kad se već vrti sve oko golda, jel možda tko kupovao gold od kakvih kineza da je sve prošlo ok.
Mimo RMAH naravno, na to mislim
kad se već vrti sve oko golda, jel možda tko kupovao gold od kakvih kineza da je sve prošlo ok.
Mimo RMAH naravno, na to mislim
U vise navrata ukoliko trader ima positivan feedback sve ce bit ok , iako sad je cijena skoro ista kod kineza i na rmahu tako da niej bas vrijeme za kupnju dok ne spuste cijenu.
Dovukao sam wizza do lvl 60 u SC, pa sad me zanima neki dobar build, love recimo da imam 60m sad, s time da mi je budžet recimo 200-300m, nabavim gold lako ako je potrebno.
Prvi puta da igram s wizzom, pa pojma nemam ništa o njemu :D
Ja sam bio preko mmogoldbay-a za frenda uzimao,sve proslo uredu.
Evo malo gledao likove svoje i naletio na svog bivšeg HC lika, našu vezu je HEP prekinuo jedno lijepo večer dok smo rokali sve na MP3 kao od šale, ali baš kad sam naletio na 2 elita, ko zavraga, uvijek neko s*anje se dogodi kad baš uletim u elite.
I da, naletio na elite, pa nisam niti jedan udarac napravio, samo bum, nema struje u kući.
Reko super, odmah sam znao šta me čeka. Iako sam se nadao da ću možda biti živ, jer sam bio dobro nabrijam s armorom i resistom.
I tako.
Iteme sam imao da bi plakao sad za njima:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008
Ali imam sad novu trebu doktoricu, dobro nam ide, ali nije mi toliko dobra kao monk.
Evo Lovca nazad u igri ;)
Lagano sam se vratio na dobrog starog wizzarda s kojim sam i počeo igrat :D 220k nenabafan, arcon build i šibam lagano :D
nisi se malo zeznul toliko imaš nabafan , pogledaj si na diablo progresu piše da imaš 188,882.00 unbuffed
Evo Lovca nazad u igri ;)
Lagano sam se vratio na dobrog starog wizzarda s kojim sam i počeo igrat :D 220k nenabafan, arcon build i šibam lagano :D
nisi se malo zeznul toliko imaš nabafan , pogledaj si na diablo progresu piše da imaš 188,882.00 unbuffed
Ma pusti ti diablo progres ;) Nemaju oni pojma :P
Nego probao sam sad sa Skornom igrat ko ti, čudno mi je, više umirem, a imam više ls...
ma ta unbuffed šema sa progressa je retardirana, ali opet služi svrsi.. da ubraja passive koje koristiš, ranking liste nebi štimale.
znam par ljudi koji si prije log-outa skroz razmontiraju skillove i slože buffove da kada im netko pogleda profil imaju nenormalan DPS.. ista stvar bi bila i sa progressom da se ubrajaju buffovi.
opet sa druge strane ako ti uvijek igraš sa određenim passive-ima, po meni je skroz OK reći dotičnu cifru u koju su ti passive-i ubrojani..
monkove to svejedno ne pogađa.. jedino što ti progress može skinuti je follower buff
Zato mi je puno draža stranica http://d3up.com/na kojoj ti se u dmg normalno ubrajaju pasivi koje ionako ne mijenjam nikad :D
Btw ionako je to stalno tu pa zašto se ne bi ubrajalo ;)
monkove to svejedno ne pogađa.. jedino što ti progress može skinuti je follower buff
Skida meni 6k dmga sa amuleta (hidden dmg)
Ja sam išao na arcon wizzarda i imam dosta bonusa, mislim da se ti bonusi baš i ne ubrajaju u dmg ovaj napisani ili sam u krivu????
Skida meni 6k dmga sa amuleta (hidden dmg)
šta si na kraju poslao upit o čemu se tu radi?
dobro može i monku skinuti na par skillova koje nitko ne koristi
šta si na kraju poslao upit o čemu se tu radi?
Nisam, nego imaš na http://www.d3rawr.com/ mogućnost da vidiš imaš li na gearu išta hidden dmga i kolika je razlika (meni na amuletu nije avg 27-60 nego 52-60)....
Očito da progress ne pokazuje hidden dmg, mada se u igri uredno prikazuje kao paper dps
Nego probao sam sad sa Skornom igrat ko ti, čudno mi je, više umirem, a imam više ls...
Nema ti skorn bas smisla za archona - spor je i daje ti puno manji dmg nego black weapon sa triumivratom i tal rashom.
Nema ti skorn bas smisla za archona - spor je i daje ti puno manji dmg nego black weapon sa triumivratom i tal rashom.
igram s skornom i nemam nikakve probleme s njim, dosta je brz samo se treba pretvorit odma u archona , peglam na mp 7 cijelo vrijeme i rušim sve ko od šale, jedino imam probleme kad mi bacaju led da me smrznu ,ali i to sam usavršio je eliti padnu prebrzo..... jedino kad su dvoje na kupu onda se bemje loma
igram s skornom i nemam nikakve probleme s njim, dosta je brz samo se treba pretvorit odma u archona , peglam na mp 7 cijelo vrijeme i rušim sve ko od šale, jedino imam probleme kad mi bacaju led da me smrznu ,ali i to sam usavršio je eliti padnu prebrzo..... jedino kad su dvoje na kupu onda se bemje loma
Ja isto mp7 ko iz šale igram, mobovi padaju ko iz šale, a elite u 10 sekunda (vjerovatno kraće), dobar je ls na mom skornu je 5, samo šta nemam dmg puno, imam manje od 200k s njim
Ja isto mp7 ko iz šale igram, mobovi padaju ko iz šale, a elite u 10 sekunda (vjerovatno kraće), dobar je ls na mom skornu je 5, samo šta nemam dmg puno, imam manje od 200k s njim
to bi baš htel videt kak to tebi ide na mp 7 imaš 150 k manje dps-s od mene , s tim dps-om kaj ti imaš je meni tak išlo na mp 5 ko iz šale
Preporuka. Ak si wizard idi na cm dok sa archonom sa buffovima ne predjes 400k dps. Po meni bi optimalno bilo 500k. Btw. Nista osim mp 10 se ne isplati, a cak i slabiji cm wizz moze rasturati sa monkom i 2 barba ili sl.
Nisam mislio da će se prodati gold ovako brzo. Stavio 850M golda i nakon 2-3 minute sve odmah otišlo.
ja sam jučer sa monkom odsolirao ubere na mp8 za probu..
ghom i azu su bili piece of cake.. baš sam bio pogledao, imao sam još 28 min. NV-a nakon što je borba završila
na khule-u i siegebreakeru sam dva puta poginuo i onda king i maghda su išli solidno.. moram još malo ojačati za mp10 pokušaj, iako vjerujem da bi se uz par uzastopnih pokušaja uspjelo i to..
to bi baš htel videt kak to tebi ide na mp 7 imaš 150 k manje dps-s od mene , s tim dps-om kaj ti imaš je meni tak išlo na mp 5 ko iz šale
solo mp7 ko iz šale, u partyu ne ide dobro jer arkon nestane instant :(
Evo odigrao malo na mp10 malo, digao jedan lvl, jedan legendary. Uglavnom, sve manje i manje volje za igru imam :D
mene volja hvata u valovima.. krenem igrati, osjetim gađenje, ne upalim par dana, pa mi se onda opet igra, bacim par run-ova, dignem koji lvl itd..
Ja isto tako. Bacim run sa uvjezbanom ekipom. Al trejdanje me uzelo. Nema jaceg nego kad kupis item za 100 milja i prodas za 400 ;)
JUcer sam cijelu vecer nakon kupovine novog offa i nakon preslagivanja skillova igrao na MP10 i udarao po HOTA, nakon cca 3-4 h igranja mi je palo hrpa bezvrijednih legendary itema i dobio sam grc u lijevom ramenu.
Uzivancija jednaka nuli pa se danas vracam starom buildu i igranju ma MP6 gdje bar uzivam kada igram i mogu vidjeti svaku sitnicu kada nesto promjenim od geara.
Dosao sam do zakljucka da cu MP10 igrati samo s ekipom i ono iz neke sale, dok ya sebe i uzivanje u igri i daljke ostajem na MP6.
Ovo mi je bio build za MP10 i s njime igram bez greske:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bkURZP!YZd!ZcZYZc
Ovo je build u kojem gustam na MP6:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bhYVRP!YZd!YZZcYc
Barb:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/18513871
U skoroj buducnosti jedino trebam zamjenit EF za neki s CHD i free socketom te kraftat nove glovese (najvise sam imao srece kod kraftanja kada je Lovac bio pored mene dok sam kraftao! LOL).
Ne znam jedino sta s wizom napravit?
Dogurao sam s Wizom do 60. lvl. no ne znam sta kupiti za njega jer sam tu truba oko te klase.
Isplati li se cekati jesen i vdijeti sta ce donijeti novi patch (koji ce kao sto je receno promjeniti dosta toga oko itema) ili da vec sada pocnem s opremanjem (polako, ali sigurno)?
Koliko se po vama isplati ulagati lovu u marquise gemove (prvenstveno mislim na emerald za CHD i ruby-e za strenght (treba mi u tom slucaju sveukupno sest komada marquise ruby-a i dva emeralda)?
Ah taj Lovac je tražena roba :P