Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
marxone kaže...

jel zna neko cemu sluzi Venishing dye , Cardinal, Tanner i Spring??

Vanishing dye ti "ofarba" item tako da se item na tebi uopce ne vidi. Pretvori ga u nevidljiv na tebi.

Ostali su jednostavno razne boje za dijelove armora.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

razbio sam lika relativno brzo, za oko 8,9 sati, i brutalno ide

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/24455906

pa sad me zanima oni koji igraju s monkom, kakva iskustva imaju i šta bi to moglo ići bolje

super ti je monk za početak.. trebat će ti i malo LS-a kako bi mogao preživljavati.

i kao što je EraserHead rekao, obavezno nataly-a kombinacija jer se monk mora pošteno namučiti za pristojan cc.

ova mantra za life regen ti je bez veze.. stavi ili mantra of conviction - overawe ili mantra of evasion - backlash..

mogao bi probati i neku combination strike kombu.. recimo makneš transcendence jer svejedno nemaš puno lpss-a..

evo ti moja komba, probaj možda ti se svidi.. ja idem prvo deadly reach - foresight (3 udarca), pa sec držim way of hundered fists - blazing fists, pa onda nastavim sa fist of thunder i naravno nakon toga pališ sweeping wind.. dalje si svakih 5 sec samo dotakneš way of hundered fists da si AS održiš na max.. dobijaš foresight + combination strike za 3 skilla = 18 + 24% dmg-a + overawe (24-48%)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 10:05 (nine).
16 godina
neaktivan
nine kaže...

Da pričao sam s njime, jako dobre ideje ima. Ali za neke mi jednostavno treba puno golda da realiziram, a ne troši mi se toliko. 

Oružja koja imam na sebi platio sam 300K za WLK i 9M za EF, i ide jako dobro, ali fali mi LS, stvarno vidim da bez toga teško igram na većim MP-ovima.

I sviđa mi se monk, malo mi je DH dosadio s igrom, pa sad isprobavam nešto novo, a i monka će još u novom patchu nabrijati bolje, a DH od kada je izašao 1.05 bez trail of cinders je bananko.

E i čini mi se ovo tvoje isto zanimljivo, morati ću i s time probati kad budem imao vremena za eksperimentirati.

Ali još tražiš i snajpam po Ah da mi uleti neki dobar s LS 

Đuro#2155,
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako vas zanima što je blizz radio toliko godina na D3, tu možete pogledat dokumentarac.

Enjoy  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

@franjo15

- trebaš high vitality armor kako bi lakše izbalansirao lika (tal rasha, blackthornes ili innas vast expanse sa 200+ zdravlja)

tal rasha i innas vast expanse su dps armori, dok je blackthorne više orjentiran na resiste i ehp - sve ovisi kako želiš igrati

tyraels might je odličan armor, ali na žalost ne rolla high vitality sa 3 socketa, a stavljati ljubičaste gemove u armor na softkoru jednostavno nema smisla i kontraproduktivno je

- average damage na prstenju i amuletu - što više to bolje (dobar average dmg bez problema zamijeni 200tinjak dexa ili chd)

amulet je komad opreme na kojemu za relativno malo love možeš dignut dps za 10-15k, probaj kupit ls oružje tako da ga možeš zamijenit nekim koji ima chd i više chc od loha

- trebaš critical hit chance na helmu i bracersima

najbolji end game helm za monka je innas radiance (gledaj da pokupiš nešto sa bonusom sweeping windu ili FoTu)

ono što je dobro kod tih helmova je to što svaka rolla visok chc i dosta visoke statse uz nisku cijenu

što se tiče lacuna, ako nemaš para za dobar roll (što viši dex, neki res i minimalno 5 chc) nemoj ih niti pomišljati nositi jer su downgrade

kupi rare bracersa sa 100+ dex, 100+ vit i chc ili strongarm bracerse sa visokim dex + vit.

- natalyas set (ring + čizme) nemoj kupovati ako nemaš ring od barem 3-4 chc - NE ISPLATI SE

set donosi 7 chca, dok relativno jeftin rare ring daje 6 chc - razlika je samo 1

s time da možeš naći puno boljih rare ringova od natalyas ringa - sa avrg damage, 6chc, attack speed, resistima i svašta nešto za manju cijenu

isto je sa čizmama, možeš naći 250+dex - 150+ vit, double resist za ispod 10 milijuna - dok za osrednji roll nats čizama daš 40-50

17 godina
pavlovs_dog kaže...

@franjo15

I kolege monkovi :) nisu spomenuli attack speed koji takodjer nije za zanemariti. Dobar attack speed + life steal moze pokriti poneki nedostatak.

16 godina
Dlaka kaže...

Jeli netko imao problema sa "ptr" i error 12, i kako je riješio? 

imao sam ja, i na ovom i na prošlom,

meni je uspjelo kad sam otišao na američi server, kreirao lika na normali, i onda probao s patchom, mislim da mi nije odmah radilo tek sutra, ali tako je proradilo.

probaj s time, nemaš šta izgubiti, to sam ja negdje na forumu bio našao da pomaže

Probao i stvar je odmah proradila.

Zahvaljujem na savjetu

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 20:47 (Dlaka).
12 godina
Diablo 3

PTR 1.07

Malo sam farmao recepte za nove stvari.

Igrao sam ACT III, MP6, te ubijao Ghoma za recetp. U 10-ak runova sam dobio 6-7 recepata od kojih je jedan bio za Amulet sa intelektom.

Demonic Essenc ispada od skoro svake druge elite te ga zna baciti i goblin.

Napravio sam nekih 20-ak amuleta i moram priznati da su me statsi oduševili. Main stats (u mom slučaju int) sam najviše dobio 280..

Najzanimljiviji amulet je bio sa nekih 250int 150vit i 98% ChD + još neke stvari koje nisu baš najbolje sjele na taj amulet..

Mislim da izrada amuleta će se definitivno isplatiti! Zato ljudi čuvajte brimstone!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Kada 1.07 postaje implementacija same igre, a ne PTR?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FiUM4N kaže...

otprilike im je do sada PTR trajao oko 3 tjedna

12 godina
neaktivan
Brada kaže...
FiUM4N kaže...

otprilike im je do sada PTR trajao oko 3 tjedna

E, a da te pitam, recimo ja sad lika prebacim na PTR, da li opet slijedi procedura vraćanja s njega natrag kasnije, ili jednostavno ostajem na njemu i automatski nastavim igrat kad se full implementira u igru?

16 godina
neaktivan

PTR likovi se brisu.

12 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

PTR likovi se brisu.

Hvala.

14 godina
Diablo 3

Ovako, dobio sam Diabla uz obavezu da ću plačati WOW godinu dana, nisam platio za 2 mjeseca i sad su mi izbrisali igru, zanima me da li će mi ako nastavim plačati vratiti igru sa likovima koje sam imao ili moram kupiti novu, sad ima samo onaj starter edition?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sinishaa kaže...

Ovako, dobio sam Diabla uz obavezu da ću plačati WOW godinu dana, nisam platio za 2 mjeseca i sad su mi izbrisali igru, zanima me da li će mi ako nastavim plačati vratiti igru sa likovima koje sam imao ili moram kupiti novu, sad ima samo onaj starter edition?

kontaktiraj njihov suport, reci da nisi mogao placati wow jer si ostao bez posla i da si sad ponovno zaposlen te da mozes nastaviti palacati te da ti, ako je moguce, vrate igru...

meni se dogodilo da sam zaboravio nadoplatiti wow i nakon 2 tjedna se sjetim i slozim im mail te su mi ovo odgovorili:

Thanks for your message.

Please don`t worry even if we will remove the rewards we will be able to reactivate your annual pass as soon as you will be able to pay for it again.

Please contac us when you will setup new subscription so we can fix it for you.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us again.

and the heavens shall tremble
14 godina

Hvala probat ću tako

16 godina
Diablo 3

E trebam pomoc neznam kako da vratim si svoj acc , jer dok su bilo ono nesto sa hakerima su mi blokali acc iz sigurnosti,a nisam dosta dugo igrao pa sam sad isao glet i nemogu na njega a dok si ga hocu povratiti nemogu jer sam si zaboravio tajno pitanje sto da radim {#} ?

Neznam kojim će se oružjem voditi treći svjetski rat, ali znam da će se četvrti voditi kolcima i kamenjem. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 12:05 (Teran).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Teran kaže...

E trebam pomoc neznam kako da vratim si svoj acc , jer dok su bilo ono nesto sa hakerima su mi blokali acc iz sigurnosti,a nisam dosta dugo igrao pa sam sad isao glet i nemogu na njega a dok si ga hocu povratiti nemogu jer sam si zaboravio tajno pitanje sto da radim {#} ?

Kontaktiraj support, objasni im situaciju.

Vjerojatno ćeš im morat poslat sken osobne s podacima koji su na accountu.

16 godina
dekstroza kaže...
Teran kaže...

Ali u tome je fora da neznam koji su podaci na acc jer sam igru igrao zadnji puta kad je izasla...tako da se nesjecam...a imam doma u kutiji Key bi to pomoglo ?

Neznam kojim će se oružjem voditi treći svjetski rat, ali znam da će se četvrti voditi kolcima i kamenjem. Albert Einstein
14 godina
protjeran
Teran kaže...
dekstroza kaže...
Teran kaže...

Ali u tome je fora da neznam koji su podaci na acc jer sam igru igrao zadnji puta kad je izasla...tako da se nesjecam...a imam doma u kutiji Key bi to pomoglo ?

da ako imaš key bude ti to pomoglo ali budeš trebao i dati presliku osobne tako je moj frend ponovno aktivirao akaunt, samo im javi na suport

13 godina
Diablo 3

Jel neko ima FPS problema u Diablu :D ili je samo kod mene skace sa 15 u mass fightu do 150 normalno :S

A pokrecem igre tipa Metro 2033 sve max :S 1440*900

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Jel neko ima FPS problema u Diablu :D ili je samo kod mene skace sa 15 u mass fightu do 150 normalno :S

A pokrecem igre tipa Metro 2033 sve max :S 1440*900

meni je jako živnula igra nakon upgrade-a diska.. malo si zagooglaj, ima neka fora da se neki file-ovi prebace na usb, onda leti.. ima i neka fora sa vsync-om i max pre-rendered frames..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
Diablo 3

Jel moze neko pojasniti kako da se nosim sa reflect damge packovima sa wizardicom svojom ovo je strasno izgorim u par sekundi ako burstam.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako igraš archona onda life steal, ako igraš CM onda LoH.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

Nerfaju reflect u idućem patch-u pa se strpi! :-)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
protjeran
Yovitssa kaže...
Vash kaže...

Nerfaju reflect u idućem patch-u pa se strpi! :-)

glupost samo nerfaju ..

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mrzim reflect i s jedne strane mi je drago šta će ga izmijenit, ali opet sa druge ne kužim tu konstantnu potrebu za ubijanjem bilo kakvog izazova u igri.

S tim da se reflect jako lako riješi raznim oblicima life gaina.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

da, ono što mi najviše stvara probleme na najvećem mpu su reflect + molten, oboje nerfaju

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nerfaju molten al će zato buffat plagued i po meni je to velihi zaheb.

Jedan plague po sebi nije opasan, ali često se desi da elite toliko nastackaju tog zelenog čuda da te skrši u sekundi kada prijeđeš preko njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

po meni bi trebali sve duplo pojačat a ne nerfat .....  i ovako je igra prelagana ,  kad slušaju debine amerikance koji samo cmizdre

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice