Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.641.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

JEL ZAVRSIO ITKO ,JA SAM NA 4 AKTU

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Gdje kupiti D3 putem Pay Pala??

Znači platim, dobijem key i igram!!

I gdje skinuti game client? Ima samo za Starcraft!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 22:03 (Erda).
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

ovak je bilo i sa b3 u 11 mj uzas nisi mogo normalno igrat ! 

Upravo to, jako slična ako ne i ista stvar.

Svi smo kupili keyeve za ogoman i dugo iščekivani AAA naslov

od ogromne firme i respektabilnih developera, točno se znao release,

postojala je otvorena beta i stress testirali su servere...

Naravno, sve se srušilo isti tren kad je krenuo launch.

Battlefield 3 se na kraju isto ovako par dana čekao

dok se sve nije izglancalo.

Što pojedinci govore je po mom mišljenju istina, 60 eura

za nemogućnost igranja onoga što si platio je naprosto retardirano.

Čovjek pomisli, kako tako velika firma s tolikim buđetom nije

mogla predviditi scenarij i adekvatno pripremiti stvar s tehničke strane?

Ne znam ali mi je jasno da će sve kroz par dana sjest na svoje mjesto

i ubuduće biti : ' sjećaš se kad je D3 izašao pa se sve crashalo, errori stano,

isto kao i BF3 pola godine ranije..'

For shits and giggles.
15 godina
neaktivan
      EU fix is in and looking positive, but it will still take time for the service to process all the requests. Expect Error 37. Keep trying.

15 godina
neaktivan
Erda kaže...

Gdje kupiti D3 putem Pay Pala??

Znači platim, dobijem key i igram!!

ermm... ne baš{#}

Someday we'll find it...the website connection...
13 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Čitam i ne vjerujem, koja ste vi djeca..daj ohladite malo.Ovi problemi oko servera se javljaju najviše prvih dana što uopće nije ni čudno..I ja bi volio igrati sad odmah; probam ući par puta, ako ne ide nikom ništa i probat ću malo kasnije opet..Živčanit oko toga nema smisla.Imate valjda i drugih zanimacija dok se ovo ne dovede u red ?

a kak ćeš nekom to dokazat ?  kroz jedno uho untra kroz drugo van

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako me zivcira PROKLETA igra.... nemogu proc Retrieving Hero List.... zao mi je sto sam dao pare za ovo smece!

1 7 hvala 0
13 godina

Lako za Error 37, ja osim toga dobivam i wrong login. Sad sam prvi put prošao authenticated, ali već 5 minuta stoji na Retrieving Hero List...

17 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Lako za Error 37, ja osim toga dobivam i wrong login. Sad sam prvi put prošao authenticated, ali već 5 minuta stoji na Retrieving Hero List...

To ti na američkom serveru stoji? Barem je meni tako. Na azijski sam mogao ući.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra je prebrutalna, i ne mogu vjerovat da ću toliko vremena morat bit odsutan od iste, al šta je tu je. {#} Na žalost, ima i važnijih stvari u životu od Diabla 3. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Hanter kaže...

Čitam i ne vjerujem, koja ste vi djeca..daj ohladite malo.Ovi problemi oko servera se javljaju najviše prvih dana što uopće nije ni čudno..I ja bi volio igrati sad odmah; probam ući par puta, ako ne ide nikom ništa i probat ću malo kasnije opet..Živčanit oko toga nema smisla.Imate valjda i drugih zanimacija dok se ovo ne dovede u red ?

Živčanit možda nema smisla, ali je olakšavajuće pa i opravdano. Ukoliko ne suosjećaš sa nama živčanima, radije ništa ne tipkaj, i ne prozivaj nas djecom. Samo sam još više živčan kad vidim da je neko smiren :)

Ja da sam uzo 1,000,000 x 450 kn u prvom danu prodaje (il kolko je), pobrinuo bi se da sve radi tip top. Iznajmio bi servere ovog svijeta, sebe radi a tek onda igrača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 22:07 (Popa).
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

ermm... ne baš{#}

Ne kužim??

16 godina
Diablo 3

da li je bolje za Monk klasu da imam +vitality ili +dexterity?

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

odlicno ime pjesme i jako dobro opisuje moe trenutno stanje :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Što se tiče vaših problema, upravo zato ne volim internet gejmanje, jer uvijek će bit ovakvih problema. Puno jednostavnije je sve stavit u CD-DVD, instalirat i onda peri deri. A ne da ja moram bit konektiran cijelo vrijeme, da bi mogo igrat igru. I onda ti se još pojave ovakvi eurori, pa ovi debili što kradu acount-e korisnika, ne znam protiv sam takvog načina usluge i neću promjenit mišljenje po tom pitanju ma koliko me neki uvjeravali da je to ok. Vidi se sad da nije, jer igra je izašla 15.05 i masa ljudi očekuje igrat ono što je platila, a ne buljit i molit boga da upadne u igru. Razumjem da su ljudi bijesni na Bllizard, po meni Diablo nije trebalo uvrštavat na internet osim ako netko baš nije totalno zakačio na MMO, za takve solucija konektiranja i bok. Ne znam, meni je to sve nepotrebno da ne kažem glupo, al šta je tu je prisiljen sam ko i svi ostali ulogirat se i molit boga da ću sve normalno instalirat i da mi netko neće maznut acount kad pređem igru na hell i inferno. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yvan kaže...

da li je bolje za Monk klasu da imam +vitality ili +dexterity?

Dexterity svakako moras imat, vitality i armor dolaze 2. i 3.

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
protjeran
Diablo 3

Bas gledam neke komentare ljudi opustite se budite strpljivi ovo je samo igra ne stvaran zivot :) :) 

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa šta nisu rekli, da će se automatski atributi dodjeljivat? Jel ima solucija u kojoj igrač, o tome odlučuje?

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Meni također.

Ako se connectam na azijski dali to znači da kasnije kad pređem na europski moram ispočetka jer nemam saveane likove na tom serveru?

14 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

Bas gledam neke komentare ljudi opustite se budite strpljivi ovo je samo igra ne stvaran zivot :) :) 

Ovo je Diablo 3, ovo je naš svijet, i ovo je naša surova realnost tko to ne shvaća neka bolje ne dira u naš dio svemira! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Instalirao sam i sve super,al neznam jel do mene ili je igra tako optimizirana.

Naime kad prelazim preko gumbića onih crvenih sastrane kasni mi sekundu ono osvjetljenje na gumbićima ako me razumijete što oću reći. Iritira me.Nadam se da neće rtako biti u igri jel neće biti igrivo

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Davor31 kaže...

znam da kasnim al do sad sam pokusao nabavit igru - neuspjesno svi ducani imaju rasprodano. pa ako ko ima jos gost kljuc bio bih zahvalan i vracam cim dobijem svoj box 

{#} nitko ?

16 godina
prokletakuya kaže...

Kad si čeko u redu 3 sata, dao 450kn i uzeo godišnji na poslu da gledaš u LOGIN SCREEN, onda je to stvaran život :)

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Mucka djubrad, lazu ovaj napaceni narod!

4 0 hvala 2
15 godina
protjeran
GoodAngel kaže...
prokletakuya kaže...

Ovo je Diablo 3, ovo je naš svijet, i ovo je naša surova realnost tko to ne shvaća neka bolje ne dira u naš dio svemira! {#}

Sve je to ok ali znamo ja i ti da diablo 3 nije stvarnost osim ako netko ima neki problem pa misli da je xD

17 godina
Diablo 3

Kad se ovo u Wowu događalo, nije me tolko diralo, al ovo je Single Player WTF..

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Popa kaže...
prokletakuya kaže...

Kad si čeko u redu 3 sata, dao 450kn i uzeo godišnji na poslu da gledaš u LOGIN SCREEN, onda je to stvaran život :)

A nemogu onda da te shvatim jer nisam dao pravi novac za d3 kupio ga goldima u wowu :)

13 godina
neaktivan
Zoki kaže...

Kad se ovo u Wowu događalo, nije me tolko diralo, al ovo je Single Player WTF..

pa i WoW ima singleplayer :?

16 godina
neaktivan
Popa kaže...
Hanter kaže...

Živčanit možda nema smisla, ali je olakšavajuće pa i opravdano. Ukoliko ne suosjećaš sa nama živčanima, radije ništa ne tipkaj, i ne prozivaj nas djecom. Samo sam još više živčan kad vidim da je neko smiren :)

Ja da sam uzo 1,000,000 x 450 kn u prvom danu prodaje (il kolko je), pobrinuo bi se da sve radi tip top. Iznajmio bi servere ovog svijeta, sebe radi a tek onda igrača.

Ma sve ja kužim, ali živčanit radi ovako banalne stvari je baš odlika djece, tako da nisam fulao s tim {#} Šta kad (ne daj Bože) dođu veći životni problemi ?Ovo je piece of cake...

A moraš sagledat i financijsku stranu; njima je u cilju sa što manje ulaganja ostvariti što veći profit..(kao i svima).Milsim da to objašnjava puno toga.

Da sam normalan, poludio bi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma kakav Diablo......Wow *_* <3.....lol debilu nemam komp..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice