Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
XSX kaže...

Nakon potrosenih samo 12.5m dobar roll da je ovdje all resist bio preko 60 ovo bi za mene bilo jackpot {#}

Stvarno neloše :D Evo i mojih kraftanih stvari mog Barbe, btw kakvi su ti to prijašnji sholderi, moraju bit neki sa 300+ str kad ti ovi spuštaju 5k dmg...

Imam equipan ovaj amulet jer igram trenutno na monku sa ovim amuletom koji mi barbaru diže 9k, ugl. u odnosu na taj equipani amulet ovo mi je par kraftanih amuleta koji su mi ispali dobri, ostali svi su sprženi :D
Šta se rukavica tiče, dan danas nisam kraftao bolje rukavice od ovih...

Braceri su mi stvarno solidni, jedni su mi dobri radi visokog vita, a druge jer mi malo više daju dmg, isto tako vrijedi i za sholdere ;)
Pa pogledajte i komentirajte :P

Amuleti Amuleti
Sholders Sholders
Rukavice Rukavice
Braceri Braceri
14 godina
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

Nakon potrosenih samo 12.5m dobar roll da je ovdje all resist bio preko 60 ovo bi za mene bilo jackpot {#}

Stvarno neloše :D Evo i mojih kraftanih stvari mog Barbe, btw kakvi su ti to prijašnji sholderi, moraju bit neki sa 300+ str kad ti ovi spuštaju 5k dmg...

Imam equipan ovaj amulet jer igram trenutno na monku sa ovim amuletom koji mi barbaru diže 9k, ugl. u odnosu na taj equipani amulet ovo mi je par kraftanih amuleta koji su mi ispali dobri, ostali svi su sprženi :D
Šta se rukavica tiče, dan danas nisam kraftao bolje rukavice od ovih...

Braceri su mi stvarno solidni, jedni su mi dobri radi visokog vita, a druge jer mi malo više daju dmg, isto tako vrijedi i za sholdere ;)
Pa pogledajte i komentirajte :P

koliko si izkraftao bracersa  da si dosao do ovih ??{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 4:16 (marxone).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Molim procjenu

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
marxone kaže...

koliko si izkraftao bracersa  da si dosao do ovih ??{#}

Bracera i rukavica sam iskraftao najmanje od svega... Amuleta preko 100 komada, Sholdersa isto preko 100, rukavica sam oko 60-70 kraftanja dobio ovakve i od tada sam ih možda još toliko kraftao i ništa bolje ne izlazi, a bracere ne vjerujem da sam više od 100 kraftao...

12 godina
neaktivan
Ba'alzamon kaže...

Molim procjenu

pogledaj na Ah s sličnim statsima i stavi jeftinije da ti prođe, jer svi takvi swordovi su precjenjeni i samo stoje na Ah-u

15 godina
Diablo 3

Šta mislite hoće li se barbar nerfat uskoro? WotB je u odnosu na druge likove prejaki skill, mislim da bi tu mogli nerfat imunost na sve stvari...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Šta mislite hoće li se barbar nerfat uskoro? WotB je u odnosu na druge likove prejaki skill, mislim da bi tu mogli nerfat imunost na sve stvari...

na kojem patchu to? {#}

IMO imaju i druge klase OP skillova.. zapravo čitava igra je rađena bez ikakvih proporcija balansa, jer joj to nije potrebno.. 

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
1.Lovac kaže...

Ako se ne varam, izricito je spomenuto da u sljedecem patchu ide nerf barba (mislim i da je poimence spomenut wotb).

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
Ba'alzamon kaže...

Molim procjenu

pogledaj na Ah s sličnim statsima i stavi jeftinije da ti prođe, jer svi takvi swordovi su precjenjeni i samo stoje na Ah-u

Dogovorena prodaja za 650m. 

Btw. Imao sam pokusaj scama. Komel.. kao hoce da bacim item na pod da moze provjeriti statove da nije fejkan item i to.

Reko.. not an option.

Pa sam ga izguglao i kopirao mu sto kazu ljudi za njega.

Odmah je otisao i maknuo me sa liste.

Propao ti biznis, covjece :D

15 godina
Diablo 3

Ma mislim se preć na Archon wizzarda a prodat svu barbar opremu...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Archon ce isto nerfat

14 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...
1.Lovac kaže...

Archon ce isto nerfat

Mah, dok dokdje patch u jesen, stigne dva put levelat wizza do 100 sa Archonom :)

15 godina
mcf kaže...
_dEDa_96 kaže...
1.Lovac kaže...

Archon ce isto nerfat

Mah, dok dokdje patch u jesen, stigne dva put levelat wizza do 100 sa Archonom :)

Ako će patch na jesen onda neču ni igrat do tada :P

16 godina
Diablo 3

dali s itema "incrise granades dmg +%" daje dmg i na rapid fire -> granadier runu?

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jocommb kaže...

dali s itema "incrise granades dmg +%" daje dmg i na rapid fire -> granadier runu?

Isto me zanima za granate koje se koriste kod Strafe granata...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ovak, nedavno sam poceo igrat d3 sa barbarian. Sad sam lvl52, hell act1 i trazim preporuku nekih itema za moj lvl, bilo da mogu uzest na AH ili farmanjem, uglavnom trazim chest, boots, ring i gloves? Isplati li se sad ista framat ili da nastavim normalno igrat?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Evo ovak, nedavno sam poceo igrat d3 sa barbarian. Sad sam lvl52, hell act1 i trazim preporuku nekih itema za moj lvl, bilo da mogu uzest na AH ili farmanjem, uglavnom trazim chest, boots, ring i gloves? Isplati li se sad ista framat ili da nastavim normalno igrat?

nemoj se pretjerano zamarati itemizacijom dok ne dođeš na lvl60 ili inferno.. tek tada ti igra ozbiljno počinje i tek tada ćeš imati iteme koji se isplate kupiti..

farmati ti se na toj težini svakako ne isplati, jer nebuš niš pretjerano pametnoga dobio. jedino u što ti se trenutno isplati uložiti s obzirom da si lvl52 ti je neko lvl60 oružje sa lvl requirement reduced i sa finim dps-om.

eventualno ako nađeš neke rukavice i ringove sa crittom da si još malo digneš DPS.

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
jocommb kaže...

Isto me zanima za granate koje se koriste kod Strafe granata...

Ne :) Daju bonus samo za "Grenades" primary skill.

12 godina
neaktivan
nine kaže...

nemoj se pretjerano zamarati itemizacijom dok ne dođeš na lvl60 ili inferno.. tek tada ti igra ozbiljno počinje i tek tada ćeš imati iteme koji se isplate kupiti..

farmati ti se na toj težini svakako ne isplati, jer nebuš niš pretjerano pametnoga dobio. jedino u što ti se trenutno isplati uložiti s obzirom da si lvl52 ti je neko lvl60 oružje sa lvl requirement reduced i sa finim dps-om.

eventualno ako nađeš neke rukavice i ringove sa crittom da si još malo digneš DPS.

ok. hvala na savjetu, evo nabavia nesto jeftino na ah, valjda ce mi bit dosta za hell.

profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZZZ-2489/hero/29506357

play2much
12 godina
Diablo 3

Jel mi mozete reci gdje mogu najjeftinije

naci Diablo 3 igru?Mislim na digitalno izdanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo i mene na paragon 100. :)

Bilo je i vrijeme. :))

http://www.diabloprogress.com/hero/maestrom-2935/Marius/4064209

10 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Jel mi mozete reci gdje mogu najjeftinije

naci Diablo 3 igru?Mislim na digitalno izdanje.

32€ najjeftinije trenutno:

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

tj.

http://www.kinguin.net/diablo/diablo-3-global-pc-mac.html

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
nine kaže...

ok. hvala na savjetu, evo nabavia nesto jeftino na ah, valjda ce mi bit dosta za hell.

profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZZZ-2489/hero/29506357

Evo ti jedan savjet koji ce ti biti koristan, ne kupuj opremu tek toliko da kupujes i stalno mjenjas vec kupuj ono sto ces imati na duze staze (pricam iz iskustva).

Na tom levelu na kojem si ti sada se uopce nisam zamarao s AH vec sam samo igrao i to s velikom vecinom opreme koja mi je dropana in-game.

Kasnije polako ulazi u bolju opremu jer ce ti na visim MP svakako trebati.

Osobno se nadam da ce nam Blizzard uskoro izbacit neke nove stvari...uistinu treba doci bar neka nova oprema jer se gotovo svaki build svodi na Ehoing fury + neki off s CHD (ne kazem da je to lose, ali je dosadno jer je Echoing fury brutalno oruzje koje je i u ultrajeftinim varijantama bolji od gotovo svih ostalih one handed oruzja).

Sva ostala legendary one handed oruzja su imho ultralosa ako ih usporedujem s EF....to nije ok i trebali bi to nekako izbalansirat i sredit te ogromne razlike.

Mozda nisam u pravu, ali meni to tako izgleda....bar kada gledam one handed oruzja za barba (za ostale klase ne znam jer sam ih jako malo igrao).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@win32

slažem se za EF.. recimo i kod monka je to ultimatno oružje. najbolji monkovi koriste EF, alternative su stvarno male i rijetke.

ja sam čak dugo koristio EF bez socketa, 1200 dps i 3% LS, i tako je bio već bolji od podosta 1h oružja {#}

ali ne radi se samo tu o EF-u.. većina top buildova koristi praktički identičan gear, varijacije su jako male.

inna's temperance hlače npr. koriste praktički sve klase iako su dex based.

svi se natječu u paper DPS-u, a vrlo je očito koja kombinacija geara za određenu klasu daje najveći mogući DPS, i to je to..

ne pratim baš najave, ali koliko sam ja skužio idući patch (comes out when its done™) bi trebao poboljšati itemizaciju.. živi bili pa vidili

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Poslusat cu savjete, uzeo sam nesto za neki sitnis makar da prodjem inferno. Dosta mi za sada AH. {#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

diablo 3 initializing stuck, ima ko slican problem ili samo meni? kak to rijesit? reinstall igre ili....

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ja ne mogu nać link za eu verziju downlouda -.-'

Opet ista priča sa mnom i ovim skidanjem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ja ne mogu nać link za eu verziju downlouda -.-'

Opet ista priča sa mnom i ovim skidanjem...

https://eu.battle.net/account/download/

I jesi sredio laptop za d3

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 5:28 (Franjo15).
12 godina
neaktivan

Promjenis na english EU i onda imas save u cosku plavom bojom je ofarban,to je mene prije zivciralo {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
15 godina
Diablo 3

Ajme hvala vam, svaki put skinem ovaj retardirani US hahaha :D

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice