Mislite li da ce i7 i 5870 bit dovoljni za "pristojno" igranje??
Ići će na max u DX10/DX9 API-u, al za DX11 nisam siguran.
Mislite li da ce i7 i 5870 bit dovoljni za "pristojno" igranje??
Ići će na max u DX10/DX9 API-u, al za DX11 nisam siguran.
Kaj si vec probao igur pa znaš ili radiš na razvoju igre
Ili si pitao Milana :)
omg
Ako meni bude 40FPS-ova na HD5850 skidam kapu..?
Inače čisto sumnjam. Ni prvi Crysis nije letio na max preko 30.
Sad ako OC-am HD5850 na benchu imam 34 što je u igri
sigurno manje jer je gameplay sasvim druga priča!
Računaj i na framedropove dok igraš
pa znaju ispod 20FPS-ova doći što onda nije baš lijepo
Ako imaš 40 AVG u benchu onda O.K.
Samo Crysis 2 će gutat najmanje kao Metro2033
ha? kakve veze ima balans sa gpu-om ?
valjda mislis optimizirana.....
nema tamo sta bit opitimizirana radit ce na najmanje 30fps-a i to je to
nema to nikakve veze sa pc-om
jer su rekli da rade igru "odvojeno" za sve 3 platforme i da ce izvuc najbolje iz svake
sto znaci da bit pc trebo bit najbolji i da nece stedit na njemu zbog konzola
hah,a kaj ti znaci na max,ako izgleda ko medium
A , nadam se da je code_breaker u pravu.
a ja se nadam da je hrvatskafarkasevec u pravu.
Igraj ti na medium, ali zamisli da igraš na Max -;D
Konzole ce izgledati proporcjonalno svojim mogucnostima - Neakav Medium na PC-u pretpostavljam.
jer su rekli da rade igru "odvojeno" za sve 3 platforme i da ce izvuc najbolje iz svake
Ima neki link(sluzbeno)?
Ima neki link(sluzbeno)?
ne bas
par puta su spomenuli kod predstavljanja cryenginea 3 jos napocetku
To je staro, uglavnom engine je u ključnim stvarima napravljen jednako na svim platformama, ali one stvari koje se bez problema mogu smanjivati poput tekstura, količine efekata (shadera), postavke rasterizacije i vidljivog prostora, tu su napravili cross platform engine koji bi na svim platformama odradio to automatski.
Evo stigla
crysis2 TV-a
Ono što je zanimljiv podatak je, ako niste znali, na crysis2 multiplayeru radi ekipa od 70 developera iz cryteka iz engleske koji samo na tome rade, dok druge ekipe rade singleplayer, što pokazuje da su ozbiljno to shvatili i da zbilja žele dignuti lovu sa ovim naslovom.
što dižete paniku...najavljeno je da će kod u Crysis-u biti puno elegantnije napisan i time tražiti "priličniji" hardware...Crysis je "teži" nego Crysis warhead..a Crysis 2 bi trebao navodno biti "lakši" za hardware nego dva prethodnika...
što dižete paniku...najavljeno je da će kod u Crysis-u biti puno elegantnije napisan i time tražiti "priličniji" hardware...Crysis je "teži" nego Crysis warhead..a Crysis 2 bi trebao navodno biti "lakši" za hardware nego dva prethodnika...
Ma briga me za grafiku, ja sam crysis wars derao na mediumu i super mi je bilo, ionako od silne akcije nemaš vremena se zagledati u list i diviti se kako je lijepa njegova tekstura
Samo da igru ne pojednostave i da je kratkog roka, ono igraš par mjeseci i jednostavno dosadi...meni crysis wars i dalje stoji na polici, lako ga instaliram ako C2 ne ispuni očekivanja
Da. Ljudi koji su radili u Free Radicalu, kojeg je Crytek kupio, rade na MP-u.
Evo i ta epizoda Crysis TV-a u većoj kvaliteti: http://www.mycrysis.com/gallery/trailers/crysis_2_tv_episode_3
Upravo sam dobio invite za Crysis 2 multiplayer betu na xboxu. Naravno da sam odma i potvrdio svoj interes.
:)
i ja isto, samo sto nemam xbox 360 xD
aaa i want mah pc private beta now!!11 Biti ću razočaran u crytek ako se ne sjete mene
Biti ću razočaran u crytek ako se ne sjete mene
Ajme vidi vraga evo i meni došao invitation, ali za hebeni xbox, mislim stvarno crytek istovremeno ste me usrećili i razočarali...
Ma, da daju na PC svi bi se samo žalili na loš framerate
Ma ja bi bacio sve na low na 800x600 samo da radi Pravog crysis fana framerate nebi zaustavio, ovi ostali su samo fanovi sličica u sekundi a ne igre
Ali previše forsaju taj xbox pa ja još nisam vidio pravi footage sa ps3-a uopće, a ni pc nešto nije previše izražen...jeli to MS stavlja neku lovu u đep pa da toliko guraju xbox prije ostalih?
Ma ja bi bacio sve na low na 800x600 samo da radi Pravog crysis fana framerate nebi zaustavio, ovi ostali su samo fanovi sličica u sekundi a ne igre
Ali previše forsaju taj xbox pa ja još nisam vidio pravi footage sa ps3-a uopće, a ni pc nešto nije previše izražen...jeli to MS stavlja neku lovu u đep pa da toliko guraju xbox prije ostalih?
Stvar ti je u praktičnosti. Najjednostavnije je igru razvijati baš za xbox i veliki dio igara ti se razvija prvenstveno na xboxu pa zatim prebacuje na PC i na PS3.
LOL I ja sam dobio invite za XBOX 360 :)
Ako nekome treba, i ima Xbox 360, nek mi zaspama na PM ;)
Jer neko zna kad če demo za Crysis2?