Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.563.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...
D3ViL kaže...

Ma Barbarin je jako "nezahvalna" klasa za igrat, citam ovi se zale na petove (s pravom) a ja sam prisiljen igrat Prot da bih pregurao Act 1 Inferno i imam 0.00001% mogucnosti odstupanja u buildu. . .

Slažem se...barb je daleko najteži jer moraš doći blizu cripovima i stunat, ak ne uspijem stunat dobro ili ne pobjegnem na vrijeme gotov sam...:(

ali ne odustajem

Frenzy/Maniac

Ignore Pain/Iron Hide

Revenge/Provocation

War Cry/Impurity

WotB/Insanity

---------------------------

Nerves of Steel

Tough as Nails

Ovo gore nabrojano je u mom slucaju must have da bih pregurao Act 1 Inferno imam "mogucnost" biranje jednog aktivnog/pasivnog skilla po zelji mada sam i tu ogranicen s Ground Stomp/Wrenching Smash da bih dobio malo CC-a ili Leap/Iron Impact kao "rezerni" ignore pain/escape kad zagusti {#} na kraju zavrsim s jednim aktivnim napadom koji je rage builder i hocel se il nece procat Revenge a o rage spender skill-u mogu samo sanjat valjda kad budem imao "bolji gear" ali eto bar mogu birat jedan passive!

Ma sve to stoji, znam da je barb tenk, ali toliko su nerealno napravili da umreš od 2-3 hita da koliko god tenkao satru te :)

ali velim ne odustajem...ja se tek na nightu mučim ali hvala za skillove.

16 godina
odjavljen
Test user kaže...
Tonči kaže...

Hvala Mislave, to objašnjava (nema linka doduše). A exploiti? Nije da mi trebaju, ali nije i da ih ima...

evo nekih "exploita"....

I gdje su tu exploiti?! Ljudi dijele zgodna mjesta za farmanje u 100% tema.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Test user kaže...
Tonči kaže...

Hvala Mislave, to objašnjava (nema linka doduše). A exploiti? Nije da mi trebaju, ali nije i da ih ima...

evo nekih "exploita"....

I gdje su tu exploiti?! Ljudi dijele zgodna mjesta za farmanje u 100% tema.

pa zato i jesu pod navodnicima....

oni pravi su opasni , jerbo, ak te skuze ikad, cak i retroaktivno, si nadarpal u roku odmah.....( npr. ako blizz skuzi exploit danas a ti si to koristio prije 10-tak dana, BAM, gotovo,permanent ban)

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Barbarian + Inferno + Act 2 = stigao do Beliala i stalno ginio u fazi 2.

Onda sam spremio sa strane 800 DPS sjekiru i upazario 690 DPS mac, ali sa 460 LoH i odmah ga skinio na cca 30% u fazi 3 :)

Zbombao sve pare, moram otici odraditi jedan Butcher run da kupim par potiona pa da zrokam Beliala...

P.S. Nemam nikakav opaki gear; jedino Justice Lantern od prije i The Helm of Command od prije dva dana. Ostali itemi su srednja zalost :p

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
Ljudi evo jedno malo noobsko pitanje. Sto to znaci da ce Blizz nerfati Inferno, ili nesto u tom kontekstu. Izvinite ako sam falio.
Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zeppe kaže...
Ljudi evo jedno malo noobsko pitanje. Sto to znaci da ce Blizz nerfati Inferno, ili nesto u tom kontekstu. Izvinite ako sam falio.

Wikipedia: In video gaming a nerf is a change to a game that reduces the desirability or effectiveness of a particular game element. The term is also used as a verb for the act of making such a change.The opposite of nerf is buff.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

pf, riknuo diablo na nightmareu i niti jedan zuti peder nije dao...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

pf, riknuo diablo na nightmareu i niti jedan zuti peder nije dao...

Ajde, bar je bacio legendarni ili zeleni :)

16 godina
odjavljen
Diablo 3

je pi*** materinu!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ja na bossovima (hell) dobijem samo zuto u gaćama

mamiću odlazi
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

jedan jedini legendary sam dobio i to neko sranje... mogla bi igra bar malo dobre volje pokazat. bar da sam dobio za monka nekog ili bilo sto drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Ja sam igrtu jucer narucio sa zavvija jer zna netko za kolko bi trebalo to doci kod mene?Ima li neka druga dobra stranica (BOX verzija) sa diablo 3 u stocku?

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

zna li neko koliko bi moga naplatit za plan od blacksmitha ...

http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-pallium

TO vec iman pa bi proda ,a neznam po kolko...nema ga ni na ah

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:01 (Squall Dvopek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

LJUDI Molin vas pomozite koliko ja vidim meni je u komp upao virus koji pamti sifre i kako igran diablo vidia je sifru od diabla i usa al ja san brzo regaira posto kad je on ulazia i ja san igra tkao da san brzo prominia sifru samo mi je potrosia 250k golda nego problem je sta se moj rodjak jedne nedjelje ulogirao preko mog acca a stvarno je jak i imao odlicnog monka sa 2 miljuna golda sada je i njegovu sifru uvatilo samo sta on nie bia tu pa je njemu pobrisalo sve sve sa lika ima je 15 k dps a sad ima 8,2 uzelo mu je golde i sve mislite li da ce uspit to vratit pomagajte  molin vAS MOLINNNN VAS {#}{#}{#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
buterino kaže...

LJUDI Molin vas pomozite koliko ja vidim meni je u komp upao virus koji pamti sifre i kako igran diablo vidia je sifru od diabla i usa al ja san brzo regaira posto kad je on ulazia i ja san igra tkao da san brzo prominia sifru samo mi je potrosia 250k golda nego problem je sta se moj rodjak jedne nedjelje ulogirao preko mog acca a stvarno je jak i imao odlicnog monka sa 2 miljuna golda sada je i njegovu sifru uvatilo samo sta on nie bia tu pa je njemu pobrisalo sve sve sa lika ima je 15 k dps a sad ima 8,2 uzelo mu je golde i sve mislite li da ce uspit to vratit pomagajte  molin vAS MOLINNNN VAS {#}{#}{#}

Bez panike. Odi na neki drugi komp ili kod nekog frenda koji ima diablo i promjeni sifru, jer ako ti je keylogger on bi trebao vidjet i sifru koju si ti promjenio,barem mislim.

I javi sluzbi za korisnike od diabla 3 odnosno blizzarda da si hacknut, oni ce ti rec sta dalje. I svoj komp drzi zagasen. A kako se keyloggera rjesit to neznam.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...
buterino kaže...

Bez panike. Odi na neki drugi komp ili kod nekog frenda koji ima diablo i promjeni sifru, jer ako ti je keylogger on bi trebao vidjet i sifru koju si ti promjenio,barem mislim.

I javi sluzbi za korisnike od diabla 3 odnosno blizzarda da si hacknut, oni ce ti rec sta dalje. I svoj komp drzi zagasen. A kako se keyloggera rjesit to neznam.

ma nije meni boli me briga nek uzme meni acc nisan nesto jak nego zanima me oce li mon rodjaku vratit i mislim izbrisat windowse pa ponovo instalirat jel bi to trebalo rjesit probleme sa keyloggerom?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

To bi trebalo sigurno.

A ako ste na istom accountu, naravno da ce i njemu uzet, zato ti kazem da promjenis sifru. Blizz bi mu trebo sve vratit u nekih 2-3 dana od hackiranja.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ak je nekome dosadio Diablo, nek si pogleda ovo

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

4 0 hvala 2
14 godina
Diablo 3

Ja ne mogu ništa shvatiti šta ovaj buterino piše. Ajde molim te piši malo preglednije. Rečenicu po rečenicu.

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ja ne mogu ništa shvatiti šta ovaj buterino piše. Ajde molim te piši malo preglednije. Rečenicu po rečenicu.

Haha, nema velikih slova, zareza, točki, samo dere po tipkovnici hahaha.

16 godina
Volvox kaže...
tigerija kaže...

Kako nema velikih slova?

"molin vAS MOLINNNN VAS "

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan
Diablo 3

edit: radi igra :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:44 (Yoroshii Takeshi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Ja sam igrtu jucer narucio sa zavvija jer zna netko za kolko bi trebalo to doci kod mene?Ima li neka druga dobra stranica (BOX verzija) sa diablo 3 u stocku?

Cca 2 tjedna max, ako sve bude ok (osobno sam bio par igara otamo narucio,al mozda samo meni stekalo), a koliko vidim tamo je jedna od najpovoljnjijih cijena, 38 funti ilitiga 330-335kn, za BOX izdanje po meni realna cijena.

Jel tko zna nekoga da jeftino kljuceve nabavlja za Diablo 3 ? Ili ako ste sami uzeli a da nije s eu.blizzard-store.com ,nasao sam par profi trgovina ali cijene od 70-90 $ (us naravno,rok isporuke 5-10min nakon uplate), malo ipak previse.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

e, hell je vec druga prica... svaki onaj plavi ili zuti monster me bar jednom ubije. nekad ali samo nekad se uspijem izvuc da me ne kokne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Volvox kaže...
tigerija kaže...

Kako nema velikih slova?

Sta diablo napravi od čovika.Evo pokusat cu malo bolje objasnit. Ja sam baljda odnekud pokupio taj virus keylogger da zapamti sifre. I sada meni je u nedjelju neko usao taj koji ima taj keylogger,ali posto sam ja igra kad je on pokusa uc ja sam to vidia i brzo prominia sifru. Tako da mi je uspia samo potrosit 250 tisuca golda. A moj rodjak koji se jedne nedljeje spojia na svvoj acc priko mog kompa,zato sto je dosao kod mene i nesto mi je isao pokazati tako da je njemu sifru isto tako zapamtilo pa valda on nie igra kad mu je taj lik isa upast i taj lik mu je pobrisa iteme golde sve sve mu je pobrisa samo ostavia likove. Sad oce li mu to blizzard htjet vratit recite mi to i kako on je njima posla poruku jel da sad ceka odgovor??? Evo ja sam skenira komp i bia je jedan virus (imam AVG) jedan trojanac i njega sam sad pobrisa i nanovo skenira sad pise da nema niceg jel bi to trebalo bit to ili je ovaj keylogger negdi u 3 pm u kompjuteru.

P.S. evo pokusa san malo bolje a istina je da san prije samo udara po tipkovnici hahahaha :D 

14 godina
Diablo 3

Nisi iz Hrvatske? Sa dalmacije si? Imaš manje od 17 godina? :P

Uglavnom. Nisam siguran da li antivirus skine keylogera.

Kako znaš da imaš keylogera? Kako si ga dobio? Što misliš?

Jesi li gledao slike oružja preko linkova koje su ljudi postali na Diablo III forumu od Blizzarda? Jesi li koristio neke unofficial stranice za Diablo III?

Jesi li igrao public igre?

Imaš gore desno na njihovom forumu support. Ideš tamo ticketi ili nešto takvo. I onda možeš submit ticket sa opisom svojeg problema pa čekaš da ti jave. Nabavi si autentikator.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
buterino kaže...
Diablo86 kaže...
Volvox kaže...
tigerija kaže...

Kako nema velikih slova?

Sta diablo napravi od čovika.Evo pokusat cu malo bolje objasnit. Ja sam baljda odnekud pokupio taj virus keylogger da zapamti sifre. I sada meni je u nedjelju neko usao taj koji ima taj keylogger,ali posto sam ja igra kad je on pokusa uc ja sam to vidia i brzo prominia sifru. Tako da mi je uspia samo potrosit 250 tisuca golda. A moj rodjak koji se jedne nedljeje spojia na svvoj acc priko mog kompa,zato sto je dosao kod mene i nesto mi je isao pokazati tako da je njemu sifru isto tako zapamtilo pa valda on nie igra kad mu je taj lik isa upast i taj lik mu je pobrisa iteme golde sve sve mu je pobrisa samo ostavia likove. Sad oce li mu to blizzard htjet vratit recite mi to i kako on je njima posla poruku jel da sad ceka odgovor??? Evo ja sam skenira komp i bia je jedan virus (imam AVG) jedan trojanac i njega sam sad pobrisa i nanovo skenira sad pise da nema niceg jel bi to trebalo bit to ili je ovaj keylogger negdi u 3 pm u kompjuteru.

P.S. evo pokusa san malo bolje a istina je da san prije samo udara po tipkovnici hahahaha :D 

Priznaj da si ustvari ti rodji maznuo sve pare i iteme, prodao mu pricu o keyloggeru i sada si slozio ovaj post samo da bi se opravdao....

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
buterino kaže...
Diablo86 kaže...
Volvox kaže...
tigerija kaže...

Kako nema velikih slova?

Priznaj da si ustvari ti rodji maznuo sve pare i iteme, prodao mu pricu o keyloggeru i sada si slozio ovaj post samo da bi se opravdao....

Nisam zato jel pokusavam vratit acc da nebi bia mrtav kad me rodjak ubije jucer me zva na mobitel pocea se dera vamo tamo potrosia puste golde i sad mu ga vako sjebe nego ocee on to moc vratit! Posla in je poruku valda ce vratit daj boze inace san ja mrtav!

14 godina
neaktivan
buterino kaže...

Nisam zato jel pokusavam vratit acc da nebi bia mrtav kad me rodjak ubije jucer me zva na mobitel pocea se dera vamo tamo potrosia puste golde i sad mu ga vako sjebe nego ocee on to moc vratit! Posla in je poruku valda ce vratit daj boze inace san ja mrtav!

ak si im tak pisao na engleskom, nece oni tebe skuzit. {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

@buterino-Jesi ti mozda Ava Karabatić?

Ak ne trolaš, bog ti pomogo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 9:40 (EpicFailGuy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice