Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.538.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
@Tonci
Po tvojoj prici o WW-u mislim da uopce ne kuzis build. Na visim MP-ovima se jos najlakse odrzava rage jer neprijatelji dugo traju, drugo, ne puni WW fury (da malim dijelom) nego tornada od sprinta koja ostavljas za sobom i koja cine vecinski postotak damagea koji cinis.
Takodjer je apsolutno ogromna prednost sta se sa WW-om kreces kako hoces pa su arcane sentryji totalno bezopasni.
Igram WW vec neko vrijeme i sa 107k dps (bez buffova!) topim elite na MP8 vrlo brzo i ginem jako rijetko. Takodjer sam isprobao razne druge buildove (hota sa skornom i critovi preko 2M:)) i WW mi je daleko najbolji i najbrzi za ciscenje gamadi.
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Whirlwind izgleda dobar, ali... problem Whirlwind builda je što ima osjetno niži DPS u konačnici, nego većina drugih, što se teško kontrolira ako si prebrz, a istovremeno treba Sprint + 60% dmg x4 da diže Fury. Na većim MP-ima mobovi imaju 30-50 milijuna Lifea, borbe traju duže od par sekundi i potrebno je preživjeti. Kretanjem brzo gubi se sposobnost dizanja Furyja ili 188% dmga za vrijeme Whirlwinda, preciznost ciljanja neprijatelja i sl. Što su borbe ozbiljnije, potrebno je preciznije planirati bitke, lupati specifične mobove (pogotovo kod elita) i planirati okruženje (orbovi koji padnu ne smiju biti na grupi i sl.) inače stvar završi smrću, uzastopnim smrtima (200-300k popravaka) ili frustrirajuće dugim bitkama od 20 minuta.

U praksi, čak i kad uredim gear da imam 180k baznog DPS-a i solidan regen da izdržim 50-60 sekundi whirlwindanja, jednostavno je to tragično upropašten DPS. Daleko bolji su Frenzy, Bash i Cleave, a u praksi i čak nužni. Na MP10 konkretno, Whirlwind zaboravite, jer trebate dobar fury gen., dobar DPS na specifične mete i svaki Fury bod utrošen u prazno (šetnja Whirlwindom od moba do moba) je moguća smrt.

ne slažem se s tobom i tim kaj si rekel ,  ww bild barbara na što veči mp igraš imaš više fury i berseker se ne gasi cjelo vrijeme si ga produljuješ ,čim više elit pakova ili mobova imaš na kupu jače se hilaš i imaš fury kolko želiš , trošiš skilove i bez veze koji ti netrebaju samo da potrošiš fury i da bersekera zadržiš čim dulje , a to kaj Whirlwind ima manji dps to  pokrije run s vihorima kad crita , stvarno mi nije jasno kako si došao do toga zaključka ili nisi probao taj bild uopče igrat , pogledaj si kako ja riješavam u jednom run-u za  15min na mp10 ključeve i onda reci da je neigriv taj bild na mp 10 ;):)

http://beta.xfire.com/videos/5bccb0

16 godina
odjavljen

Daj linkajte mi svoje buildove tj. likove? Ja igram trenutno Bash ili Cleave (ovisi koji Act) jer na WW ne mogu igrati MP10. I napisao sam da fury generiram od tornada, ali mi se čini da mi nedostaje, a full Immortal's ne uzimam baš jer nije dovoljno dobar mislim. Iz mog iskustva (možda sam ga pogrešno probao) jednostavno nije baš nešto. Inače više volim kratko imati duplo veći DPS, nego da duže traje onaj osnovni Berserker boost. Ionako ih dovoljno brzo skidam.

https://eu.battle.net/d3/en/profile/Trachemys-2397/hero/6718395

Ali je prikazani build i gear nešto drugačiji nego što koristim. Trenutno igram Bash+Rend na 150k DPS-a, a 40k Lifea (veći regen imam pa je okej).

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 12:07 (Tonči).
13 godina
protjeran
Diablo 3

inače poanta ww bilda je da budeš cijelo vrjeme u Bersekeru , meni zna trajat da počistim  cjeli jedan podrum ili brige of cor..  u jednom Bersekeru a zna i potrajat i dulje sve ovisi ako imam kaj lupit da ga produljim

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sepultribe-2818/hero/11525839

0 0 hvala 0
15 godina
Sepultribe kaže...

inače poanta ww bilda je da budeš cijelo vrjeme u Bersekeru , meni zna trajat da počistim  cjeli jedan podrum ili brige of cor..  u jednom Bersekeru a zna i potrajat i dulje sve ovisi ako imam kaj lupit da ga produljim

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sepultribe-2818/hero/11525839

Poanta ww builda nije da budes cijelo vrijeme u Brserkeru, to mu je samo jako korisna nuspojava, ako ga mozes odrzavati. Ali i ww build bez berserkera je u biti bolji od svih ostalih barb buildova. Koristan je za 2hand barbare, npr. ja sa skornom jednostavno nemogu odrzati berserkera aktivnog kao ti sa ta dva godly 1hand-era, zbog prevelike razlike u attack speed-u. Osim mozda na vecim mp i uz jos malo veci crit chance...hmm moram to pokusati, ali sumnjam.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Daj linkajte mi svoje buildove tj. likove? Ja igram trenutno Bash ili Cleave (ovisi koji Act) jer na WW ne mogu igrati MP10. I napisao sam da fury generiram od tornada, ali mi se čini da mi nedostaje, a full Immortal's ne uzimam baš jer nije dovoljno dobar mislim. Iz mog iskustva (možda sam ga pogrešno probao) jednostavno nije baš nešto. Inače više volim kratko imati duplo veći DPS, nego da duže traje onaj osnovni Berserker boost. Ionako ih dovoljno brzo skidam.

https://eu.battle.net/d3/en/profile/Trachemys-2397/hero/6718395

Ali je prikazani build i gear nešto drugačiji nego što koristim. Trenutno igram Bash+Rend na 150k DPS-a, a 40k Lifea (veći regen imam pa je okej).

Moj barb dosta slabije mlati od maina (WD), ali na actu4 MP3 krepa svake prijestupne (možda jednom svaka 2 runa). Dvoumim se za primary između basha ili frenzyja. Bash mlati istovremeno više enemyja u liniji, ali dosta sporije od frenzyja, dok isti mi više triggera LoH sa sidearm runom. Ostatak builda mi više manje paše.

13 godina
protjeran
Diablo 3

evo tonči kako to izgleda kad si u moltenima i desecratoru na mp10 furya kolko želiš

http://beta.xfire.com/videos/5bddba

@AFARON ne nego bit je da se šečeš bez njega{#} ...  s scornom ga niti nemožeš zadržat a niti si fury napunit tako brzo.. isprobao sam ga ja i meni osobno scorn ne valja prespor je a na mp 10 jednostavno te pregaze kad ga imaš u rukama na ww bildu jer se teško pokrenuti , bar meni .....

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ciljam Wiza dignuti sa 180 na barem 250k DPS-a da mogu brže rušiti, ali Barbu zaista ne znam u kojem smjeru a da ne košta kišu golda.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako ćeš tek onda wiza dignuti? {#}

Ne znam šta trenutno imaš od opreme, ali po komadu opreme ti treba milja da boli glava.

Chantodos will i force su svaki po 200 milja oni koji fakat vrijede, ice climbersice isto, stormcrow sam najjeftiniji vidio za 70 milja.

Lacuniji su isto tako negdje, kao i vile ward, neki dobar armor isto oko 150 milja...

Kad sam shvatio koliko mi para treba za visoke mp levele, jednostavno sam prešao na barba.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 14:55 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sepultribe kaže...

evo tonči kako to izgleda kad si u moltenima i desecratoru na mp10 furya kolko želiš

http://beta.xfire.com/videos/5bddba

@AFARON ne nego bit je da se šečeš bez njega{#} ...  s scornom ga niti nemožeš zadržat a niti si fury napunit tako brzo.. isprobao sam ga ja i meni osobno scorn ne valja prespor je a na mp 10 jednostavno te pregaze kad ga imaš u rukama na ww bildu jer se teško pokrenuti , bar meni .....

Pa bit je da sto brze ubijas mobove, tako da ne uspijevam shvatiti sta je smijesno kada ww build bez berserkera to radi bolje od svih ne-ww buildova. Ako se moze bez berserkera, onda on nemoze biti poanta ww builda. Jer u protivnom bi se moglo reci da je poanta diabla3 - upravo berserker, a evo zasto: ostale klase<barbarian<ne-ww buildovi<ne-berserker ww buildovi<berserker ww build, sto nema smisla jer ljudi zele da igraju i druge klase i razne buildove.

A u pravu si za kretanje u ne-ww stanju, jer je animacija udaraca jako dugotrajna sa 2h oruzjem.

Ali svejedno MP 10 ne planiram igrati bez par miliona unbuffed dps-a (sto se nikad nece desiti), jer nema logike, predugo traje. Dodatni mf i exp su uvelike nedovoljni da bi bilo vremenski isplativo. Eventualno kada bi MF i XP bonusi bili jednaki HP povecanju monstera, tada bi mozda bilo isplativo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 15:04 (AFARON).
13 godina
protjeran
Diablo 3

gle imam 152K dps-a bez batlerange i bersekera , kad upalim batlerange 182k dps-a, a u bersekeru preko 250 dps-a naravno da je onda poanta mojeg ww bilda da budem čim dulje u njemu i da se nezaustavljam i produljujem ga jer imam Kaj.... veči dps i ubijam brže... poanta da se nasmiješ ;):)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da, ali recimo s Bashem imaš osnovnih 18x% dok lupaš (recimo ja imam oko 160 s Battleom) i 100% na to je oko 360-370k što uz (mojih) 60% crita i 415-420% bonusa dosta brzo djeluje na elite kad kombiniram Rend, Blead Skorna (97% za mnogo bleeda). Ne mislim da je WW superioran, ali dobro ću istražiti taj build i vidjeti što se da.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Savjeti za ovo ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943

Sljedeca stvar koju nabavljam je onaj spirit stone iz Inna seta

MONKy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Munk kaže...

Savjeti za ovo ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943

Sljedeca stvar koju nabavljam je onaj spirit stone iz Inna seta

prebaci se na knuckelse čim prije, spirit stone može čekati..

također upali si selective mode i advanced tool tips u opcijama i malo se igraj sa kombinacijama skillova {#}

ja sam puno eksperimentirao sa monkom i na kraju došao do skill builda kojeg valjda 90% monkova koristi {#}

EDIT: vidim imaš i puno HP-a recimo, ali nemaš resista.. ciljaj na to da dodaš nešto all res-a (možeš i neku kombinaciju sa one with everything), malo life on hit na knuckelse i dalje gledaj da si digneš dps..

skillove, a pogotovo passive si definitivno još jednom promisli {#}

BTW za spirit stone si možeš uzeti "tzo krin gaze" ... ima ih hrpetina po smiješno niskim cijenama, a bit će ti super boost za početak doke ne središ ostalo.. ja sam ga tek nedavno zamjenio za inna's radiance

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 16:57 (nine).
15 godina
Diablo 3

moze procjena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jocommb kaže...

moze procjena?

100k maksimalno, za tu cijenu se prodaju još i bolji na AH-u.

15 godina
Sepultribe kaže...

gle imam 152K dps-a bez batlerange i bersekera , kad upalim batlerange 182k dps-a, a u bersekeru preko 250 dps-a naravno da je onda poanta mojeg ww bilda da budem čim dulje u njemu i da se nezaustavljam i produljujem ga jer imam Kaj.... veči dps i ubijam brže... poanta da se nasmiješ ;):)

Slazem se, ako ga mozes odrzavati naravno da ga trebas koristiti. Ali cinilo se da zelis reci da nikakav ww build uopste ne vrijedi ako nije sa berserkerom (a kod mene nije jer ga nemogu odrzavati), sto nije istina.

A ovo sto Tonci kaze za ne-ww buildove, pokusao sam to. Rend, bash sa povecnjem dmg-a, battle rage sa 30% dmg i eventualno revenge ili Hammer of the ancients, ali jednostavno sporije ubijam, bez obzira na povecan deklarirani dps. Ali uzmimo cak i da mi je veci dps na jednoj meti sa takvim buildom (AoE sigurno nije), glavni problem je nedostatak pokretljivosti, puno vremena se gubi dok dodjes od jednog do drugog moba i pocnes dijeliti dmg. Sve osim ww buildova sa sprintom je jednostavno neefikasno, tako treba igrati samo ako nemas odgovarajuci gear ili ti je zabavnije a ne zanima te efikasnost.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 17:04 (AFARON).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

tek sam krenuo u diablo (paragon lvl 6) i nisu mi jasne neke stvari... npr. item Unity, prsten 150int, 27 cold res, 300life po udarcu, crit chance 4% i dmg vs elite +4%.... lik prodaje za 500 milja golda! ili sam ja preglup ili to ne vrijedi toliko?? a to je samo primjer, ima jos hrpa slicnih slucajeva... jel to neka zaje*ancija ili? mislim, po statsima svi ti itemi su losiji od nekih rare koi se prodaju za puuuno manje... jesam ja glu ili ne znam gledat statse ili je ovo realno?

moze par savjeta sta da buildam DH, statse, iteme, skilove, bas me zanima kolko sam pogrijesio do sad... ?

pozz!

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Trebam jakog barba za ove bossove za hellfire ring, dodajte me ko ima vremena trenutno DonMrksoni#2631

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
shimeface kaže...

tek sam krenuo u diablo (paragon lvl 6) i nisu mi jasne neke stvari... npr. item Unity, prsten 150int, 27 cold res, 300life po udarcu, crit chance 4% i dmg vs elite +4%.... lik prodaje za 500 milja golda! ili sam ja preglup ili to ne vrijedi toliko?? a to je samo primjer, ima jos hrpa slicnih slucajeva... jel to neka zaje*ancija ili? mislim, po statsima svi ti itemi su losiji od nekih rare koi se prodaju za puuuno manje... jesam ja glu ili ne znam gledat statse ili je ovo realno?

moze par savjeta sta da buildam DH, statse, iteme, skilove, bas me zanima kolko sam pogrijesio do sad... ?

pozz!

Unity je dobar prsten jer uz to ima jos i mix - max dmg, al ovaj ne vrijedi 500m nikako.

Linkaj svog DH-a pa cemo ti rec gdi grijesis i sta popravit :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 19:06 (Judgeinho).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ww i radi manji dmg, ali je prednost njega što ste BRZI... dakle klasični run na mp4 (core of areat, tower of damned i cursed, one paukove lvl 1 i 2, bridge i rakaris i depts lvl 2 i 3)sa 135k buff dmgom pređete za  50 min max i zbog toga se isplati više ww build po meni nego veći dps 2 hand barb .... pogotgoov jer su digli za 100% set ili leg iteme da se nađu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Judgeinho kaže...
shimeface kaže...

pozz!

Unity je dobar prsten jer uz to ima jos i mix - max dmg, al ovaj ne vrijedi 500m nikako.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/anth0st-2986/hero/21159907

s tim da mi je na headu natalija set a ne ovo, ne znam zasto ovo prikazuje, danas sam promijenio...

onaj koji jesam
13 godina
odjavljen
shimeface kaže...

pozz!

Imaš jako puno ljudi koji neznaju procjeniti koliko se kreću cijene sličnih stvari pa onda lupe prevelike cijene, ali to je normalno.

shimeface kaže...
Judgeinho kaže...
shimeface kaže...

pozz!

s tim da mi je na headu natalija set a ne ovo, ne znam zasto ovo prikazuje, danas sam promijenio...

Moraš se odlogirati da se update-a lik na armory-u. Ili će se promijeniti kada se drugi put logiraš.

17 godina
Diablo 3

Malo opet poceo siljit D3 pa sam malo kratak sa infom... elem, ima li gdje kakav tutorial (i jeli uopce potreban) za kljuceve, uber bosseve i MP?

Jel Skorn tj. zweihander jos dobar ili da se drzim dobrog starog komba EF + SS?

FOTM build?

Thx.... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

toliko pogresnih informacija u temi da ne mogu vjerovat :D

unaprijed isprika onima koje cu uvrijedit postom..

MF - magic find

MP - monster power

PAR - paragon lvl

za pocetak pls nemojte postat gluposti tipa zasto imam los drop ,kako nista ne dobijem itd itd ako nemate minimalno 250 MF. pri tome mislim samo na gear+paragon lvl. upravo je to bio blizzardu cilj, ekipa koja igra dugo i dize PAR lvl, moze se prebacit sa opreme na kojoj ima MF i zamjenit je extra statom kao sto je att.speed li crit.chance... (oprema koja ima visok main stat (str,dex,int) i crit.chance, crit.dmg, att.speed zajedno sa 20MF (cap po itemu - (amulet-45)) bi kostala 3 milijarde - 1 item)

MF cap je 300, to je max koliko mozete imat (gear + PAR lvl )

naravno, ako idete bilo sta farmat podrazumjeva se da imate 5 stackova Nephalem Valora. to je jos 75 MF, sto je ukupno 375.

sa 1.0.5 patchom su uveli MP, i svaki lvl dize odreden postotak MF. ono sto sam uspio shvatit iz osobnog iskustva, sto veci lvl MP dobivat cete jednaku kolicinu sranja kao i sa manjim MP ili bez MP samo vecu mogucnost za bolje afixeve, tj. veca sansa da cete dobit item sa 270 int,str,dex (ili bilo koji drugi stat) nego bez MP

moja preporuka je lvl-at paragon sto vise public igrom i tu "iskoristit grupu" , znaci stavit MF gear do 300, sto ce sa nephalemom bit 375. nakon 6,7 PAR lvl mozete vratit stari dio opreme na kojem nema MF i tako vratit defence/DPS

inace, kljucevi su mi padali u public igri (bez MP) ali sam imao 300 MF. po meni je najbolje farmat kljuceve na mp2,3 sa frendovima, ovisi o jacini grupe, za naprednije isao bi na max MP5

sto se tice hellfire ringa, prijedlog je sto vise farmat actove od pocetka do kraja u public grupi, past ce bar 1 item sa dobrim statovima (crit.chance,crit.damage, att.speed, high main stat - ide za nekoliko desetaka milijuna golda bez att speeda, sa speedom i do nekoliko stotina), prodat taj item, i unajmit grupu sa foruma koja vas provede kroz uber boseve na mp10 i tu je zagarantiran item za ring.. mislim da trebate za tu grupu 3 milje golda i 3 machine..

ovo sto sam uspio skuzit iz vlastitog iskustva, za kvantitetu dropa sto vise MF, idealno Cap (300), sto znaci ako svako malo padaju legendarni i set itemi, 10. ili 11. ce bit dobitak na lutriji..

inace, svaki dan dobijem 2,3 set itema, a legendarne uopce ne brojim jer ih vecinu prodam npc-u...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja sam za odlazak na MP10 na IM, pa tko hoće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja sam za odlazak na MP10 na IM, pa tko hoće...

mozda i bi da si online ;)

16 godina
odjavljen
shimeface kaže...

Bude. Prije ili kasnije. Tako i meni... Nekada povuce i 2 dana da se prikaze promjena...

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Zadnjih dana više neznam koju vrijednost itema da stavim na ah, pa ako može mala pomoć {#}

1. item amulet - po trenutno stanju na ah cijenio bi ga oko 100-200M?

2. item mighty wep - forumaš ga je procjenio ako se ne varam na negdje oko 20-50M, prodavao sam ga i prije procjene tu negdje i nakon procjene i nikako da se taj slot oslobodi {#}

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
AlterEgo kaže...

Zadnjih dana više neznam koju vrijednost itema da stavim na ah, pa ako može mala pomoć {#}

1. item amulet - po trenutno stanju na ah cijenio bi ga oko 100-200M?

2. item mighty wep - forumaš ga je procjenio ako se ne varam na negdje oko 20-50M, prodavao sam ga i prije procjene tu negdje i nakon procjene i nikako da se taj slot oslobodi {#}

100-200 M? Pa zar bi ti dao toliko golda za taj item? Ja nebi jer mu je jedina dobra stvar GF a i ti amuleti su jeftini. Sve ostale stvari su jako niske. LOH se više ne koristi kod likova sa velikim DPS-om jer veći učinak ima LifeSteal pa se kod amuleta niti ne gleda toliko LOH. Pogledaj kako dobre amulete možeš dobiti za 200M i koliko više DPS-a i HP daju nego tvoj.

A što se tiće oružja ja sam jučer prodao ovaj za 42M pa sad ti odredi cijenu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice