Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crysis 2
Ono sto je meni razlika između metroa i krize je da metro mi ide na low i opet u većim akcijama zna framerate pasti i trzati, dok kod krize na very high još nije niti jednom trznulo kakav god bio okršaj. I ako ćemo to dvoje uspoređivati u crysisu je AI puno bolji, puno bolje se kreću kroz teren, skaču preko prepreka, ispod njih i istražuju teren. Ovi u metro uglavnom samo idu oko prepreka i malo se kreću, čekaju samo da im naletis na nišan. Crysis igram na najtežoj razini i nema mjesta za zezanciju. Ako se ne skrivas lako te otkriju i brzo te opkole i armor vam samo produzuje život za par sekundi prije loadanja last checkpointa :P
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Crysis 2
Bugofil kaže...

ja nemam opciju extreme, samo hardcore, gamer i advanced, tako da ne znam kako je lijepo igrati na extreme {#}

Čudno,a ja imam HIGH,VERY HIGH i EXTREME...

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

meni su najbolji carevi koji šeću uza zid češajući ga nosom nebi li naišli na neku lošiju teksturu i time potkrijepili svoje teze o lošoj grafici.

realno, malo koja igra može se pohvaliti vizualnom kvalitetom Crysisa 2, a uz to uživati u odličnoj optimiziranosti.

Ja sam negdje početkom ovog tisućljeća napisao bio svoj renderer i probu 3D enginea (sve se vrtilo oko renderera). Taj engine je izgledao fenomenalno na GeForceu 2 Ultra, ali i u novoj verziji na Ti 4800. I vjeruj mi, mini igra (šetnja kroz hodnik) izgledaja je fenomenalno za to vrijeme, jer sam koristio teksture visoke rezolucije i na screenshotovima je sve izgledalo puno ljepše nego aktualni Doom 3. Naravno, sve se vrtilo u real-timeu, ali u 1-2 sličice u sekundi, dok je Doom 3 s lošijim teksturama i nerealnijim sjenama (ja sam imao super-realne sjene) išao u 60FPS.

17 godina
pirat kaže...
Bugofil kaže...

ja nemam opciju extreme, samo hardcore, gamer i advanced, tako da ne znam kako je lijepo igrati na extreme {#}

Čudno,a ja imam HIGH,VERY HIGH i EXTREME...

Ja imam Gamer, Advanced i Hardcore....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
moderator
doktor1 kaže...

Hmmmm tko tu koga sad....

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Gradonačelnik kaže...

Gdje ljudi dobijete ovu mogućnost ?

Ja je nemam, imam isto samo advanced, gamer i hardcore, ali ne mogu namjestit antialising nigdje ??

Da li se može biti baniran za multiplayera zbog ovog alata?

DA STATUS REPORTA IS BUSTED
15 godina
protjeran
pirat kaže...
doktor1 kaže...

u kojem grmu leži zec?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
doktor1 kaže...

Ja kad stavim FLT crack imam G, A i H, a kad vratim original, imam H, VH, E.

15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Gradonačelnik kaže...

Gdje ljudi dobijete ovu mogućnost ?

Ja je nemam, imam isto samo advanced, gamer i hardcore, ali ne mogu namjestit antialising nigdje ??

Da li se može biti baniran za multiplayera zbog ovog alata?

kojeg alata?..ako mislis na onaj za namještat grafiku, onda nemožeš...a za sve vrste hackova možeš...

17 godina
pirat kaže...
doktor1 kaže...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Ja s FLTom imam H,VH,E...

سمندری ڈاکو
14 godina
Crysis 2
Jeste vi svi kupili igru ili ste skinuli,ako ste skinuli moze link torrenta? :)
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

kojeg alata?..ako mislis na onaj za namještat grafiku, onda nemožeš...a za sve vrste hackova možeš...

Da za grafiku sam pitao.

DA STATUS REPORTA IS BUSTED
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Morat ćeš mi pokazat i dokazat tu kvalitetu na slikama. Ja na slikama, kakve god pronađem, ne vidim ništa niti blizu Crysisu 2.

Metro jest grafički najsuperiornija igra današnjice.

Dinamička svjetla i sjene su zasigurno vrh i u tome mu nema premca. Većina tekstura u igri rađene su u 4096 rezi što je maximum DX9 APIja, zatim parallax occlusion mapping (svaki objekt) etc.

Možda se ne sviđa svima mračan ugođaj u samoj igri no s tehničke strane, Metro je današnji maximum.

16 godina
naxeem kaže...

Gledam i tvoje slike iz Metroa i nigdje ne vidim ništa niti dobro kao Crysis 2, a kamoli bolje. Btw, vidim ti i frejmrejt :) Izgleda lošije nego Crysis 2 i vrti se valjda 10x sporije :P

Nije bit sad dal mi ide sporije i kolko imam fps-a. Samo sam dao slike jer sam primjetio da to nije metro kakav je sad.Nego neka verzija u razvoju. btw, nisu to moje slike nego sam nabrzinu nešto našao da pokažem da je ono nije pravi metro.

A kad smo već kod toga, da crysis 2 ima jako dobru grafiku. Sad tko je bolju na high, metro ili crysis 2 neznam, a niti mi se neda uspoređivati sad, i instalirati metro iznova{#}. Igram sad crysis 2 na gamer i mogu reći da izgleda puno bolje od metroa na najsabijim postavkama na kojim sam ga igrao, a fps je otprilike isti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 13:09 (Jack Sparrow).
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

epic kaže...
naxeem kaže...

Gledam i tvoje slike iz Metroa i nigdje ne vidim ništa niti dobro kao Crysis 2, a kamoli bolje. Btw, vidim ti i frejmrejt :) Izgleda lošije nego Crysis 2 i vrti se valjda 10x sporije :P

To što izgleda lošije je zato što nije isto prikazati NY sa zgradama, suncem itd. nego postapokaliptičnu Moskvu. A kvaliteta Metro-vog engine je neosporiva.

Morat ćeš mi pokazat i dokazat tu kvalitetu na slikama. Ja na slikama, kakve god pronađem, ne vidim ništa niti blizu Crysisu 2.

Obrati pozornost na osvijetljenje, te na krv koja stvarno odlično izgleda. Loše teksture ćeš teško naći, ako si igrao sječaš se onih plakata na zidu  te karte metro-a (visoke rezolucije) isto na zidu. To što igra pokazuje postapokalipticni grad te skloništa ispod zemlje (što automatski izgleda ''ružnije'' od lijepog sunčanog grada) ne znači da nema odličnu grafiku.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
16 godina
protjeran
gjurki kaže...

gledajuć SS od tog metroa mogu zaključit da je to u rangu COD-a 2...pa to je smješno, užasna grafika, ko normalan to sr*nje može uspoređivat sa crysisom???...a to traženje loših tekstura to je za debile...dal si kupio igricu da tražiš loše teksture ili da se zabavljaš?..ja mislim ovo drugo...

A da prvo odigraš igru i onda prosipaš svoje ''znanje'' o tome? Da si odigrao sad ne bi to napisao. Mislim da nam je dosta jedan M4X.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 13:17 (epic).
16 godina
moderator
pirat kaže...
naxeem kaže...

Ja s FLTom imam H,VH,E...

Ispravak netočnog navoda ;),nemam ja FLT(neki drugi je)....

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran
Crysis 2

ljudi? jeste vi normalni kakav metro...pa sad gledam SS od metroa to je SMJEŠNO!!!...na metrou se sve vide nekakve crte, sve nes sje*ano, a na crysisu onako lijepo poglađeno..bože usporedbe..rađe uspoređujte BBC2 i C2 nego taj jadni metro

Crysis 2 Crysis 2
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
moderator
gjurki kaže...

ljudi? jeste vi normalni kakav metro...pa sad gledam SS od metroa to je SMJEŠNO!!!...na metrou se sve vide nekakve crte, sve nes sje*ano, a na crysisu onako lijepo poglađeno..bože usporedbe..rađe uspoređujte BBC2 i C2 nego taj jadni metro

Jesi igrao metro il sere*š po igri na temelju slikica?

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Nekad je bolje šutjeti.

15 godina
protjeran
pirat kaže...
gjurki kaže...

Jesi igrao metro il sere*š po igri na temelju slikica?

serem po igri na temelju slikica..kakve to veze ima...gledam gameplay videe po youtubu na 720p i  gledam SS i opet nista dobrog ne vidim u toj "grafici"

edit: evo ovaj video sam gledo

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 13:23 (gjurki).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

naxeem, epic, ATiGamer...

u igri se nalazi mnogo užasno loših tekstura na mjestima gdje je to vidljivo i gdje je predviđeno da im se približiš, a ne samo na nekim udaljenim, sporednim zidovima i sl. To je ono kaj meni smeta i kvari dojam.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
Crysis 2

Igrica je okej svidja mi se SP..  svejedno volio bih da iduće nastavke smjeste na tropski otok sa ocim engineom bi to izgledalo prebolesno

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
epic kaže...
gjurki kaže...

Je li ti treniraš ili si prirodno glup? Vidiš da je problem u slici, a ne u igri.

BTW. slažem se da Crysis 2 ima na oko lijepšu grafiku.

a pogledo sam 20 slika i 10 gameplay video i opet mi nije jasno..grafika je lijepa, to se slažem, ali ni blizu crysisu..kad vidiš crysis ostaneš oduševljen, a kad vidiš ovo sve u istom tonu, sa nekakvim sje*anim crticama ne ostavlja nikakav poseban dojam..ae bas cu probat odigrat igru, da vidim sta je to tako "predivno" u njoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

A jel ti igra updejtana na 1.1verziju i ako jest dali koristiš i c**ck 1.1?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 13:31 (Jack Sparrow).
16 godina
CoKsA kaže...
Jeste vi svi kupili igru ili ste skinuli,ako ste skinuli moze link torrenta? :)

Posalji mail Cryteku, opiši da ti se sviđa igra itd. da je želiš skinut i dobit ćeš Free key :)

Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 13:38 (Mitch).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
doktor1 kaže...

A jel ti igra updejtana na 1.1verziju i ako jest dali koristiš i c**ck 1.1?

Ja imam na 1.1 samo High, Very High i Extreme.

Kaj nema medium itd. ?

Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo imam jedno malo pitanje.. Instalirao sam Crysis 2 demo preko Steama, pokrenuo igru i sad me traži da se logiram u accaunt. E sad izgleada da pod mojom e-mail adresom vec ima jedan račun napravljen... pa me zanima jel trebam upisati račun od EA, steama, gamespya ili nece mozda 4. Imam ih dosta i imam dosta sifri pa sam se malo pogubio. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel vi pojedinci uopce igrate igru ili trazite lose teksture po podovima, zidovima, itd.?

Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice