Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3

moj ima 7.6 GB.....

16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Pitanje:

Ostavio sam preko noći Blizzard Downloader da mi skida engGB klijent

i sad me zanima da li je ovo dobro ispalo;

pitam jer nema nikakvih executablea za instalaciju, samo big-ass folder

sa cca. 6GB.

hvala

Ne. 7,6GB je meni.

15 godina
forzzuk kaže...

Pitanje:

sa cca. 6GB.

hvala

Nije dobro, moras imati ovaj dio za gotovu instalaciju. Treba pisati diablo3setup.exe

http://tragumjetnosti.net/
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Pitanje:

sa cca. 6GB.

hvala

nije....

MPQ fileovi imaju nastvak *part sto govori da nije dokraja....

kad se sve skine,ono sto te mora docekat je INSTALL window....

ako nema nista, znaci da je dowloader puko i nestao...i moras ga ponovno pokrenut

15 godina
neaktivan
Diablo 3

I tako dobijem mail od infomarka da će pošiljka kasnit. %$&%$%#$#. Sad mi jedino nije jasno kako im piše na stranici za D3 da je dostupno odmah?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kruno_vk kaže...

I tako dobijem mail od infomarka da će pošiljka kasnit. %$&%$%#$#. Sad mi jedino nije jasno kako im piše na stranici za D3 da je dostupno odmah?

Kad bi promijenili status u "nedostupan, u dolasku za 2 dana" a znaju da je situacija u Linksu i ostalim ducanima koji to nisu ucinili ista, onda bi svi kupovali drugdje.

17 godina
neaktivan
archeron kaže...

stigao key s G2PLAY {#}

Potvrđujem.

Al su brzi

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Uključim downloader te me traži path za spremanje datoteka,

highlitam mu folder u koji sam sinoć stavio D3 installer te koji sadrži tih 6GB,

dogodi mi se sljedeće:

instaler naprosto napravi novi folder unutar ovog foldera te započne nanovo skidanje.

Installerception!

I'm shit out of luck.

For shits and giggles.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jos nisam dobio key sa cjs-cdkeys, dali trebam automatski dobit email cim stigne ili kad stigne onda ga moram preko autokey opcije preuzimat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

highlitam mu folder u koji sam sinoć stavio D3 installer te koji sadrži tih 6GB,

dogodi mi se sljedeće:

instaler naprosto napravi novi folder unutar ovog foldera te započne nanovo skidanje.

Installerception!

I'm shit out of luck.

Trebas izabrat roditeljski folder diabla a ne stavit ga unutar ovog ja sam imo isti problem

15 godina

krivi folder, moras u folder u kojem se nalazi folder koji si ti oznacio! A to bi bio IGRE

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 13:33 (Jalovski).
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

dogodi mi se sljedeće:

Installerception!

I'm shit out of luck.

Treba si odabrat folder u kojem ti je onaj folder "diablo3enEUbla bla bla" Ja sam svog stavia na D disk i imenova folder Diablo 3,novom dloaderu sam taj folder stavia ka destination.Odma je sve poveza i samo skinia 65 MB bez ikakvog problema.

P.S. vrazji g2play mi jos key nije posla :( refresham mail svako 2 min jutros od 10 sati 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 13:33 (Ashelor).
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Installerception!

Downloader moraš postaviti da skida u folder iznad "Diablo-III-8370-enGB-Installer" foldera, onda će nastaviti.

edit: kasno palim, vidim da je već odgovoreno :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 13:35 (tero).
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

dogodi mi se sljedeće:

Installerception!

I'm shit out of luck.

neeee...krivo.....

gledajuci tvoj prvi screenshot....instaler moras uputit u folder "Igre"...

sad ce ti ponovno sve skidat....

15 godina
protjeran
Diablo 3

KAKO ME KRENULO!!! :D Još nisam dobio KEY s G2PLAY.net ali očekujem ubrzo :) a danas na poslu mi kažu da mi ostalo 4 dana godišnjeg i da sutra odem do ponedjeljka :D jer treba ici novi pa da ne prenosim starim!!!!! :D :D :D

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Na GameMasteru vam fino piše: http://www.bug.hr/master/vijesti/oprez-kod-preuzimanja/115955.aspx

Nove downloadere možete preuzeti s Blizzardovog bloga, a prilikom ponovnog pokretanja je vrlo važno da alat usmjerite na isti direktorij na koji ste to učinili ranije i to nikako ne na direktorij imena "Diablo-III-8370-enGB-Installer", već njegov roditeljski direktorij koji ga sadrži. U suprotnom ćete morati skinuti cijelu igru od nule. Novi downloaderi imaju isti naziv pa je stari (ako je prisutan) potrebno prepisati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Na zalost nisam uspio pronaci recenziju LOD-a...garanat je u nekom od brojeva kojeg nemam

nego sad zurim na posao pa scan ili fotke posaljem veceras, stay tuned {#}

and the heavens shall tremble
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Diablo 3

U koliko sati po nasem vremenu ce biti omogucena instalacija?

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Mislim da sam spreman, prije mi je vec dosao downloader do install linka, sad sam skinuo novi downloader, skinuo tih 65MB i opet sam pred install prozorom. Nazalost kad kliknem Install dodje on dobro poznata poruka:

"The fire from the sky still falls.

Diablo III has not yet launched."

Steta, steta, steta... Da barem zivim nekih 10 sati istocnije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MGcro kaže...

Jos nisam dobio key sa cjs-cdkeys, dali trebam automatski dobit email cim stigne ili kad stigne onda ga moram preko autokey opcije preuzimat?

Sad sam vidio na cjs-ovom fejsaČu da su poslali prvih 100 keyeva. Znaci da ce bit danas, za par sati ce svima keyevi bit na mailu.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

doslovno

For shits and giggles.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 13:39 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

U GMC-u je D3 isto 399 kn. Sad da se i prebacim na tamo opet ne bih dobio igru day 1 jer je malo kasno. Hebeš mi sve ovo je Muprhijev zakon. Vidim da su problemi na sve strane i sa digitalnim verzijama, lol.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 13:40 (gringo88).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
wowawiwa kaže...
MGcro kaže...

Sad sam vidio na cjs-ovom fejsaČu da su poslali prvih 100 keyeva. Znaci da ce bit danas, za par sati ce svima keyevi bit na mailu.

Mislim da oni nesalju cd key direktno na mail nego te samo obavijeste na mail da je cd key stigao, i onda samo preko autokey opcije ga odes pokupit, koliko sam skuzio ali neznam posto prvi put kod njih kupujem, odnosno prvi put uopce kupujem igru zato sto je diablo svetinja.

14 godina
neaktivan
MGcro kaže...

od 17:00

16 godina
forzzuk kaže...

doslovno

Samo skini novi installer i usmjeri ga u dobar folder.

Tipa ja imam situaciju da mi je dobar folder D:\Games\Diablo3

Unutar tog foldera mi je i D:\Games\Diablo3\Diablo-III-8370-enGB-Installer

Skinut ce ti to u 2 sata max

14 godina
neaktivan
MGcro kaže...

17:01

17 godina
neaktivan
MGcro kaže...

Mislim da je od 17h.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

doslovno

Jesi ti otkazao infomarku?

14 godina
neaktivan
RonoN kaže...

i tako ubijam vrijeme cekajuci ponoc, svrljam po netu, gledam vec toliko puta pogledane videe, procitane clanke, malo d2 pa malo d3... i sjetim se da moram negdje imati bug iz doba kad je izasao d2!

nakon pola sata potrage nasao ga!

pazite ovo, citiram:

Igra koja nas je ipak razočarala nakon toliko čekanja. Šteta...

Ocjena 83%

Zadnja rečenica: "Otkako smo ga završili, nismo ga više niti jednom pokrenuli a to samo za sebe govori da D2 nije uspio zasjesti na tron akcijskog RPG-a za mase.

Autor: Boris Tešankić

idem sada naci recenziju za LoD :)

EDIT: pošto su se mnogi doticali grafike u D3 eo citat sto su svojevremno mislili na grafiku u D2

"Diablo 2 je jednostavno zastarjela igra. Ne samo zbog poprilično ružne i ojadne grafike u igri, već opčenito."

Diablo 2 se mogao igrat godinama bez problema, i kad se prešla igrica bilo je želje i motiva da se još igra tako da ne kužim o čemu on priča. Grafika u Diablu 3 nije kao u D 2, al to je i razumljivo ipak je 10 godina prošlo i nastavak mora imat novu grafiku. Grafika nije ništa specijalno, al za ovu vrstu igre je jedna od najboljih. Malo koji RPG ima ovakvu grafiku, kakvu ima Diablo 3, tako da grafika sigurno neće biti problem u smislu doživljaja i kvalitete igre. Gameplay je odličan, sistem igre je sadržajniji a ne jednostavniji, i jedva čekam da ljudi dadu svoje osobne dojmove večeras, kao što sam reko obavezno nam se javite ovdje s dojmovima nakon 4-5 sati igranja i kada probijete onu granicu naon skeleton kinga, slobodno stavite neke screen shoot-eve da mi koji smo znatiželjni možemo vidjet šta se događa u nastavku igre. Vjerujem da će mnogi bit zadovoljni s igrom, već nakon prvog acta a u nastavku igre može se očekivat samo poboljšanje dojma iz prvog acta, kakav sam barem ja imo kad sam igro Diablo 2. Bit će ovo teških mjesec i pol dana za mene, al srećom postoji internet pa mogu pratit sve zanimljivosti vezane uz ovu igru. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
neaktivan
Diablo 3

...

http://vimeo.com/user2259197/videos

5 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice