Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dead Island

Probajte skočiti i stisnuti tipku za udarac s nogom, takav udarac odmah baca zombače na pod. Istina da vam taj potez uzima dosta stamine, ali ponekad je koristan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 23:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dead Island

Izgleda da main quest i nema neku posebnu duljinu.. Maloprije sam se iznenadio kad sam "otkrio" da sam na vec 55 % ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 0:57 (anabolicaa).
16 godina
odjavljen
Dead Island

tek jucer sam malo vise igrao (tek sam dosao do one lifeguard stanice) i moram rec da je sve to super ali kako pobogu nas lik uspije razje8at prasicu iliti pajser. ok za vesla i ostala drvena sranja ali pajser?! jos one cijevi mogu nekako progutat, kao suplje su pa se iskrive ali pajser?! jedino me to smeta

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, prejako se troši oružje. Mislim da su trebali za oružje poput pajsera i sličnih stvari trošenje maknuti skroz, ali ograničiti nadogradnju.

Još gutam trošenje oštrica i drvenog oružja, ma da se i ono prebrzo troši, al ovo je smiještno.

Ipak, to ne umanjuje gušt igranja, bar meni.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan

Zato uzmite kalas i rokajte.. {#}

16 godina
neaktivan
Dead Island

Nije me bilo strah igrati Dead Island... dok nisam naletio na butchera.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

Pitanje malo. Questovi su nekako zeznuti. Neznam dali da uzmem sve questove pa ih sve riješim ili kako? I jel se može više od jednog questa trackat u isto vrijeme? I svako koliko se zombiji spawnaju?

LoL (EU-W): Thermoblaze

0 0 hvala 0
15 godina
Dead Island

Evo poceo i ja igrati. Igra je stvarno odlicna. Jedino mi smeta sto se oruzje prebrzo trosi.

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thermoblaze kaže...

Pitanje malo. Questovi su nekako zeznuti. Neznam dali da uzmem sve questove pa ih sve riješim ili kako? I jel se može više od jednog questa trackat u isto vrijeme? I svako koliko se zombiji spawnaju?

Nemožeš više od jednog trackat. Ja ih uzmem sve pa gledam koji je blize na karti :). Ma nije bitno svako koliko se spawnaju kad nikad neznaš odakle dolaze xD.

Btw jeste primjetili kako se zombiji crnci ponašaju i glasaju kao neke j****** čimpanze... malo rasistički...

U gradu (Act II) je stvarno zeznuto igrat, nekad naletim na skupinu od 7-8 zombija i većina je prebrza da bi im se pobjeglo :/.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 13:53 (N3N0).
15 godina
N3N0 kaže...
Thermoblaze kaže...

Nemožeš više od jednog trackat. Ja ih uzmem sve pa gledam koji je blize na karti :). Ma nije bitno svako koliko se spawnaju kad nikad neznaš odakle dolaze xD.

Btw jeste primjetili kako se zombiji crnci ponašaju i glasaju kao neke j****** čimpanze... malo rasistički...

U gradu (Act II) je stvarno zeznuto igrat, nekad naletim na skupinu od 7-8 zombija i većina je prebrza da bi im se pobjeglo :/.

meni crni zombiji liče na p.diddya-a {#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina

Neradi mi u igri save game uvijek kad izađem piše samo new game,u čemu je problem?

17 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Neradi mi u igri save game uvijek kad izađem piše samo new game,u čemu je problem?

U piratskoj verziji.

---

Jeste probali samo šaketati protivnike?

Išao sam riješiti achivement za goloruku borbu i mogu reći da je puno zabavnije od šore s mačetama i sličnim glupostima. Fino bokser na ruku, cipelarka i udaranje u jetru. Zakon! :)

15 godina
Danny_HR kaže...
galinjo24 kaže...

U piratskoj verziji.

---

Jeste probali samo šaketati protivnike?

Išao sam riješiti achivement za goloruku borbu i mogu reći da je puno zabavnije od šore s mačetama i sličnim glupostima. Fino bokser na ruku, cipelarka i udaranje u jetru. Zakon! :)

bokseri se istroše brzo :(

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
17 godina
neaktivan
Nije ni bitno, probaj golim šakama. Daleko najzabavnije. :)
15 godina
Danny_HR kaže...

aj snimi gameplay kako ubijaš jednog od onih thug-ova sa golim šakama

16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Možda moraš pokrenuti igru kao administrator ako se save sprema u program files umjesto u documents and settings. Najbolje napravi shortcut igre na desktopu, desni klik > properties > compatibility > run as administrator > apply (ili svaki put desni klik > run as administrator).

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 16:12 (DragonShit).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Probao malo danas, dosta zabavno English hooligan-style. Jedino ih prije moram pocipelariti na pod da jednog po jednog boksam goloruk u glavu {#}

Nije na kraju ovo samo zabavno već i korisno, jer se ne troše oružja bezveze na ovaj način na vulgaris walkerima.

15 godina
Dead Island
Mogao bi probati ovu igru ,ali mrzim scary igre. Ima li ovoj igri dosta strašnih trenutaka?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Mogao bi probati ovu igru ,ali mrzim scary igre. Ima li ovoj igri dosta strašnih trenutaka?

Meni i nema bas..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Generalno ne, al znam se trznuti kad iskoči netko naglo. Uglavnom, manje je strašno od primjerice Bioshocka.

15 godina

i ja sam si nabavio igru,igram ju vec par sati i idem lagano,istrazujem,nabijam si xp i trazim loot.jedino kaj me nervira su one sporedne misije,gdje moras dofurat liku alkohol i to jedno 15 boca.proso sam pol mape dok nisam sve skupio i dofuro.isto tak i zenska s vodom.misije su vise manje odi po nesto,donesi nazad,dobi nagradu..i moram priznat da su mi lagano dosadne,al grafika je lijepa pa se moze uzivat u pogledu dok tucem zombije batom po glavi :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 16:41 (lollik91).
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

i ja sam si nabavio igru,igram ju vec par sati i idem lagano,istrazujem,nabijam si xp i trazim loot.jedino kaj me nervira su one sporedne misije,gdje moras dofurat liku alkohol i to jedno 15 boca.proso sam pol mape dok nisam sve skupio i dofuro.isto tak i zenska s vodom.misije su vise manje odi po nesto,donesi nazad,dobi nagradu..i moram priznat da su mi lagano dosadne,al grafika je lijepa pa se moze uzivat u pogledu dok tucem zombije batom po glavi :)

Nije da im moraš, finta je u tome kad to napraviš da ti oni nakon toga daju lovu za te predmete, odnosno molotovljeve za alkohol onaj lik. Kasnije budeš našao i lika koji će ti za 3 boce napraviti molotovljev.

17 godina
neaktivan
Dead Island

Reference na Petak 13.

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Dead Island

Jel netko za coop i da po mogučnosti ima mic :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Island

Kada se desi prvi checkpoint? Igrao sam dugo vremena i sada vidim da moram sve ponovo?

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Jel netko za coop i da po mogučnosti ima mic :D

Ja sam za Coop,imam mic ofc :D

Onaj ko želi nešto naučiti-naći će način,ko ne,naci ce izliku.
16 godina
dv14 kaže...

Preso sam par questova i vecina radnje se odvija po danu tak da nema bas nekih strasnih trenutaka. Mozes jedino uzivat u mlacenju zombija s pajserima i predivnoj grafici te mugucnostima koje ova igra pruza.

League Of Legends IGN: slinA
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Na rijetko, kad ih i bude nije te strah zbog scary elemenata, jednostavno, ili je stoke previše, pa znaš da si gotov, ili si nabasao na kojeg većeg i nemožeš uteći.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Kada se desi prvi checkpoint? Igrao sam dugo vremena i sada vidim da moram sve ponovo?

More,javi se na PM da ti objasnim sve :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
dv14 kaže...

Preso sam par questova i vecina radnje se odvija po danu tak da nema bas nekih strasnih trenutaka.

Kasnije bas i nije po danu, ali sto jest jest nema nekih specijalno strasnih trenutaka, bar meni.. Oni kao iznenadni skokovi leseva su bar meni veoma predvidivi..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice