Dead Space 3

poruka: 385
|
čitano: 80.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Baca na me2 početak.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 3

SpOiLeR 

Još jedna upropaštena franšiza ? 

13 da
3 ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 3

Neznam zašto bi bila upropaštena, pa demo izgleda dobro.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 3

Dead Space 3 - Sneak Peek

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dead Space 3

Probao demo, riješio prvog mini bossa. I fakat sam zadovoljan.

Grafika je super, efekti vjetra, snjega - super.

Mjuza i zvučni efekti standardni.

Dizajn monstera - super.

Da, ljude smeta kaj više nije klaustrofobično, ali da je ostalo tako opet bi se prigovaralo da je igra ista ko jedinica, da se ne sme zvat treći dio, već 1.5, i tako.

Magla, vjetar i snjeg dosta dobro zamjenjuju uske hodnike i koridore.

Da, ima i otvorenih prostora, ali meni je to dobro za malo odmorit nakon fajta. Planeta izgleda baš dobro.

A najviše me oduševilo kraftanje, fakat genijalno!

I da se igra ne zove Dead Space 3, već da ima neko originalno ime - Frozen Planet, ili Escape from Snowy Terror, ljudi bi ju zavoljeli. Ovako pada pod uobičajeno hejtanje etabliranih franšiza.

I ne pomaže kaj se radi pod palicom EA-a, te kaj su uveli mikrotransakcije. Šteta.

17 godina
neaktivan
Dead Space 3

Odigral demo i meh, nije to za mene, dosadnjikavo, najobičniji TPS. Jedino su grafika i zvuk dobri, ostalo nula bodova za mene. Gears of War serijal npr. mete pod s ovim.

Nikad nisam kužil zakaj ljudi svrstavaju ovaj serijal u survival horror s kojim nema apsolutno nikakve veze. Jedinica i dvojka su mi isto bile dosadne igre koje sam ugasil jako brzo - ajde na jedinici sam ugasil tek nakon par pređenih chaptera jer sam očekival nekaj više od tolko hvaljene igre. Još oni dosadni 'čudovište iz ormara' kak ti scary momenti koji ne bi ni malu curicu trznuli kolko su sforsani... Ak je ovo današnja definicija survival horrora, onda je žanr spal na jako niske grane.

Mješavina Gears of War-a i Lost Planet-a (koj je blago rečeno sranje) = prosječni TPS u najboljem slučaju i ništ više.

Kome je dobra igra - uživajte, ja ovo preskačem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 22:09 (Shai Hulud).

2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Je, totalna kakica je... Nema vise horrora ni za lijek
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Dead Space 3

GameSpot Now Playing : Dead Space 3 with John Coulson

0 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 3

Dead Space 3 - Story Gameplay Trailer

0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 3

kakica! "Recimo da će Dead Space 3 stajati 60$. Veliki ste obožavatelj igre i odlučite uzeti sve ove DLC sadržaje; to će vas stajati još dodatnih 51$.

Hvala, ali ne hvala."

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 3

11 DLCova na dan izlaska igre... Pa oni nisu normalni

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dead Space 3
Ovako imam pitanje,zanima me dali bi sa amd 3800+ 64 X2 2.0ghz procesorom mogo odigrat dead space 3?Na can you run it i game-debate pc mi kaze da bi mogo ali pošto od mnogo ljudi čujem da te stranice davaju krive podatke molim od vas odgovor pošto nebi htio nabavljat igru pa da na kraju imam šta vidit :D

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Dead Space 3

"The other packs available include new weapons and suits for Isaac, as well as those included in special editions of the game. The cost for these varies between $0.99 and $4.99, with the latter being more common. Finally, as is becoming woefully commonplace these days, an online pass will be available for $9.99 so you can play online if you haven't bought a new copy of the game."

Šta im je ovo boldano, online pass? Ne kontam

0 0 hvala 0
15 godina
marinn95 kaže...

kakica! "Recimo da će Dead Space 3 stajati 60$. Veliki ste obožavatelj igre i odlučite uzeti sve ove DLC sadržaje; to će vas stajati još dodatnih 51$.

Hvala, ali ne hvala."

zato im igra i je vec na torrentima{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
marinn95 kaže...

Hvala, ali ne hvala."

zato im igra i je vec na torrentima{#}

Bila bi svakako na torrentima, al opet šta vrijedi kad još nema kreka

15 godina
Dead Space 3

Prica do trojke u 5 min...za one koji su zaboravili....

Link

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 17:23 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

krek nemoze izac prije datuma izlaska igre...igra je izasla na torrentu to je pre loaded game a krek izlazi 5.2 kad igra izlazi u ameriku

12 godina
protjeran
PeTaR_HR kaže...

krek nemoze izac prije datuma izlaska igre...igra je izasla na torrentu to je pre loaded game a krek izlazi 5.2 kad igra izlazi u ameriku

Svakako, kao što nije izašao krek i sama igra za Assassins Creed Revelations tjedan dana prije službenog release datea.

15 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

"The other packs available include new weapons and suits for Isaac, as well as those included in special editions of the game. The cost for these varies between $0.99 and $4.99, with the latter being more common. Finally, as is becoming woefully commonplace these days, an online pass will be available for $9.99 so you can play online if you haven't bought a new copy of the game."

Šta im je ovo boldano, online pass? Ne kontam

Dobijes kod s novom igrom koji ubacis u njihov servis kada hoces da igras multiplayer , ako kupis polovnu kopiju nemozes igrati osim ako ne platis 10 dolara za taj pass.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 19:00 (hari85).
12 godina
protjeran
Dead Space 3

Ovdje je igra prilično jeftino, a i izgleda legit stranica, što vi mislite?

http://www.cdkeysdirect.com/products/Dead-Space-3-Limited-Edition-Origin-Activation-Code.html

0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

{#}{#}.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...

{#}{#}.

Što bi to trebalo značiti?

17 godina
PeTaR_HR kaže...

KonorKenvej kaže...
doktor1 kaže...

{#}{#}.

Da je crack izašao prije službenog izlaska igre.....

ššššš - možda su u šumi
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...
PeTaR_HR kaže...

KonorKenvej kaže...
doktor1 kaže...

{#}{#}.

Da je crack izašao prije službenog izlaska igre.....

Aha, pa eto, to sam i ja malo sarkastično gore napisao također haha

17 godina
neaktivan
Dead Space 3

Nice try, ali niko ne puši sad tvoj 'sarkazam'. {#}

5 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Evo par dojmova nakon pola sata igranja.... KLIK i KLIK

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
PeTaR_HR kaže...

ne pričaj gluposti

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
protjeran
Shai Hulud kaže...

Nice try, ali niko ne puši sad tvoj 'sarkazam'. {#}

Šta nice try, pa kad je lik debliacije pisao, ja sam govorio generalno i dao primjer jedne igre kao dokaz, zato šat d fak ap i get d fak aut.

Usput, igra je odlična, super za igru koja nije krekirana i nije izašla, valjda EA nije zaštitio igru od piratiziranja pa dijele besplatno diljem interneta XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 16:40 (KonorKenvej).
17 godina
neaktivan
Dead Space 3

Ups. krivo, potrl sam se. Brijal sam da si ti ovaj Petar nešto kaj je pisal za krek nebuloze. Ispričavam se.

0 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 3

Jel moguce ikako narihtat da vsync lock bude na 60 fpsa umjesto 30?

Sa vsync-om radi na 30 fpsa i vidi se stutter (igra koristi magicnih 7-15 % grafe) ,

a bez vsync-a grafa radi bezveze na 100% i vidi se screan tearing.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice