stavimo ova nova po 3k dmg i evo nas na oko 600k...a da ne govorim ostala oprema sigurno ce bit nekih bolesnih beltova,helmova itd.Ovi sta su davali po 7k eura za echo i ostale iteme ce se poubijat
iskreno, i da to nije tako, moraš stvarno biti kreten dati 7k eura za jedan item u bilo kojoj igri. jednostavno, to je sadržaj koji bi morao dobivat u igri proizvodu koji si platio džabe! ali taj njihov blizardov bezobrazluk, stvarno ne poznaje granice. ali neka, nadam se da su se ljudi opametili, i da neće više keširat puste iljadarke eura i miljarde golda za opremu, jer to više nema smisla do izlaska ovog novog patcha koji će nam omogućit noviju poboljšanu opremu, i kvaliteniji drop. do tada, samo farmanje i kud koji mili moji.
iskreno, i da to nije tako, moraš stvarno biti kreten dati 7k eura za jedan item u bilo kojoj igri. jednostavno, to je sadržaj koji bi morao dobivat u igri proizvodu koji si platio džabe! ali taj njihov blizardov bezobrazluk, stvarno ne poznaje granice. ali neka, nadam se da su se ljudi opametili, i da neće više keširat puste iljadarke eura i miljarde golda za opremu, jer to više nema smisla do izlaska ovog novog patcha koji će nam omogućit noviju poboljšanu opremu, i kvaliteniji drop. do tada, samo farmanje i kud koji mili moji.
Ne kužim zašto bi morao biti kreten. Što ako taj isti koji je dao tih 7k eura za svoje gušte na računu ima još dvije milje (a Švicarac je pa me ništa ne bi čudilo), ima riješeno stambeno pitanje i mirovinu i jednostavno želi za svoje gušte potrošit pare? Gdje je problem ako je i dao tih 7k? Što je bolje da izađe van i potroši tih 7k na sedam noči sa skupim kurvama ili u kazinu ili gdje već?
Njegove pare, njegovi gušti.
Očekivano je da kad se igra upgradea da svi itemi postanu bezvrijedni tako je oduvijek u blizzardu tj taj koncept furaju u WoWu vec godinama.
Kad izađe ova expanzija i ako bude uspješna što ne očekuješ i novu expanziju (opet će itemi izgubit na vrijednosti...)
Ništa nije vječno, kupi računalo danas, za 5 godina će biti skoro bezvrijedno.
I nemojte se za.jebat i prodavat iteme odma debelo underpriced ko što vidim neki u panici rade...igrat će se još itekako do ekspanzije...ima se što raditi (xp, DE za enchanting)
Pozdrav!
Čitam najave expanzije, noviteta pa dobio i ja volju da nazad vratim "peglanju". :-)
Stvarno mi se sviđaju sve ove novosti i jedva čekam ekspanziju, ali nisu mi jasni neki noviteti koji dolaze prije (u slijedećoj zakrpi), pa ak bi bili voljni objasniti... ;-)
Što je točno taj "loot 2.0" sistem i koje još stvari osim toga dobivamo u zakrpi???
Hvala!
Pozdrav!
Čitam najave expanzije, noviteta pa dobio i ja volju da nazad vratim "peglanju". :-)
Stvarno mi se sviđaju sve ove novosti i jedva čekam ekspanziju, ali nisu mi jasni neki noviteti koji dolaze prije (u slijedećoj zakrpi), pa ak bi bili voljni objasniti... ;-)
Što je točno taj "loot 2.0" sistem i koje još stvari osim toga dobivamo u zakrpi???
Hvala!
Pozdrav!
Hvala!
Svi itemi će padati rijeđe, pogotovo žuti, ali legende će padati više i bit će "bolje", tj. više "unique".
Mislim da ljudi bezveze prodaju trenutne iteme jer radi vec spomenutog re-rolla ce biti u mogucnosti dobiti jos bolje oruzje/ili neki dio opreme jer uz malo srece ce re-roll mjenjanjem jednog statsa napraviti od dobre stvari jos bolju.
OK, sada ne gledam na ove bolesne iteme s preko 3 k DPS-a., ali upitno je i hoce li talvi itemi s toliko DPS-a biti "normalni" ili ce to biti oni koji danas kostaju npr. 7000 €.
Za sve nas koji smo presli tih 300 k DPS-a, dolazi MP20 pa ce spomenutih 600 k DPS-a biti jos na granici za neko, recimo normalno igranje.
Mislim da ljudi bezveze prodaju trenutne iteme jer radi vec spomenutog re-rolla ce biti u mogucnosti dobiti jos bolje oruzje/ili neki dio opreme jer uz malo srece ce re-roll mjenjanjem jednog statsa napraviti od dobre stvari jos bolju.
OK, sada ne gledam na ove bolesne iteme s preko 3 k DPS-a., ali upitno je i hoce li talvi itemi s toliko DPS-a biti "normalni" ili ce to biti oni koji danas kostaju npr. 7000 €.
Za sve nas koji smo presli tih 300 k DPS-a, dolazi MP20 pa ce spomenutih 600 k DPS-a biti jos na granici za neko, recimo normalno igranje.
Vjerojatno će svi ti itemi od 3k dmg biti bound tako da se neće moći prodavati.
Ovako bi sami sebe pokopali da samo tako izbace nove iteme duplo jače nego što su sad stvorili.
Biti će valjda kao i s itemima koje kraftamo, možeš napraviti super item, ali ga ne možeš prodati.
Ne kužim zašto bi morao biti kreten. Što ako taj isti koji je dao tih 7k eura za svoje gušte na računu ima još dvije milje (a Švicarac je pa me ništa ne bi čudilo), ima riješeno stambeno pitanje i mirovinu i jednostavno želi za svoje gušte potrošit pare? Gdje je problem ako je i dao tih 7k? Što je bolje da izađe van i potroši tih 7k na sedam noči sa skupim kurvama ili u kazinu ili gdje već?
Očekivano je da kad se igra upgradea da svi itemi postanu bezvrijedni tako je oduvijek u blizzardu tj taj koncept furaju u WoWu vec godinama.
Kad izađe ova expanzija i ako bude uspješna što ne očekuješ i novu expanziju (opet će itemi izgubit na vrijednosti...)
meni je stvarno kretenizam dati za bilo kakvu stvar iz neke igre, tolike pare, nema veze jel on bogat ili nije. to je čisto preseravanje, nikada to ne bih napravio da sam najpijaniji. ne zato jer sam škrt, već zato jer mi je to besmisleno. svi ti itemi, mogu doć u vrh glave 100 eura ako se već i kupuju, jer sama igra ne dođe toliko, dakle precijenjuje se vrijednost itema a samo zato da bi neki dobro zaradili, prije svega blizard. ja sam svoje reko na tu temu, ne da mi se nikoga uvjeravat u ništa. ako će rađe potrošit te pare na jedan item iz igre, nego uložit npr u namještaj u kući, njegova stvar. ja ipak smatram da je tu love, bolje iskoristit na nešto svrsishodnije nego na jedan item iz igre, ma koliko dobra bila.
Vjerojatno će svi ti itemi od 3k dmg biti bound tako da se neće moći prodavati.
Ovako bi sami sebe pokopali da samo tako izbace nove iteme duplo jače nego što su sad stvorili.
Biti će valjda kao i s itemima koje kraftamo, možeš napraviti super item, ali ga ne možeš prodati.
Siguran sam 99% da ce tako kraftani itemi tj. oni kojima napravimo re-roll biti BOA.
Nemam bas neko posebno misljenje o BOA itemima, nekako sam se pomirio sa time da ono sto kraftam bude na accountu.
GoodAngel kaže...
meni je stvarno kretenizam dati za bilo kakvu stvar iz neke igre, tolike pare, nema veze jel on bogat ili nije. to je čisto preseravanje, nikada to ne bih napravio da sam najpijaniji. ne zato jer sam škrt, već zato jer mi je to besmisleno. svi ti itemi, mogu doć u vrh glave 100 eura ako se već i kupuju, jer sama igra ne dođe toliko, dakle precijenjuje se vrijednost itema a samo zato da bi neki dobro zaradili, prije svega blizard. ja sam svoje reko na tu temu, ne da mi se nikoga uvjeravat u ništa. ako će rađe potrošit te pare na jedan item iz igre, nego uložit npr u namještaj u kući, njegova stvar. ja ipak smatram da je tu love, bolje iskoristit na nešto svrsishodnije nego na jedan item iz igre, ma koliko dobra bila.
Ti baš ne kužiš koncept slobodne volje. Svatko ima pravo sa svojim parama raditi što hoće. To što ti misliš da bi trebao kupiti nešto korisno je tvoje mišljenje i samo tvoje. Ako ima para želi taj i taj item zašto ga ne kupiti.
Ubuduće svoja uskogrudna razmišljanja zadrži za sebe.
Baš to, svatko radi sa svojom lovom što hoće.
Ko što mene isto netko smatra kretenom što imam original software, i što kupujem igrice. A kad se većina toga može skinuti s torrena.
Ali eto, ne razmišljamo svi isto.
Koliko ljudi toliko ćud.
A i svaka roba ima svog kupca :D
Tako i taj item od 7k eura ili više.
Kad smo na ovoj temi o kupovini, baš me zanima šta onaj CRO sada kaže.
Prije je nudio 10k eura za najbolji EF na svijetu, baš me zanima jel mu još stoji ta ponuda, s obzirom na iteme koje može imat u ekspanziji ;)
Ti baš ne kužiš koncept slobodne volje. Svatko ima pravo sa svojim parama raditi što hoće. To što ti misliš da bi trebao kupiti nešto korisno je tvoje mišljenje i samo tvoje. Ako ima para želi taj i taj item zašto ga ne kupiti.
Ubuduće svoja uskogrudna razmišljanja zadrži za sebe.
ma nemoj, ajde da i ja napravim pametan ko ti pa da kažem da je i moj koncept slobodne volje ulogirat se ovdje i napisat točno ono što sam napisao.
što se tiče mojih uskogrudnih stavova, imam pravo na njih i neću ih zadržat za sebe forum služi za raspravu a ne da bi ja govorio ono što funboyevci blizardove pohlepe žele.
Uglavnom nemojte trositi demonic essence sada na craftanje kad ce trebati u expanziji,znam da je daleko ali nema smisla :)
Loot 2.0 i nephilim trials dolaze patchem prije expanzije a ne sa njom.
Ja sam danas probao kraftat nešto bolje za barbara... Dobio sam upgrade za bracere, a kraftao sam 51 amulet i sve -19k i gore, i kraftao sam 50 rukavica i ništa nisam dobia. Preloš sam :(
pozz svima...vidim ode neke komentare kao npr jedva cekam da izadje ekspa odma cu je kupit itd.. ali ljudi ne razume da sve ovo sta su oni nabrojali dosad i sta ce predstavit u sljedecem periodu da je to vec tribalo bit u obicnom d3 jel kad malo bolje pogledate sta je d3 vanila ponudila igracima osim novih skilova sve ostalo je cisti promasaj..diablo je uvik bia loot game i uvik je samo bia 1 cilj a to je ic ubit diabla s tim da ti on mora bacit najbolje stvari a recite vi meni kad ste u d3 isli ubit diabla a da niste prelazili tezinu igre.... bzvz jednostavna igra s velikom dozom pohlepe koja zivi na staroj slavi...nemojte mislit da ce blizz napustit rmah digli jako puno novaca i to namjeravaju i dalje unajmili su dosad 2 game directora koji nemaju pojma sta je d1 i d2 tako da od d3 nismo mogli ni puno ocekivat jel..d1 i d2 za svoje vrimena su sto puta bolji od d3 za sadasnje vrime...vidit cemo sta dalje nude u sljedecim mjesecima ali zasad me nije nista impresioniralo i triba dobro razmislit jer ekspanzija ce po mojoj procjeni kostat oko 250 do 300 kn sta nije malo jel...