Probajte skočiti i stisnuti tipku za udarac s nogom, takav udarac odmah baca zombače na pod. Istina da vam taj potez uzima dosta stamine, ali ponekad je koristan.
Izgleda da main quest i nema neku posebnu duljinu.. Maloprije sam se iznenadio kad sam "otkrio" da sam na vec 55 % ...
tek jucer sam malo vise igrao (tek sam dosao do one lifeguard stanice) i moram rec da je sve to super ali kako pobogu nas lik uspije razje8at prasicu iliti pajser. ok za vesla i ostala drvena sranja ali pajser?! jos one cijevi mogu nekako progutat, kao suplje su pa se iskrive ali pajser?! jedino me to smeta
Još gutam trošenje oštrica i drvenog oružja, ma da se i ono prebrzo troši, al ovo je smiještno.
Ipak, to ne umanjuje gušt igranja, bar meni.
Zato uzmite kalas i rokajte..
Nije me bilo strah igrati Dead Island... dok nisam naletio na butchera.
Pitanje malo. Questovi su nekako zeznuti. Neznam dali da uzmem sve questove pa ih sve riješim ili kako? I jel se može više od jednog questa trackat u isto vrijeme? I svako koliko se zombiji spawnaju?
Evo poceo i ja igrati. Igra je stvarno odlicna. Jedino mi smeta sto se oruzje prebrzo trosi.
Pitanje malo. Questovi su nekako zeznuti. Neznam dali da uzmem sve questove pa ih sve riješim ili kako? I jel se može više od jednog questa trackat u isto vrijeme? I svako koliko se zombiji spawnaju?
Nemožeš više od jednog trackat. Ja ih uzmem sve pa gledam koji je blize na karti :). Ma nije bitno svako koliko se spawnaju kad nikad neznaš odakle dolaze xD.
Btw jeste primjetili kako se zombiji crnci ponašaju i glasaju kao neke j****** čimpanze... malo rasistički...
U gradu (Act II) je stvarno zeznuto igrat, nekad naletim na skupinu od 7-8 zombija i većina je prebrza da bi im se pobjeglo :/.
Nemožeš više od jednog trackat. Ja ih uzmem sve pa gledam koji je blize na karti :). Ma nije bitno svako koliko se spawnaju kad nikad neznaš odakle dolaze xD.
Btw jeste primjetili kako se zombiji crnci ponašaju i glasaju kao neke j****** čimpanze... malo rasistički...
U gradu (Act II) je stvarno zeznuto igrat, nekad naletim na skupinu od 7-8 zombija i većina je prebrza da bi im se pobjeglo :/.
meni crni zombiji liče na p.diddya-a
Neradi mi u igri save game uvijek kad izađem piše samo new game,u čemu je problem?
Neradi mi u igri save game uvijek kad izađem piše samo new game,u čemu je problem?
U piratskoj verziji.
---
Jeste probali samo šaketati protivnike?
Išao sam riješiti achivement za goloruku borbu i mogu reći da je puno zabavnije od šore s mačetama i sličnim glupostima. Fino bokser na ruku, cipelarka i udaranje u jetru. Zakon! :)
U piratskoj verziji.
---
Jeste probali samo šaketati protivnike?
Išao sam riješiti achivement za goloruku borbu i mogu reći da je puno zabavnije od šore s mačetama i sličnim glupostima. Fino bokser na ruku, cipelarka i udaranje u jetru. Zakon! :)
bokseri se istroše brzo :(
aj snimi gameplay kako ubijaš jednog od onih thug-ova sa golim šakama
Možda moraš pokrenuti igru kao administrator ako se save sprema u program files umjesto u documents and settings. Najbolje napravi shortcut igre na desktopu, desni klik > properties > compatibility > run as administrator > apply (ili svaki put desni klik > run as administrator).
Probao malo danas, dosta zabavno English hooligan-style. Jedino ih prije moram pocipelariti na pod da jednog po jednog boksam goloruk u glavu
Nije na kraju ovo samo zabavno već i korisno, jer se ne troše oružja bezveze na ovaj način na vulgaris walkerima.
Meni i nema bas..
Generalno ne, al znam se trznuti kad iskoči netko naglo. Uglavnom, manje je strašno od primjerice Bioshocka.
i ja sam si nabavio igru,igram ju vec par sati i idem lagano,istrazujem,nabijam si xp i trazim loot.jedino kaj me nervira su one sporedne misije,gdje moras dofurat liku alkohol i to jedno 15 boca.proso sam pol mape dok nisam sve skupio i dofuro.isto tak i zenska s vodom.misije su vise manje odi po nesto,donesi nazad,dobi nagradu..i moram priznat da su mi lagano dosadne,al grafika je lijepa pa se moze uzivat u pogledu dok tucem zombije batom po glavi :)
i ja sam si nabavio igru,igram ju vec par sati i idem lagano,istrazujem,nabijam si xp i trazim loot.jedino kaj me nervira su one sporedne misije,gdje moras dofurat liku alkohol i to jedno 15 boca.proso sam pol mape dok nisam sve skupio i dofuro.isto tak i zenska s vodom.misije su vise manje odi po nesto,donesi nazad,dobi nagradu..i moram priznat da su mi lagano dosadne,al grafika je lijepa pa se moze uzivat u pogledu dok tucem zombije batom po glavi :)
Nije da im moraš, finta je u tome kad to napraviš da ti oni nakon toga daju lovu za te predmete, odnosno molotovljeve za alkohol onaj lik. Kasnije budeš našao i lika koji će ti za 3 boce napraviti molotovljev.
Jel netko za coop i da po mogučnosti ima mic :D
Kada se desi prvi checkpoint? Igrao sam dugo vremena i sada vidim da moram sve ponovo?
Jel netko za coop i da po mogučnosti ima mic :D
Ja sam za Coop,imam mic ofc :D
Preso sam par questova i vecina radnje se odvija po danu tak da nema bas nekih strasnih trenutaka. Mozes jedino uzivat u mlacenju zombija s pajserima i predivnoj grafici te mugucnostima koje ova igra pruza.
Na rijetko, kad ih i bude nije te strah zbog scary elemenata, jednostavno, ili je stoke previše, pa znaš da si gotov, ili si nabasao na kojeg većeg i nemožeš uteći.
Kada se desi prvi checkpoint? Igrao sam dugo vremena i sada vidim da moram sve ponovo?
More,javi se na PM da ti objasnim sve :D
Preso sam par questova i vecina radnje se odvija po danu tak da nema bas nekih strasnih trenutaka.
Kasnije bas i nije po danu, ali sto jest jest nema nekih specijalno strasnih trenutaka, bar meni.. Oni kao iznenadni skokovi leseva su bar meni veoma predvidivi..