Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Ajme hvala vam, svaki put skinem ovaj retardirani US hahaha :D

da malo bolje čitaš i ne klikaš samo, nebi ti se to događalo ..za sve je blizz kriv {#}

15 godina
ESepulTribE kaže...
1.Lovac kaže...

Ajme hvala vam, svaki put skinem ovaj retardirani US hahaha :D

da malo bolje čitaš i ne klikaš samo, nebi ti se to događalo ..za sve je blizz kriv {#}

Inače nisam baš neki tip koji puno voli čitat, al ovo su glupost :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Obicno se javljam na temu Battlefield 3 ali rekoh i odje da se javim.

Moram da se pohvalim. Danas sam solo ubio Butchera sa mojim Demon Hunterom na Infernu MP10. 

Ja mislim da ne postoji nista teze u igri za Demon Huntera od tog boss-a.

Stalno se pomjera, a i DH mora da se pomjera zbog cega ne moze da DPS-a non stop. A posle 3 minuta dolazi rage timer.

Evo video:

Pokazao sam i opremu koju koristim.

Molim komentare

3 3 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Dobar dan ljudi, nakon duze stanke sam se dog sa frendom da malo pocnemo HC igrat a nikad probo nisam pa me zanimaju misljenjea iskusnijih, koje klase najbolje funkcioniraju recimo , jeli bolje igrat melee + range ili je svejedno , posto on tek pocinje igrat sta da mu preporucim za igru da bude noob friendly .  

Pretpostavljam da je barb i ovdje glavna faca... 

Koliko se recimo dobije na investiciju od 100M u gearu, sto se tice lakoce prelazenje vecih mpova. 

Hvala unaprijed svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bozocv kaže...

Molim komentare

mogel si prije nego si išel ubit butchera si natući 5 valora, al ovak niti rare itema nisi dobil  {#}   to baš i nije za pohvalit se, al ako čovjeka veseli neka {#}

15 godina
Diablo 3

Uspia sam pokrenit instalaciju!!!!
WOOO HOOO

Inače evo 2. stvar koja se instalira na laptopu (1. je bila Firefox). Ova win8 uopće nije loša...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 2:01 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
16 godina
svi nesto panicare u vezi osmice samo zato jer ima metro a win je sasvim u redu, kod mene je uredno radio diablo guest prije koji mjesec tako ce i tebi raditi.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
bozocv kaže...

Molim komentare

mogel si prije nego si išel ubit butchera si natući 5 valora, al ovak niti rare itema nisi dobil  {#}   to baš i nije za pohvalit se, al ako čovjeka veseli neka {#}

Mnogo je lakse nabit 5 stackova valora nego ubit Butchera. A i sa 5 stacova 99.97% nista vrijedno ne bi dropalo :).

A vjerovatno bi mi 5 stackova isteklo prije nego bi ga ubio. Ubio sam ga iz jedno 10 pokusaja.

Ja vise skoro i ne gledam rare itemove vec ih prodajem po automatizmu.

Od 10000 rare dropova mozda jedan bude dobar za koriscenje ili za prodaju.

Samo sam htjeo da dokazem sam sebi da mogu da ga ubijem u sto sam bio poprilicno sekptican.

Ponavljam, fight je pretezek za Demon Huntera.

Dakle video je tu da pokaze sa kojom opremom moze da se ubije Butcher na MP10.

Mnogi ljudi guraju samo DPS na Demon Huntera i zanemariju protection.

Ovaj moj build je neka kombinacija svega.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 11:00 (bozocv).
15 godina
neaktivan
toninho kaže...

Dobar dan ljudi, nakon duze stanke sam se dog sa frendom da malo pocnemo HC igrat a nikad probo nisam pa me zanimaju misljenjea iskusnijih, koje klase najbolje funkcioniraju recimo , jeli bolje igrat melee + range ili je svejedno , posto on tek pocinje igrat sta da mu preporucim za igru da bude noob friendly .  

Pretpostavljam da je barb i ovdje glavna faca... 

Koliko se recimo dobije na investiciju od 100M u gearu, sto se tice lakoce prelazenje vecih mpova. 

Hvala unaprijed svima.

Pa da je barb glavna faca nije bas. Ali da je najlaksi za igrat, over powered i noob friendly to jeste sigurno.

15 godina
Diablo 3

Ma da kuzim , nego vjerojatno cu ili monka ili barbara da mogu tenkat malo mobove dok se on ne nauci na igru a sad znam iz softcora da je barb za manje para efikasniji od monka, no sa druge strane nemam pojma o cijenama na hc-u te kako se krecu cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bozocv kaže...
ESepulTribE kaže...
bozocv kaže...

Molim komentare

znači tebi je cilj u diablu ubit bossa na mp 10 nego da ti dropa neki dobar item ..... a niti achievements ne dobiješ za to .....ako te to zabavlja ludilo samo rokaj {#}

15 godina
Diablo 3

Igra li tko više ovaj diablo inače, ja bi skoro mogao preć na novog lika i počet igrat pošto nisam igrao sigurno mjesec i nešto dana...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Igra li tko više ovaj diablo inače, ja bi skoro mogao preć na novog lika i počet igrat pošto nisam igrao sigurno mjesec i nešto dana...

e moj lovac, da si proveo upola vremena na d3 kao sta sam ovome forumu gdje bi ti bio kraj. kakve veze ima koliko igrača igra, ionako igraš sam za svoj gušt.

12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
1.Lovac kaže...

e moj lovac, da si proveo upola vremena na d3 kao sta sam ovome forumu gdje bi ti bio kraj. kakve veze ima koliko igrača igra, ionako igraš sam za svoj gušt.

{#}

15 godina
ESepulTribE kaže...
MaxonUniversal kaže...
1.Lovac kaže...

{#}

Koji ste vi zafrkanti ;)
Inače ja pišem i igram, takav sam tip, a puno mi je zanimljivije u grupi igrat nego solo ;)

15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

znači tebi je cilj u diablu ubit bossa na mp 10 nego da ti dropa neki dobar item ..... a niti achievements ne dobiješ za to .....ako te to zabavlja ludilo samo rokaj {#}

zašto ne.. to je dobar način testiranja vlastitog toona i builda, self achivement kako bi rekao. ne mora ti igra napisati da si postigao nešto, ako sam smatraš da je to teško izvedivo. većina in game achivementa je i ovak i onak teška retardacija.. također in game achivementi nisu update-ani od izlaska igre, i ne postoji ništa što bi akreditiralo neke teške mp10 fightove.

za dropove i farm svejedno neće ići na ili preko ghoma kako god okreneš..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9572297200

Prodajite gold, ako se uopće više može prodati.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
EraserHead kaže...

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9572297200

Prodajite gold, ako se uopće više može prodati.

Sad stvarno pretjeruju, ionako je sad miljarda kod kineza oko 24$ sa ovime ce past za nekih 2-3 puta kroz sljedecih par tjedana, neznam koji vrag uopce to rade kao da namjerno zele sve sje*** tako da imaju dobra opravdanja kad masno naplate ekspanziju a sa druge strane je mozda to i cilj da totalno upropaste GAH tako da se za imalo dobar item sad bude potrebno koristit $$$.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

mislim da im nije cilj upropastiti GAH, nego botove/farmere {#}

jbg zarada im ne ide baš od ove igre, pa moraju smanjiti load/količinu servera da im ostane isplativo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Zar nebi trebali cuvati golde,mislim ak expanzija dodje,mozda ostanu goldi,vrijedit ce vise :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ok, sada sam se pogubio.

Pitanja:

1. Isplati li se danas uopce kupovat iteme za golde (prije hotfixa) ili ih kupiti sutra (ovdje pricam samo i jedino o GAH, ne zanima me RMAH)?

2. Da prodam danas vrijedne iteme kojih mi se nakupilo ili da ih prodajem nakon hotfixa?

3. Bi li se isplatilo danas kupit na GAH neke ok iteme i prodati ih sutra na GAH?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže...

Ok, sada sam se pogubio.

Pitanja:

1. Isplati li se danas uopce kupovat iteme za golde (prije hotfixa) ili ih kupiti sutra (ovdje pricam samo i jedino o GAH, ne zanima me RMAH)?

2. Da prodam danas vrijedne iteme kojih mi se nakupilo ili da ih prodajem nakon hotfixa?

3. Bi li se isplatilo danas kupit na GAH neke ok iteme i prodati ih sutra na GAH?

Već je promijenjen stack na 50m i cijena je pala ali malo zasad, 500m golda se kreće oko 9e, mislim da nije pala puno ispod te cifre. Tako je bilo i kod prethodne promjene stacka, dan-dva se držala stara cijena.

A što se itema tiče to stvarno ne znam, neke stvari su malo skočile ali sad kako je ljeto u pitanju i manji broj ljudi igra a oni nisu kupovali baš ni po starim, ne tako jeftinim cijenama što opet ne znači da neće doći u napast i kupiti malo golda za eure i opremiti se. To je stvarno risky ali kako kažu, tko ne riskira ne profitira :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nismo se bas razumjeli, ali ok. 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Gledaj na to ovako, svaki item koji je prije kostao 1B je bilo oko 25 $ (kod kineza), sad taj isti item kosta/ce kostat ~15 $ (mozda i manje sa vremenom), kako cap nije dignut preko 2B dolazi se do zakljucka da je unosnije prodat takav item na RMAHU i onda sa tom lovom kupit vise golda nego bi dobio za item prvotno. To si mozes i sam provjerit ukoliko trazis malo po ah-u mempo sa 5+ cc-a i trifecta zuni ringove i druge high end iteme, nestali su sa GAH. 

Ono sto pretpostavljam je da su ih ljudi poceli masovno micat sa GAH i pocet ce prodavat na RMAHU, sto bi moglo dovest do toga da bude preveliki flow itema na RMAH i zato ce cijena itema dropat strasno ali po mojoj ludoj teoriji "zavjere" to je ono sta blizz zeli kako bi ubirao dio svake transakcije koliko god ona mala bila, a na GAH ce se nalazit mid itemi kojima ce vjerojatno cijena skocit nakon nekog vremena kad gold postane skoro pa bezvrijedan. 

Blizzard je reako da to rade kakao bi osigurali igracima siguran nacin i kompetitivne cijena sa 3-rd party stranicama ali je relnost da su one uvijek jeftinije te se goldi nabavljaju na razne ilegalne nacine(botanje, dupanje, itd) . 

Moj savijet ti je da sad ne prodajes/kupujes nista jer trziste nije stabilno i mogo bi preplatit item ili dobit premalo.

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
toninho kaže...

Gledaj na to ovako, svaki item koji je prije kostao 1B je bilo oko 25 $ (kod kineza), sad taj isti item kosta/ce kostat ~15 $ (mozda i manje sa vremenom), kako cap nije dignut preko 2B dolazi se do zakljucka da je unosnije prodat takav item na RMAHU i onda sa tom lovom kupit vise golda nego bi dobio za item prvotno. To si mozes i sam provjerit ukoliko trazis malo po ah-u mempo sa 5+ cc-a i trifecta zuni ringove i druge high end iteme, nestali su sa GAH. 

Ono sto pretpostavljam je da su ih ljudi poceli masovno micat sa GAH i pocet ce prodavat na RMAHU, sto bi moglo dovest do toga da bude preveliki flow itema na RMAH i zato ce cijena itema dropat strasno ali po mojoj ludoj teoriji "zavjere" to je ono sta blizz zeli kako bi ubirao dio svake transakcije koliko god ona mala bila, a na GAH ce se nalazit mid itemi kojima ce vjerojatno cijena skocit nakon nekog vremena kad gold postane skoro pa bezvrijedan. 

Blizzard je reako da to rade kakao bi osigurali igracima siguran nacin i kompetitivne cijena sa 3-rd party stranicama ali je relnost da su one uvijek jeftinije te se goldi nabavljaju na razne ilegalne nacine(botanje, dupanje, itd) . 

Moj savijet ti je da sad ne prodajes/kupujes nista jer trziste nije stabilno i mogo bi preplatit item ili dobit premalo.

Je. tocno tako sam i ja sve shvatio.

U biti, GAH sve vise tone, a s njime i sam D3 jer igraci nisu zadovoljni s razvojem cijele situacije, sto je ofc razumljivo i nije bez razloga.

Jos samo jedna stvar, sve mi se cini da cemo u skoroj buducnosti ipak malo vise igrat i ganjat elite te skupljat demonic e. pa se bacat na kraftanje, a malo manje visit po AH i vrebat precijenjene iteme.

Uz sve to, itekako mi se svida ideja koja se ovdje iznosi u prvom postu, a tice se legendary itema:

http://us.battle.net/d3/en/blog/8953696/#best

Imam hrpu legendary dropova koji su smece, od svega sto mi je palo od legendary itema u ovih cca godinu i pol, nisam dobio ni jedan item koji je uopce vrijedno spomenit.

Trenutno imam 6 legendary itema za koje nisam ni pogledao o cemu se radi vec mi stoje u inventoryu.

Ima odlicnih legendary itema sa stvarno super statsima (npr. The Bucher's Sickle i njegov "...chance to drag enemies to you when attacking", Sky Splitter i "...chance to Smite enemies..." i tako dalje i tako dalje....ima hrpa predobro smisljenih legendary itema, ali sta im vrijedi kada su ih lose zavrsili sa ostalim statsima) i zalosno je sto su ti legendary itemi toliko uzasno losi (oni koji su bar malo ok su preskupi i opet su prelosi) da mi i dalje  igramo s imho dosadnim rare itemima koji imaju samo sirove statse i to je to.

Blizz pod hitno treba mjenjati kompletnu strukturu itema i napraviti kako su i sami rekli:

"When a Legendary drops, the question that goes through a player's mind should never be "is this a good item?" It should be "how awesome is it?" For example, if you are playing a Demon Hunter wielding a Rare crossbow and a Legendary crossbow drops, we want your reaction to be "Holy crap, YES!" not "*sigh* another Hellrack." It's a problem if players don't want to bother identifying their Legendaries, let alone pick them up. We want to change this."

Kometirati GAH i RMAH nema smisla jer sve je to otislo k' jarcu i kao sto je receno i na Blizzoom forumu, za par dolara kupis toliko golda koliko neces nikada u zivotu skupiti in-game....zalosno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 16:43 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

U biti, GAH sve vise tone, a s njime i sam D3 jer igraci nisu zadovoljni s razvojem cijele situacije, sto je ofc razumljivo i nije bez razloga.

u principu rezultat ove zadnje promjene će ti biti da nećeš moći više kupiti pošten item na GAH-u nego ćeš morati posezati za eurima (zapravo nije ni da je do sada bilo jednostavno skupiti 2b za uber item)..

eto već sada više na GAH-U ne možeš kupiti npr. mempo sa dex-om i 6% chc-a..

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mempo mozes uzeti na GAH s CHC 6 s dex, a ima i sa str i s int.

Nema ih puno, ali ih ima i nade se.

S 5 i 5.5 je izbor daleko veci, a ni to nije lose....dapace.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win32 kaže...

Mempo mozes uzeti na GAH s CHC 6 s dex, a ima i sa str i s int.

Nema ih puno, ali ih ima i nade se.

S 5 i 5.5 je izbor daleko veci, a ni to nije lose....dapace.

Krivo sam napisao, sa 9 AS-a i 5+ cc-a ih nema, ono sta valja.  

Ukoliko si pratio zadnjih nekoliko dana ah svali dan, jer znam da ovih dana je to palo na mozda 5 komada od svakog dok ih je prije bilo nekoliko stranica.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas su mi pali totalno cudni Fire Walkersi.

Cemu visoki strenght i dexterity zajedno?

Fire Walkers Fire Walkers
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jučer se vratia malo igranju diabla haha

Diga sam DH na 13. paragon, malo sam pretjera čini mi se :P

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice