DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Meni je stable/public stvarno postao ne igriv.. Hot spotovi na sve strane, masovno se desinca, lebdi i glitcha... katastrofa... hopamo po par servera dok ne nađemo neki normalan.. DayZ mi je gori nego u zadnjih godinu dana.. Kak je vama? Jel bolje na Private serverima?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: DayZ (standalone)

Nisam dugo igrao,cekam 0.57 patch koji bi trebao krajem maja doć (dakle uskoroo)

Onda javim kako,ko,šta

14 godina
neaktivan
Ja sam odustao dok je ne srede..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
Laxx kaže...

Meni je stable/public stvarno postao ne igriv.. Hot spotovi na sve strane, masovno se desinca, lebdi i glitcha... katastrofa... hopamo po par servera dok ne nađemo neki normalan.. DayZ mi je gori nego u zadnjih godinu dana.. Kak je vama? Jel bolje na Private serverima?

Probajte igrat na WOBO community serveru, private je jako kvalitetan server non-stop 50/50 u bilo koje doba dana ili noci. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
DayZ (standalone)

Bogu hvala na Elite Dangerous,koji ispere gorak okus ove igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kao što sam rekao otprilike prije 6 mjeseci kada sam kupio igru, nebu to u betu ušlo do kraja godine.. previše im je optimistično to predviđanje bilo, s obzirom na brzinu razvoja..

ali igra je i ovako čisto solidna, a beta će izaći kad-tad.. bolje ikad nego nikad, strpljen-spašen 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja imam oko 340 sati igranja, i igra mi je zanimljiva, pruza stvarno posebnu atmosferu, više igram u dubini mape nego na obali, ali da može biti bolje naravno da može, smeta mi samo što sam prije nego sam kupio orginal igrao crackanu verziju, i tamo od vozila do neznam ni ja čega sve nema - i sve radi savršeno, a dobivam dojam da se ovima to bas i neda nekako ubacit u orginal, znači vise manje sve postoji za igru samo treba ubacit, taj dio me baš smeta, al moglo bi se reći da zadnjih mjesec - dva ima pomaka u igri, vidi se da nešto rade , al ocekujem jos vise i brze da dolaze nove stvari .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zelja666 kaže...

, al moglo bi se reći da zadnjih mjesec - dva ima pomaka u igri, vidi se da nešto rade , al ocekujem jos vise i brze da dolaze nove stvari .

Nisam primjetija neki novi release?

dapace, cini mi se da ide sporije. Predpostavljam da rade na renderu pa zbog toga.

Sta se tice BETE... ako se uzme u obzir sta jos imaju raditi...fjuuuuuu...nece prije polovice sljedece godine.

A release ocekujem krajem 2016.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

brijem si da ako ovaj 0.56+0.57 patch combo što je najavljen za sljedeći tjedan ne riješi desinc i loot spawn da će opet bit novi val odustajanja.. il će se masu ljudi vratit il će masu ljudi quitat..a ako ovo proradi kak spada, brijem si da je sljedeće renderer

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Decki imam pitanje za vas. Jel ima netko tko neigra vise Standalone a zelio bih ga se rijesiti tj. prodati?

Neophyte
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Lol,a kako da ti ga proda kad se veze za steam account?

A niko ti nece cijeli acc prodat kad na njemu ima hrpetina igara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Lol,a kako da ti ga proda kad se veze za steam account?

A niko ti nece cijeli acc prodat kad na njemu ima hrpetina igara.

Mozda netko ima samo taj game na steamu gledo sam po njuskalu prije su prodavali pun kufer ili jos par igra uz njega.

Neophyte
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ovo je isto jako zanimljivo..

http://steamcharts.com/cmp/221100,252490,295110#3m

nadam se da će ih trenutno stanje potaknuti da se pokrenu malo..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nine kaže...

ovo je isto jako zanimljivo..

http://steamcharts.com/cmp/221100,252490,295110#3m

nadam se da će ih trenutno stanje potaknuti da se pokrenu malo..

rust je trenutno najbolja survivor igra, h1z1 ljudi većinom igraju zbog battle royala.

dayz devovi su rekli da će najavit nešto "veliko" na E3, samo se nadam da nije novi camo šešir 

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

A di je taj čuveni novi renderer koji je trebao doći u prvom mjesecu?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

A di je taj čuveni novi renderer koji je trebao doći u prvom mjesecu?

ne u prvom mjesecu nego u prvom kvartalu, ali onda su ga dodali u Q2, pa su rekli da će doći krajem svibnja pa ga još nema, eugen harton je rekao da imaju problem sa black screenom na tom novom rendereru, ali oni kako dodavaju stvari samo pogoršavaju 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 20:23 (vigor_hr).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja amaterskiji studio u zivotu nisam vidio..

Zaista steta za jednu tako dobru igru kao sto je Dayz. Oni se trude, to si vidi po Eugenu i Chrisu, ali ljudi koji rade za njih su tako nesposobni. Po meni su trebali napraviti jedan studio u nekoj zapadnoj drzavi npr. Engleska ili USA i tamo unajmiti tim programera i potrositi par milja dolara i napraviti taj renderer kako treba, a modele, nova oruzja, zvukove itd., sve to su mogli outsorcati odnosno ostaviti u Ceskoj. Ceski programeri, ili bar ovi koji rade za bohemiju su blago receno nesposobni, pa neznam jeli postojao jedan patch koji nije bar nesto sjebao sto je u prethodnom patchu radilo? Tko uopce odredjuje hoce li neki patch doci na stable, jer ako je suditi po meni 2/3 ih ne bi bilo viable za stable makar igra bila u alphi. Zaista tuzna je cinjenica da Dayz bi vjerovatno bolje prosao u rukama neke velike izdavacke kuce tipa EA, mada upitno onda postaje puno stvari. Tuzno je i to sto je sam kreator moda digao ruke od igre kad je shvatio koliko je igra ukopana u govnima.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 21:12 (Jonja).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Da EA pravi igru stable patcheve bi plaća ko DLC

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jebo fps optimizaciju kad sada mogu tući šnicle u dayz-u

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 20:00 (vigor_hr).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Ima kaj novog u ovom patchu osim itema? Su sredili loot da bude random ili je isti k kak je i bilo?
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

koliko sam citao o lootu, kazu da se sada loot respawna brze? Ima li ikakvih promjena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ima kaj novog u ovom patchu osim itema? Su sredili loot da bude random ili je isti k kak je i bilo?

loot je dosta randomiziran, nikada ne znaš gdje ćeš što naći.. po pitanju respawna je po eksperimentalu teško suditi, jer svakih 2 dana patchaju i resetiraju servere pa se kreće od početka. na početku 0.55 je trebalo malo više vremena dok su server postali pusti po meni..

u svakom slučaju na exp. ima hrane i cuge ko dreka, lako se živi..

14 godina
neaktivan
Kolko dugo oni rade taj loot economy...nekih sest mj da ga hebes jel??

Pa oni pola godine nisu u stanju napravit da se hebene stvari spawnaju kako treba tako da tim tempom optimizaciju igre i vise fpsa nije realno ocekivati prije 6 mj 2016..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Po ovome kaj sam vidio novih nepotrebnih itema ko dreka, maknuti bugovi koji doprinose potrebi za hortiem i lovom ako se hrana ne spawna na sve strane, ugašene baze jer ne mogu kontrolirat hotspotove, MOŽDA poboljšan desinc, inventory navodno dobro radi.. uglavnom ćini mi se jako puno vremena a da se nije ništa bitno promjenilo.. budemo vidjeli za par dana.. ovo kaj je persistence ugašen mi je katastrofa a još ako nije sređen desync onda fakat nek svi zajedno skoće s mosta :) 0.55 je pušten 01.04.

1 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

YeeeeY 0.57 je pusten na stable!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laxx kaže...

Po ovome kaj sam vidio novih nepotrebnih itema ko dreka, maknuti bugovi koji doprinose potrebi za hortiem i lovom ako se hrana ne spawna na sve strane, ugašene baze jer ne mogu kontrolirat hotspotove, MOŽDA poboljšan desinc, inventory navodno dobro radi.. uglavnom ćini mi se jako puno vremena a da se nije ništa bitno promjenilo.. budemo vidjeli za par dana.. ovo kaj je persistence ugašen mi je katastrofa a još ako nije sređen desync onda fakat nek svi zajedno skoće s mosta :) 0.55 je pušten 01.04.

Sve si reka.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Log se da vidim ima li kakvih promjena i ostanem igrati 3 sata hahaha. Tko bi rekao da ce mi faliti onaj osjecaj da sve zivo laga u igri, sada kao da igram single player hahaha, svaka cast ekipi, zvuk jos uvjek zeza, ali ovo je ogroman korak u pravom smjeru. Neobicno je pravo kada svaku stvar koju idem uraditi igra odradi iz prve, bilo da je to skakanje, njopanje, mjenjanje oruzija, trebati ce se sada naviknuti na ovo .

0 0 hvala 0
17 godina
Jucer sam upalio da vidim kaj ima i kak je ekipa. Bez obzira na sve lose strane igra je jos uvijek epic kaj se tice atmosfere i straha da te neko ne upuca "radi cipela".
Pronasao sam sks i ak74 te skupio optiku i prigusivac. Imao sam srece pa mi je kamion bio po putu tako da sam bio inland jako brzo.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemojte ubijat ljude oko server restarta ako ste na nekom serveru koji ima aktivne admine.

Frend dobio ban na Private SelbsjustiZima što nam je stvarno koma jer su nam to bili glavni serveri na kojima smo igrali. imali baze i sve.

Prekjučer, tj. večer prije 0,57 smo pobili neku ekipu u Chernu a frend zadnjeg par sekundi prije Receivinga i restarta, i opet kad se dignuo server jer su se obadvojca logirala nazad. Proveo jučer cijeli dan čekajući admine pa pričao s jednima pa čekao glavne i tak u krug na njihovom TSu i nikako da ih uvjeri da mu priznaju da nije dooper. Očito se tako nekako doopala oprema. Tak da pazite se server restarta. Mi se svi sad mičemo s Selbstjustiz servera :(

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice