- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja tek počeo igrati, i povremeno stavim na laptop (Quad, HD3000) sa Tele2 stickom, i u prosjeku svakih pola sata dobijem disconnect (malo duže ostanem online ako prije napravim DNS flush (cmd -> ipconfig /flushdns). Bude mi i puni signal.
I na laptopu imam povremeni lag - dok na kompu doma i kabelskim internetom sve radi OK.
fala...
odprilike,koliko ti flushanje produlji "vijek" prije disconnecta?
15-20 min, ali radi se o službenom laptopu koji force-a svoje DNS-ove, pa je moguće da je zbog toga. Na "kućnom" laptopu moglo bi raditi "normalnije".
snasla i mene neka sreca,kupio sam item za 20k prodao za 1kk :D cudo
imam jedno pitanje za mobilne surfere:
kak vam ide preko 3G mreze? Jel igrivo, sumnjam na lag?
jel igrivo preko EDGE? sumnjam, al pitam ak neko ima iskustva.....
kak ide preko TELE2?
kak ide prek T-MOBILE?
sam sad osposobio Lap stari pa cu i na GO moc igrat..heheh....
Nisam igrao Diablo3, ali krajem prosle/pocetkom ove godine 6 mjeseci sa igrao Rift na Tele2 mobilnom internetu jer nisam imao zicani pristup.
Radilo je bez problema. Jos sam u to vrijeme dosta raidao, pa ako je bez problema radilo u raidovima pretpostavljam da bi u D3 trebalo biti OK.
Osim ako bas D3 nema puno losiji net-code od Rifta, pa da onda bude problem.
imam jedno pitanje za mobilne surfere:
kak vam ide preko 3G mreze? Jel igrivo, sumnjam na lag?
jel igrivo preko EDGE? sumnjam, al pitam ak neko ima iskustva.....
kak ide preko TELE2?
kak ide prek T-MOBILE?
sam sad osposobio Lap stari pa cu i na GO moc igrat..heheh....
P.S.
Fala na odgovorima...
iako brzina na edge mrezama nije losa, dapace sasvim je solidna za ono za sto se koristi, ping je smrt. ping je uzasno los i jako tesko je igrati bilo sto sto zahtjeva stalni ul/dl promet. naravno pricam samo o full edge signalu, na ostale zaboravi.
Pao ghomek :)
Prase odvratno prvo smo išli ja, monk i dva wiza na njega, ja i monk tankamo ova dva umru odmah. Ovi leaveaju ostanemo ja i wiz. Ja stavim sve na defense i stavim reflect na overpower.
Majka staru moj majka je overpower na ghoma. Uđemo wiz padne na pola, ja ga polako 15k pod 15k dotučem do kraja, dignem wiza, on opet padne, refresham se i razbijem ga.
Nestane i potiona lol ajme muke još me i cura zove, igram jednom rukom ajme sav sam se tresao lol
ali bitno da je pao :)))
Prase odvratno prvo smo išli ja, monk i dva wiza na njega, ja i monk tankamo ova dva umru odmah. Ovi leaveaju ostanemo ja i wiz. Ja stavim sve na defense i stavim reflect na overpower.
Majka staru moj majka je overpower na ghoma. Uđemo wiz padne na pola, ja ga polako 15k pod 15k dotučem do kraja, dignem wiza, on opet padne, refresham se i razbijem ga.
Nestane i potiona lol ajme muke još me i cura zove, igram jednom rukom ajme sav sam se tresao lol
žasu!!!
nema teorije da me zena zajbva dok sam na boss-u....samo ako sam ne nekom packu...tek onda....
naravno...onda nabacim neki "armor" na sebe i "stit" u ruku da prezivim zeninu "jezikovu juhu".
žasu!!!
nema teorije da me zena zajbva dok sam na boss-u....samo ako sam ne nekom packu...tek onda....
naravno...onda nabacim neki "armor" na sebe i "stit" u ruku da prezivim zeninu "jezikovu juhu".
Htio sam bacit mobitel u laptop majke mi kak sam bio ljut. reko zašutit će, vidi da velim samo aha da aha da...ali neee ona meni nešto čita, a sad da spuštam mob i pucam handsfree nemrem jer ću umrijet. trčim okolo i molim boga da zašuti, wizard je mrtav mene hvataju 4 zelena qurca....napokon se riješim, napune se skillovi i holy uber mega shit kill :)
Što se Wizzarda tiče, jel je njemu potreban all ress? Meni to nema smisla, jer sa ranged charom ionako je tehnika igre u izbjegavanju mobova, a ne kao na Barbu da se zaletiš u grupu i rokaš. Doduše na Act I funkcionira bez greške, žrtvovan all ress na račun dpsa.
Jučer me opet šokirao famozni drop, farmam standardnu rutu Imprisoned angel - Fest... Woods - Fields of Myseri. Dropovi koma, odreda svi za vendora. I onda šok! U Fields of Myseri mi običan mob dropa Immortals Kings helm. Ostajem totalno zbunjen.
Što se Wizzarda tiče, jel je njemu potreban all ress? Meni to nema smisla, jer sa ranged charom ionako je tehnika igre u izbjegavanju mobova, a ne kao na Barbu da se zaletiš u grupu i rokaš. Doduše na Act I funkcionira bez greške, žrtvovan all ress na račun dpsa.
Jučer me opet šokirao famozni drop, farmam standardnu rutu Imprisoned angel - Fest... Woods - Fields of Myseri. Dropovi koma, odreda svi za vendora. I onda šok! U Fields of Myseri mi običan mob dropa Immortals Kings helm. Ostajem totalno zbunjen.
jep evo ja sam sad odradio one halls prije ghoma, nekih 10 itema, možda jesan korisan. trčim po bezveze tako po act 1 dropne neki rare ali ono yeben. od običnog moba :)
ili dropne legenadry ali neko smeće 58lvl ali probat ću utopit ga
a koji su vam MF i tom slucaju bio? samo NV5 ili jos postotaka?
mene je pomazilo prije nekih mjesec-i-po dana s 2 legendary i 2 craft plana....odreda sljuke....al....
napravil sam 12723161263 run-a Imrpisoned angel>field of misery>cemetary i nis....
sa svojim MF sam pre-slab za to.......koristim ga samo pri identificiranj itema
a koji su vam MF i tom slucaju bio? samo NV5 ili jos postotaka?
Čak i nemam neki nabrijani MF, cca 180 s 5NV stackova. Sve mi se više čini da je Diablo 3 kao igre na sreću, a do sada su mi valjda većina set itemi dropani od strane običnih mobova, neki s više, a neki s mizernim MF.
Samo da vas pitam, zagrijan sam za igru ali još važem ovo i GW2...gdje je najjeftinije kupit D3 i koliko npr casual igranja treba da se završi SP kampanja s jednim likom? Nekih 3-4 sata na dan..Hvala!
Samo da vas pitam, zagrijan sam za igru ali još važem ovo i GW2...gdje je najjeftinije kupit D3 i koliko npr casual igranja treba da se završi SP kampanja s jednim likom? Nekih 3-4 sata na dan..Hvala!
uzmi si 4-6 dana po tezini . normal>nightmare>hell. Inferno je druga prica
jel može kakva pomoć.
Hell act 1, i nije baš lako, los DPS a ni HP nije bolji.
na čemu da prvo poradim.
Digni si dps, ostalo je dobro. Ja sam samo imao veći dps dok sam došao na Hell i nije bio problem.
PS: daj drugi put smanji rezoluciju slika jer se skoro ništa ne vidi
uzmi si 4-6 dana po tezini . normal>nightmare>hell. Inferno je druga prica
Samo sitni savjet ukoliko zelis onaj feeling iz starijih diabla: Ne diraj aukciju prije inferna. Zasto? Vjerojatno neces Normal, Nightmare i Hell zavrsit za 2 dana, ali ces se zabaviti i neces spadat u onaj kos ljudi sta igraju d3 ko wow, samo se utrkuju u gearu i provedu 90% vremena za AH i pokupuju prejak gear za prve tri tezine, a na kraju kazu da je igra samo farmanje i farmanje, da im ne padaju dobri itemi i da uopce ne slici na diablo..Pa normalno da ne slici kad doslovno "skipaju" diablolike dio koristenjem aukcije tj, prelete ga.
Blizzard je trebo malo smuckat glavom i maknut Auction house prije inferna, jer je ipak Ah i zamisljen za inferno. Inace, da stavis AH komponentu u diablo 2, bio bi ISTI diablo 3 i isti shit giving bi dobivao od communitija. I jos uzmes u obriz da Diablo 3 dobiva najvise losih kritika od wow igraca koji su ocekivali neki mega ultra end game koji realno nije dorađen dosta. Meni se osobno gadi igrat diablo 3 na taj "mmo nacin". Pogledajte athenov stream LOL pa to mi odma dođe muka dok vidim kako covijek igra d3
danas sam poceo inferno sa wizardom i vec sam na act 3 ^^ a sa jadnim WD nisam ni prismrdit mogao belialu,belial please
Ti koji seru po diablu 3, su oni koji bi za 0 kuna kupili-dobili mega hit. Nitko ih nije silio da dadu 400 kuna, a ako su to već napravili onda neka uživaju u igri. A teško da možeš uživat u igri, ako samo gledaš kako ćeš što prije doć do kraja iste, kako ćeš što prije pokupovat sve najbolje iteme i gear. Nije to poanta igre, poanta je da sam bez nenormalnog farmanja prelaziš igru, postepeno i guštaš u njoj. Ako ti nešto ne ispadne na normal težini, ispast će na nigt mare, ako ne ispadne na hell, ispast će na inferno. Treba uživat u igri, a ne se glupirat i gledat kako ćeš što prije proć sve i provodit 20 sati dnevno za igrom, i onda nakon dva mjeseca reć da ti je igra sranje. Normalno da je takvim načinom igranja sranje, takvim načinom igranja je svaka igra sranje. Po meni, 3-4 sata dnevno igranja je dosta, i treba temeljito istražit svaki ćošak, ja u diablo 2 nisam ni jedan ćoška niti segment igre ostavio prazan, pa neću ni diablo 3 drugačije igrat. Al svakako da ću postepenije igrat igru, a ne jurit ko muha bez glave i onda nakon mjesec dana nenormalnog farmanja reć kako mi je dosadila. Ovo možda i nije najbolji RPG, al svakako da je u samom vrhu, i svi koji kuže kako se treba igrat ova igra kažu da je za pet. Na kraju krajeva, ima se još četri lika za izabrat, pa nije valjda da ćete samo s jednim preć igru na sve četri razine? Ja stvarno ne kužim ljude, koji seru po igri, jer sam bio kod frenda danas i malo pratio igru dok on igra, i mogu reć samo da je na razini mojih očekivanja. A što se tiče mog starta, nadam se da ću u kolovozu nać vremena, uopće ne želim instalirat igru, kad znam da neću imat vremena posvetit joj potrebno vrijeme. Iako imam novi komp, i igru spremnu već na njemu, još je nisam pokrenuo. Moram prvo ovaj sezonski poso riješit, pa ću onda u akciju.
Ti koji seru po diablu 3, su oni koji bi za 0 kuna kupili-dobili mega hit. Nitko ih nije silio da dadu 400 kuna, a ako su to već napravili onda neka uživaju u igri. A teško da možeš uživat u igri, ako samo gledaš kako ćeš što prije doć do kraja iste, kako ćeš što prije pokupovat sve najbolje iteme i gear. Nije to poanta igre, poanta je da sam bez nenormalnog farmanja prelaziš igru, postepeno i guštaš u njoj. Ako ti nešto ne ispadne na normal težini, ispast će na nigt mare, ako ne ispadne na hell, ispast će na inferno. Treba uživat u igri, a ne se glupirat i gledat kako ćeš što prije proć sve i provodit 20 sati dnevno za igrom, i onda nakon dva mjeseca reć da ti je igra sranje. Normalno da je takvim načinom igranja sranje, takvim načinom igranja je svaka igra sranje. Po meni, 3-4 sata dnevno igranja je dosta, i treba temeljito istražit svaki ćošak, ja u diablo 2 nisam ni jedan ćoška niti segment igre ostavio prazan, pa neću ni diablo 3 drugačije igrat. Al svakako da ću postepenije igrat igru, a ne jurit ko muha bez glave i onda nakon mjesec dana nenormalnog farmanja reć kako mi je dosadila. Ovo možda i nije najbolji RPG, al svakako da je u samom vrhu, i svi koji kuže kako se treba igrat ova igra kažu da je za pet. Na kraju krajeva, ima se još četri lika za izabrat, pa nije valjda da ćete samo s jednim preć igru na sve četri razine? Ja stvarno ne kužim ljude, koji seru po igri, jer sam bio kod frenda danas i malo pratio igru dok on igra, i mogu reć samo da je na razini mojih očekivanja. A što se tiče mog starta, nadam se da ću u kolovozu nać vremena, uopće ne želim instalirat igru, kad znam da neću imat vremena posvetit joj potrebno vrijeme. Iako imam novi komp, i igru spremnu već na njemu, još je nisam pokrenuo. Moram prvo ovaj sezonski poso riješit, pa ću onda u akciju.
Čekaj, ti si samo gledao frenda kako igra? I kažeš ako su već dali 400 kuna, onda moraju i uživat. Daj još koji biser, krenulo te je :) Istina je da je igra donekle zabavna do inferna, bar se izmjenjuju kulise. Ali bila bi puno zabavnija da je teža od samog početka, ali da ti padaju itemi za tvoj level, a ne za 10-15 levela slabiji. Ovako je sve do kraja hella u biti rutinsko odrađivanje posla da bi došao do levela 60 i inferna, di te čeka jedno veliko ništa. Beskonačno ponavljanje jednog te istog farm runa. Tako da ne moraš igrat ni približno 20 sati dnevno i 2 mjeseca da bi skužio neke stvari. Ali svakako moraš bar instalirat igru ;)
nema smisla da ovi koji nisu igrali inferno "pametuju" o ičemu. igra se isplati za 400kn....ALI TRENUTNO nije ne razini ostalih blizzardovih naslova i zato postoji wajn, a i to svi očekuju jer nebi samo tako prodali 6 miljuna u par dana...
Ima li netko ideju zašto se nova novcata igrica neće instalirati?
Zapne negdje kod "update setup files" i ne mrda...
Hvala!
jer zna neko zašto recimo na public game pređem act neki i onda kada krenem solo i vratim se na public opet sam negdje pri kraju tog istog acta...valjda mi pitanje ima smisla
no idea ja jucer muku mucio sa belialom preso na public game ubio ga ko iz sale i prebacilo me normalno u sljedeci act kad sam igro ponovo solo
Ima tko da treba dota 2 invite? Dao bih ga za ingame gold jer imam sad viška. Invite ima u sebi još dva invajta, dakle jedan vama i još dva za frendove. Sa obzirom da invite jedan košta na doti 25eura a na njuškalu od 50-100 kn mislim da bi mogli imat deal ovdje, ukoliko je netko zainteresiran za takvu razmjenu može pm.
Nurze, ako ti je baš tu zapela moguće je da imaš problema s internetom (download, firewall ti mozda blokira...)
evo danas vjerojatno počinjem igrat diablo, pa me zanima koju mi klasu preporučate da prvu igram ? :D
WD mi se čini super zabavan za igrat, al kolko sam shvatil je dosta težak za igrat pa možda ne on za početak...
evo danas vjerojatno počinjem igrat diablo, pa me zanima koju mi klasu preporučate da prvu igram ? :D
WD mi se čini super zabavan za igrat, al kolko sam shvatil je dosta težak za igrat pa možda ne on za početak...
Nije WD težak ako ćeš imati malo sreće i dobiti dobru opremu jer su itemi za njega užasno skupi. Kod WD je dobro da može imati najveći MF od svih likova.