Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crysis 2

To nije čak ni beta. Više neki alpha poludovršeni build. Beta verzijom su je proglasili pirati.

8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
Riker kaže...

Evo, npr. kod mene je bio slučaj, da kad sam prvi put zaigrao, igra nije ličila na ništa, teksture loše, na mojoj rezoluciji vrtilo je na oko 12 fps-a...jednom riječju svinjac {#} I onda s vremenom, sve je bolje i bolje išlo (ne znam na koju foru) i sada mi vrti bez problema na oko 32fps-a. Grafika kao grafika, po kvaliteti je otprilike kao Crysis ne medium postavkama. Naravno, beta je i ne može se pričati o finalnoj grafici. Bio bi ultra zadovoljan, kad bih mogao vrtiti DirectX 10 na oko 21fps {#}

naravno da ćeš moći...i na malo više...

17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Riker kaže...

Evo, npr. kod mene je bio slučaj, da kad sam prvi put zaigrao, igra nije ličila na ništa, teksture loše, na mojoj rezoluciji vrtilo je na oko 12 fps-a...jednom riječju svinjac  {#} I onda s vremenom, sve je bolje i bolje išlo (ne znam na koju foru) i sada mi vrti bez problema na oko 32fps-a. Grafika kao grafika, po kvaliteti je otprilike kao Crysis ne medium postavkama. Naravno, beta je i ne može se pričati o finalnoj grafici. Bio bi ultra zadovoljan, kad bih mogao vrtiti DirectX 10 na oko 21fps  {#}

Je, nadam se i ja, ali treba biti realan. hd4670 jeste najbolja grafička za tu cijenu, ali nije čudotvorac. Crysis dx10 na 1680x1050...{#}  Možda je offtopic, ali sjetio sam se jedne anegdote, dok je svijet još bio mlad (i ja isto) , a kriza je bila nepoznat pojam{#} Moj prethodni PC je bio jedan simpatičan PC, s AMD-om 3200+, 1gb rama, radeonom x800 pro (monitor 1024x768 itd). I onda je došao Crysis...Na 1024x768 čak se i solidno vrtio, dakako bez neke specijalne vizualne privlačnosti. Onda je došao Warhead. Toliko sam zapeo za tu igru, da sam odlučio renovirati PC iz temelja. Potrošio sam poprilično novaca (koliko sam tada znao o hardveru, doista ne znam kako je sve proradilo, i to iz prve! ) i prvu stvar koju sam pokrenuo na njemu bio je Crysis Warhead...Igrao sam otvorenih ustiju i nisam se mogao odvojiti sat-dva  {#} Igra je izgledala 20ak puta bolje nego prije...A ja sam bio 20ak puta zadovoljniji. Tako da, nekako razmišljam da ako bude dobra priča, i na kraju dobra igra, da ubodem neku dx11... Ali doista ne znam koju, za neke normalne novce..

17 godina
odjavljen
Riker kaže...

Tako da, nekako razmišljam da ako bude dobra priča, i na kraju dobra igra, da ubodem neku dx11... Ali doista ne znam koju, za neke normalne novce..

ispod 2k kn za grafičku zaboravi na max detalje u dx11 za crysis 2

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 14:16 (M4X).
15 godina
protjeran
Riker kaže...
linuxjuzer kaže...
Riker kaže...

Evo, npr. kod mene je bio slučaj, da kad sam prvi put zaigrao, igra nije ličila na ništa, teksture loše, na mojoj rezoluciji vrtilo je na oko 12 fps-a...jednom riječju svinjac {#} I onda s vremenom, sve je bolje i bolje išlo (ne znam na koju foru) i sada mi vrti bez problema na oko 32fps-a. Grafika kao grafika, po kvaliteti je otprilike kao Crysis ne medium postavkama. Naravno, beta je i ne može se pričati o finalnoj grafici. Bio bi ultra zadovoljan, kad bih mogao vrtiti DirectX 10 na oko 21fps {#}

Je, nadam se i ja, ali treba biti realan. hd4670 jeste najbolja grafička za tu cijenu, ali nije čudotvorac. Crysis dx10 na 1680x1050...{#}  Možda je offtopic, ali sjetio sam se jedne anegdote, dok je svijet još bio mlad (i ja isto) , a kriza je bila nepoznat pojam{#} Moj prethodni PC je bio jedan simpatičan PC, s AMD-om 3200+, 1gb rama, radeonom x800 pro (monitor 1024x768 itd). I onda je došao Crysis...Na 1024x768 čak se i solidno vrtio, dakako bez neke specijalne vizualne privlačnosti. Onda je došao Warhead. Toliko sam zapeo za tu igru, da sam odlučio renovirati PC iz temelja. Potrošio sam poprilično novaca (koliko sam tada znao o hardveru, doista ne znam kako je sve proradilo, i to iz prve! ) i prvu stvar koju sam pokrenuo na njemu bio je Crysis Warhead...Igrao sam otvorenih ustiju i nisam se mogao odvojiti sat-dva {#} Igra je izgledala 20ak puta bolje nego prije...A ja sam bio 20ak puta zadovoljniji. Tako da, nekako razmišljam da ako bude dobra priča, i na kraju dobra igra, da ubodem neku dx11... Ali doista ne znam koju, za neke normalne novce..

Zzzzzzz

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
M4X kaže...
Riker kaže...

Tako da, nekako razmišljam da ako bude dobra priča, i na kraju dobra igra, da ubodem neku dx11... Ali doista ne znam koju, za neke normalne novce..

ispod 2k kn za grafičku zaboravi na max detalje u dx11 za crysis 2

Niti ne mislim na max detalje...za max detalje postoje neki drugi procesori, druga memorija i sl...

17 godina
Crysis 2

Ako se ne varam ovaj video nije bio (20min video)

Gamespot: Now Playing: Crysis 2

Sve u svemu ja misim da će ovo biti vrlo dobra igra! A oni koji su prešli u ovoj "beti" su se možda i zayebali (ja bi se zaje, jer skoro nikada ne igram igru koju sam već prešao...)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Varaš se {#}

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
Crysis 2

Kod mene oko 40 fps na hardcore,reza 1680x1050.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Frenkyca kaže...

To ce mi biti izgleda naj drazi dan dolazi Crysis,neidem u skolu,net mi se prebacuje na flat pa gdjes bolje :D

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
Crysis 2
Razgovarali ste o malim mapama u multiplayeru? Možda je tak i bolje, igrao sam MP i nikako nisam mogao ubiti neprijatelja koji je bio na drugoj strani mape. Meni je užasno teško skidat likove koji su mi daleko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Zato jer nemas skill{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
AA-d00d kaže...

Zato jer nemas skill{#}

Očito :)
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Što više igram, to sam sve oduševljeniji s igrom...Ako full verzija bude tako dobro optimizirana kao što je sada u ovoj verziji, biti će hit godine i bolja od prethodnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Probao sam betu na max 1280x1024,hardcore i igra dere na 40fps !!! Hahaha bice rokacine u martu i to samo take ;))

0 0 hvala 0
15 godina
GSE kaže...

Probao sam betu na max 1280x1024,hardcore i igra dere na 40fps !!! Hahaha bice rokacine u martu i to samo take ;))

hardcore u beti je zapravo medium ;)

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
15 godina
neaktivan
Crysis 2
http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

my bad, aj nadam se da je četvrti i zadnji{#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 21:46 (EraserHead).
16 godina
Crysis 2

Evo došao crysis 2 za preorder i na steam. Cijena klasična za nas europljane 50,00€ i dobijete limited edition, pa eto steamoljupci, navalite{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Zasto pise da je samo MP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo došao crysis 2 za preorder i na steam. Cijena klasična za nas europljane 50,00€ i dobijete limited edition, pa eto steamoljupci, navalite{#}

Za one kojima je 360kn puno, GAME.co.uk Crysis 2 Limited Edition nudi za 260kn ili 100kn manje.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Crysis 2

A yebemu, zasto se cdkey ne moze registrirati na steam =(.

S jedne strane retail moram drzati na posebnom acc-u ali je jeftinije, dok s druge strane samo pridodam vec postojecem acc-u ali je 100kn skuplje.

U biti manje od 100kn zbog dostave sto odluku jos samo vise otezava...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 0:48 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
unnaxeem kaže...
Stoja kaže...

Za one kojima je 360kn puno, GAME.co.uk Crysis 2 Limited Edition nudi za 260kn ili 100kn manje.

Je li to računaš sa ili bez dostave?

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
Crysis 2

Ili samo cd-key za 160kn, bez ikakve dostave{#} Istina nije limited edition ali za tu razliku taman kupim knjigu pa mi računica ista{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad vidim da je dostava vec ukljucena u tu cijenu, LE ovako kosta 220kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Gdje to ima boxed za 220 kn?!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
AA-d00d kaže...

Na Game.co.uku, igra je 24,99 funte, a tečaj funte je 8.8kn na 1funtu.

Ako ništa barem je jeftinija za PC nego za konzole.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran
thuglife kaže...
Perkan777 kaže...
AA-d00d kaže...

Na Game.co.uku, igra je 24,99 funte, a tečaj funte je 8.8kn na 1funtu.

Ako ništa barem je jeftinija za PC nego za konzole.

220 kn ako ne racuna postarinu a sa postarinom oko 250 kn!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice