Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

Za WOW se slažem donekle, ali već dugo WoW nudi BoE iteme za cijelog lika i to epic. Dovoljno golda i imaš raid opremu.

Zamjeni WOW u svojoj recenici sa Diablo 3 i dobio si svoj odgovor.

16 godina
odjavljen

Točno. I tu dolazimo do glavnog faila: itemi su vječni. Nema trošenja, nema uništenih, nema izgubljenih. Tu je problem. Da Blizzard uvede nepopravljivost oružja, odnosno da se ista mogu slomiti u borbi ili jednostavno nakon dulje upotrebe, bilo bi itekako drugačije. 

:)
15 godina
Tonči kaže...

Točno. I tu dolazimo do glavnog faila: itemi su vječni. Nema trošenja, nema uništenih, nema izgubljenih. Tu je problem. Da Blizzard uvede nepopravljivost oružja, odnosno da se ista mogu slomiti u borbi ili jednostavno nakon dulje upotrebe, bilo bi itekako drugačije. 

Pa da svako malo moram od pocetka skupljat gear? Fuj, mozda neko to voli ali ja ne. Radje cu trpit AH :D

Kad buildam lika hocu da imam nesto trajno pa kad npr za par godina odlucim malo igrat, da nastavim gdje sam stao.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne, nisi u pravu.

Znas u cemu je problem?

Sto je BIS gear za sve klase isti!

Mempo je najjaci head

Skorn je najjace oruzje, jos pogotovo kad vidim vizarda od 45 kila kako nosi oruzje teze od njega, super

Hellfire ring je bis

Da ne nabrajam dalje, you get the point.

itemizacija je losa, losa losa losa, uzasno losa 

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
odjavljen

"Wizard od 45kg"... Ne znam koja je to navika i logika, ali "Wizard", "Mage", "Sorceress" nisu nužno mršavi patetični likovi koji samo bacaju magije. Zaista, ta neka dogma da su Wizardi glass-canoni, da su warriori brute-force tudumi i sl. WTF?! Nisi nikad čuo za mage klase koje nose mail, plate, koriste mačeve?

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

"Wizard od 45kg"... Ne znam koja je to navika i logika, ali "Wizard", "Mage", "Sorceress" nisu nužno mršavi patetični likovi koji samo bacaju magije. Zaista, ta neka dogma da su Wizardi glass-canoni, da su warriori brute-force tudumi i sl. WTF?! Nisi nikad čuo za mage klase koje nose mail, plate, koriste mačeve?

Wizard je glass cannon klasa u Diablo 3 to je dobro poznato. Cuo sam za mage klasu koja nosi plate = battlemage iz Morrowinda, u mailu = bard )))))))

Ali svejedno, malo mi glupo ide na mene wizard sa 2h axe....... nidje veze 

16 godina
odjavljen

Tko je odlučio da je "glass cannon" klasa? Ako Blizzard želi 2H sjekiru za Wizarda, onda ima 2H sjekiru. Ako želi Wizarde u full-plate oklopu, onda su u fp oklopu. Svaka klasa u svakoj igri je ono što autor igre napravi, ne što očekujemo ti ili ja ili što jest ili nije bilo u prethodniku ako ga ima.

16 godina
chaselol kaže...

Ali svejedno, malo mi glupo ide na mene wizard sa 2h axe....... nidje veze 

Mislio sam napisati podulji traktat o D2 kojeg sam igrao od 2000.-te i svih laddera koji su se pojavili i ovog D3 ali bojim se da bi bilo dosadno no moram reći nešto i samo ću kratko - 2h axe ti ne valja a Scythe na sorci iz D2 ti valja? Infinity ili zeal build sorca iz D2 ti je ok? Come on man..just chill. Igra nije nešto ali kao što je Tonči rekao Diablo je farm /grind fest - jedino što je trade olakšan da svaka šuša s karticom može opremit' lika i više nema elite koja surfa forumima i kemija buildove i oprema se. Meni je osobno isto bilo lakše farmat Baala i Mepha i CS nego ovdje ići Act3 :) 

A kao što si ti rekao u jednom postu svi kupuju ili moraju kupiti jer je itemizacija užasna, bila je i još uvijek je. Prije su setovi i exceptional tj.legendary itemi bili u banani ali i dalje padaju gluposti, tog u D2 nije bilo(toliko), farmalo se da se opremi likove. Imao sam skoro 3 acounta s raznim buildovima a sad se sve može kupiti jer su nekima euri jeftini, jer su tu botovi jer je gold svima dostupan a prije samo nekima s d2jsp i sličnim forumima.

U starom D2 ako nisi znao build i pogriješio si bilo bi "idemo ispočetka" ili ako nisi koristio Atmu za single player e toga ovdje nema i ukinuli su hardcore/elitistički element. Sad svi nose sve, meni osobno fali penalty neki ako wiz nosi plate ili neki kufer, to je mogao i u D2 i u drugim igrama ali imaš penalty na movement ili cast time kod nekih spellova.

Nedostaje raznlikost buildova, neki RPG elementi kojima bi se ubila količina itema, kao što je Tonči rekao da se itemi mogu uništiti/potrošiti, durability i sl. 

Igri fali puno toga, nije ni blizu Diabla 2, znam da je navika gadna stvar i priznajem da sam navikao/navukao gadno. Nikad botao, nikad koristio MH, farmao Diablo klona i sad zadnje ubere, pala mi i prva Zod runa pred nekih 5 godina, i to nakon skoro 4 godine igranja laddera. A vidim da ovdje ekipa kuka kak im ništa ne pada nakon mjesec dana, samo se nasmijem {#} 

Ali znam da, tamo kad je palo, palo je sa stilom a ne neko smeće. Većina stvari exceptional, set, unique itema se mogla koristiti na svim likovima, isto i runewords, bogatiji su davali RWe jeftino ako nisu bili perf i tako se ostatak ekipe u početku opremao. Ovdje kad legendary padne sreća je kratkog vijeka a sve jer nisi zaradio 100eura ili 100milja golda.

Nešto je igru smrdalo, GAH, RMAH, itemizacija ili nešto treće. Nešto od toga više a nešto manje ili sve nabrojano ali igra je solidna, nažalost očekivao sam više s obzirom da se zove Diablo. Igrao sam je ali sad ne igram toliko( samo AH), privremeno stao i iz još nekih drugih razloga. Zaradio nešto, mogao sam 10 x više kao frend ali mi se nije dalo toliko visit' na AH/RMAH (a i nisam mogao) iako sam i za ovo što imam morao čekat trejd. No i u D2 se moralo čekati na neki trejd koji ti treba tak da nije to toliko strašno. 

Vidjet ćemo što će ekipa koja radi D3 smisliti novo, fali puno toga, izbacili su igru napola dovršenu i sada se čini da ni samu ne znaju u kojem bi smjeru išli. Trude se, ne znam statistike kao neki, koliko ljudi tu igra, koliko bota a koliko samo dolazi na AH, priča se svašta ali nemamo ništa službeno a i onda se i tome ne bi vjerovalo no u zadnje vrijeme me ubijaju botovi, spammeri. To je bio živi užas i u D2 a kad je krenulo ovdje, kad sam vidio na koliko je 100m gold pala, pa jao... Pa to je oko 4-5€, taj warden fakat ne valja a GAH ima takvih propusta da se može cuknut sve i svašta.

Netko se na ovoj igri jako jako fino bogati, Tonči ako se ne varam je rekao da ima oko 29 milijardi golda i tko zna koliko je eura izvukao još van, nadam se samo da nije neki hacker :) ja nisam tako daleko ali nije loše iako su mi dropala samo 2 korisna itema u 400h(nije neka cifra ali još toliko sam proveo uz AH), IK helm s 240 str dao frendu i tal amu s 8.5 crita a sve ostalo je bio čisti flipping a sve ostalo se kupilo i prodalo za eure, i da ljudi i dalje kupuju u eurima i to dosta. Jel' to ekipa koja je tek krenula ili klinci koji sad kupuju pred Uskrs ne znam ali mogu samo zamisliti koliko se tu može zaraditi uz neku sitnu kemiju.

Eto, ipak se odužilo malo a dotaknuo se svega, napisao svašta i ništa.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 10:31 (amanar).
16 godina
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Wizard je glass cannon klasa u Diablo 3 to je dobro poznato. 

Wizard je jedna od rijetkih klasa koja moze stajati u zelenom bazenu, okruzena laserima dok se bori s reflect + electrified. Nije bas neki glass cannon.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
odjavljen

Ma ne, kakvih 29 mlrd :) To nije točno. Nikad odjednom nisam vidio više od 500M, ali da se moglo eure skupiti, moglo se, pogotovo u vrijeme kad su itemi bez problema išli za 20-40 eura. Nekoliko ljudi s dobrom suradnjom lako skupi par stotina u onih prvi par mjeseci. Danas, ono što je koštalo 30 eura, ne može se prodati za 5, a većina uopće, jer je toliko nove opreme palo da više nitko niti nosi niti treba bilo što osim legendarnih/rare BiSova. Ja imam oko 250-300k mislim DPS-a, a to je danas sranje, jer ekipa skupi po 700k koliko vidim. Razlike kod opreme su minimalne; par postotaka ili bodova veći stat diže ili dps ili ostalo za jako puno. 

IMHO, itemizacija nije puno drugačija. Nešto je više dobre opreme i nema elitizma, što je dobra stvar. Da, svatko može doći do dobre opreme i to mi je zakon. Isto je dobro i s WoW-om, end-game igra više nije isključivo rezervirana za robijaše, propale studente i nezaposlene, već i svi ostali mogu uživati u svim aspektima. AH, s lovom ili bez, dobra je stvar i dobro je je da kupovanje nije dostupno samo rijetkima: ili svima ili nikome, a kako se ne može zaustaviti neke, sviđa mi se Blizzardova odluka da izjednače šanse.

Ono što bih ja napravio je svakako uvođenje trošenja opreme i popravljanja za enormno visoke iznose, dakle da se više isplati kupiti ili naći novi predmet, nego popraviti stari i da popravke ljudi većinom izvode nad jako vrijednim predmetima. To bi normaliziralo ekonomiju, zaustavivši inflaciju i golda i predmeta. U ovom trenutku skupljanje golda nema smisla, jer mu je vrijednost mnogo manja od vremena potrebnog za skupiti i kupovanje za eure od kineza ili rmaha je logično. Da gold postane važan za popravke dragih nam predmeta, vrlo brzo bi mu narasla vrijednost, kupovanja bi bilo, ali bi se moglo sinkronizirati vrijednost golda u vremenu, odnosno eurima. Propadanje predmeta bi očistilo tržište od većine itema prosječne kvalitete, cijene za prosjek bi pale, cijene za ekstra vrijedne bi pale na normalne razine, ali i dalje ostale u gornjem segmentu.

14 godina
Diablo 3

Sad pazi kad blizz ukine Gah :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Chosenone1 kaže...

Kolike su šanse? Teško, ili oboje ili ništa...

14 godina
Diablo 3

Meni cijelo vrijeme u mislima da ce ukiniti Gah,rekli su da je gah problem a ne rmah.bar je jay tako rekao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Chosenone1 kaže...

Meni cijelo vrijeme u mislima da ce ukiniti Gah,rekli su da je gah problem a ne rmah.bar je jay tako rekao :)

Jay je uklonjen s Diabla III, a što je rekao, rekao je samo zato da ga pritiskom ne uklone i iz Blizzarda kompletno.

16 godina
Tonči kaže...

Ono što bih ja napravio je svakako uvođenje trošenja opreme i popravljanja za enormno visoke iznose, 

Nismo li tako nesto vec imali (u nesto blazem obliku)? Nije trajalo dugo, samo sto nisu kamenovali Blizzard.

16 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...
Franjo15 kaže...
xhopeon kaže...

Offline installer, da li tako nešto postoji? Imam legu koji je ograničen količinom prometa, a sad je nedavno nabavio ključ pa da mu skinem ili možda ako je netko probao kopirati instalacijski folder, da li je to radilo?

Sve blizardove igrice su plug and play,  samo uzmeš od nekoga i zaljepiš sebi na komp. pokreneš launcher i skine nešto malo mislim da je manje od 100mb, i igrica je jako brzo spremna za igranje. 

Nije klasika kao kod većine, kad staviš novi OS da moraš muku imati s igricom, instalcijom i ostalim.

Jel ovo cinizam? Nemrem prokužit, majke mi!

Nisam se više izmaltretiro s nekom igrom u zivotu kolko sam se s Diablom 3 i Battle-netom...

Da se nadovežem na ovo.

Ti mora da si nešto pobrkao i loše radio. 

Zapravo sam se iznenadio kako je super instalacija igara od blizza. Doslovno kao što sam i rekao su plug and play, gdje god dođem samo copy i pokreneš u ubrzo možeš igati. 
Dok na svim živim igricama uglavnom imaš probleme oko instaliravanja ili neke posebne sheme da instlairaš i da radi kako treba.  

Đuro#2155,
14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

po meni to bi bio čisti kretenizam ostavit eure, a ukinut gold AH. to bi značilo, da za one koji hoće zaradit umjesto da idu na poso svaki dan su vrata otvorena. a za one koji samo žele uživat u igri, to jest onome što se nudi za gold i ono što je sastavni dio igre a to sigurno nisu euri nema mjesta. čista glupost, ili neka ukinu AH ili neka jednostavno ostane ovako kako je sad s time da se jednostavno jedan tim iz blizarda posveti konstantnom štampanju novih legendary i rare itema koji imaju neku kvalitetu. po meni drugog riješenja nema, a kad su već stavili AH od početka bila bi glupost da se sada makne i da novi igrači i oni koji nisu ni stigli igrat igru iz nekih svojih razloga ostanu kratkih rukava. sami su otvorili pandorinu kutiju, pa neka se sada nose s njom. po meni ukidanje GAH ili RMAH u originalu bi bio čisti iditoizam, jedino logično je da ekspanziju naprave bez AH ako misle da će time poboljšat samu igru i povećat šanse za bolji drop svima koji samo žele uživat u igri a ne zarađivat za kruh preko iste.

prva stvar što mi se nije svidjela kod diabla 3 je internet acess, i pogotovo ta AH. ok, neke iteme sam si odmah na infernu kupio i bilo mi je lakše igrat. ali pet puta veći gušt bi mi bio, da te AH nema i da su šanse da mi takvi itemi padnu u samoj igri daleko veće dakle da uopče nemam potrebe ići na nekakvu AH zato što je drop odličan i svima padaju odlične stvari. e al odlične stvari sada su na AH, a u igri ubijem hrpetinu elitovih preko 100 i ne dobijem ni jedan legendary i ni jedan jedini rare koji ima neku težinu i koji pomaže momoe liku da bude jači i da nastavi dalje igrat na težim MP levelima. ovako stalno moram biti na MP1 ili eventualno MP2 i to je to, po meni blizard je totalno promašio s time. ali ako imaju namjeru nešto mjenjat po tom pitanju, onda neka to mjenjaju u ekspanziji a ne sada kad se brdo ljudi naviklo na trenutni sistem i novi igrači koji dolaze isto žele bit u prilici kupit nešto dobro, a ne da se ubiju farmajući 400 sati da bi konačno lika opremili na pristojan način. Torchlight 2 je po tom pitanju svijetlosnim godinama isprijed, i imaš soluciju off line igranja što je meni super. automatski su uklonjene šanse za mažnjavanje opreme i para od likova, i nikome ne treba ni autenticator ni neka bijesna šifra od 7 brojeva i slova i zvijezdica ljestve itd.

umjesto da to pojednostave, to su zakomplicirali, a ondje gdje su trebali malo zakomplicirat stvari tamo su do zla boga pojednostavili kao npr levelliranje mogli su isto stavit opciju za one koji žele da si sami stavljaju poene za pojedine atribute nakon leveliranja. ali šta je tu je, možda do ekspanzije shvate neke stvari pa to sve isprave iako sumnjam.

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Najjace mi kad ljudi kukaju, igram 7 dana nista dobro nije palo...igram mjesec dana nista dobro nije palo........

Igrao sam D2 Bog zna koliko dana i godina, najjacu runu sto sam dobio Ber i to prije pola godine kad su buffali drop..................

D3 se ne moze popraviti, nedostaje toliko toga, RPG elementi, talenti, sadrzaj, RUNE, previse je gemova jbte, preeeeeeeevise, aure su bezveze, placenici takodje a da ne pocinjem pricu o itemizaciji -.-'

Skorn 2h axe sa 500 inteligence :))))))))))) cao zdravo

P.S. ne svidja mi se sto je svaki spell/ability weaopn damage scale :/ fale itemi +1 skill :)

I CHARMOVI!

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

sve to stoji, ali i dalje je Diablo 3 osjetno bolji od Diabla 2. ovo je moje mišljenje, jednostavno meni se više sviđa ovakva koncepcija igre od one koju smo imali u Diablu 2. sadržaj igre je mogo biti i veći, i tu se slažem s tobom. pogotovo sad kad sam počeo farmat i dizat paragon levele, jer što se događa događa se da su mi act 1 i 2 bezveze za farmanje pa njih ne igram, act 4 prekratak a u actu 3 mi se sviđa samo dio od areat cratera 1 do areate cora dakle ta zadnja trećina acta 3. ona bastions kepp i stone fort i to mi se ne sviđa za farmat.

dakle i nakon nekoliko ranova, bilo bi dobro da ima još neki segment u tom actu 3 sličan ovome zadnjem djelu koji je meni perverzija pa tako da ne moram ići leave game da bi natuko dosta expirienca iz početka areat crater do areat core nekoliko puta.

možda da stave malo više minionsa i elitovih u neke djelove igre, za koje se zna da ljudi vole farmat čisto zato da malo brže nabijamo iskustvo odnosno expirience.

btw jel expirence isti na početku acta 3 kao i na kraju acta 3, odnosno dal elitovi daju malo više expirienca na kraju acta ili daju isto koliko i ovi na početku, ima li negdje tablica po actovima kako se skuplja iskustvo i dal je u svim segmentima igra iskustvo jednako vrednovano? mislim npr na one zombije u actu 1 jel oni daju, jednako koliko i oni škorpioni na kraju acta 3?

sve u svemu, daleko od toga da je igra oduševila ali nije ni podbacila. ima se tu šta za radit, kad ti dosadi napraviš pauzu od dva tri tjedna i kreneš ponovo farmat. meni osobno ne treba pauza, kad god imam vremena upali je i igram. i za razliku od dvojke, iste rute mogu proći 100 puta i ne dosade mi. dok sam npr onaj jungle u actu 3 diabla 2, prešo 10 tak puta i bio mi je teža dosada nakon toga. po meni gameplay je izvrstan, fali samo taj malo bolji drop ne možeš ubit 100 elitovih i da nijednu kvalitetnu stvar ne dobiješ to nema smisla. ono kolješ ih ko zadnja budala, a ništa ne dropaju ubijem azmodana 30 puta ni jedan legendary mi ne izbaci mislim ono smiješno. jedino me taj drop uništava, jer ja očito nemam sreće a i nisam na dovoljno visokom paragon levelu pretpostavljat da mi padaju legende u količini kako nekim drugima na 70 levelu padaju. ali svejedno, tolike elitove pokoljem i nikad ništa. to me stvarno bedira, da barem tu i tamo padne nešto dobro.

itemizacija nije uopće loša, kao ni skilovi meni WD po stilu igranja nadjebo i Necromancera iz dvojke. prebrutalan je, mislio sam igrat s barbom ali sam odusto kad sam vidio šta ovaj luđak radi. topi sve pred sobom. igra je po meni dobra, samo trebaju neke stvari još doradit i taj drop poduplat u pravom smislu riječi a ne poduplat hrpu beskorisnih itema koje ništa ne vrijede. oni su poduplali drop, ali u negativnom smislu jer padaju uglavnom teška smeća od itema koja se uglavnom prodaju i craftaju.

ima igra dosta sadržaja kojeg u dvojci nije bilo, i koji podiže trojku na jednu višu razinu barem meni. imaš i taj infernal machine, uzmi u obzir da nek samo s jednim likom dođeš do 100 paragon levela koliko je to sati igranja? ako 700-800 sati provedenih uz igranje samo se jednim likom, nije dovoljno onda ne znam šta je. ne znam šta konkretno vi očekujete od ovakve igre, ali iskreno ovo je igra koja se može igrat beskonačno dugo. čak i ako imaš puno slobodnog vremena, a ako imaš ženu djecu i obaveze stari moj imaš 10 godina vremena da se izigraš da ne znaš ko ti glavu nosi. i onda nije dobro, ok onda prodajte igru i nađite bolju. Torchligt 2 je puno bolji po meni po pitanju dropa, tamo ima itema ko u priči padaju blesavo dobro ali samo u tom segmentu je igra bolja sve ostalo je na strani Diabla 3. pa tko voli, nek izvoli. ja ne žalim svojih 400 kuna, mislim da je to poštena cijena za ono što sam dobio u proizvodu. da, mogla je bit cijena i 300 kuna ili možda i 250 ali bože moj. nitko me nije silio da kupujem igru, sam sam to izabro ko i svi ostali. znao sam koliko košta, i šta ću otprlike dobit za uzvrat. a svi nezadovoljni, uvijek se mogu riješit igre i na taj način okončat muke. ako se ovakva igra, uopće može nazvat mučenjem.

i 5-3570K
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Diablo 3 osjetno bolji od Diabla 2. 

I dalje cekam da navedes jednu stvar koja postoji u Diablu 3 da je nema u Diablo 2.

GoodAngel kaže...

fali samo taj malo bolji drop ne možeš ubit 100 elitovih i da nijednu kvalitetnu stvar ne dobiješ to nema smisla. ono kolješ ih ko zadnja budala, a ništa ne dropaju ubijem azmodana 30 puta ni jedan legendary mi ne izbaci mislim ono smiješno. jedino me taj drop uništava

Vidi se da nisi upoznat sa izrazom "FARM" u Diablo igrama :)

Ali stvarno ovo je smijesno :D hahah

Covjece, ljudi su igrali D2 godinama nikad high rune vidjeli nisu(ja licno jednu jedinu Ber)

GoodAngel kaže...

itemizacija nije uopće loša

Best In Slot gear za sve klase je isti, Skorn, Hellfire ring, Mempo, Withching Hour, Inna leggins itd itd

OOOODLICNA itemizacija. Svi izgledaju isto, samo sto je model drugaciji. Od klase naravno.

GoodAngel kaže...

ima igra dosta sadržaja kojeg u dvojci nije bilo imaš i taj infernal machine

Vidi se da nisi igrao Diablo 2 inace ne bi ovo napisao. Citav Uber fight je kopiran iz D2, pocevsi od skupljanja dijelova za Infernal machine.
Sve ti pise fino ovde

http://diablo2.diablowiki.net/Uber_Monsters

Otidji pa procitaj! :) 

GoodAngel kaže...

uzmi u obzir da nek samo s jednim likom dođeš do 100 paragon levela koliko je to sati igranja? ako 700-800 sati provedenih uz igranje samo se jednim likom, nije dovoljno onda ne znam šta je

Znas li mozda koliko sati treba za dizanje lika od 98-99 levela u D2?

http://i.imgur.com/zBaqUXH.jpg

Vazi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 21:32 (chaselol).
15 godina
GoodAngel kaže...

ali i dalje je Diablo 3 osjetno bolji od Diabla 2

HAHAHAHAHA ovo je provala godine.

Bang!
16 godina
chaselol kaže...
GoodAngel kaže...

Diablo 3 osjetno bolji od Diabla 2. 

I dalje cekam da navedes jednu stvar koja postoji u Diablu 3 da je nema u Diablo 2.

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/uzc6j/diablo_3_2_reverse_patch_notes_note_this_is_a_joke/

chaselol kaže...

Best In Slot gear za sve klase je isti, Skorn, Hellfire ring, Mempo, Withching Hour, Inna leggins itd itd

Ne, definitivno ne, najcesce da, cesto da, pokatkad. I to je 5 slotova od 13.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 22:01 (Ged).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

iskreno, boli me briga šta vi ovdje mislite vaša stvar. ako vam se igra ne sviđa, slobodno je prodajte a nemojte stalno .rat i kukat po temi koja je namjenjena za one koji igraju ovu igru i kojima nije problem uživat u onome što su platili. a očito vas pored diabla 3, hebe još puno toga u životu pa se ovdje dolazite glupirat. ali to je koa što sam reko, vaš problem. nemam se namjeru s nikime prepucavat ovdje, za mene je Diablo 3 tri puta bolji od Diabla 2. tri puta. grafika gameplay ama baš sve osim dropa je bolje, čak i skilovi po meni puno bolje odrađeni nego oni u diablu 2. ali naravno vi ćete uvijek naći neke zamjerke, jer valjda to i je vaša uloga da nalazite probleme tamo gdje ih nema. aj živili, imam pametnijih stvari za radit od prepucavanja s likovima koji su nervozni jer im cura nije dugo dala pi.

i 5-3570K
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

OOOODLICNA itemizacija. Svi izgledaju isto, samo sto je model drugaciji. Od klase naravno.

Veliki je problem sto skornovi u posljednje vrijeme padaju izrazito losi.

Napadalo mi ih je bar 15ak od kada igram, a jedini k cemu je onaj prvi. Ove ostale (bez life on hit) jedva prodam za milju u posljednje vrijeme, ako ne'ko naleti.

Mempo mi niti jedan nije pao recimo, a igricu imam od prvog dana - mada, nije da nesto pretjerano visim, ali relativno dosta se igra.

WH jedan jedini pao. Lacuni koje nisi napisao, isto niti jednom mi nije pao. AH je po meni unistio igricu...

14 godina
Mrgud Veliki kaže...
chaselol kaže...

Veliki je problem sto skornovi u posljednje vrijeme padaju izrazito losi.

Napadalo mi ih je bar 15ak od kada igram, a jedini k cemu je onaj prvi. Ove ostale (bez life on hit) jedva prodam za milju u posljednje vrijeme, ako ne'ko naleti.

Mempo mi niti jedan nije pao recimo, a igricu imam od prvog dana - mada, nije da nesto pretjerano visim, ali relativno dosta se igra.

WH jedan jedini pao. Lacuni koje nisi napisao, isto niti jednom mi nije pao. AH je po meni unistio igricu...

Ne samo Skorn, meni je od svake legende najbolja bila ona prva...

Poslije sam dobivao samo loše verzije, jaaako loše! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
16 godina
neaktivan
Diablo 3

meni su jučer pala 2 ageless might i naravno da su oba završila pod čekićem. 

A ja isto od kada igram igru, iteme koje sam i prodao za neku lovu su bili rare, legende sam dobio možda dvije dobre, mempo sam dobio bez crit s dex i vit koji sam koristio i nije loš. I vile sam dobio od 180dexa i 170vit. A od legendi ništa previše koristno. ništa mi nije koristilo.

EDIT:

i da nisam rekao da imam pa nekih cca 800sati igranja. A i 1000 kad zbrojim HC mrtve žive i sve ostalo.
A na HC jako jako slabije padaju legende. S zadnjim likom sam imao 25 sati igranja, i pao mi je jedan legendary.I to na 4x levelu. 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 12:52 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Yovitssa kaže...

Ne samo Skorn, meni je od svake legende najbolja bila ona prva...

Poslije sam dobivao samo loše verzije, jaaako loše! {#}

Nazalost, tako to ispada. Jucer mi pao TR helm. Tako los da nema slicnog niti na AH.

A manticori s inteligence koji mi u zadnje vrijeme padaju bolje da ne spominjem {#}.

16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

A na HC jako jako slabije padaju legende. S zadnjim likom sam imao 25 sati igranja, i pao mi je jedan legendary.I to na 4x levelu. 

Padaju isto :)

14 godina
Diablo 3

Evo meni maloprije visage pao,steta sto nije zombie cd malo veci,oslo bi za 1.5-2b
http://postimg.org/image/pcw0lm117/ 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 1:12 (Chosenone1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Chosenone1 kaže...

Evo meni maloprije visage pao,steta sto nije zombie cd malo veci,oslo bi za 1.5-2b
http://postimg.org/image/pcw0lm117/ 

{#}

Meni jucer/danas lud dan. Isao sam 10x act 2 (sa ljudima sa liste) mp7-8 i niti jedno mi nije pao kljuc od KW.

Onda sam otisao na act3 public mp5 i iz prve kljuc. Ovih kljuceva iz act 3 imam i za izvoz.

Sve vise sumnjam da je sve to random drop.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 2:14 (Mrgud Veliki).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice