Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Dead Island

E da i kak se uopće priključuješ frendu s kojim hoćeš igrat coop? Kak se "nađete" u lobbyu?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Island

Baš sam bio iznenađen kad sam se vratio iz supermarketa nazad kod gradonačelnika a ono svi mrtvi...brr. Igra mi općenito nije strašna ali me nekoliko puta uhvatila panika dolje u kanalizaciji   

Igram oko 12.5h i na 52 % sam,prelazim sve side questove.Po meni je igra uza sve mane najbolji zombie shooter do sad.Vidjet ćemo kakva će biti druga polovica.Najgora mana mi je (nekome nije)

to što je pre velik naglasak na hladna oružja i pre malo metaka za ova vatrena koja su po meni sasvim solidno odrađena i puno bi ih više koristio od ovih hladnih.

Shvaćam da bi bilo nerealno da je na svakom ćošku brdo oružja i metaka u sred zombie apokalipse ali bilo bi dobro da recimo postoje mjesta kao trgovine s oružjem ili vojarna gdje bi se moglo sastaviti lijepi arsenal i da se može ponijeti više od 50 metaka za pištolj što je po meni pre malo.A ako bi nošenje 200+metaka za AK bilo nerealno onda je i nerealno da lik može nositi na sebi 16 različitih hladnih oružja...

Eh da sjeth se još nečega što nevalja u igri-GPS sistem koji navodi do odredišta često zna izabirati nekakve bizarne rute vodajući vas uokolo naokolo umjesto da odabere najkraći put.

Npr. da bih zaobišao kamion koji blokira put umjesto da mi ponudi da preskočim malu prepreku pored njega odlučio je kako je jednostavnije napraviti dva kruga preko tržnice pune zombija.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 17:18 (NFSPredator0010).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Island

E ak kupiš ključ za aktiviranje preko steama, dali onda sa steama se i skida igra ili moraš od negdje drugo skinuti?

Vidim da ne postoji verzija za Hrvatsku  steam ključ........dali ima gdje ključ za kupiti da se ne mora  preko steama aktivirati i da se može normalno igrati?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 23:31 (Kora).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Island

Uvijek se aktivira preko Steama, ne može drugačije.

Verzija za HR je verzija za istočnu Europu.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dead Island

Dead Island DLC Ripper Weapon Steam Key - 3.99E

Dead Island EN/RU Steam Key - 17.99E

Important Notice:

Russian IP address is reqiured to activate the key on Steam!

Use a Russian VPN to do so.

Once the game is activated you can log in and play from anywhere.

Available languages: EN/RU 

Dead Island Bloodbath DLC - 3.99E

I konačno, pravi key za našu regiju da se ne zezaš sa IP-om i riskiranjem bana je dvostruko skuplji, 35E.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
protjeran
Dead Island

igra je zanimljiva, to da. ali bugova ima. npr. samo odjednom mi lik propadne kroz pod i moram na exit pa nastaviti od zadnjeg save. par puta mi se to dogodilo da bih sad zadnji put ostao bez oružja i svih itemsa. jednostavno nema, obrisano. a update 1 mi je smanjio fps gadno jer igra trza na high ili low detaljima, nema veze više

Proud member of Lore Breakers

0 0 hvala 0
17 godina

nisam imao takvih problema, i zato uopce ne planiram patchirat igru

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Dead Island

Igra ti laga je valjda imaš uključen vsync, a njega možeš ugasiti samo tako da ideš u igrin folder i editiraš jedan file.

A ovo drugo što govoriš mi se još nikad nije desilo, jel imaš uopče orignal? Ako nemaš onda znaš do ćega je valjda problem.

Iako ja isto imam piratsku verziju pa nemam takvih problema i igra mi stalno radi na 40 fps-a od kad sam ugasio vsync.

btw. imam ubačene sve patcheve do sad

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 14:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

izbrisao sam cijelu igru i ponovo instalirao bez ikakvog update. sve radi super na max detaljima. ako stavim update 1 sve trza imao ja low ili high detalje. igra je izašla s puno buggova, update 1 je to trebao donekle riješiti no polovici ljudi je samo donio još više problema. i jedina stvar koja mi se ne sviđa je nepostojanje ručnog save po želji. ovo po checkpoint itd je glupost. igram pola sata npr. samo istražujući otok s par questova spremnih za predaju, nestalo struje i kad sam opet ušao u igu svi questovi se moraju raditi od starta. užas

16 godina
Dead Island

Ja sam dlc Ripper Mod dobio kad sam kupio s eplati odma.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dead Island

Jel neko instalirao onaj helper mod? Šta tačno radi, jer je štur opis na stranici? Moda fajlove za performanse i manje se troše oružja?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 15:59 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina

zanima me par stvari u vezi loota i oruzja:

da li questovi uvijek daju ista oruzje ili se mijenja s obzirom na lika kojeg se uzme

da li sa tijela ovisno o povratku iz quest huba uvijek ispada isti loot, npr na pocetku prije nego sto trebas potrcat od infected vidio sam da nekad ima a nekad nema oruzja. tako npr ja sam pokupi wrench, ali ne sjecam se da li je i prvi put kad sam igrao to bio slucaj.

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

zanima me par stvari u vezi loota i oruzja:

da li questovi uvijek daju ista oruzje ili se mijenja s obzirom na lika kojeg se uzme

da li sa tijela ovisno o povratku iz quest huba uvijek ispada isti loot, npr na pocetku prije nego sto trebas potrcat od infected vidio sam da nekad ima a nekad nema oruzja. tako npr ja sam pokupi wrench, ali ne sjecam se da li je i prvi put kad sam igrao to bio slucaj.

Koliko ja znam questovi daju ivjek ista dok su po igri razbacana nasumično.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
Dead Island

Hehe, sa "onom" verzijom igramo coop ja i još 3 frenda i super klizi, i što je najbollje, uštedjeli smo nekoliko stotina kuna.......

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:50 (Kora).

0 4 hvala 1
14 godina
protjeran

da, update 3 je omogućio igranje sa još 3 čovjeka bez da imaš original. živjeli torenti hehe

16 godina
Dead Island

znaci kad imam igru na dva kompa sto treba napravit da igramo u dva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

znaci kad imam igru na dva kompa sto treba napravit da igramo u dva?

Ako na oba kompa imaš original igre, onda nebi trebao imati problema sa spajanjem.

U suprotnom, ako imaš pirate snimljene, onda postoji malo veća procedura kako se spojiti, ali to ćeš morati sam potražiti negdje drugdje na netu.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Hehe, sa "onom" verzijom igramo coop ja i još 3 frenda i super klizi, i što je najbollje, uštedjeli smo nekoliko stotina kuna.......

Pazi ovo, i još dobijem 3 thumb down, umjesto da me pitaju za  upute kako to namjestiti i uštedjeti kuna

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Dead Island

Ma to valda samo tu kod mene u Virovitici nitko nema novaca,a dalje svi imaju pa kupuju samo originale ili imaju pirate pa se prave tu kao da originale imaju..

Ja kupim original 1 od 20 igara jer mi je luksuz dati za igru 300 kn kad je placa 2000. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Kora kaže...

Pazi ovo, i još dobijem 3 thumb down, umjesto da me pitaju za  upute kako to namjestiti i uštedjeti kuna

Suzdrži se od piratske podrške jer ćeš samo završiti sa kartonom ili banom. {#}

Btw. neki su kupili igru, valjda razumiješ da im je iritantno čitati tvoje postove o piratluku i supportu oko istog.

TWade kaže...

Ma to valda samo tu kod mene u Virovitici nitko nema novaca,a dalje svi imaju pa kupuju samo originale ili imaju pirate pa se prave tu kao da originale imaju..

Ja kupim original 1 od 20 igara jer mi je luksuz dati za igru 300 kn kad je placa 2000. 

Isto ovo što sam gore napisao. Mogao bih sada ući u raspravu o tome da se kod nas key može uzeti za puno manju cijenu ali neću. Tvoj izbor, ali na forumu nije dopušteno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 13:59 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Dead Island

Vjerujem da se većini živo fućka tko kupuje a tko ne. Prestanite time zagađivati temu.

U pravilima jasno stoji da je rasprava o piratstvu zabranjena stoga se, molim lijepo, držite teme.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

let's all just get along :)

a sad on topic, osobno mi je grad najgori dio u igri jer nema prometala..

zatvor je ok jer je sve blizu,ali grad mi je bio zamarajuc,osim kad sam blizu water pumpe pa uzmem ono vozilo.

nego nikad nisam vozio nikog u autu,jel mogu oni pucat dok se voze tamo iza ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

offtopic: pravila su zato da se krse

ontopic: koje stvari se dobije u tim DLC sadrzajima?

17 godina
neaktivan
TWade kaže...

let's all just get along :)

a sad on topic, osobno mi je grad najgori dio u igri jer nema prometala..

zatvor je ok jer je sve blizu,ali grad mi je bio zamarajuc,osim kad sam blizu water pumpe pa uzmem ono vozilo.

nego nikad nisam vozio nikog u autu,jel mogu oni pucat dok se voze tamo iza ili ne?

Samo se vozikaju sa tobom, ne može nitko pucati

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Thermoblaze kaže...

Pitanje malo. Questovi su nekako zeznuti. Neznam dali da uzmem sve questove pa ih sve riješim ili kako? I jel se može više od jednog questa trackat u isto vrijeme? I svako koliko se zombiji spawnaju?

Nemožeš više od jednog trackat. Ja ih uzmem sve pa gledam koji je blize na karti :). Ma nije bitno svako koliko se spawnaju kad nikad neznaš odakle dolaze xD.

Btw jeste primjetili kako se zombiji crnci ponašaju i glasaju kao neke j****** čimpanze... malo rasistički...

U gradu (Act II) je stvarno zeznuto igrat, nekad naletim na skupinu od 7-8 zombija i većina je prebrza da bi im se pobjeglo :/.

Lijek za te situacije je jednostavno, popnes ne sa auto, kombi ili kontenjer i udaras ih s hummerom (da vidis kako padaju :)) ili se cucnes na krovu pa s macetom...

14 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Lijek za te situacije je jednostavno, popnes ne sa auto, kombi ili kontenjer i udaras ih s hummerom (da vidis kako padaju :)) ili se cucnes na krovu pa s macetom...

Ili jednostavno udjes u auto i pravis palacinke od njih.. Za snalazljive je igra i prelagana..

16 godina
neaktivan

U gradu (Act II) je stvarno zeznuto igrat, nekad naletim na skupinu od 7-8 zombija i većina je prebrza da bi im se pobjeglo :/.

U gradu ti preporučavam trčanje, ako si malo napumpaš staminu i gotovo, neisplati se boriti sa svakim, naročito zbog spawna.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
Dead Island

Evo HCLova recenzija, slažem se sa gotovo svime, mada bi opet dao više ocjenu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Island

Jendo nOOb pitanje , jel ova igra jedan open world sa sublevelima ili open world bez sublevela, te da li postoje bossevi u igri.

Drugo da li se kroz igru prolazi na jedan lineran način ili ima više opcija.

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Jendo nOOb pitanje , jel ova igra jedan open world sa sublevelima ili open world bez sublevela, te da li postoje bossevi u igri.

Drugo da li se kroz igru prolazi na jedan lineran način ili ima više opcija.

Open world sa sub levelima, ali neki sub leveli su poprilično veliki. Čitav grad je recimo u principu jedan level, jedan dio obale sa hotelima i bungalovima je drugi i tako.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice