Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

Kakav helm? Mogo si meni dati... Brimstone vrijedi 50k...

Meni pao nedugo jedan. Prvi u 104 patchu. Loš ugl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma krš. Cijene sličnog na aukcijama 100k s tim da se ne proadaju. Monk spirit stone zaboravio sam ime.

Nego ekipa kako vam ide prodavanje golda. Računao sam si puno bi više zaradio ako iteme koje imam prodam za dosta golda i onda taj gold na rmah. Čak i da malo smanjim cijenu opet bi puno više zaradio ako bi mi se prodalo zbog onog 250 euro limita. Samo glupo bi mi bilo imati hrpu golda koju ne mogu prodati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 13:06 (gringo88).

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ma gold ide ko mutav na RMAH, samo stavi par centi nize od ostalih i to je to.

Sad smo farmali actII sve do kraja. Ekipi popadalo par legendary. Meni niti jedan dobar item u sat i pol farma. Sve zavrsilo kod vendora. Cak su padali lvl 54 itemi, katastrofa. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ne mogu u igru nikako,prvo logiranje prođe ok onda ukucam kod od autentikatora i svaki put mi piše da su krivi login podatci,jel ima neko kakvo riješenje,dva dana nisam igrao jer sam bio na putu i sad više ne mogu u nutra {#}

ovako piše : Authenticator value invalid!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 14:38 (dr Phill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ako je na mobitelu, uključi mrežu i sinkroniziraj.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
17 godina
neaktivan
dr Phill kaže...

ne mogu u igru nikako,prvo logiranje prođe ok onda ukucam kod od autentikatora i svaki put mi piše da su krivi login podatci,jel ima neko kakvo riješenje,dva dana nisam igrao jer sam bio na putu i sad više ne mogu u nutra {#}

ovako piše : Authenticator value invalid!

riješio sam problem ,trebalo je stisnut na autentikatoru sync tipku u donjem lijevom kutu i opet sve šljaka. {#}

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko love bi mogao dobiti za ovo?
Ima li tko zainteresiran?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...

A pogledaj na aukciji, šteta što ima malen dmg roll, ostalo je dobro.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ak neko oce farmat a2 prek skype il neceg nek me doda,hvala :)

Medo#2435

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 23:01 (medo36).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Dr.Malenica kaže...

A pogledaj na aukciji, šteta što ima malen dmg roll, ostalo je dobro.

otislo za 2,5M{#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nisam igrao 10-tak dana jer sam se zabavljao s GW2 i jučer nastavim s prolaskom acta IV. Bez većih problema sam s Barbom došao do onog bosa prije Diabla, Iliana (tak nekak), koji je pao iz drugog pokušaja. Doduše prije patcha sam farmal valjda dva mjeseca act 1 i 2, ali nekak mi se sad sve skupa sada čini prelako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

posto nisam nikad igrao sa wd, jel moze procjena koliko bi golda mogao dobiti za ovo?

2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ljudi cuvajte se drekavca

Dirty dosen
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

posto nisam nikad igrao sa wd, jel moze procjena koliko bi golda mogao dobiti za ovo?

Čini se solidan item. Evo pogledao sam na aukciji ti ima samo jedan takav sličan roll i cijena je 57m. Ali ima veći dmg od tvog (79-340) i bolje ove life regeneracije.

Stavi ga za 15 milijuna bid i 35 buyout pa smanjuj ako ti se ne prodaje. Stvar je u tome da itemi dosta slabije idu ovih dana, ja ne mogu prodat neke BIS stvari koje imam. A i WD ti je slabije igrana klasa. Slabije se prodaju stvari jer se ljudi boje nerfova i dosta igrača manje igra. Pred patch bi trebalo opet živnuti sve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 13:23 (gringo88).
13 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
MaxonUniversal kaže...

Čini se solidan item. Evo pogledao sam na aukciji ti ima samo jedan takav sličan roll i cijena je 57m. Ali ima veći dmg od tvog (79-340) i bolje ove life regeneracije.

Stavi ga za 15 milijuna bid i 35 buyout pa smanjuj ako ti se ne prodaje. Stvar je u tome da itemi dosta slabije idu ovih dana, ja ne mogu prodat neke BIS stvari koje imam. A i WD ti je slabije igrana klasa. Slabije se prodaju stvari jer se ljudi boje nerfova i dosta igrača manje igra. Pred patch bi trebalo opet živnuti sve.

hvala, stavio sam tako pa cemo sada vidit. ali jucer u razmaku od 5min dobio sam ovo za wd i ovo ove rukavice. a prije toga nista vrijedno spomena od legenda bar jedno 2mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 13:33 (MaxonUniversal).
13 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

Ako uspiješ to prodati za 15 milijuna onda svaka čast. Jedino dobro u ovom itemu je što je legendary pa se možda nađe netko tko nema pojima što kupuje. Mogu se naći za par milijuna rare itemi koji su puno bolji za WD-a od toga.

15 godina
Diablo 3

Nabijem na qurac onoga tko je omogućio i smislio dropove od ilvl63 od 250dmg, ovim putem mu poručujem da mu općim sa materom svaku večer od 19-22.

MaxonUniversal kaže...

hvala, stavio sam tako pa cemo sada vidit. ali jucer u razmaku od 5min dobio sam ovo za wd i ovo ove rukavice. a prije toga nista vrijedno spomena od legenda bar jedno 2mjeseca

Pitajte ga tko mu je tenkao, iako tenk ne postoji kaže bonči, da dobije te sve gluposti, a ja redovno qurac u usta 52lvl dropovi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 15:35 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
MaxonUniversal kaže...

a od kud ti da je WD slabije igrana klasa, pogotovo nakon 1.0.4?

dosta manji broj igraca da igra? mozda prije 1.04 al sad nikako....

a slaba prodaja nije zbog straha od nerfova vec sto svi sad dobivanju mrak iteme i lakse prolaze igru i nemaju bas neku potrebu prodavat iteme ispod 1100 DPS npr.....i zbog stava "ak x moze to prodavat za 200M onda mogu i ja" i tako u lavinama......

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Pitajte ga tko mu je tenkao, iako tenk ne postoji kaže bonči, da dobije te sve gluposti, a ja redovno qurac u usta 52lvl dropovi.

ovaj vi ste isplaceni u vidu one rukavice, hvala!

15 godina
MaxonUniversal kaže...
fila2208 kaže...

ovaj vi ste isplaceni u vidu one rukavice, hvala!

Ma vrtit ću ti je, umirem više kad snjom igram :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Nabijem na qurac onoga tko je omogućio i smislio dropove od ilvl63 od 250dmg, ovim putem mu poručujem da mu općim sa materom svaku večer od 19-22.

MaxonUniversal kaže...

Pito bi ga ja kad dođu elite sa reflectom, laserima i freezom (što su praktički svaki drugi) dali tank ne postoji lol

14 godina
neaktivan
13 godina
protjeran
Diablo 3

Hehehe, otišo još jedan onehander za 10 eurića......:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz ljudi....može li mi neko reć kolio otprilike treba da bi se došlo do max leleva na diablu

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

A treba ti... mozda 1 dan ako igras posteno :) 

Inace, evo farm vec 5 dan. Ali katastrofa. Kad mi pred azmodanom padne lvl 51 item onda ja ne znam sta trebam napravit. Katastrofa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

A treba ti... mozda 1 dan ako igras posteno :) 

Inace, evo farm vec 5 dan. Ali katastrofa. Kad mi pred azmodanom padne lvl 51 item onda ja ne znam sta trebam napravit. Katastrofa. 

Navikni se na to, i na 63lvl 250dps iteme.

13 godina
Diablo 3

Ovo sa lvl 63 sam naviko. Kad mi padne brutalan item sa statstima i onda je DPS 180. Pa jel sam takav baksuz da mi ne moze past' nista vrijedno. Da zaradim koju kintu. U 150 sati sma zaradio oko 2 i pol milijuna golda. Pa to je uber malo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skylore kaže...

pozz ljudi....može li mi neko reć kolio otprilike treba da bi se došlo do max leleva na diablu

Zavisi kako igras, ja recimo imam trenutno na ovom acc oko 70 sati igre, 54 level, na Hellu sam trenutno, ali igram polagano, farmam i lagano na AH stavljam, nesto se i zaradi a jos se i igram.

13 godina
neaktivan

treba ti 50 h igre ali s tim da ne trcis kao muha bez glave...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice