Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.561.454
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Srđela kaže...

edit: i svi koji su kupili ruske kljuceve mogu igrati samo na ruskom jeziku {#}

Ja ne kuzim vas ljude, jeste li svi moroni ili nesto drugo ?!?? bez uvrede, procitajte malo po forumu, prelistajte par stranica unazad, naravno da je instalacija i igra na ruskom jer je kljuc za rusko podrucje.

Kad instalirate igru - RUSKU verziju, odete u opcije i odaberete EU server, za jezik odaberete English (odmah ispod ruskog)

Snimite postavke i izadjete van iz igre

Ponovo udjete i vidi vraga, sve je na engleskom

Ljudi me uvijek iznenade, ama bas uvijek

15 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Da zato jer je inflacija golda u igri, a i tip kaze da po njegovom saznanju ima oko 10 000 takvih acc dosada i svakim danom ih ima sve vise jer svi pokusavaju da nesto zarade na D3. A o hackovima i trainerima da i nepricam, tko koristi CheatHappens zna o cemu pricam. A to je samo mali dio koji je pusten svima, a pojedinci imaju jos i vise opcija.

Eto nisam na to obračal pažnju , ali ako je kako kažeš onda je to problem jer to znaći da će se rare ili legend. itemi prodavat po smiješnim cjenama, tak da ispada bolje craftat iste nek stavljat na AH po smiješnoj cijeni.

Naime ja sam od početka išao na crafttanje onda su me frendovi odgvorili neka idem na AH tj. skupljanje golda za kupnju itema, tak da sam prestal craftat , ali sve u svem zanimljive stvari sam znal scraftat.

Recimo bilo bi fora da se samo craftani itemi mogu prodavat, ali da je crafting malo izazovniji , ako se dobro sječam u Diablu I je bila fora da sam za neki item morao prolazait par questova i skupljat neke rude-kamenje isl. i tada mi je blacksmith scraftal opremu, to je bilo onak više izazovno i zanimljivo.

Inače nisam neki power D3 gamer ( lvl 53 wizard Act I Hell ) , ali mi magic i rare itemi padaju ko blesavi i do sada dva legendary itema.

Ali to su samo moja opažanja.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ak netko treba demiđa ko kenje, a nije visoki level...

Dajem za đabe naravski.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Zura kaže...

Ili npr. onaj vremenski tempiran "temple ruins" event, gdje moraš razmisliti hoćeš li ostaviti sve one lijepe iteme koji su popadali da bi na vrijeme stigao u riznicu čija vrata će se zatvoriti kad istekne vrijeme.

Gdje je to?

Južno od Khasim outpost portala, mislim da je "Stinging Sands" lokacija. Pojavi se nešto ko pješčanik ispred kojeg je čiča s uskličnikom.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Zura kaže...
Tonči kaže...
Zura kaže...

Ili npr. onaj vremenski tempiran "temple ruins" event, gdje moraš razmisliti hoćeš li ostaviti sve one lijepe iteme koji su popadali da bi na vrijeme stigao u riznicu čija vrata će se zatvoriti kad istekne vrijeme.

Gdje je to?

Južno od Khasim outpost portala, mislim da je "Stinging Sands" lokacija. Pojavi se nešto ko pješčanik ispred kojeg je čiča s uskličnikom.

Event se zove Crumbling Vault i postoje 3 achivementa vezana za njega ako se ne varam.

I spawna se zonu juzno od Khasim Outposta

17 godina
neaktivan

Sjecam se da je bila neka prica o ruskim keyevima, pripazite:

Blizzard Employee
Hello,

I'm sorry about the misinformation in the post linked earlier in this thread, Russian versions of the game require the language of the game install to be Russian. This is separate from how other regions work at this time.

Once again I'm sorry for any confusion over this.
15 godina
neaktivan

Ima li netko error 3006 mislim da je, nesto There was error switching heroes ?

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
SlavkecD3 kaže...
Srđela kaže...

edit: i svi koji su kupili ruske kljuceve mogu igrati samo na ruskom jeziku {#}

Ja ne kuzim vas ljude, jeste li svi moroni ili nesto drugo ?!?? bez uvrede, procitajte malo po forumu, prelistajte par stranica unazad, naravno da je instalacija i igra na ruskom jer je kljuc za rusko podrucje.

Kad instalirate igru - RUSKU verziju, odete u opcije i odaberete EU server, za jezik odaberete English (odmah ispod ruskog)

Snimite postavke i izadjete van iz igre

Ponovo udjete i vidi vraga, sve je na engleskom

Ljudi me uvijek iznenade, ama bas uvijek

Ruski key radi jedino na ruskom jeziku. NEMA biranja jezika - jedino ruski!!!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Diablo 3

Mogli su malo bolje složit aukcijsku, stavio sam item na pocetni Bid 500k i zadnjih 3-4 h nije radila AH i Item otisao samo za 600k. Trebali su staviti da se AH vrijeme pauzira kad je server off. Još jedna stvar koja me nervira je da se aukcija ne produžuje za nekoliko min, ako je vrijeme do isteka aukcije manje od 5 min...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ajmo jednu anketu :D

Dali ce te zapostaviti D3 radi eura 

10 Hocu potpuno
36 Necu
3 Povremeno cu igrat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Tako je! 

Čitam blizzov forum i crkavam od smijeha. Ne kužim kaj je ekipa mislila da će fakat proći 20 i više €€€ jeftinije a da nema nikakve cake. Jooojjjj a kako ih je svjetski sjebo onaj blizzov zaposlenik koji je prvo napisao da će se moći prebaciti jezik i svi to pokupovali. Umirem od smijeha. Pa dajte ljudi uključite malo mozak. 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina

Pa zapravo veći je problem shoppova koju su ruski key prodavali pod EU verziju.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Pa zapravo veći je problem shoppova koju su ruski key prodavali pod EU verziju.

Tu si isto upravu,ali moraš imati malo i mozga u glavi da bi kupio tako nešto.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
protjeran
Diablo 3

sta da kazem presao sam diablo s wizardom na normal i jednostavno me nista vise ne tjera da igram dalje, tuzan sam....a d2 sam presao milijon puta..jednostavno u d3 previse feila je napravljeno, i nemogu ga igrati kad ja to hocu ma mislim stvarno Epic fail za blizzard!!!:-((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Sjecam se da je bila neka prica o ruskim keyevima, pripazite:

Blizzard Employee
Hello,

I'm sorry about the misinformation in the post linked earlier in this thread, Russian versions of the game require the language of the game install to be Russian. This is separate from how other regions work at this time.

Once again I'm sorry for any confusion over this.

Oo

Super su ovi onda dobili key :D Sad polako na učenje ćirilice i malo ruskog :) Taman ušteda na keyu ide za tečaj.

14 godina
Stjepanj kaže...

sta da kazem presao sam diablo s wizardom na normal i jednostavno me nista vise ne tjera da igram dalje, tuzan sam....a d2 sam presao milijon puta..jednostavno u d3 previse feila je napravljeno, i nemogu ga igrati kad ja to hocu ma mislim stvarno Epic fail za blizzard!!!:-((((

Igra nije fai jednostavno nije za tebe.

Peace!
15 godina
protjeran
Diablo 3

ima neko aktivan wow acc sa hordom lvl 70-74 treba mi na par sati dajem diablo 3 u zamjenu da se igra onako ga ne igram skuplja prasinu.

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
Bukva kaže...

Tako je! 

Čitam blizzov forum i crkavam od smijeha. Ne kužim kaj je ekipa mislila da će fakat proći 20 i više €€€ jeftinije a da nema nikakve cake. Jooojjjj a kako ih je svjetski sjebo onaj blizzov zaposlenik koji je prvo napisao da će se moći prebaciti jezik i svi to pokupovali. Umirem od smijeha. Pa dajte ljudi uključite malo mozak. 

Šta uključi mozak šta si tako uvjeren u nešta a nemaš pojma? Pa ja već 2 puta sam uzimao Assassins Creed Brotherhood i ACR ruske ključeve i samo  promjenio jezik na engleski  u igri i igra je bila kao da je američka/engleska verzija, a to je također zahtjevalo konekciju sa internetom

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 21:09 (Kora).
14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Šta uključi mozak šta si tako uvjeren u nešta a nemaš pojma? Pa ja već 2 puta sam uzimao Assassins Creed Brotherhood i ACR ruske ključeve i samo  promjenio jezik na engleski  u igri i igra je bila kao da je američka/engleska verzija, a to je također zahtjevalo konekciju sa internetom

Previše filozofiraš. Moralo se na jednoj igri dogoditi ovo što se dogodilo. A eto dogodilo se gle čuda na igri s najvećim brojem prednarudžbi. Bilo je za očekivati čim su po forumu Blizzovi zaposlenici "huškali" ljude da kupe RU verziju igri govoreći da će se moći prebaciti. MIsliš da nisu s namjerom to govorili ? Pogledaj malo u širinu problema s tim RU keyevima. 

13 godina
Diablo 3

Onaj mali drek sa cupom zlata. Pa ja ga moram hvatat cijelu mapu i onda mi na kraju zbrise. Samo ako ga uspijem u kut stjerat onda nekak ga ubijem. Inace tesko. Evo sad da nisam uspio ga u nekakvom bastionu sta mi se emuliral na nightmare stjerat u kut nebi ga kilal. Uzas :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Ak netko treba demiđa ko kenje, a nije visoki level...

Dajem za đabe naravski.

jel ošlo to ili još stoji ponuda? uzeo bi ja za brata

13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Onaj mali drek sa cupom zlata. Pa ja ga moram hvatat cijelu mapu i onda mi na kraju zbrise. Samo ako ga uspijem u kut stjerat onda nekak ga ubijem. Inace tesko. Evo sad da nisam uspio ga u nekakvom bastionu sta mi se emuliral na nightmare stjerat u kut nebi ga kilal. Uzas :D 

Haha ja sam isto to lovio i svaki put ga ulovim :D

Jbm ti selo cinis e da moram sve ponovno skidat jer mi je opet zastekao ovaj smrdljivi diablo >.<

Da ti hebem ruski jezik i sve :(

The king is back!
15 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
Kora kaže...

Previše filozofiraš. Moralo se na jednoj igri dogoditi ovo što se dogodilo. A eto dogodilo se gle čuda na igri s najvećim brojem prednarudžbi. Bilo je za očekivati čim su po forumu Blizzovi zaposlenici "huškali" ljude da kupe RU verziju igri govoreći da će se moći prebaciti. MIsliš da nisu s namjerom to govorili ? Pogledaj malo u širinu problema s tim RU keyevima. 

Previše filozofiram, a napisao 2 reda LOL, a ti si naivčina vjeruješ svemu što pročitaš po forumima. Čini mi se da si ti jedan od "onih" što vide zavjere i urote posvuda

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 22:11 (Kora).
17 godina
Eld kaže...

Diablo 3 zaista ide kao vruce kifle. Ja sam preko  cdkeyprices.com iskopao gamerkeys.net i tamo oko 18 h uspio kupiti global CD key za 44.99$ a sad vidim da je vec out of stock. Nadam se da nisam popusio i da cu key dobiti unutar 24h kako kazu.

Gamerkeys mi je jutros hladno i bez ikakvog pitanja vratio novce. Izgleda da se kod njih netko dobro zeznio jer vidim da je cijena odjednom skocila sa tih 44.99 na 74.99 a sada ga vise ni nema u ponudi. Pa sam pop....o i kupio Diabla 3 na battle.netu tako da cu gadno morati smanjiti pivo tijekom evropskog prvenstva {#}

Usput, da ne idem u temu paypal, da li netko zna koliko vremena im treba da mi vrate novac na karticu? Jer vidim da je refund obradjen ali para nema.

17 godina
neaktivan
Kora kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
Kora kaže...

Previše filozofiram, a napisao 2 reda LOL, a ti si naivčina vjeruješ svemu što pročitaš po forumima. Čini mi se da si ti jedan od "onih" što vide zavjere i urote posvuda

Šta ti pričaš?. Linkao sam 5 postova gore. Blizzard je prvo rekao da ce sve radit, a sada su se ispravili i ne radi. Ljudi su bili uvjereni od strane blue postera da ce radit i ne radi. I koga boli kita sto si ti kupovao Assasins creed ruski, kakve to veze ima sa temom?

Imas gore blue post, procitaj barem. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 23:56 (mislav_01).
16 godina
Kora kaže...

Kakve veze ima Assassains Creed ili bilo koja druga igra sa D3???? Ruski D3 NE PODRŽAVA lokalizaciju na bilo koji jezik osim ruskog. Prilikom logina dobiješ error da imša krivi klijent i ne pušta te unutra.

Ti si taj koji traljasa a pojma nemaš...

13 godina
protjeran
mislav_01 kaže...
Kora kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
Kora kaže...

Šta ti pričaš?. Linkao sam 5 postova gore. Blizzard je prvo rekao da ce sve radit, a sada su se ispravili i ne radi. Ljudi su bili uvjereni od strane blue postera da ce radit i ne radi. I koga boli kita sto si ti kupovao Assasins creed ruski, kakve to veze ima sa temom?

Imas gore blue post, procitaj barem. 

Slazem se sa forumasem mislav_01 blizzardovi ljudi su za sve krivi.Pobogu zasto bi jedan dan pustili da svi igraju na engleskome jeziku a drugi dan to uskratili?! Netko mora biti slijep da tu ne vidi profit :/

Ssamo sta nije to malo poruzakonito?!Predstavljat jedan proizvod a prodat necitiljiv proizvod...

The king is back!
17 godina
neaktivan

Kakve poruke na vjerskoj osnovi?! Koliko ja vidim ti si meni poslao izrazito uvredljivi PM. Vec si nekoliko puta suspendiran na ovom forumu radi svoje nekulture mogao bi konačno dobit permanent ban. Ako ništa drugo onda zato što ovako javno lažeš i blatiš druge forumaše koji su pokušali pomoc onima sa RU keyem likajuci službeni blizzard post.

Ne širim nikakve dezinformacije imaš link na blue post. Isto tako AC nema veze nikave jer nije tema AC nego Diablo 3 niti su kompanije koje distribuiraju igre iste. Apsolutno je nebitno gdje si ti kupovao key.

Evo i SS blizz posta:

http://imgbox.com/aarZSmwp

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4209821334#2

(još jednom jer eto širim dezinformacije)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 0:44 (mislav_01).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Hahaha i ja citam onaj thread na Blizzovom forumu i umirem od smijeha. Ekipa tamo kaze da ce tuziti Blizzard jer im nece vrate igru na engleski a imaju ruski key! haha pa sto su ocekivali?

Bang!

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

jel ošlo to ili još stoji ponuda? uzeo bi ja za brata

Imam još, javi mi tag u PP pa ćemo se konektati. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice