Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dead Island
anabolicaa kaže...
AmonZero kaže...
dv14 kaže...
Mogao bi probati ovu igru ,ali mrzim scary igre. Ima li ovoj igri dosta strašnih trenutaka?

Preso sam par questova i vecina radnje se odvija po danu tak da nema bas nekih strasnih trenutaka.

Kasnije bas i nije po danu, ali sto jest jest nema nekih specijalno strasnih trenutaka, bar meni.. Oni kao iznenadni skokovi leseva su bar meni veoma predvidivi..

Da, čim vidiš da zombi nije skroz izmasakriran (tj. samo kosti i krv se vide) ili na njemu nije loot, odmah znaš da će se dignuti. Al takve spremno mlatnem palicom po glavi. :)

17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
anabolicaa kaže...
AmonZero kaže...
dv14 kaže...
Mogao bi probati ovu igru ,ali mrzim scary igre. Ima li ovoj igri dosta strašnih trenutaka?

Preso sam par questova i vecina radnje se odvija po danu tak da nema bas nekih strasnih trenutaka.

Kasnije bas i nije po danu, ali sto jest jest nema nekih specijalno strasnih trenutaka, bar meni.. Oni kao iznenadni skokovi leseva su bar meni veoma predvidivi..

Da, čim vidiš da zombi nije skroz izmasakriran (tj. samo kosti i krv se vide) ili na njemu nije loot, odmah znaš da će se dignuti. Al takve spremno mlatnem palicom po glavi. :)

Bezveze pušenje durabilytija oružja. Ne može se zombie toliko brzo stati koliko ga ja mogu cipelariti {#}

16 godina
Dead Island

E da, najjaca stvar koju sam danas primjetio je.

Bacis molotovljev koktel na zombije, oni izgore i ti dodes i pokupis pare {#}

Ono, izgorili su do kostiju, a ti pokupis 6$ s njih hahahah

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

E da, najjaca stvar koju sam danas primjetio je.

Bacis molotovljev koktel na zombije, oni izgore i ti dodes i pokupis pare {#}

Ono, izgorili su do kostiju, a ti pokupis 6$ s njih hahahah

To sam i ja razmišljao da bi bilo puno bolje ako ih tako ubiješ da para onda nema. Znači, ok, želiš na lakši način, može, ali nema para...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 23:28 (Minoza).
16 godina
Dead Island

sad malo igram i na 8. chapteru sam(u policijskoj stanici) i vidim na zidu napisano krvlju "acab die bitches" vidim dosta se pazilo na detalje

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Island

Nego jel treba kakva ubitačna grafička za ovu igru? Mislio sam igrati na nekoj GeForce 103M dok ne nabavim neku bolju za komp? {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam je li do mene ali na 9. sam chapteru i igra mi postaje vec malo monotona.. Ono, probij se do odredjenog mjesta, pokupi odredjenu stvar i donesi je. Do sad je bilo i novih oruzja i svega ali 8. i 9. chapter su mi vec vidjeni, 7 to go, pa vidjecemo..

16 godina
Dead Island

da i meni je tako, dosadilo mi vec ic od jednog mjesta do drugog. ali tako to je u zombi igrama. tako je bilo i u dead rising 2 i l4d itd. ocekujem da ce se na kraju saznat kako je doslo do infekcije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Nego jel treba kakva ubitačna grafička za ovu igru? Mislio sam igrati na nekoj GeForce 103M dok ne nabavim neku bolju za komp? {#}

Ma kakvi, engine je dosta brz i relativno nezahtjevan. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 10:29 (thuglife).
13 godina
protjeran
Dead Island

Ooo jedva cekam samo da izadje :DDD

Da krenem igrat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Emka kaže...

Ooo jedva cekam samo da izadje :DDD

Da krenem igrat

Erm....

Izašlo je.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

lol, evo instalirao sam ga na laptop, GeForce 103M je dosta učinkovita @ ~ 20 FPS manje više, igrivo je {#}

16 godina
neaktivan

lol, evo instalirao sam ga na laptop, GeForce 103M je dosta učinkovita @ ~ 20 FPS manje više, igrivo je {#}

{#}

Ma nemoj je tako ni igrati, čekaj priliku da je odigraš kako spada, ovako češ si samo shebati dojam o igri a nečeš vidjeti ni 10% onoga što nudi.

15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
thuglife kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Sve na low?

16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
thuglife kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Sve na low?

Nisam dirao postavke, bilo je mislim sve na high, reza 1024x768, tako nešto.

15 godina
neaktivan
Dead Island

daj recite kako da saveam u igrui, igrao sam 2h i ada moram sve ponovo :S

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

automatski se snimi kada izades iz igre, i imas chekpointove.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Dead Island

Kako namistiti da se mogu boriti sa šakama ? Kad stisnem kolutič na mišu gdje biram oružje nisu mi prikazane ruke,a prije su bile.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Almin94 kaže...

automatski se snimi kada izades iz igre, i imas chekpointove.

kod mene tako ne funkcionira, ne savea se! OMG :(

AMD
16 godina
neaktivan
warhed kaže...

Kako namistiti da se mogu boriti sa šakama ? Kad stisnem kolutič na mišu gdje biram oružje nisu mi prikazane ruke,a prije su bile.

Zato jer ti je na tom mjestu vjerojatno bokser... moras ga maknit (u inventoryu ga maknes sa ruku)

Almin94 kaže...

pirat a? Kupi original...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

pirat a? Kupi original...

Original je igra, nije pirat -.-

AMD
15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
Mitsuoka kaže...

BTW jel to 'bosanski original' ili original original?

Komentar ti nije na mjestu..

Pa ne znam baš budući da svakih par dana netko zaluta sa upravo takvim "originalom", a šta je najgore, često misle da to stvarno je original.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Pa ne znam baš budući da svakih par dana netko zaluta sa upravo takvim "originalom", a šta je najgore, često misle da to stvarno je original.

Bas zato i pitam, a sada je moj post izbrisan radi ko zna cega.

Bio je jedan takav koji je kupio 100 'original' igri, pa se hvalio, a to su ubiti bile igre sta se u ducanima u sarajevu kupe za 2-5 KM

Evo mene na ACT III i trazim onoga 'Mogwaia' i predem ko zna koliko km i onda mi se igra zblesirala i nije reagirala na tipkovnicu.. jedino na ALT+F4 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 15:54 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
warhed kaže...

Ruke ti uvijek moraju biti prikazane, na dnu kotačića.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
warhed kaže...

Zato jer ti je na tom mjestu vjerojatno bokser... moras ga maknit (u inventoryu ga maknes sa ruku)

Nema ničega na dnu kotačića gdje bi trebale biti ruke,niti u inventoryu nemogu staviti ruke

16 godina
neaktivan

Nema ničega na dnu kotačića gdje bi trebale biti ruke,niti u inventoryu nemogu staviti ruke

U inventoriju ti nikad neće biti, jer nisu dio inventara, probaj isprazniti jedan inventory slot na kotaču, možda se pojave.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

U inventoriju ti nikad neće biti, jer nisu dio inventara, probaj isprazniti jedan inventory slot na kotaču, možda se pojave.

Probao,ne radi.Poćet ću igrati iz poćetka,ionako nisam daleko došao.

16 godina
neaktivan

Probao,ne radi.Poćet ću igrati iz poćetka,ionako nisam daleko došao.

Evo baš čitam po forumima, i drugi imaju tih problema, rješenja nema, dok se ne napravi novi lik, tako da ti nema druge.

16 godina
neaktivan
Dead Island

Ljudi ima li tko save tamo na dijelu gdje se skupi ope domorodca pa nadalje, u onome sam seocu kada kaze - probat cemo bez borbe, a tamo butcher... problem je autosave jer sam morao hitno izac, a vec sam ih sve ubio sa rageom, ali kada sam opet usao oni tu ali ragea nema :( sva oruzja sam potrosio i sada ne mogu nista {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Dead Island

Igra je odlicna.Izivis se ko covik.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice