Sto je najbolje trojka i nije bila bas toliko losa kada je izasla. Je da je bila razocarenje u odnosu na dvojku, ali ovo sto sada imamo od diabla 3 nije ni do koljena onome sto je izaslo. Prvo su makli AH, a onda su poceli udarati po power creepu, pa itemizacija... Dosli smo do toga da vec drugi dan sezone imas endgame lika. Previse su slusali "cmizdravce" i unistili igru patchevima. Nadam se da im to nece pasti na pamet sa dvojkom, ali nikada ne reci nikada. Nadam se samo da ce poboljsati grafiku i da nece puno prtljati vise kako vrijeme bude prolazilo. Sto se tice "mracne" atmosfere tu je meni osobno jedinica bez konkurencije.
To nije istina, kakav endgame lik? Pretjerivanje.
Možeš dobiti endgame set obični ili par ancienta koji te dovedu da igraš 70-100 LVL G.Rift a što je daaaleko od endgame lika.
Nego šta je to nego endgame lik?
Nešto drugačije radiš na GR200 nego si radio na GR100?
Odigrao sam ovu sezonu, imao u 3 dana gotovu sezonu i GR 105 necra, rollao barba (ovaj put pokupio gift) i doslovce u 35 minuta (sa boostanjem lika) imao GR 90 WW barba (malo sam lucky rollao kod Kadare i upgrade weapon u cubeu)
To nije Diablo, štogod vi mislili o tome.
Sezone traju 2 mjeseca, u kojima obaviš sve likove GR 150+ ako to želiš , što je suludo.
1-70 traje nekoliko sati sam ili 15ak minuta ako te netko boosta.
Ovo je endless grind za slijedeči 2% jači item podijeljen na reset svaka 2-3 mjeseca kad cijeli proces kreće iznova.
To što meni igra dojadi nakon xy sezona u 3 dana nakon GR100 ne znači da je tvoj 170+ ili 200+ lik endgame, dok moj nije... to samo znaći da imaš bolji želudac za grindanje. Vidim samo da vam Blizzard uspješno prodaje priču da je grindat za powercreep u stvari gameplay. Ničeg novog tamo nema, nema nove priče, nema novog bossa, ima "jače rollanih elita" , moraš više pazit da te ne ubije. Ista priča, isti leveli, isti itemi, nešto veća šansa da dropa nešto što će te gurnut 1 GR više