Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Deus Ex: Human Revolution

Sud ću dati kad dođem s posla, ako bude blizak tvome onda mi je ovo definitivno zadnji preorder...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
17 godina

moje misljenje je po svemu ovome sto sam vidio je sljedece:

ko voli nek izvoli. nekom ce se svidit, nekom nece. subjektivni dojam je uvijek jaci od objektivnog.

opcenito nisam ljubitelj tih tzv. fuzija vise žanrova (npr. ova igra fps, cover fps, tps, rpg). doslovno su udrobili sve zivo sto im je palo na pamet. ocigledno je kopija mass effecta, kojeg sam igrao, ali nisam bio previse impresioniran pa upravo zbog toga nisam igrao mass effect 2. sve mi je to slici na kopiranje drugih uspjesnih igara iz razlicitih zanrova da bi se stvorila igra sa svim tim elementima. primjer je saboteur (spoj gta i ac)

skinut cu igru i probat, ali nesto mi govori da mi se nece svidjeti.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 14:52 (Obi Wan).
15 godina
Danyel kaže...

Auh ... sranje od igre... Skinuo sam je jutros sa Steama i danas sam je izbrisao. Žalibože novca.

Očekivao sam (po trailerima) u najmanju ruku kombinaciju Splinter Cella i Stalkera, a dobili smo TIHI UŽAS.

Ono što mi je prvo ubolo oči bili su groteskno oblikovani likovi - nesrazmjerni udovi sa tijelom, kao da ih je neko dijete nacrtalo...

Ali, hajde, prešao sam i preko toga... rekoh- da vidim o čemu se ovdje radi i zašto smo je ovoliko čekali....

A onda razočarenje za razočarenjem... Prvo - pucanje - da li su oni htjeli da ovo bude FPS ili TPS? Izgleda da se nisu mogli odlučiti pa je ispalo nešto u sredini, i to jako loše. Ciljanje ne postoji, a pucanje iz zaklona je debilno nespretno. Animacije likova su ukočene, itd.

RPG elementi (augmentacija) - dobro ali zapravo ništa novo. Sve već viđeno, ponajviše u Mass Effectu. Kao što i sam glavni junak jako sliči Shepardu iz Effecta...

Stealth? Ako je ovo pravi stealth, ja sam klavir.

Priča - ništa novo, samo RE-OBLIKOVANA priča starog Deus Ex-a.

Grafika - prazna, beživotna i odbojna. DX11? Malo morgen. Teksture: nisam vidio da su se igdje uopće trudili.

Sve u svemu: Ovaj DEUS EX je LOŠ POKUŠAJ KOPIRANJA MASS EFFECTA.

Od jedne od najočekivanijih igara u zadnje vrijeme dobili smo igricu za kratit vrijeme do dolaska nečeg boljeg...

Po meni, niti 80%.

Pritisni mouse 3  za  ADS  /facepalm 

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina

pritisnite mouse 3 za Advanced Design System?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

al svi jos igraju od sinoc? nema nikakvih dojmova?

Neki i od maloprije, bice dojmova.. {#}

17 godina
neaktivan

A priča žestoko vuće na Mass Effect 2 barem u početku jel dalje nisam došao.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...

pritisnite mouse 3 za Advanced Design System?

Aim Down the Sight  (ukratko ADS ) 

-.- 

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
Danyel kaže...

Auh ... sranje od igre... Skinuo sam je jutros sa Steama i danas sam je izbrisao. Žalibože novca.

Očekivao sam (po trailerima) u najmanju ruku kombinaciju Splinter Cella i Stalkera, a dobili smo TIHI UŽAS.

Ono što mi je prvo ubolo oči bili su groteskno oblikovani likovi - nesrazmjerni udovi sa tijelom, kao da ih je neko dijete nacrtalo...

Ali, hajde, prešao sam i preko toga... rekoh- da vidim o čemu se ovdje radi i zašto smo je ovoliko čekali....

A onda razočarenje za razočarenjem... Prvo - pucanje - da li su oni htjeli da ovo bude FPS ili TPS? Izgleda da se nisu mogli odlučiti pa je ispalo nešto u sredini, i to jako loše. Ciljanje ne postoji, a pucanje iz zaklona je debilno nespretno. Animacije likova su ukočene, itd.

RPG elementi (augmentacija) - dobro ali zapravo ništa novo. Sve već viđeno, ponajviše u Mass Effectu. Kao što i sam glavni junak jako sliči Shepardu iz Effecta...

Stealth? Ako je ovo pravi stealth, ja sam klavir.

Priča - ništa novo, samo RE-OBLIKOVANA priča starog Deus Ex-a.

Grafika - prazna, beživotna i odbojna. DX11? Malo morgen. Teksture: nisam vidio da su se igdje uopće trudili.

Sve u svemu: Ovaj DEUS EX je LOŠ POKUŠAJ KOPIRANJA MASS EFFECTA.

Od jedne od najočekivanijih igara u zadnje vrijeme dobili smo igricu za kratit vrijeme do dolaska nečeg boljeg...

Po meni, niti 80%.

Ljut si ko leptir...ne voliš dakle sajberpank atmosferu? ovo je po meni igra koja u npočetku naživcira, ali ima kvalitetu, zarazni gameplay...isto ne odobravam kombinaciju prvog i trećeg lica, ali da se priviknuti, i igrati do izlaska neke druge igre, Tropica 4 u mom slučaju :)

Greška je ne odigrati ME2 zato što se nije svidio ME, ME2 je vrhunska igra.

Iako možda nisu usporedive u potpunosti, ali jedan Batman je neusporedivo igriv u odnosu na DE HR što se tiče staltha npr, tako da nećeš ispasti klavir. samo kolko si napljuvao igru, mislio sam da joj nećeš dat više od 35% :)

16 godina
neaktivan

briatore@

Dao sam joj 80% zbog takvih poput tebe, koji vole cyberpunk :-)

mada je ovo meni kvazi-punk jer je sve jako loše izvedeno.. Puno više se očekuje od igre koja ima ovoliki budžet i takve reklame. Kako igru nisam završio, dajem joj 80%, a kad je završim vidjet ćemo hoće li ostati tih 80% ili ćemo je DEBELO REZAT.

Inače, nisam ništa govorio o ME2, to ti je neki kolega ispod pričao kako mu se ME nije svidio pa nije htio ME2...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
16 godina
neaktivan

I zašto kvragu ova igra izgleda kao da je rađena devedesetih (i samo malo ispolirana novim efektima)????

Iz Hrvatske, s ljubavlju
17 godina
neaktivan
Danyel kaže...

I zašto kvragu ova igra izgleda kao da je rađena devedesetih (i samo malo ispolirana novim efektima)????

Augmentirani facepalm.

15 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svida mi se prica i ideja ali gameplay u igri mi je katastrofa,ima previse pricanja u animacijama i to mi se nimalo ne svida.Idem na misiju i zena me pita are you ready yes or no i sad bi ja ko idiot trebao stisnut yes.Mogli su izbaciti ta nepotreban pitanja i skratit animacije.

A grafika ubi me odma sad.Dx11 kakv mrtvi dx11 crysis 2 na dx 9 izgleda 2000000 puta bolje nego ovo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 17:43 (kach).

1 5 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Svida mi se prica i ideja ali gameplay u igri mi je katastrofa,ima previse pricanja u animacijama i to mi se nimalo ne svida.Idem na misiju i zena me pita are you ready yes or no i sad bi ja ko idiot trebao stisnut yes.Mogli su izbaciti ta nepotreban pitanja i skratit animacije.

Pa smisao RPG donekle i jesu poduži razgovori u kojima upoznaješ likove i okolinu.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan

Dal se augmentacije moraju pronaći da bi se instalirale ili sve ide preko iskustva?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Žalostan je današnji pogled ljudi na grafiku. Uopće se više ne cjeni artistička strana grafike (koja je fenomenalna u Deus Ex-u). Svi samo gledaju rezoluciju textura i broj poligona. Meni Human Revolution ima super grafiku, prepunu malih detalja koje treba otkriti, jako lijepe arhitekture, jedinstvenog upečatljivog stila...

Moj PC  
12 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

slabo mi to djeluje.. mass effect jos uvijek kralj..

xfact
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
zoran010 kaže...

Žalostan je današnji pogled ljudi na grafiku. Uopće se više ne cjeni artistička strana grafike (koja je fenomenalna u Deus Ex-u). Svi samo gledaju rezoluciju textura i broj poligona. Meni Human Revolution ima super grafiku, prepunu malih detalja koje treba otkriti, jako lijepe arhitekture, jedinstvenog upečatljivog stila...

BLJUV

Ljudi gledaju dali je grafika lijepa ili ne a ne neke gluparije koje si ti tu naveo.

Btw podsjetio si me na lika iz pbz reklame.Onaj što zove mamu kad šefu izbifla sve što je naučio

Probao igru i gameplay mi se nije dojmio.

Što se tiče grafike kao dijela gameplaya. ništa posebno.Neke puno starije igre izgledaju bolje

16 godina
neaktivan

Nakon odigranog, mirna srca mogu izjaviti da je prvi dio bio i ostao kralj serijala (meni osobno najbolja igra)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
zoran010 kaže...

BLJUV

Ljudi gledaju dali je grafika lijepa ili ne a ne neke gluparije koje si ti tu naveo.

Btw podsjetio si me na lika iz pbz reklame.Onaj što zove mamu kad šefu izbifla sve što je naučio

Probao igru i gameplay mi se nije dojmio.

Što se tiče grafike kao dijela gameplaya. ništa posebno.Neke puno starije igre izgledaju bolje

Ni prvi dio nije bio ništa posebno što se tiče grafike, pa je igra postala klasik.

17 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

slabo mi to djeluje.. mass effect jos uvijek kralj..

Mass effect nikad nije bio kralj. Samo dosta dobra igra.

EDIT: Moj dojam prvih 10 sati. JAKO, jako dobra igra, ali ipak je stari Deus Ex bolji.

Moje ocjene:

Prvi Deus Ex - 96

Human Revolution - 92

(naravno, još nisam igru završio pa se score može promijeniti)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 21:19 (zoran010).
16 godina
neaktivan

Eto, tko kaže da nema skromnih ljudi...

Ima čak i onih kojima se i ovakva igra sviđa.

Samo mi nije jasno jesu li ćoravi ili ne baš bistri...

Kako gore reče kolega - Crysis u DX9 izgleda 20000000 bolje od ovoga.

A priča i gameplay - LOŠA, LOŠA KOPIJA MASS EFFECTA...

Sve skupa - JADNO. Da je ovo neka igra koja košta 20$ pa bi razumjeli.. srednja žalost, malo ubiti vrijeme i to je to...

ALI ovu igru su reklamirali maltene kao igru stoljeća, ljudi su je mjesecima čekali!

Za Boga miloga....

Iz Hrvatske, s ljubavlju
15 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Sve skupa - JADNO. Da je ovo neka igra koja košta 20$ pa bi razumjeli.. srednja žalost, malo ubiti vrijeme i to je to...

ALI ovu igru su reklamirali maltene kao igru stoljeća, ljudi su je mjesecima čekali!

Za Boga miloga....

Ti ili nisi potpuno zdrav il neznam što je s tobom.Odigrao si 10 minuta u na tome zakljućuješ da je igra jadna?Kome je važna grafika,važno je da su gameplay,dijalozi,priča dobri.Grafika ide uz to.Vi ste posebni ljudi,nema šta.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
17 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Za Boga miloga....

Ako neka igra ima precjenjenu priču onda je to Mass fucking Effect. Drugi dio jedva da ima priču. Više izgleda kao velika skupina sidequestova. Gameplay je prilično pravocrtan, pogotovo u drugom nastavku. Linearno do bola, stealh nije opcija, samo pucaj i ovisno od klase pojačaj štit ili pucaj (s biotikom). U Deus Ex-u (pogotovo u prvom nastavku) ako si zamisliš, vjerojatno je opcija (stealh, ubij sve, onesposobi ih, hakiraj robota i okreni ga protiv njih, pa čak naslaži kutije da dođeoš do bolje pozicije ili skrivenog područja, nađi alternativni put, izbjegni borbu razgovorm (koji nije baziran na tome koliki ti je "charm" skill, nego trebaš slušati sugovornika)).

A ja ovo sve govorim iako mi je Mass Effect dobra igra!

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 22:04 (zoran010).
16 godina
neaktivan

Ne razumiješ - gore sam opisao malo detaljnije moj dojam.

Od igre OVOG TIPA ja očekujem puno više. Ali, kada vidim smiješne animacije, smiješne crteže i još jadniji okoliš i efekte koji se prodaju pod DX11.... PAZI!!- ovo je blockbuster, igra koja za te novce koje su potrošili u izradu, mora biti perfektna. Ne smije u startu izazvati podsmijeh kod igrača... grafika iz devedesetih omotana s par blještavih efekata...

A i sama mehanika igre me JAKO NERVIRA. Iako sam fan Mass Effecta. I tamo mi je borba relativno slabiji element, ali ovo je OČAJNO.

A najgore od svega je što se autori nisu mogli odlučiti da li bi to trebao biti RPG ili TPS ili FPS ili samo avantura. Pa je ispao ovaj ćušpajz.

Shvati, igram igre već 20 godina, od Atarija i Commodorea, preko Amige i prvog X86 PC-a pa sve do danas... Gamer nisam, ali barem znam šta je dobra igra.

A ova to jednostavno NIJE.

Tek možda razvikani prosjek...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 22:02 (Danyel).
15 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Shvati, igram igre već 20 godina, od Atarija i Commodorea, preko Amige i prvog X86 PC-a pa sve do danas... Gamer nisam, ali barem znam šta je dobra igra.

Možda bi trebao igrati još 20 godina pa da shvatiš da "dobra igra" je subjektivni stav neke osobe, a ne činjenica. Meni je igra fenomenalna, sigurno među mojih top 5 najboljih igara.

16 godina
neaktivan
digital.zero kaže...
Danyel kaže...

Možda bi trebao igrati još 20 godina pa da shvatiš da "dobra igra" je subjektivni stav neke osobe, a ne činjenica. Meni je igra fenomenalna, sigurno među mojih top 5 najboljih igara.

Tako je, a s obzirom da je subjektivna stvar, zašto mi se uopće javljaš?

Iz Hrvatske, s ljubavlju
15 godina
neaktivan

Mene zivcira zakaj nisu napravili gameplay slican ko u dead space-u.Kaj fali takvoj vrsti gameplaya?!Bilo bi predobro + neke dobre animacije da se ufuras u pricu ali kvalitetno slozene,a ne da ti dosade gledat ih nakon 15 sekundi.

0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad na zavrsnim scenama ili nekim kljucnim trenutcima u igri  (obratima) meni skoro suza krene onda znam da je igra nesto jedinstveno.. half life 2.. mass effect.. starcraft 2.. itd

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 22:28 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Shvatite neki, čovjek je razočaran, isto kao i ja, no eto, ne mogu reći da je igra totalni promašaj.

Ona to nije, ali da je trebala "ispasti" bolja, to svakako stoji, vidi se nedorađenost, i prvi dio je i dalje, kako sam već napisao bio i ostao kralj serijala... Na osnovu odigranog dao bih ocjenu od 75%...

Oko nekih stvari ni sa njim se ne slažem, ali takva igra, takav blockbuster, nastavak jedne od najboljih igara svih vremena je, ipak trebao ponuditi - mnogo više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice