Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Crysis 2

malo je reć da ga jedva čekam crysis 2 nije igra nego tehlonoško postignuće , just look at the fucking physix and effects , samo se nadam da ce se moja overclockana gtx285 moci nosit s njim na 1920x1080 , jedva ga cekam , jedva xd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Pa ovo na videu vrti na toj rezi gtx260, tako da bi ti vjerojatno mobao potegnuti možda i za very high detalja{#}

A vidi mene imam 9800gt klokanu pa se ne brinem dali ću ga vrtiti, na 1280x1024 na medium ću ga derati sigurno, crysis wars mi je derao na medium/high sa nekih 50 frama u prosjeku, da nemam framedropova, ako bude isto i u dvojci ja sretan{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crysis 2
athlon64 kaže...

malo je reć da ga jedva čekam crysis 2 nije igra nego tehlonoško postignuće , just look at the fucking physix and effects , samo se nadam da ce se moja overclockana gtx285 moci nosit s njim na 1920x1080 , jedva ga cekam , jedva xd.

Pa vidiš da se gtx260 dobro nosi,onda nema problema za tu tvoju koja je još uvik monster od grafe.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
dery kaže...
athlon64 kaže...

Pa vidiš da se gtx260 dobro nosi,onda nema problema za tu tvoju koja je još uvik monster od grafe.

ovo je gameplay na gtx260? odlično , jedva čekam igru , btw necu je igrat na sadasnjih 1280 1024 , kupujem sad novi ekran pa... ali ugl jedva cekam , metro 2033 maxed out na 1280 1024 mi je natezao grafu prilićno  , vrtilo se relativno fluidno ali je ponekad padalo , oko35 avg pa sam se brinuo za crysis 2 , al vidit cemo.

16 godina
Crysis 2

Još ako imaš četverojezgreni proc onda će letit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...

phenom 955 na 3.6 ghz , moga bi i na 4 ako bude trebalo xd.

16 godina
athlon64 kaže...
dery kaže...

phenom 955 na 3.6 ghz , moga bi i na 4 ako bude trebalo xd.

ovu igru ču kupiti samo zato što sam uživao u prva dva (piratska) djela.

scientia est potentia
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Neznam jeste li primjetili na početku videa ali ovo nije niti dx 10 nego dx 9.

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?

0 0 hvala 0
17 godina
razorst3 kaže...

Baš to... DX9...

Za DX11 neznam dali će biti dovoljna ova moja jadna GTX460......

ššššš - možda su u šumi
16 godina
razorst3 kaže...

Pa nema veze.Ništa to ne mjenja na stvari.

15 godina
dery kaže...
razorst3 kaže...

Pa nema veze.Ništa to ne mjenja na stvari.

a cujes , ja bi volia kad bi ga moga bar maxed out bez antianalisinga , vidit cemo.

17 godina
Crysis 2

Ma meni na 24" u HD rezoluciji baš i ne fali AA. Jeste da izgleda nešto ljepše, ali nije tolika razlika kao na manjim rezolucijama i da je vrijedno performansi...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Bolje mi se vrti stalker na dx11 nego dx10.Criza mi je isto išla na dx9 i dx10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Ma meni na 24" u HD rezoluciji baš i ne fali AA. Jeste da izgleda nešto ljepše, ali nije tolika razlika kao na manjim rezolucijama i da je vrijedno performansi...

točno  , ja aa ugasim čim fali snage , ne doprinosi ljepoti grafike baš a usisa fps-a boze sacuvaj,

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 19:13 (athlon64).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

https://www.youtube.com/watch?v=cvtn-01R-6M       

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 21:30 (stype7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

je li potreban Physx grafa za ovaj crysis?

Music4ever
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

je li potreban Physx grafa za ovaj crysis?

Ne nije potrebna, moći će se igrati i bez physix-a na amd-u kao i svaka druga igra, ali ako imaš geforce karticu možeš uključiti physix efekte

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Koliko znam Crysis 2 nema podršku za Physx, za razliku od Crysis-a koristi svoj engine koji se vrti samo na CPU.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 18:23 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Neće imati PhysX jer CryEngine ima vlastitu fiziku.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 18:58 (emerik).
15 godina
neaktivan

eh... nisam znao to za će imati vlastitu fiziku, my bad.

16 godina
Crysis 2

Pa oduvijek cryengine ima svoju fiziku neovisna od ičiijh tuđih rješenja. Nadam se da su je još i poboljšali i da će još više doći do izražaja u dvojci, u cryenginu 2 nije bila loša, ali je također imala i nekih smješnih propusta i nelogičnosti...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Pa oduvijek cryengine ima svoju fiziku neovisna od ičiijh tuđih rješenja. Nadam se da su je još i poboljšali i da će još više doći do izražaja u dvojci, u cryenginu 2 nije bila loša, ali je također imala i nekih smješnih propusta i nelogičnosti...

hah, naravno da ce cryengine 3 punno bolje izgledati :))

Music4ever
16 godina
Crysis 2

Eto najava crysis2 multiplayer Demo-a!!!

Ali nažalost trenutno samo ekskluzivno za xbox360, dok ostali za sada ništa(nadam se da će se to promijeniti) Na linku imate i video, ali evo i  od youtuba link za  video prikaz multiplayer-a

https://www.youtube.com/crysis#p/u/0/1WJMgWa4ZBY

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis 2

crysis će postat novi call of duty{#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Nadam se da neće, istina da im je on uzor, ali mislim da nemogu postati novi CoD kad jedan već imamo, 2 bi bila previše. Jedino je agresivno promoviraju kao i cod ipak ciljaju na konzolaše od koje žele dignuti ogromnu lovu. Na PC-u neka se proda manje, ali da ju kupi prava ekipa koja voli crysis a ne samo run 'n' gun ala cod. Govorim za multiplayer naravno...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Nadam se da neće, istina da im je on uzor, ali mislim da nemogu postati novi CoD kad jedan već imamo, 2 bi bila previše. Jedino je agresivno promoviraju kao i cod ipak ciljaju na konzolaše od koje žele dignuti ogromnu lovu. Na PC-u neka se proda manje, ali da ju kupi prava ekipa koja voli crysis a ne samo run 'n' gun ala cod. Govorim za multiplayer naravno...

a zašto nebi? bitna je zarada

znaš kako kaže jedan "intelektualac" sa pceksperta za CoD black ops: "počinje nova era multiplayer igranja"{#}

16 godina
Crysis 2

Pa uu teoriji da, ali mislim da ima puno CoD fanova koji dosta pljuju po crysisu(trenutnom) i nekužim kako možeš takve ljude preokrenuti da zavole tvoj naslov? Jer cod je cod a crysis nije cod, niti će biti. Biti će kada maknu nanosuit, isključe fiziku u engine-u, i singleplayer bude 100% čista skripta... onda će to ličiti na cod, za sada ovo je samo novi crysis koji se drastično razlikuje od staroga, u nečem na bolje, u nečem na gore prema trenutnim najavama. Ali definitivno nema veze sa codom...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Eto najava crysis2 multiplayer Demo-a!!!

Ali nažalost trenutno samo ekskluzivno za xbox360, dok ostali za sada ništa(nadam se da će se to promijeniti) Na linku imate i video, ali evo i   od youtuba link za   video prikaz multiplayer-a

https://www.youtube.com/crysis#p/u/0/1WJMgWa4ZBY

brutalno  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ova najava izgleda predobro. Po ovome viđenome mislim da će multiplayer biti itekako zabavan. Mape, vidim, izgledaju super, još one fore s guranjem auta i sva raskoš odijela, e ovo se već zove obećavajuće, jako obećavajuće. Jedva čekam.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2
Ja se na vashem mjestu ne bih brinuo da li cete moci igrat... prvi Crysis je radjen samo za PC i predstavljao je revoluciju u grafici, u biti benchmark. Dvojka ce izaci i za sve konzole tako da mozete ochekivati istu ili priblizno istu grafiku i manje zahebane zahtjeve. Cryengine 3....
Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice