Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ako su ti samo otrovne eksplozije problem onda u biti nemas problema jer se sve daju izbjeci.

Samo nemoj trcati bez glave, polako kada dobijes zeleno ispod nogu makni se na sigurno mjesto i tako dok ne prestane.

15 godina
Diablo 3

Pa blizz yebemu suze majčine, pa koji će mi qurac 52lvl na infernu act3?? i onda još kao šlag na tortu padne i 62 ili 63 sa 250dps.

Čemu onda farmam act 3? Čemu, oću ić normal act 3 da mi padnu jače stvari ili šta?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Pa blizz yebemu suze majčine, pa koji će mi qurac 52lvl na infernu act3?? i onda još kao šlag na tortu padne i 62 ili 63 sa 250dps.

Čemu onda farmam act 3? Čemu, oću ić normal act 3 da mi padnu jače stvari ili šta?

Ja već kukam danima, frendovi s kojima farmam dnevno 1-2-3 legende dobivaju a ja kitu već mjesec i pol ništa ne dobivam , samo eto tu legendarnu kitu.............

15 godina
Diablo 3

Ma ja sam danas živčan i neispavan pa rantam puno ali nije ok. Znam da 140 magic finda nije puno, ali opet krv mu yebem i 52. lvl iteme i smeće od 200dps.

Igru igram kao i prije, sa žarom radi paragona i to, act3 čistim sa low opremom za neke ovdje dečke (hedrick) ali opet nema mi smisla dat 2 sata igre da ne dobijem nit yedan koji bi mogao dat za bar 50k.

ali dobro, kapnut će kad tad

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ma ja sam danas živčan i neispavan pa rantam puno ali nije ok. Znam da 140 magic finda nije puno, ali opet krv mu yebem i 52. lvl iteme i smeće od 200dps.

Igru igram kao i prije, sa žarom radi paragona i to, act3 čistim sa low opremom za neke ovdje dečke (hedrick) ali opet nema mi smisla dat 2 sata igre da ne dobijem nit yedan koji bi mogao dat za bar 50k.

ali dobro, kapnut će kad tad

Pa da,  već mi to postaje sumnjivo sve iskreno da kažem, al što kažeš kad krene jednom...........sve je to zakon velikih brojeva, i Dinamo je ušao u Ligu Prvaka nakon 13 godina pa mora krenit i nama kad tad (valjda neće 13 godina trajat haha)

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Već sam mislio da danas neće biti ništa od dobrih itema, kad ono u 20 minuta tri Legendary-a, od kojih jedan nadogradnja za mog WD-a, drugi bi se mogao dobro prodati a treći je glupost lvl 56.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Već sam mislio da danas neće biti ništa od dobrih itema, kad ono u 20 minuta tri Legendary-a, od kojih jedan nadogradnja za mog WD-a, drugi bi se mogao dobro prodati a treći je glupost lvl 56.

neznam jesi gledao al fist je easy 100m+

mace takoder :) 

upala ti sjekira u med,mos 200 ojra dobit sa malo srece

koji act? 3?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 23:04 (medo36).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da gledao sam cijene, za fist gledam da li da ga stavim na RMAH ili da ga prodam za golde (jer me nešto zeza VIP, ne želi mi doći SMS sa verifikacijskim kodom), dok drugo oružje neću prodavati jer mi je nadogradnja za lika. Da farmam ACT 3, svaki dan napravim jedan run, s obzirom da je WD spor u farmanju (bar moj) tako da više ne stignem. Imam trenutno 367% MF-a i prolazim komplentan ACT 3, cijeli, od početka do kraja,te ubijem sve mobove (jer mi i od njih znaju pasti Legendary itemi).

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 23:20 (formula1live).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Jel' jos neko dobija masovno e-mailove u kojima pise da je kao ne'ko ptrljao po accountu i nesto kao promijenio, a da u biti nista nije promijenjeno ?!?!
Naravno, tu je i 'link' na koji ne klikam direktno, ali je postavljen na 'diskretan' nacin tipa - ako vam ne radi account, kliknite na ovaj link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

NAPOKON nešta korisno.........što mislite koliko eurića ili golda?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 1:52 (Kralj Situacije).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

IMHO: to se ne prodaje, vec se zadrzi i malo s njim igra...heben item....kad ti dosadi, prodaj.....

kasnije ce ti biti zao.....

13 godina
protjeran
Test user kaže...
Kralj Situacije kaže...

IMHO: to se ne prodaje, vec se zadrzi i malo s njim igra...heben item....kad ti dosadi, prodaj.....

Ma odustao sam od barba.........neda mi se više s njim, sad rokam sa wizzom a zapikirao sam Zunimassa set, pa da makar jedan dio ako ne dva uzmem nakon prodaje ovoga

16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...

Nije to loše. Koliko tražiš? Zgodni statsi za mog Barba...

15 godina
Test user kaže...
Kralj Situacije kaže...

To se prodaje i diže se gold kojim se dalje oprema barbar, jer vrijednije je 3-4 komada armora od jednog sworda, sjekire.

Ili ako mu je baš do otplate igre onda nek prodaje gold za eure.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako sam zavidan kad gledam kakva čudesa vama padaju O-O. Dođe mi da sad odma upalim igru, hehe.

Ne sjećam se kad sam zadnji put dobio nešto što nije bilo vendor trash :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 11:56 (gringo88).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...
Kralj Situacije kaže...

Nije to loše. Koliko tražiš? Zgodni statsi za mog Barba...

Stavio sam za 200 evra pa ako ode ode, ako ne polako ću smanjivat cijenu......uzimali su likovi i gora shranja od ovog za veće pare, mislim da i ti imaš s takvima iskustva haha (nekažem da je ovaj sranje dapače)

17 godina
neaktivan
http://www.twitch.tv/alkaizerx uskoro world first paragon lvl 100, još 2 bara mu fale
13 godina
protjeran
AlterEgo kaže...
http://www.twitch.tv/alkaizerx uskoro world first paragon lvl 100, još 2 bara mu fale

Bolesnik poremećeni

16 godina
neaktivan
Diablo 3

sunce ti žarko, taj je morao ne spavati i dati povremeno drugima da igraju s tim likom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

bolesnik XD

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Frajer je full bolestan :) On niti ne gleda iteme koji padaju, samo siba. A krepat ne moze nikako, sam ose vrti i roka. Hebeno bolesno :) 

Inace, ja sam jedva uspio belial killat na inferno sa ovim buildom. Ako netko ima nest' bolje od ovog sta sad imam i voljan je dat/prodat, nek mi se javi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AmonRa-2868/hero/6312735

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Diga je  lvl 100
Svaka mu cast 

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, prva stotka :)
A ne kupi lik nista ako nije legendary XD 

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ma nabijem ga na quraac. Sad sam igrao skoro 4 sata u komadu, prvo sa hedrom odradilo ghomov dio i do siegebreakera i onda ja sam do azodana. Od hrpe itema koji su pali, niti jedan, ponavljam niti jedan nisam stavio u stash, čak mi se i vendor smijao 53 lvl mačićima i 63lvl dagerima od 200dps.

Ali niti jedan yebeni item da bar prodam za 20k, sad sam tako nisko već pao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Frajer je full bolestan :) On niti ne gleda iteme koji padaju, samo siba. A krepat ne moze nikako, sam ose vrti i roka. Hebeno bolesno :) 

Inace, ja sam jedva uspio belial killat na inferno sa ovim buildom. Ako netko ima nest' bolje od ovog sta sad imam i voljan je dat/prodat, nek mi se javi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AmonRa-2868/hero/6312735

Imam ja mislim u škrinji par sitnica koje bi ti možda pomogle od opreme . Baci oko na 2h crossbow koji nosi moj Scoundral mislim da je bolji od tvojeg kojeg imaš trenutno. Javi se kasnije navečer i dam ti ga za neku siću.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/8914404

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 16:10 (Grozota).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Mijenjam ovaj fist weapon za neki novi Zunimassa's set item iste vrijednosti, ako netko ima

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ma nabijem ga na quraac. Sad sam igrao skoro 4 sata u komadu, prvo sa hedrom odradilo ghomov dio i do siegebreakera i onda ja sam do azodana. Od hrpe itema koji su pali, niti jedan, ponavljam niti jedan nisam stavio u stash, čak mi se i vendor smijao 53 lvl mačićima i 63lvl dagerima od 200dps.

Ali niti jedan yebeni item da bar prodam za 20k, sad sam tako nisko već pao.

Ja dobio drugi leđenderi danas u dva dana.......ovaj put fist weapon al je šitara. Nevjerojatno, igram s Barbikom i ništa o leđendi mjsec i pol, krenem farmat s wizzom u dva dana 2 legende.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz svima, oprostite unaprijed sto ovdje pisem ali ima jako puno staranica za čitat a nisam znao di da napisem.

Zamima me tko zna gdje mogu kupiti authentificator za diablo, posto se vise ne moze naruciti za Hrvatsku sa njihove stranice. pomagajte odakle ste ga vi nabavili. hvala vam puno unaprijed. Molim vas neki savjet jer nemam mogucnost na mobitelu da napravim authentificator.

0 0 hvala 0
15 godina
Zokz kaže...

pozz svima, oprostite unaprijed sto ovdje pisem ali ima jako puno staranica za čitat a nisam znao di da napisem.

Zamima me tko zna gdje mogu kupiti authentificator za diablo, posto se vise ne moze naruciti za Hrvatsku sa njihove stranice. pomagajte odakle ste ga vi nabavili. hvala vam puno unaprijed. Molim vas neki savjet jer nemam mogucnost na mobitelu da napravim authentificator.

Imaš za windowse WinBMA: Windows Battle.net Authenticator

http://code.google.com/p/winbma/

13 godina
neaktivan

Pogledajte sta mi lik crafto za 440k i materijal ... kontam za shield bar preko 10mil sigurno da cu dobit

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice