Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

druga legenda danas, 

nisam pratio kakvi mi itemi padaju ali probati ću sad malo voditi statistiku na kompu da uzmem ss svakog ako mi se da da vidim šta to meni sve pada

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Franjo15 kaže...

druga legenda danas, 

nisam pratio kakvi mi itemi padaju ali probati ću sad malo voditi statistiku na kompu da uzmem ss svakog ako mi se da da vidim šta to meni sve pada

Takve u Tso Krin Gaze Brimstone pretvaram... Jedan sa socketom možda prodam za 100K...

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Franjo15 kaže...

druga legenda danas, 

Takve u Tso Krin Gaze Brimstone pretvaram... Jedan sa socketom možda prodam za 100K...

naravno da je brimstone, kad ništa ne vrijedi, ako nije makar 500K, niti ne pomišljam da prodajem, samo mi stoji na AH a ostali itemi trpe :)

Uvijek se nađe nešto za prodati 

EDIT:
evo i 3 legendary danas frostburn rukavice, još jedan brimstone 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 18:12 (Franjo15).
12 godina
neaktivan

Probat cu sa 300m pa ak ne bude islo, spustat cu cijenu.

14 godina
Diablo 3

pocetnik sam u diablu pa jel mi moze neko rec cemu sluzi falling tooth crafting material kad konventiram iteme dobijem to ili sta vec?

i ovi rare item vidim da dosta vise vrijede mada su neki i dosta slabiji od ovih normalnih?!

visak plavih itema je najbolje prodat ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 23:02 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

10mil ode na craftanje gloves sa 6 properties i najbolje sta sam dobio ovo kk

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

di se moze najjeftinije kupit key za d3 i isplati li se kupovat..??

naravno moze preko interneta di je najjeftinije samo da se moze uzet paysafe cardom tj bonovima jel nemam karticu..:O

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

smece nece da se ulogira....jel i vama baca gresku?

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

di se moze najjeftinije kupit key za d3 i isplati li se kupovat..??

naravno moze preko interneta di je najjeftinije samo da se moze uzet paysafe cardom tj bonovima jel nemam karticu..:O

300kn novi cd key kod mene, samo se javi ako si zaintereisran još.

Đuro#2155,
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas mi palo.. Prodajem ako ko zeli kupiti neka se javi na PM

Set Set
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 3:07 (Okica4Ever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako se odvija placanje preko rmah ? Jel mi moze netko u pp reci ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grozni kaže...

10mil ode na craftanje gloves sa 6 properties i najbolje sta sam dobio ovo kk

I iscraftao si stvarno dobru stvar  :) 

Svaka čast

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan

poz

I koliko cijeniš taj natalya armor ?

16 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...

Danas mi palo.. Prodajem ako ko zeli kupiti neka se javi na PM

nisu loši stati, ali ja nikako ne idem na te setove, nikako mi ne paše, ja na svom imam 175dexa, nemam vit, imam 3socketa +max disciplin, i all resist 75, ono a da kupim taki nat set, milijarde mi trebaju

Đuro#2155,
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni opet dropa vile {#} ovaj put sa max resistance i dosta vit

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

igrati DH bez natalye set je cista ludost i glupost, jer set ima najbolji bonus koji dobijes 7% cc i 130 dex-a ( npr chest i cizme ).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

igrati DH bez natalye set je cista ludost i glupost, jer set ima najbolji bonus koji dobijes 7% cc i 130 dex-a ( npr chest i cizme ).

Slažem se .  Ja sam u full Natalya setu osim crossbowa . I onih +20 discipline dobro dođe na mp5 i više  :)

16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Grozota kaže...
MaxonUniversal kaže...

Slažem se .  Ja sam u full Natalya setu osim crossbowa . I onih +20 discipline dobro dođe na mp5 i više  :)

Pa ne znam baš momci, ja se ne slažem. Ja imam cloack s max discipline, imam calamity kad idem na veće mp s life steam i max disc, imam quiver dead man s max disc % elementar arrow, imam cloack s max disc, i ponekad stavim stone of jordan s max disc i % elementar.

plus passivni skill obavezno s kojim igram je night stakler koji daje  "Critical Hits have a chance to restore 1 Discipline" te tako imam preko 50 a s prstenom i preko 60 discipline, i crit nabijem na 50% koristim ball of lightning i runa na prepration punishment koja mi daje hatred, i samo rokam ball of ligtning koji prolazi kroz sve neprijatelje i samo roka crit chance, kad je gužva i ima neprijatelja mogu tankati nez problema na bilo kojem MP samo shadow power i ne može mi nitko ništa :P

Đuro#2155,
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
MaxonUniversal kaže...

Grozota kaže...
MaxonUniversal kaže...

Pa ne znam baš momci, ja se ne slažem. Ja imam cloack s max discipline, imam calamity kad idem na veće mp s life steam i max disc, imam quiver dead man s max disc % elementar arrow, imam cloack s max disc, i ponekad stavim stone of jordan s max disc i % elementar.

plus passivni skill obavezno s kojim igram je night stakler koji daje  "Critical Hits have a chance to restore 1 Discipline" te tako imam preko 50 a s prstenom i preko 60 discipline, i crit nabijem na 50% koristim ball of lightning i runa na prepration punishment koja mi daje hatred, i samo rokam ball of ligtning koji prolazi kroz sve neprijatelje i samo roka crit chance, kad je gužva i ima neprijatelja mogu tankati nez problema na bilo kojem MP samo shadow power i ne može mi nitko ništa :P

Iskreno nisam vidio da imaš toliko discipline na tvom profilu.

16 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Iskreno nisam vidio da imaš toliko discipline na tvom profilu.

Sad imam 44 s time da nemam calamity stavljen za weapon, nemam stone of jordan koji mi daje 10, pa zbroji to dvoje pa vidi koliko je to :P

Evo slika

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 17:36 (Franjo15).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ok sad vidim  :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

gledao sam ja to sve, ali jednostavno mi nema smisla taj set, mislim imao bih mi smisla kad bih imao toliko golda da kupim što hoću onda bi bio super.
Evo gledaj na moj profil, imam cloack s dex kakav nema na AH, ne možeš naći takav cloack s socketa, to sam ugrabio slučajno na AH za dobre pare, ima max disc, ima all resist, a da kupim takav sličan cloak set, i to bez resista i s manje dexa i bez max disc treba mi preko 30M, onda da bi set imao cijeli moram imati i helm koji mi se ne sviđa, i čizme koje su preskupe i s puno manje dexa i ako hoću pick up kao što imam na svojima opet preko 30m, i onda onaj prsten moram imati koji ajde u setu daje chance, ali da uzmem sve ostalo isto skup.

uglavom sve u svemu, ovaj build mi je najjači to sam imao i sve što sam probao, ball of lightning za ništa ne mjenjam, on puni disciplinu ko lud, a shadow odrađuje svoj posao.

A za manje MP je super manticore, ali kad idem na brutalu isto korisim manticore, ali i calamity s life steal koji isto imam.

A svatko ima svoje, a da kopiram one vrhunske igrače toliko golda nemam, pa si imam neki svoj build koji šljaka savršeno :D

A ima svega, a bitno da se mi svi družimo, evo danas nabavio beta ključ za peth of exile, i ono ne sviđa mi se, prespor i ono nekako nije to to, a možda bude bolje kad izađe iz bete.

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

tko igra molim da me doda 

Dzibs#2437

Bukeleza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas svaki run po jedna legenda ahm pardon brimstone {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

...danas svaki run le... čekaj malo, nisam igra diablo već par dana ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 1 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Danas 4 puta očistio cijeli act 3 na mp 3 i niti jedna legenda nije pala..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam igrao sinoć nekih 8 sati s kratkim pauzama, i palo mi 10 legendi naravno banana sve, iznenadio sam se brojem

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
geothia kaže...

Danas 4 puta očistio cijeli act 3 na mp 3 i niti jedna legenda nije pala..

Franjo15 kaže...

Ja sam igrao sinoć nekih 8 sati s kratkim pauzama, i palo mi 10 legendi naravno banana sve, iznenadio sam se brojem

Ali zna se desiti da u jednom runu dobijem 8 legendi (to mi je osobni rekord).. no ima dana kao danas.. banana

14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

gledao sam ja to sve, ali jednostavno mi nema smisla taj set, mislim imao bih mi smisla kad bih imao toliko golda da kupim što hoću onda bi bio super.
Evo gledaj na moj profil, imam cloack s dex kakav nema na AH, ne možeš naći takav cloack s socketa, to sam ugrabio slučajno na AH za dobre pare, ima max disc, ima all resist, a da kupim takav sličan cloak set, i to bez resista i s manje dexa i bez max disc treba mi preko 30M, onda da bi set imao cijeli moram imati i helm koji mi se ne sviđa, i čizme koje su preskupe i s puno manje dexa i ako hoću pick up kao što imam na svojima opet preko 30m

Za 20-30m dobijes nats chest i nats boots koji ce pregaziti tvoje trenutne statse (+weapon bonus, +600 armor, +%life i +7 crit chance koji ce i vise nego nadoknaditi gubitak allres i 100dps i najvaznije, +12% speed). Ako ti je na para levelu 62 tesko skupiti 20m, ocito da nesto krivo radis :)

Isplativost 3-4 pieces nat set je vec druga prica...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice