Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Dead Island
anabolicaa kaže...
skullscar kaže...

sa djecom je bolje ne pričati

p.s. kako nekoga možeš nazvati "dečko" a 15 je godina stariji od tebe?

Brate u kakvim si ti problemima ? Moj je post bio na mjestu i najlaksi je walktrough za doticni quest, dok je njegov djelovao veoma omalovazavajuci.. Uostalom nije ovo forum usamljena srca ni smokvica tako da mi se doslovice j*be koje je ko godiste, kad smo vec kod toga, stid bi me bilo da sam blizu cetrdesetih i pisem po topicu koji je namijenjen za raspravu o jednoj IGRI.. 

zasto bi te bilo stid? nisam ja neki nezaposleni kreten koji po cijele dane igra igre, imam posao i to vrlo dobar i kad dođem doma onda igram igre. samo da znas ima i puno starijih ovdje na forumu. ja sam covjeku dao savjet kako da prođe misiju (ako je uopce bio na toj benzinskoj) onako kako je igra zamisljena a ne kako se moze na laksi nacin. znaci tamo je voda pred ljestvama i strujni kabel je na vodi i ti onda moras iskljucit struju da bi se mogo popet.

16 godina
neaktivan
Dead Island

Kada se otprilike dobije oružje u igri?Ja sam na chapter 3.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dead Island

na otprilike 70% igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wtf? Mozes ga naci i na plazi (quest u kojem ti lik da pistolj s 1 metkom (metke mozes naci ako spasis lika od zombija na jugoistoku plaze, skroz na dnu, dobijes 30 metaka ja mislim). Ali neznam gdje je quest za pistolj, davno sam presao igru.
16 godina
neaktivan
Dead Island

Ma prave stvar inađeš kad odeš u grad, budući da su tamo razbacane bande s pištoljima, to je negdje 40ak posto ja mislim, a pušku dobiješ na jednoj misji negdje oko 50ak posto.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

anabolicaa pod 1: mi nismo skupa pasli ovce pa me ne zovi "brat" jer da mi je brat kao ti, nalupao bih ga po guzici svaki dan.
2: došao si ovdje pametovati pun sebe i omalovažavati starije osobe. ne znam za tvoje roditelje ali mene su moji naučili malo pristojnosti prema starijima dok sam bio klinac. tebe očito nisu.
3: svako ima drugačiji pristup nekim questovima unutar igre. tvoj način je najlakši, parkiraj auto, skoči na njega bla bla. neki od nas su prvo ugasili struju, popeli se ljestvama na vrh, ubili thug-a i tek onda kroz prozor na vrhu ušli unutar benzinske. čemu igraš nešto ako uvijek tražiš najkraći i najlakši način da se nešto obavi? gdje je tu zabava? ili je tebi bila samo namjera igrati main story u igri kako bi se pohvalio da si je cijelu prošao za 2-3 dana? znaš ima i sporednih misija pa uživaj malo. tome je cijela ta stvar i namijenjena.

a big_guy u vezi oružja, u prvom dijelu igre na plaži biti će 1 lik koji ti kao quest reward daje revolver. prvo riješi misiju za simonai i dovedi preživjele u lifeguard tower. to se obavi skoro odmah na startu. zatim izađi van kroz vrata na koja si ušao u to područje i piči desno po stepenicama gore, ne lijevo i dolje na plažu. tamo negdje u bungalovima gore, lik se uglavnom zove omar. daje misiju da nađeš prvo ključ na jednom zombiju za sef a onda ga pratiš u lifeguard tower. ammo ćeš kasnije dobiti za reward u jednom military bunker kad spasiš lika unutra, južno od mjesta gdje startaš igru. ili kad dovezeš ono oklopno vozilo mehaničaru pa ga mora preurediti i ojačati. kod njega ima box sa 30 metaka. uglavnom prvi dio mape je slab s oružjima ali kad dođeš u town.. ima nekoliko grupa ljudi sa oružjima, naskupljao sam se masu svega i davao jin za kasnije, spremao kod nje. sad imam cca 30 pištolja i svaki ima 15 metaka u sebi, par pušaka i 2 sačmarice, postoji 1 lik u store koji prodaje ammo za sve to. samo je random pa nekad ima pistol ammo a nekad ostale. a bit će i mogućnosti da si sam radiš ammo, igraj pa ćeš pokupiti blueprint hehe

p.s. što se tiće jin i spremanja itemsa kod nje: misija kad morate u kanalizaciju, uzmite sve što vam treba od nje. jer zatim idete town hall, kanalizacija, supermarket, town hall, pa morate u crkvu, kanalizacija, police station i tek onda opet možete kod jin po svoje itemse. ne budem kvario priču zašto {#}

Trenutno vršim genocide nad zombijima u Dead Island
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 13:19 (skullscar).
17 godina

ne vjerujem ja jin i toj storage shemi... vise volim da je oruzje u mene. uostalom municija se lako nakupit, a oruzje (osim sacmarice) nije neki lijek protiv zombija... tako da ga imam i viska

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
protjeran
bogme više ni ja. sad sam mislio da sam izgubio sva ta oružja kad nisam više mogao do nje. ali malo dalje u main priči i dobro je. ali ispraznio sam sve iz storage, propucao hrpu zombija sa time hehe. pištolj je efikasan, imam shock mode na njemu. basic damage je cca 330 + nekih 120-130 od upgrade. dobar za skinuti par zombija ako ih ima 5,6 na hrpi prije nego dođu na melee range od sjekire sa 1400 damage hehe
17 godina

drzim se ja svojih maceta i katane, osim naravno scorching baseball bat za 1shot zapaljivih zombija

14 godina
protjeran
nešt od mog arsenala
17 godina

sikira... 0+26 handling.. sta to treba trojica tebe drzat dok zamahnes hahaha

14 godina
protjeran
1 zamah je uglavnom odmah kill sa odrezanim glavama-rukama-nogama. a kad je bacim na infected u zaletu na mene hehehe. on se zatrči, ja bacim i samo vidiš kako pada na pod a glava preleti preko mene haha
17 godina

evo opet sam u laboratoriju i stvarno se mislim kako je prica izvedena glupo, jos mi ne idu u glavu da se vrti oko toga da ja spasavam zenu onog manijaka

umisto da napravim nesto konstruktivnije

14 godina
neaktivan

A sta si ti ocekivao zombie igru sa nekom epic pricom ? Pa ovdje je prica u drugom planu totalno, opustanje i makljaza zombija su bit igre i bit svih ovakvih igara od l4d - a do dead risinga.. 

15 godina
protjeran
skullscar kaže...

anabolicaa pod 1: mi nismo skupa pasli ovce pa me ne zovi "brat" jer da mi je brat kao ti, nalupao bih ga po guzici svaki dan.
2: došao si ovdje pametovati pun sebe i omalovažavati starije osobe. ne znam za tvoje roditelje ali mene su moji naučili malo pristojnosti prema starijima dok sam bio klinac. tebe očito nisu.
3: svako ima drugačiji pristup nekim questovima unutar igre. tvoj način je najlakši, parkiraj auto, skoči na njega bla bla. neki od nas su prvo ugasili struju, popeli se ljestvama na vrh, ubili thug-a i tek onda kroz prozor na vrhu ušli unutar benzinske. čemu igraš nešto ako uvijek tražiš najkraći i najlakši način da se nešto obavi? gdje je tu zabava? ili je tebi bila samo namjera igrati main story u igri kako bi se pohvalio da si je cijelu prošao za 2-3 dana? znaš ima i sporednih misija pa uživaj malo. tome je cijela ta stvar i namijenjena.

a big_guy u vezi oružja, u prvom dijelu igre na plaži biti će 1 lik koji ti kao quest reward daje revolver. prvo riješi misiju za simonai i dovedi preživjele u lifeguard tower. to se obavi skoro odmah na startu. zatim izađi van kroz vrata na koja si ušao u to područje i piči desno po stepenicama gore, ne lijevo i dolje na plažu. tamo negdje u bungalovima gore, lik se uglavnom zove omar. daje misiju da nađeš prvo ključ na jednom zombiju za sef a onda ga pratiš u lifeguard tower. ammo ćeš kasnije dobiti za reward u jednom military bunker kad spasiš lika unutra, južno od mjesta gdje startaš igru. ili kad dovezeš ono oklopno vozilo mehaničaru pa ga mora preurediti i ojačati. kod njega ima box sa 30 metaka. uglavnom prvi dio mape je slab s oružjima ali kad dođeš u town.. ima nekoliko grupa ljudi sa oružjima, naskupljao sam se masu svega i davao jin za kasnije, spremao kod nje. sad imam cca 30 pištolja i svaki ima 15 metaka u sebi, par pušaka i 2 sačmarice, postoji 1 lik u store koji prodaje ammo za sve to. samo je random pa nekad ima pistol ammo a nekad ostale. a bit će i mogućnosti da si sam radiš ammo, igraj pa ćeš pokupiti blueprint hehe

p.s. što se tiće jin i spremanja itemsa kod nje: misija kad morate u kanalizaciju, uzmite sve što vam treba od nje. jer zatim idete town hall, kanalizacija, supermarket, town hall, pa morate u crkvu, kanalizacija, police station i tek onda opet možete kod jin po svoje itemse. ne budem kvario priču zašto {#}

Čovječe kak ti se da toliko pisati, ja već nabacio 5 levela u Dead Islandu dok si ti to pisao...........XD

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
lv34 sam i upravo sam bio u jungle po prvi put. sad sam se vratio u grad obaviti sporedne misije do kraja. max je lv50 tako da sam blizu limita
15 godina
protjeran
skullscar kaže...
lv34 sam i upravo sam bio u jungle po prvi put. sad sam se vratio u grad obaviti sporedne misije do kraja. max je lv50 tako da sam blizu limita

Da, jaaaaaako si blizu

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
25 sati igranja, main story je na 63%. pošto mi sad za vikend djevojka dolazi ne mogu igrati inaće bih nabio lv50 do nedjelje navečer i prošao cijeli main story. ideš i ubijaš sve što vidiš, posebno thug-ove i ram. ram pada ko od šale, samo ga par puta opališ u leđa s nečime. thug 2 molotov ili udaraj i krugovi oko njega da te ne ulovi. a xp super
16 godina
Dead Island

Ja sam bio 38 lvl kad sam završio igru s time da sam imao onaj skill da mi se xp računa 4x više, što znači da baš i nečeš dogurat do 50.

Nemoj zaboraviti da ti sa svakim levelom treba duplo više nego prije{#}

E, da i riješio sam sve sporedne questove, te sam uvije ulazio u sukob sa mrtvacima, nikad ih nisam izbjegavao. Igru sam imao na 98% kad sam zadnji put pogledao negdje malo prije zadnjeg bossa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 19:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
da ali imam namjeru biti lv50 prije 90% main priče hehe. može se lako
16 godina
skullscar kaže...
da ali imam namjeru biti lv50 prije 90% main priče hehe. može se lako

pa jednostavnije je onda da ideš sve iznova jer kad prođeš igru do kraja opet počinješ ispočetka samo što ti ostanu sva oružja i rank{#}

16 godina
neaktivan
Dead Island

Sad sam obavio onaj quest(glavni) kada moram istražit pad helikoptera i eskortirao sam Nikolaia do bunkera i sad mi on tamo kaže nekakakv sporedan quest ali mi se uopće ne prikazuje u onom quest logu nego kao da ga nema?Zna netko u čem je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Sad sam obavio onaj quest(glavni) kada moram istražit pad helikoptera i eskortirao sam Nikolaia do bunkera i sad mi on tamo kaže nekakakv sporedan quest ali mi se uopće ne prikazuje u onom quest logu nego kao da ga nema?Zna netko u čem je problem?

Nije na toj loakciji, lik je u drugom gradu... vidjet češ s vremenom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
skullscar kaže...
25 sati igranja, main story je na 63%. pošto mi sad za vikend djevojka dolazi ne mogu igrati inaće bih nabio lv50 do nedjelje navečer i prošao cijeli main story. ideš i ubijaš sve što vidiš, posebno thug-ove i ram. ram pada ko od šale, samo ga par puta opališ u leđa s nečime. thug 2 molotov ili udaraj i krugovi oko njega da te ne ulovi. a xp super

djevojka >>>> čitaj zombi haahahahha, i daj nemoj lagat, garant si negdje lvl 12-13 negdje tek u hotelu.............

E btw, baš sam nedavno dobio nekih 7500 XP odjednom nakon što sam ubio jednog thuga, naravno pod Fury modom,  jel tko dobijo više?

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

a jel?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 20:32 (skullscar).
16 godina
neaktivan
Dead Island

Uf koliko je sad igra bolja otkad sam došao u grad ali i teže je dosta,pogotovo oni RAM,kako ih rješavate?

Glupo mi je u igri da kad me ubiju gubim 200-300$,samo mi je to zamjerka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 22:15 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ramovi su pljuga. Kad se zatrči na tebe samo skoči u stranu, kad stane odi do njega i dva-tri šuta pa se odmakni.

Tako dva-tri puta i gotov je.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ramovi su pljuga. Kad se zatrči na tebe samo skoči u stranu, kad stane odi do njega i dva-tri šuta pa se odmakni.

Meni ga je najdraze sprzit strujon pa ga ispribijat  {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mene i dalje najviše nerviraju Infectedi. Prebrzi su i nalete baš kad se fino opustim. :(
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Danny_HR kaže...

Meni ga je najdraze sprzit strujon pa ga ispribijat  {#}

Jel to s onom homemade shock machete?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice