Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 928.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
Stoja kaže...
Neznam baš, meni gaus gun, TAC cannon, MOAC i MOAR nisu stvari alienima za zajebanciju. To što su alieni zašto bi zbog toga morali biti neuništivi i super moćni? Pa u ratu svjetova su ih bakterije pobile{#}

Ono što je netko rekao zašto su krenuli bobru prsa o prsa, a sčim drugim mogu ići? Oni od avijacije imaju one nekakve lignjiće koje je Nomad u prvom dijelu i psycho u drugom dijelu bili sami sastrali, em tromi, em ogromni, a jedan čovjek ih uništi. A pogotovo u gradu bi bilo teže di nema mjesta za manevrirati takvim čudom, moraju se terenu prilagoditi i rađe trošiti veće količine potrošne vojske nego ogromne mrcine(kojih možda ni nemaju puno), a pješadija je dovoljno zajebana da obični marinci nemaju šanse protiv njih.

Sjetite se iz prvog dijela onih lignjića, to je bila najadnija vojska, em se sporo kretali, em puno veći naspram ljudi(lakše za pogoditi) a padaju od jednog šuta gausom u glavu. Na gaus stavi red dot sight i skidaš ih ko kruške. Očito su s razlogom promijenili taktiku{#}

Ako ćemo gledati baš banalno, civilizacija koja bi i bila sposobna preći toliki put do nas sigurno mora biti puno naprednija...ako je frajer u igrici opskrbljen nanosuitom onda bi alieni morali biti neuništivi ;)

ali opet, igrica ne bi baš imala smisla heheh...al eto, možda se ide na onu šemu, poznati teren je prednost ;)

evo još 11 dana do izlaska...jedva čekam poštara tamo negdje oko 27.3 :D

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
skank666 kaže...

Bilo je vec u trailerima ali ipak cu puknut spojler... e, a boga mi bilo je i u prvom djelu 

oni nisu dosli, oni su vec bili tu. ispod zemlje.... pa i u prvom djelu se vidilo da igra malo vuce inspiraciju na rat svjetova

Ta priča teško da bi prošla u Americi jer ameri nema gdje nisu prokopali u potrazi za naftom ;)

16 godina
mrxa1 kaže...

Ako ćemo gledati baš banalno, civilizacija koja bi i bila sposobna preći toliki put do nas sigurno mora biti puno naprednija...ako je frajer u igrici opskrbljen nanosuitom onda bi alieni morali biti neuništivi ;)

ali opet, igrica ne bi baš imala smisla heheh...al eto, možda se ide na onu šemu, poznati teren je prednost ;)

evo još 11 dana do izlaska...jedva čekam poštara tamo negdje oko 27.3 :D

Pa gdje je pisalo da su oni prešli toliki put do nas? Što ako su se u svemiru oni zaratili sa nekim petnastim, koji je onesposobio njihov mothership i on je tako putovao svemirom dok eventualno nisu se zabili u Zemlju, i tako ostali zakopani milijune godina?

I'm just sayin'{#}

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
Pa gdje je pisalo da su oni prešli toliki put do nas? Što ako su se u svemiru oni zaratili sa nekim petnastim, koji je onesposobio njihov mothership i on je tako putovao svemirom dok eventualno nisu se zabili u Zemlju, i tako ostali zakopani milijune godina?

I'm just sayin'{#}

Ali eto i da je to, opet su pun k* napredniji od nas jer mogu toliko dugo živjet ili hibernirati :P

16 godina
Crysis 2

WTF, sad mi više ne lagga... imam 55fps {#}.

A dobro sad mi više i nije tak loše (K/D obično 1.5), al ne kužim sistem po kojem se otključavaju dodaci i moduli...

BTW. Sj*ban mi je kotačić na mišu pa nemrem normalno prebacivat modove {#} 

AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
8ax kaže...

WTF, sad mi više ne lagga... imam 55fps {#}.

A dobro sad mi više i nije tak loše (K/D obično 1.5), al ne kužim sistem po kojem se otključavaju dodaci i moduli...

BTW. Sj*ban mi je kotačić na mišu pa nemrem normalno prebacivat modove {#} 

Šta igraš demo? Šta nije on jučer završio??{#}

i wtf sa korištenjem kotačića za mjenjanje? Pa to je najgori način, koristi tipke, puno brže je, q za armor i e za cloak...

Stoja
16 godina
zavrsava danas u 9 mislim.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
14 godina
neaktivan
Crysis 2

kaj nije trebal demo jučer biti zatvoren..

sad sam još igral ko veliki

1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Koja je vama najbolja klasa...

Ja koristim SCAR + Enhanced Aim, i još neka 2 beskorisna perka {#}.

BTW Snajper je daleko preslab, slabiji čak i od M14 u MW/MW2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

{#}

Ne bih baš rekao, dva metka ubijaju i to čak i u armor mode-u...

3D Designer
17 godina
Crysis 2

Ja sam tek danas instalirao, šteta što se zatvara, nije loše, a i tek za koji dan mi stiže 6850 na test.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 23:08 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja upravo igram... {#}

Izgleda da još nisu zgasili {#}

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...
8ax kaže...

{#}

Ne bih baš rekao, dva metka ubijaju i to čak i u armor mode-u...

2 metka = previše.

Najbolje je da je 1 metak u vugla, vrat, i prsa.

16 godina
neaktivan
8ax kaže...

2 metka = previše.

Ti kužiš da bi to onda bio debeli overkill? Mislim, skoro uvijek bi bio 1shot 1kill... Kaj je to tebi ok? Pa svi bi okolo trčkarali sa snajpovima samo... Nije teško uvježbat gađanje u točke koje si naveo, pogotovo prsa... Koja bi bila uloga SCAR-a onda i ostalih assault oružja? Nerijetko me likovi i ovak iz bliza ukolju sa snajpom jer im treba samo dva precizna hica, dovoljno je da ja malo fulam... Nikak se ne slažem s tobom po tom pitanju.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 23:40 (Minoza).
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

2 metka = previše.

Drž' se tetrisa onda. A jedan metak u bulju i lik je mrtav. Treba samo naučiti gađati

16 godina
Crysis 2

Meh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marko227 kaže...
8ax kaže...

2 metka = previše.

Drž' se tetrisa onda. A jedan metak u bulju i lik je mrtav. Treba samo naučiti gađati

Ma na to se uvijek žale oni koji ne znaju ciljat. Uostalom pa zbog takvih su i izmislili posebne modove gdje je znati ciljati sporedna stvar, al da ih malo utješe su to onda nazvali Hardcore :P

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 13:38 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
marko227 kaže...
8ax kaže...

2 metka = previše.

Ma na to se uvijek žale oni koji ne znaju ciljat. Uostalom pa zbog takvih su i izmislili posebne modove gdje je znati ciljati sporedna stvar, al da ih malo utješe onda su to nazvali Hardcore :P

Da, i u stvarnosti su isto izmislili da jedan metak ubija da spase one koji slabo ciljaju.

16 godina
Crysis 2

Da, ali u stvarnosti ne gledamo frajere kako jurišaju sa m95 snajperom i rade killove bez ciljanja, nego su takvi frajeri skapmani na nekom brdu u grmu i ne mrdaju po nekoliko sati od tamo... i plus što su obično na kilometar+ udaljenosti i gdje utječe gravitacija vjetar i sve, a ovdje u igrama snajperi se mlate na 100-200 metara udaljenosti...

Stoja
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Da, ali u stvarnosti ne gledamo frajere kako jurišaju sa m95 snajperom i rade killove bez ciljanja, nego su takvi frajeri skapmani na nekom brdu u grmu i ne mrdaju po nekoliko sati od tamo... i plus što su obično na kilometar+ udaljenosti i gdje utječe gravitacija vjetar i sve, a ovdje u igrama snajperi se mlate na 100-200 metara udaljenosti...

Tak je. Ovo je igra samo za zabavu, i napravljena je da bude zabavna svim klasama, nije uopće bitno dal je nešto realno ili ne.

Rasprave o realnosti imaju smisla samo u simulacijama.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 14:09 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Crysis 2 Perfomance - six popular GPU tested

http://www.geforce.com/#/Optimize/Guides/crysis-2-benchmarks

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stype7 kaže...

Crysis 2 Perfomance - six popular GPU tested

http://www.geforce.com/#/Optimize/Guides/crysis-2-benchmarks

Već je bilo, al kakvog to uopće ima smisla kad nisu mogli testirati najviše postavke...? Iz tog se ne može ništa zanimljivo zaključiti.

Btw. ima još 20-tak funkcionalnih servera pa ako netko želi igrat {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 19:31 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

moze ova igrica na moju kantu od komp-a ? xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
može, al ne sa full grafikom, mislim
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
protjeran
bobo-123 kaže...

može bez problema...možda čak i na advanced

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
16 godina
gjurki kaže...
bobo-123 kaže...

Kako jadno i smiješno zvuči ovo gamer, advanced, hardcore...toliko je glupo da osim što su jedine 3 opcije za podešavanje grafike ne znaš ni koji im je redosljed po jačini jer nema nikakve logike

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
15 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...
gjurki kaže...
bobo-123 kaže...

Kako jadno i smiješno zvuči ovo gamer, advanced, hardcore...toliko je glupo da osim što su jedine 3 opcije za podešavanje grafike ne znaš ni koji im je redosljed po jačini jer nema nikakve logike

točno to ja prvih par dana igro na gamer jer sam mislio da je to najbolje..kao gejmerima treba najbolje pa ono to je najbolje:DD...valjda ce to maknut u finalnoj verziji jer to je stvarno retardirano!

15 godina

i ja isto igrao na gamer onda prebacio kasnije na hardcore razliku nisam bas ucio preveliku ali isto tako niti izvodenje igre nije bilo puno drugacije...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
protjeran
Crysis 2

razlike koda ni nema..možda eventualno u fps-ovima ali slabo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

I miss old crysis po pitanju grafičkih opcija. Ovo je stvarno za konzolaše napravljeno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice