Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.562.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Re: Diablo 3
A_Stranger kaže...

A sto se tice laga i konekcija - da, jednom u deset puta ces mozda poginuti zbog konekcije. Ali ako niste za HC radije recite posteno da niste za taj nivo tezine i to je to, nemojte izmisljati toplu vodu.

Vau, koji si ti frajer. Čudi me šta si se uopće udostojio obratit nama jadnicima koji igramo SC

17 godina
Diablo 3

Pitanje u vezi placanja.

Ako kupujem na Battle.net i placam preko PayPala veze li se kupljena kopija igre na e-mail adresu iz PayPala?

Ako da, mogu li prebaciti pare na Battle.net account i od tamo kupiti Diablo III ili moram platiti direkt s kartice ili PayPalom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 19:15 (nesto222).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Dakle, opet si se zabunio. Hardcore je apsolutno identičan u svemu osim u činjenici da likovi umiru. Ne znam kako da ti to jednostavnije objasnim, ali vrlo je jednostavna stvar. Od neprijatelja, do opreme, igra je apsolutno identična. To ako ti ne koristiš iste stvari ili drugačije igraš, to je ipak samo tvoja odluka, vjerojatno zbog straha da ne pogineš. Strah je gadna stvar.

Nego, da ti bude jednostavnije shvatiti, Blizzard kaže:

The game is identical when played Hardcore or Softcore; the monsters, items, skills, drop ratios, etc are all the same. The only change is the mortality of characters. To thrive at hardcore requires dedication and resilence, and successful hardcore players have a different mindset about the game.

Ni najmanje se ne slazem!

Prvo da naglasim, ne igram Diablo, ali govorim kao covjek kojem su poginuli 4ero i 5ero mjesecni likovi na Torchlightu, i koji trenutno gubi po 60ak tisuca soulova na Dark Souls kad pogine.

Kome ovo nije dovoljan argument, nek odbije.

Objasnjenje, zasto nije isto? Mehanicki, u pravu si, ali tko se bavi mehanikom u modernim igrama? Ne igras "Covjece ne ljuti se", nego igru gdje taktika, strategija, pa i APM ima dalekog utjecaja, pored ocitih hardware problema koje si nabrojao.

Ako znas da ce ti lik prezivjeti bez posljedica: uzivancija ce biti u riskiranju, bezglavom AOE-anju, isprobavanju novih trikova, suludom aggroanju i onda klanju aggroane ekipe...

Ako znas da ti lik moze poginuti svake sekunde - kopat ces najbolji skill combo koji mozes do iznemoglosti... mjeriti svaki item koji padne... strpljivo aggroati jednog po jednog lika (drzati town portal na pripravnosti? Ne znam, ne igram :-D)... testirati ama bas svako oruzje i skill oprezno da vidis da li bolje funkcioniraju na nekim vrstama neprijatelja... trositi sve buffove i potione na bilo kojem ne-common monsteru ko da nema sutra...

Uglavnom - hardcore igre naspram 'normal' modea mogu mehanicki biti iste, ali veze nemaju jedna s drugom.

Da Dark Souls nema tako velike penale kod smrti, ne bi ni priblizno bio tako dobra igra.

Ja mislim da je decko u pravu - HC je za mentalne ljude s primjesama mazohizma. Nekima pase takav gameplay, nekima ne. Ne da mi se igrat Diablo ni najmanje, ali mogu ti rec da od Torchlighta uopce ni ne razmisljam o normal modeu (Dungeons of Dredmor ;-)), tako da kad Torchlight 2 izadje - necu ni pocinjat normal mode ;-)

Gdje vam je uzitak igrati igru kad ne postoji "Game Over"? {#} Pyckice {#}{#}{#}

No stakes - no fun. No sacrifice - no achievement.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 19:30 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Što se tiče hc mislim da su ga na krivi način realizirali ukoliko nema razlike u nagradi za stres koji je igrač prošo dok je skoro umro ili kad umre.

Prije ili kasnije dogodit će se greška jer je ljudski griješiti ako ne to onda neki lag i ode lik i xxx sati igre.

HC bi trebao imati nagrade npr. bolje dropove, nešto jači gold drop ili nešto slično. Umjesto konačne smrti trebali su uvesti veće penale na smrt poput random gubitka nekog itema koji je equipped + neki pad experienca ili nešto slično ali da ima značajan udarac na igrača npr dan , dva tri ili tjedan dana igre da bude uravnoteženo sa nagradom koju bi donosio hc.

Vjerojatno bi većina entuzijasta igrala HC zbog boljih nagrada ali ne bi olako ulazili u riskantne situacije i po mojem mišljenju bi bilo zabavnije, a oni koji žele vidjeti priču ili jednom proći igru imali bi SC mod.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ma ne...ma mislim stvarno...ono kad mi dođe onaj bik pa narpavi 424124 svojih iluzija, pa me zatvore na mostiću 2x2 i ubiju me one shot  dio mozga mi jednostavno eksplodira. 

Je iritantno ali igra je dalje yebena :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

nemrem vise... ovo allways online me ubija u pojam.. i nakon dva tjedna igra mi je postala vise muka nego uzitak... ako je netko voljan kupiti za cca 399kn.. lvl 60 monk + lvl 40 wizard na pp.

sto vise igram to mi vise nedostaje d2 -.-

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Došo do inferna s monkom, moj "god mode" u hellu ovdje pada u vodu, ubijaju me ko pichkicu već na actu 1, mislim da ću morat uzeti motiku u ruku i pjevušiti farm farm {#}

what goes around comes around
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Koja pm, stalno neki ljudi koje nisam dodao, vidim ih pod friends. Sad sam vidio lika koji igra wow. Pitao ga tko je, ne odg odmah remove. Šta se dešava, dodajem samo ljude koje znam ali stvaraju mi se mutni likovi na listi frendova. strah me stari moj postajem paraonoičan.

LOL, pa ako ti ljudi imaju tvoj Real ID onda te uredno vide kroz  sve blizz igre (startcraft, warcraft, diablo 3)

pogledaj u ikoni koje slovo ima

ako ima slovo

• D - znači da je na diablu
  • W - WOW
  • S - startcraft

osim toga piše ti sa kojim liko igra i na kojem je serveru

16 godina

E da ga sto puta okreneš, nije isto.

Krenimo od toga kako će reagirati SC igrač na Treasure Goblina, a kako HC.

Verojatno najveća ralzlika između SC i HCa u D3 je dodge. U SCu se na višim težinama svaka klasa može oslanjati na Dodge (jer sve, uključujući i spellove možeš dodgati, i tako incoming DMG potpuno otpisati). u HCu se niti u jednom jedinom trenutku ne smiješ oslanjati na dodge, već na flat DMG reduction (armor / resistance sa vitalityjem).

Ako imaš 50% dodge chance (što nije apsolutno nikakav problem sa DH, a pogotovo sa Monkom napraviti) i desi ti se peh da te 4 puta za redom pogodi, a jbg, loša sreća, zadnji checkpoint i isponova. Ako ti se to desi na HCu doviđenja.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Naravno da nije isto, ali osnovna je razlika u tome što oni koji igraju HC imaju živaca i vremena na bacanje. Dakle, nedoyeb klinci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Montezano kaže...

Naravno da nije isto, ali osnovna je razlika u tome što oni koji igraju HC imaju živaca i vremena na bacanje. Dakle, nedoyeb klinci

I osnovna razlika je ta što SC igraju razmaženi klinci koji rageaju kad im roditelj ugasi komp.

See what I did here?

Mislim da se ovo opet svodi na onu - Everyone worse then me is a noob and eveyone better then me should get a life!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
Bukva kaže...
Montezano kaže...

I osnovna razlika je ta što SC igraju razmaženi klinci koji rageaju kad im roditelj ugasi komp.

See what I did here?

Mislim da se ovo opet svodi na onu - Everyone worse then me is a noob and eveyone better then me should get a life!

Ima i tu nešto :) Ali sam skloniji mišljenju da neko ko dolazi na forum i preserava se kako je HC jedini način igre za prave muškarce time nešto gadno kompenzira

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma ovi koji igraju HC imaju većeg 100%!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Ima i tu nešto :) Ali sam skloniji mišljenju da neko ko dolazi na forum i preserava se kako je HC jedini način igre za prave muškarce time nešto gadno kompenzira

Ili - ili - ili - pazi sad neocekivanog zapleta: uziva u drugacijem stilu igre?

Mozda je odrastao na Xenonu 2, Apidyi, Pitfallu, Green beretu s prokleto losim collision detectionom i ostalim prokletinjama koje su mi unistile gardu joysticka?

13 godina
Deus ex machina kaže...
Montezano kaže...

Ili - ili - ili - pazi sad neocekivanog zapleta: uziva u drugacijem stilu igre?

Mozda je odrastao na Xenonu 2, Apidyi, Pitfallu, Green beretu s prokleto losim collision detectionom i ostalim prokletinjama koje su mi unistile gardu joysticka?

A koliko si imao godina kad si to igrao? :) Ja prvi priznajem da danas nemam ni živaca, ni vremena za HC, ali isto tako nemam ništa protiv HC igrača kao takvih, pa tako ni tebe. Ti si bar imao argumentiran post. Ono je bio komentar na onog "frajera"

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 21:56 (Montezano).
15 godina
Darky kaže...
fila2208 kaže...

Koja pm, stalno neki ljudi koje nisam dodao, vidim ih pod friends. Sad sam vidio lika koji igra wow. Pitao ga tko je, ne odg odmah remove. Šta se dešava, dodajem samo ljude koje znam ali stvaraju mi se mutni likovi na listi frendova. strah me stari moj postajem paraonoičan.

LOL, pa ako ti ljudi imaju tvoj Real ID onda te uredno vide kroz  sve blizz igre (startcraft, warcraft, diablo 3)

pogledaj u ikoni koje slovo ima

ako ima slovo

• D - znači da je na diablu
  • W - WOW
  • S - startcraft

osim toga piše ti sa kojim liko igra i na kojem je serveru

Da ali zašto bi mi bio netko u frendsima koga nisam dodao ne razumijemm

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Da ali zašto bi mi bio netko u frendsima koga nisam dodao ne razumijemm

ako igraš još wow ili startcraft moguće da su odonuda prijatelji

ja inače vrlo slabo igram diablo pa ne znam kako se dodaju prijatelji, možda ako si sa kime igrao automatski bude dodan u grupu prijatelja (pogledaj u opcijama za interface)

nesto222 kaže...

Pitanje u vezi placanja.

Ako kupujem na Battle.net i placam preko PayPala veze li se kupljena kopija igre na e-mail adresu iz PayPala?

Ako da, mogu li prebaciti pare na Battle.net account i od tamo kupiti Diablo III ili moram platiti direkt s kartice ili PayPalom?

ne, igra se veže uz tvoj battle.net acc na kojem aktiviraš igru

kaj se sigurnosti tiče, najsigurnije ti je platiti preko battle.net acc - tamo imaš opciju plaćanja i možeš povezati battle.net sa svojim paypal računom za RMAH aukcije

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 22:38 (Darky).
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
A_Stranger kaže...
Tonči kaže...
Hardcore i obični mod igranja su apsolutno identični u svemu, osim činjenici da likovi trajno umiru.

Ma kakvi, probaj, vidjet ces. Neces koristiti iste skillove, iste iteme, i isti nacin igranja u HC ko u SC. Nema sanse. Pa imam ja jednog SC lika, monka, i imam ga u HC. Moj monk u SCu: trci ko lud, Cyclone spam i peri. Pomaknes se, Cyclone spam i peri sa timom. Sve se praši. Probaj tako HC igrat.

A sto se tice laga i konekcija - da, jednom u deset puta ces mozda poginuti zbog konekcije. Ali ako niste za HC radije recite posteno da niste za taj nivo tezine i to je to, nemojte izmisljati toplu vodu. Ti lag razlozi su kao da ja velim "joj sta cu igrati SC, nafarmam 3 godine itema i onda me hakiraju i sve izgubim, najbolje je ne igrati Diablo uopce". To je isti, ali tocno isti argument, pa svejedno svi igrate SC.

No nisam ja rekao da bi netko trebao igrati HC kome se ne svidja, nego je to bilo namijenjeno onima koji vele da im je SC prelagan.

Dakle, opet si se zabunio. Hardcore je apsolutno identičan u svemu osim u činjenici da likovi umiru. Ne znam kako da ti to jednostavnije objasnim, ali vrlo je jednostavna stvar. Od neprijatelja, do opreme, igra je apsolutno identična. To ako ti ne koristiš iste stvari ili drugačije igraš, to je ipak samo tvoja odluka, vjerojatno zbog straha da ne pogineš. Strah je gadna stvar.

Nego, da ti bude jednostavnije shvatiti, Blizzard kaže:

The game is identical when played Hardcore or Softcore; the monsters, items, skills, drop ratios, etc are all the same. The only change is the mortality of characters. To thrive at hardcore requires dedication and resilence, and successful hardcore players have a different mindset about the game.

Htio je reci da neces istog lika igrati isto na HC-u, prvenstveno sto se tice itmeizacije lika, sasvim je to druga igra, na prvi pogled izgleda sve jednako osim jednog zivota, ali bas taj jedan zivot mijenja cijelu sliku.

16 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...
...

Prestar sam i premalo vremena imam da, ako već dam igri 100 sati, tih 100 sati stavim i na kocku pa bacim u vodu. Dakle, isključivo se o tome radi. Inače, sama smrt lika je smrt lika pa nećeš gluposti raditi ni u SC-u. Naravno, ako ti je jako dosadno hoćeš, ali meni je ionako fora igrati tako da uopće ne umrem.

Što se tiče samog načina igranja, ne mislim da ćeš ići na mnogo drugačiji gear, pogotovo na Infernu, jer sam način na koji je Inferno izveden toliko snažno diktira način opremanja i igranja da prostora za manipulacije nema previše. Bio ti HC ili SC lik, na Infernu moraš i hoćeš nabijati Vitality, Ressistance, ali i DPS jer ti jednostavno treba. Umiranje na Infernu je iritantno jer se elitne grupe healaju, dakle, dok se ti vratiš na mjesto na kojem si umro, opet su na 100%. Trash je ionako trash i na njemu umireš samo namjerno.

Dugo sam planirao igrati HC i samo HC najviše zbog RMAH-a, ali s obzirom da sam na SC-u iskusio u kratkom vremenu nekoliko smrtnih lag situacija i jedan d/c sa smrtnim ishodom - ne hvala, previše cijenim svoje vrijeme za takvu kocku, a ionako igram tako da ne umirem...

16 godina
odjavljen
Bukva kaže...

E da ga sto puta okreneš, nije isto.

Krenimo od toga kako će reagirati SC igrač na Treasure Goblina, a kako HC.

Verojatno najveća ralzlika između SC i HCa u D3 je dodge. U SCu se na višim težinama svaka klasa može oslanjati na Dodge (jer sve, uključujući i spellove možeš dodgati, i tako incoming DMG potpuno otpisati). u HCu se niti u jednom jedinom trenutku ne smiješ oslanjati na dodge, već na flat DMG reduction (armor / resistance sa vitalityjem).

Ako imaš 50% dodge chance (što nije apsolutno nikakav problem sa DH, a pogotovo sa Monkom napraviti) i desi ti se peh da te 4 puta za redom pogodi, a jbg, loša sreća, zadnji checkpoint i isponova. Ako ti se to desi na HCu doviđenja.

Svaki igrač u Infernu će na TG-a reagirati na isti način: pažljivo i polako očistiti oko njega po sobu-dvije, da ga ne igubi zbog gluposti. Zašto? Zato što na Infernu svaka pogreška = smrt, a svaki loše odigrani TG koji se zaleti u neotkrivena područja = pogreška. Što se dodgea tiče, ne možeš se oslanjati na nešto tako random, jer kao što sam rekao: Inferno - 1-shot je za svaku klasu. Dodge je toliko slučajan da je besmislen.

Zašto samo o Infernu govorim? Zato što je sve ostalo čista zafrkancija.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Prestar sam i premalo vremena imam da, ako već dam igri 100 sati, tih 100 sati stavim i na kocku pa bacim u vodu. Dakle, isključivo se o tome radi. Inače, sama smrt lika je smrt lika pa nećeš gluposti raditi ni u SC-u. Naravno, ako ti je jako dosadno hoćeš, ali meni je ionako fora igrati tako da uopće ne umrem.

....

Ma da da da, prestar/pyckica, tomato/tomato... {#} {#}

Dying is fun!

Probaj covjece, u pitanju je igra a ne stvarni novci ili zivot. 100 sati koje si stavio na kocku, sacuvaj boze, kao da nikad nisi potrosio vrijeme/novac na neku curu/hobi/aktivnost/situaciju/pretty-much-whatever i poslije pozalio :-D

Nemoj se tako grcevito drzati lika samo zato jer si dugo igrao igru, nek pogine skupa sa svojim stvarima zauvijek! Katarza i pocetak, sa novim iskustvom!

Diablo i budizam, ipak se moze :-D

16 godina
odjavljen

Ma, ako ću utrošiti toliko (a hoću), to će biti nauštrb nečeg drugog, žene, frendova, posla... od nekud uzmeš te sate. E, sad, ako ih baciš u vjetar svojom krivnjom, to mi je u redu, preživi se, ali da mi to telekom ili sam Blizzard priušti? I ispriča se za tehničke probleme? - Ne hvala. Taj dio mi se ne sviđa. Inače cijenim HC mod.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Što se mene tiče u kojoj god igri ima permadeath - uvjek se uključuje, to je najzabavnija stvar ikada, pogotovo kada ima randomizaciju u sebi, svaki put drugačiji loot, drugačiji mobovi itd.

Kao što je gore spomenuto Dungeons of Dredmor - igru nikada nisam prešao a imam sate i sate u njoj.

Igranje treba biti zabava, a ne nešto što će te živcirati ako izgubiš virtualnoga lika koji je samo hrpa nula i jedinica, mada je to vjerojatno i krivnja blizzarda jer zbog rmah ljudi gledaju vrijednost svojih likova i geara kroz stvarni novac.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Tu i dalje rasprave HC vs SC i koliko AH sucksa.

Sto se tice HC vs SC svako ima svoje veselje. Ako vam je gust imat u prosjeku lvl 30-40 lika cijelo vrijeme, jer prije ili kasnije se desi lagg/nesto i krepa (mislim koliko posto igraca ce sa Hc likom zavrsit inferno? 0,0001%?), svaka cast. Meni je recimo mrsko umirat toliko u SC, a fakat sam gro vremena i novaca potrosio da opremim lika protiv umiranja, preuzimao i testirao raznorazne buildove i mijenjao stil igre nebrojeno puta.

Sto se tice toga da AH sucksa i da bi svi trebali dijeliti, bas me zanima...

Frendu jednom dajem stogod mi dropa za njega, ali random ljudima? Pa ko da dio vas zivi u nekom antickom dobu.

Ja proizvodim rucne satove, a sused 2 kuce nize uzgaja krumpir. Onda ja sat zlatni sat koji sam taman dovrsio kod njega trampim za vrecu krumpira jer ja sam gladan a on nema rucni sat.

Kaj ste vi ponoreli? trampite na AH za pare pa si nabavite kaj vec vama treba. Kaj je najbolje postoji trade channel, povremeno se nadje posten(ij)a trampa, a usput se zaobidje blizzardov porez (na budale - cesto ga koristim pa se tice i mene)

Bas me zanima kad se aktivira RMAH (a vec i sada mi se cini smijesnim), koliko vas ce davati iteme za koje znaju da mogu dobiti 5-10€ nekome u random public grupi jer eto, njemu je dropo item koji bi vama mogao koristiti, ali mozete ga dobiti na AH za tipa 400-500k golda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Prešao night i došao na hell. Prvih par kvestića, ležerno fino nema greške. Nako hedriga kad treba ić tražit groblje uletim u grosteske njih 5-6 i champion. Ja i 3 anoniumsa sa puba. Silovali nas do grada pa i u grad. Poubijali malo po malo to, zmija po gradu ima evo još dan danas. Kakav sex fenomenalno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pao Belial na Infernu :)

Probao malo Act3 i sve sto mogu reci ja da bestije zlocesto udaranu :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Basta.Jesmo igrali zajedno? Ako nismo hoćemo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Stvorila se nauka oko igre, nesmin umrit, nesmin umrit, necu moc spavat, ludaaa sam! :)

Pih, sve zivo umire, pa i fakin pikseli na ekranu koji tvore ovu igru.

Prnem na HC ili SC, necu plakat, druge stvari u zivotu su za plakanje. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Svaki igrač u Infernu će na TG-a reagirati na isti način: pažljivo i polako očistiti oko njega po sobu-dvije, da ga ne igubi zbog gluposti. Zašto? Zato što na Infernu svaka pogreška = smrt, a svaki loše odigrani TG koji se zaleti u neotkrivena područja = pogreška. Što se dodgea tiče, ne možeš se oslanjati na nešto tako random, jer kao što sam rekao: Inferno - 1-shot je za svaku klasu. Dodge je toliko slučajan da je besmislen.

Zašto samo o Infernu govorim? Zato što je sve ostalo čista zafrkancija.

Taktika je najbitnija. Kad spotamo TG, prvo mu Wizzard sa Hidrama zapriječi put da se krene kretati prema nama, potom mu DH sa vaultom sleti kraj njega i nabaca zamki da se ne miče. Onda slijedi gangbang.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Deus ex machina kaže...
...

Što se tiče samog načina igranja, ne mislim da ćeš ići na mnogo drugačiji gear, pogotovo na Infernu, jer sam način na koji je Inferno izveden toliko snažno diktira način opremanja i igranja da prostora za manipulacije nema previše. Bio ti HC ili SC lik, na Infernu moraš i hoćeš nabijati Vitality, Ressistance, ali i DPS jer ti jednostavno treba. Umiranje na Infernu je iritantno jer se elitne grupe healaju, dakle, dok se ti vratiš na mjesto na kojem si umro, opet su na 100%. Trash je ionako trash i na njemu umireš samo namjerno.

Dugo sam planirao igrati HC i samo HC najviše zbog RMAH-a, ali s obzirom da sam na SC-u iskusio u kratkom vremenu nekoliko smrtnih lag situacija i jedan d/c sa smrtnim ishodom - ne hvala, previše cijenim svoje vrijeme za takvu kocku, a ionako igram tako da ne umirem...

Kako mozes uopće inferno spominjati u ovom kontekstu, inferno je trenutno u banani, sve od act 2 pa nadalje, nisu ga uopće testirali, sad ga mi testiramo za njih i sigurno ce doci do promijena. Jesi vidio kako Kungen i ekipa farmaju act2!?! Mislim ono je teška sprdnja, jednostavno nema opreme prije acta2 da opremis lika da mozes normalno prelaziti act2. Dok sam dosao do Diabla na infernu poginuo sam 100 puta, mobovi s kraja ekrana se rushaju na tebe i one shoot, ne moze te ni jedna oprema spasiti, razumijem da nesto mora biti teško, ali ovo je debilana!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice