Također se javljam za guest key, zahvaljujem unaprijed!
U ponedeljak uzimam igru, ali bih volio danas igrat ,pa tražim guest pass u ponedeljak kad kupim podjelim ovdje dva!
U ponedeljak uzimam igru, ali bih volio danas igrat ,pa tražim guest pass u ponedeljak kad kupim podjelim ovdje dva!
Ako kojim cudom ne dobijes nikakav guest key, a nadam se da hoces, prijavljujem se za jedan cd key u ponedjeljak :)
Zelio bih key Diabla 3 da probam i vidim igru, a potom mozda i kupio. Zanimaju me takve igre, a malo mi je puno dat 50$ za igru na slijepo ako mi se mozda ne svidi :/, pa podijelim key :/ Necu ga drzat kod sebe dugo, ako mi se igra ne svidi unutar dva - tri dana ...
Ima ko nest' za uzvrat ?
trebaš golde na wow-u?
Ja sam vec rekao da mogu dati neku manju igru na steamu kao gift koji se potom moze aktivirat na bilo kojem accauntu!
Vec sam molio key, eo sto dajem ovaj acc s nekoliko otkljucanih podrucija (mislim dva koja se inace kupuju)
Ja sam vec rekao da mogu dati neku manju igru na steamu kao gift koji se potom moze aktivirat na bilo kojem accauntu!
Ključ ćeš dobit nikad Perkane!
Opet varaš ljude sa steam accountima!
evo ja se javljam za drugi key ako nisi nikome obečao...hvala
Evo javljam se i ja za guest key...igru ću najvjerojatnije kupiti (čim završim s maturom) :D
mogu vam ponuditi samo pozivnicu za torrenhr.org (jedini domaći torrent tracker) - to je sve što imam do vrednota :D
ako netko ima guest key molio bih da mi ga da
Molim trebao bi guest key , hvala!
Kupio sam dva guest passa na CJS keys i sve radi. Čisto da javim ako još netko želi kupit tamo guest pass za 10 kn.
Ima li slučajno koja dobra duša da pokloni guest pass jedan? :)
Bio bih veoma zahvalan na tome! ^^
ako ko ima koji guest pass za ovo ZLO nek pls posalje .. planiram i ja ko i svi ostali kupit. al stara mi je kanta, zelim vidit oce mi uopce radit igra .
Guest pass
92B24G-FPTB-7EV4CW-FWBM-FR6YDV
YNMH66-KK7T-P6XM4F-VRFG-T82VEV
FALAAAAA :D:DD:D:D :
Guest pass
92B24G-FPTB-7EV4CW-FWBM-FR6YDV
YNMH66-KK7T-P6XM4F-VRFG-T82VEV
Damn uvijek zakasnim! :(
Može tko na PP poslati guest pass pls?
...i meni treba guest pass, D3 stiže u sophos tek za 2 tjedna, vratim ga tada ili prije ako drugdje igru nabavim..
Evo tu sam dobio guest key pa da ga proslijedim dalje; prvi koji se javi na pp ( posaljite mail odma da vam prebacim na vas mail )...
Otislo clanu Logigamer
već 2x puta propustio šansu aA
Ajde dajem jedan free... ko prvi u inbox.
Hellmaker je bio prvi :D
Ajde dajem jedan free... ko prvi u inbox.
Hellmaker je bio prvi :D
Jeee! moram više koristit ovaj emo :) ..
E hvala još jednom!
Ako neko ima guest key, bilo bi odlično da me cimne preko PP, hvala unaprijed!
Prvo jedan pozdrav svim vama koji ste do sada udijelili guest pass i time usrecili pojedince.
Moja situacije je takva da od 15.5. svaki dan citam sve moguce recenzije po netu, gledam gameplayeve od par minuta pa do sat vremena i vise... slinim za igrom toliko da sam se zabrinuo za sebe.. :D
kao vjerni igrac diabla jos od jedinice, imam nemjeru kupiti igru ali kako sam tek nedavno nasao posao tesko sada mogu odvojiti 500 kn.. najranije za mjesec ipo - dva...
..do tada moguce da me malo smiri, pa makar limitirani account...
bio bih neizmjerno zahvalan ako bi mi netko udjelio taj poklon...
ovo je razlog moje registracije na forumu i nemogu obecat aktivnost... ali ako mi netko udjeli guest pass obecajem, da cim kupim igru cu isto uciniti iskljucivo ljudima na ovom forumu preko ove iste teme!!
unaprijed zahvalan,
EDIT: hvala warsteiner za kod!
Evo ja cu dijelit moje guest passove čim stigne box , još čekam kao i nekoliko ljudi na forumu što su naručili od game.co.uk
može meni jedan guest pass? zahvaljujem unaprijed :)
ako netko ima viška guest pass nek se javi, mogu u zamijenu ponuditi Secret World beta key.
Može jedan guest key? Da malo igram do 10.06 kad mi master dođe k sebi malo
1. 7FPCMV-GE9R-8VPDZ2-8BXJ-7BPEWN
2. DRBZ77-GGK4-9PJ8C7-E22M-YV6X44
tko prvi njegovo ;)