Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dead Island

Igra je donekle open world, s nekim misijama u linarnijim područjima, da bude napetije. Pravih bosseva nema ali često na kakvom ključnom području naletiš na zobmija jačeg od običnih. Igra jest donekle linearna, imaš glavni quest, i side misijei peglaj, nemožeš previše utjecati na radnju, s druge strane, te misije možeš obavljati kako te god volja, odnosno pristupati im na više načina.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Dead Island
Minoza kaže...
woodgamesfx kaže...

Jendo nOOb pitanje , jel ova igra jedan open world sa sublevelima ili open world bez sublevela, te da li postoje bossevi u igri.

Drugo da li se kroz igru prolazi na jedan lineran način ili ima više opcija.

Open world sa sub levelima, ali neki sub leveli su poprilično veliki. Čitav grad je recimo u principu jedan level, jedan dio obale sa hotelima i bungalovima je drugi i tako.

Koliko ima otprilike levela, i koliko vidim igra je FPS.

Da li ima nekih subquestova logičkih zagonetki isl ?

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
16 godina
woodgamesfx kaže...

Kako to misliš levela?

Ima oko 4 mape do sad kolko sam vidio.Obala, Grad, đungla i labolatorij. Ja sam na chapteru 13, možda se pojavi još koja, pošto ih ima 15.Ako na to misliš.

Inače možeš napredovati po lvlima kao u nekom rpg-u i uz to si otključavaš nekakve skilove i sl.

Ja sam trenutno 33lvl sa svojim likom, neznam koji je maksimalno lvl.

A questova za obaljati ima stvano puno, treba ti negdje 20-25 sati da sve pređeš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:14 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

Open world sa sub levelima, ali neki sub leveli su poprilično veliki. Čitav grad je recimo u principu jedan level, jedan dio obale sa hotelima i bungalovima je drugi i tako.

Nemam pojma za levele, stvarno se nesijećam, ali igra nije kratka, neboj se za to.

Što se tiče logičkih zagonetki, nema skoro ničega, sve se svodi na ubijanje zombija i daljnje napredovanje, istina, ubijanju možeš pristupi na više načina, što često i trebaš raditi da bi preživio, tako da opet ima mozganja, ali jako malo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
protjeran

igra je masivna. istražujem sve što mogu i ubijam sve što mogu. ponekad mi se dogodi da krenem raditi neki quest i na pola puta vidim grupicu zombija. pobijem ih i malo dalje vidim još jednu ili neki kontejner za otvaranje. makar je u suprotnom smjeru od mog cilja, idem tamo. nakon 20 minuta skužim da sam na drugom kraju mape hehe. sinoć sam napisao jedan post ali je bio obrisan od strane moderatora, vjerojatno zato jer sam se i dotakao malo o piratstvu. pa ću ponoviti neke stvari koje sam već tada napisao.

u startu mi se 1 stvar nije sviđala, nepostojanje save game po želji. checkpoint je nekad zeznut. poginem pa me stavi u dio mape gdje tek trebam doći ili me vrati na točnu lokaciju gdje sam izginuo. usred grupe od 5-6 zombija. tako umrem prije nego skužim gdje sam. i ako slučajno izađem iz igre protiv svoje volje (npr. nestanak struje kod kuće, dogodilo mi se jednom) sa nekoliko gotovih questova, po povratku u igru svi ti questovi su se opet trebali raditi. lutao sam samo gradom pola sata, ubijao i na kraju nisam ni taj exp imao. vraćen sam 1 level nazad. 

druga stvar je količina ammo koje možemo nositi. 50 za pištolje, 60 za automatiku i 20 za shotguns. malo nažalost iako ni u stvarnom svijetu usred zombi apokalipse bi situacija bila ista. puno melee oružja, malo vatrenoga. iako i ovdje ima lijeka. uglavnom nosim po 1-3 melee oružja a imam 18 inventory slotova za njih. kad naiđem na grupu ljudi sa oružjima, sve ih pobijem i uzmem pištolje te napravim reload da su svi puni. e sad recimo, imam 5 pištolja sa po 15 metaka u svakome. 50 imam u rezervi. 5x15 je 75, plus 50 je 125 metaka sve skupa. kad imate 35 metaka u rezervi jednostavno odete u inventory, birate jedan od pištolja i idete na drop. on pada na zemlju a vi dobivate 15 metaka iz njega. malo varanja hehe

Proud member of Lore Breakers
14 godina
protjeran

upravo sam našao najgori problem do sada. moj character je bio lv34. pokrenem new game i biram onu kineskinju čisto da vidim skillove koje ima. na startu izađem van i krenem dalje igrati sa svojim characterom. i vidim da je lv1, nema nikakvog oružja i 0 love. ali sam u drugom dijelu mape, grad. wtf?

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

upravo sam našao najgori problem do sada. moj character je bio lv34. pokrenem new game i biram onu kineskinju čisto da vidim skillove koje ima. na startu izađem van i krenem dalje igrati sa svojim characterom. i vidim da je lv1, nema nikakvog oružja i 0 love. ali sam u drugom dijelu mape, grad. wtf?

Valjda je napravljeno tako da možeš promijeniti character ali da nemoraš igrati ispočetka. Jedino je malo blesavo što izgubiš baš sav napredak. Možda ostaviti levele ili tako nešto, pa samo lovu i oružja ispočetka skupljati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:52 (Minoza).
17 godina

lol s tim se nisam susreo... ja sam prvi prijekaz napravija sam sam.b lvl 35 pa sam njega izbrisa i ponovo krenuo ali sa kineskinjom... volim ljude kasapati nego lupat do besvijesti

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Dead Island

Preživjeti u gradu s levelom prvim... neznam, ako uspiješ svaka čast.

Inače, sve su to problemi nastali zbog izostanka "normalnog" save gamea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nadam se da će normalan save game biti dostupan ubrzo sa nekim deluxe edition ili što ja znam. ovo postaje užas. sad sve od starta ajmeeeeeeeee.. imao sam skoro 35 sati gametime sa onim crncom reperom, kako mu je već ime {#}

16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

nadam se da će normalan save game biti dostupan ubrzo sa nekim deluxe edition ili što ja znam. ovo postaje užas. sad sve od starta ajmeeeeeeeee.. imao sam skoro 35 sati gametime sa onim crncom reperom, kako mu je već ime {#}

SamB, usput, jesta da mi je igra draga, ali da bi ja opet 35 sati tandrčio po istim zombijima, samo da bih došao do točke na kojoj sam već bio... Nema šanse.

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

Hoćeš moj save? Ja sam u gradu sa Sam. B.

17 godina
thuglife kaže...

pa tvoj lvl se podudara sa levelom zombija... ne vidim u cemu je problem

14 godina
protjeran
Minoza kaže...

Hoćeš moj save? Ja sam u gradu sa Sam. B.

hvala ali ne treba. ne mogu prežaliti arsenal koji sam imao joj joj joj.... a ništa, sad znam kako i gdje treba sve raditi. idem malo testirati oštrice hehe

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
thuglife kaže...

Da, znam, ali ostaješ bez tone skillova, naoružanja, blueprintova, para i ostaloga, ne samo broja.

14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
thuglife kaže...

problem je sljedeći: čujem zvona od crkve, kao kada sam prvi put došao u grad. popnem se do ulaza u crkvu a kad tamo moj ručno rađeni tenk od auta a onaj zombie ram usred njega. ne mogu ga napasti a ako ga ne ubijem ne mogu u crkvu. samim time ne mogu dalje main priču obaviti

17 godina

svasta... ako se meni desi nekakav glitch ili slicno ne necu previse zalit, buduci da sam prvi put presao igru bez problema

17 godina
neaktivan
Dead Island

Ima još koja picica ko ja da ga je frka hodat po gradu?

Sad sam morao gasit igru kak sam se uzrujao. Hodam si ja laganini po gradu i od jednom s nekog balkona skoči ženska i zajaši mi na vrat. Reko, je*eš to... idem ja spat.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Sad sam morao gasit igru kak sam se uzrujao. Hodam si ja laganini po gradu i od jednom s nekog balkona skoči ženska i zajaši mi na vrat. Reko, je*eš to... idem ja spat.

To mi se dogodilo samo dolje u kanalizaciji, po gradu me više dira tjeskoba jer sotona prokletih ima svugdje, i kad skoči jedan 15 njih ga čuje i eto i njih...

Ali opet, puno si brži od nih, samo protrčiš pa nek oni vrludaju gdje hoće.

Usput, što se tiče tog tvog balkona, akd vidiš nekog od njih da će pasti, i šačekaš ga dok je u padu sa recimo nogom ili nekim meele oružje... neprocjenjivo.

16 godina
neaktivan
Dead Island

Ma koliko su me puta u gradu zaskocili oni prokleti inficirani i rijesili u sekundi. Znam da sam jednom istrazivao onako beze neku kucu, sve prazno, nema nikoga kad ono okrenem se i zaskoci walker i zagrize me. ALT+F4 odmah!

Kurwe, alkohol i torcida!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma kajaznam. Kad mi oni tipovi u daljini urliču neka jeza me prolazi.

Fora je u tome što igra nije toliko strašna koliko sam ja pi*kica kad igram čak i marginalno strašne igre. :)

Kad sam prvi put igrao Bioshock svako toliko sam morao gasiti, a Alan Wake sam samo po danu igrao. ;-)
16 godina
neaktivan
Dead Island

Pa ja sam tek ove godine presao Half Life 2 jer nisam imao muda raditi ravenholm...

Kurwe, alkohol i torcida!

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

A jesi pichkica.......:))), čeg se vi plašite, ja sam se čak i žalio što nije uopće strašna.........još da developeri čuju da postoji i drugi dio dana koji se zove noć, e to bi malo možda podiglu igru na veću razinu. Mislim igra je okej sama po sebi, zapravo sve mi se više i više sviđda, ali da je strašna, veliko i apsolutno - NE. Strašna je možda igra tipa Amnesia, tu sam se veće malo preplašio lol, a što je najbolje uopće nema čudovišta tamo, tek tu i tamo poneko a i to uvijek isto, ali ona glazba i ugođaj, e to je prava stvar.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 23:41 (Kora).
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
skullscar kaže...

Valjda je napravljeno tako da možeš promijeniti character ali da nemoraš igrati ispočetka. Jedino je malo blesavo što izgubiš baš sav napredak. Možda ostaviti levele ili tako nešto, pa samo lovu i oružja ispočetka skupljati?

To vam se desava sa reloaded verzijom (i meni se), sa blackbox verzijom nema tih problema.

A inace kada vam se to desi, samo loadajte prethodni chepter, je da cete bit par levela nize i bez para i oruzja,

ali opet bolje to nego iz pocetka opet.

16 godina
Kora kaže...

A jesi pichkica.......:))), čeg se vi plašite, ja sam se čak i žalio što nije uopće strašna.........još da developeri čuju da postoji i drugi dio dana koji se zove noć, e to bi malo možda podiglu igru na veću razinu. Mislim igra je okej sama po sebi, zapravo sve mi se više i više sviđda, ali da je strašna, veliko i apsolutno - NE. Strašna je možda igra tipa Amnesia, tu sam se veće malo preplašio lol, a što je najbolje uopće nema čudovišta tamo, tek tu i tamo poneko a i to uvijek isto, ali ona glazba i ugođaj, e to je prava stvar.

ostavili su noć možda za neki DLC {#}

14 godina
protjeran

meni je kasnije u igri strasno kad infected pocnu urlikat i trcat a ja samo gledam na koji se auto popeti .

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 23:57 (igorsb2).
14 godina
protjeran

najgora stvar je kad fino hodam i divim se prirodi a odjednom se čuje urlik zombija. nakon toga hodam uz okretanje iza sebe svakih 5 sekunda. ali molotovljevi kokteli čuda rade, bacim jednog i samo gledam kako se fino dimi. deo bomb koristim jedino za ram-ove pošto ga 1 molotov ne ubije. eh još malo i ponovo sam u gradu, sinoć počeo opet igrati i već sam lv 15.

a najbolja stvar mi je opaliti zombija nogom, on padne na zemlju a ja dođem fino na njega, naciljam glavu i nožem je cviknem. ili pajser pa lete komadići. 

p.s. dali sam jedini koga malo živcira ona slow motion kamera pri udarcima? bilo je zanimljivo ali sad opalim zombija 3 puta i 3 puta gledam sve usporeno. može li se to nekako ugasiti?

17 godina
neaktivan
Mene to nervira, ako je vec moralo biti mogli su to staviti samo na finishing poteze za minibossove. Ovako je pretjerano.
14 godina
protjeran

http://www.escapistmagazine.com/news/view/107826-Dead-Island-The-Best-Zombie-Game-Trailer-Ever

ne znam jeste imali prilike vidjeti ovaj trailer no mogu samo reći: tužno...

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

http://www.escapistmagazine.com/news/view/107826-Dead-Island-The-Best-Zombie-Game-Trailer-Ever

ne znam jeste imali prilike vidjeti ovaj trailer no mogu samo reći: tužno...

Staro kao babini zubi {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice