Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
calypso kaže...

MAXIMUM TITTIES

:DDDDDDDDDD

15 godina
protjeran
Crysis 2

Uf jedva čekam kada pogledam ovaj najnoviji

naježim se

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Slušajte što govore i gledajte sve efekte Smijeh.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

naježim se

Je*ački izgleda. Zbilja!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Danny_HR kaže...

Je*ački izgleda. Zbilja!

A to je gameplay sa konzola, vidjet ćemo što će nam na pc-u donijetiOsmijeh

Stoja
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Daniman123 kaže...

naježim se

Je*ački izgleda. Zbilja!

Istina... Još je dodan uništiv okoliš... Osmijeh

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Da. Doduše, ovo više naliči na CoD sa NS-om i malo boljom fizikom, nego na Crysis.

Ali, ne smijemo prerano osuđivati :)

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
calypso kaže...

Da. Doduše, ovo više naliči na CoD sa NS-om i malo boljom fizikom, nego na Crysis.

Ali, ne smijemo prerano osuđivati :)

A kad ljudi neznaju igrati, kad sam gledao frenda kako igra crysis i meni je ličilo na cod, jer je 99% vremena koristio armor dok ga ja ne bi bocnuo i rekao mu "ej daj uzmi cloak da se sakriješ" ili bi koristio strenght samo onda kad bi baš bio dio staze di nemožeš proći bez stranght jumpa(možda par situacija u cijeloj igri). Ista stvar je i ovdje, nemaštovitost igraća dok igrajuMršti se

Stoja
17 godina
protjeran
Daniman123 kaže...

naježim se

Već je izašao danima na gametrailers.comuSmijeh Mis čak da je i na BugOnline Games Masteru bio

NPOsmijeh

edit

eo novi sa gamesmaster

ovdje mi grafika djeluje obećavajuće. Još ako je to s konzole pa port na pc-je bude optimiziran i imamo ljepšu grafiku sa mainstream konfama bilo bi to to!

free speech for the dumbxD
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 20:24 (stoncin3).
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
Daniman123 kaže...

naježim se

Već je izašao danima na gametrailers.comuSmijeh Mis čak da je i na BugOnline Games Masteru bio

NPOsmijeh

edit

eo novi sa gamesmaster

ovdje mi grafika djeluje obećavajuće. Još ako je to s konzole pa port na pc-je bude optimiziran i imamo ljepšu grafiku sa mainstream konfama bilo bi to to!

Taj sam trailer vidio prije manje od tjedan dana na YouTube-u.

16 godina
Crysis 2

Malo prikazuju studio di rade igru i pričaju o tome te između toga pokazuju isječke na kojima u gornjem desnom kutu piše "PC" što bi moglo značiti da su ovo prvi isječci sa kompa. Problem je jedino što snimka i nije baš najbolja pa dosta trza, tako mi je sumnjivo da igra neće biti zahtjevna.  

Edit: sad opet gledam isti video preko youtube-a i ne trza, očito njima na mycrysis neš nije dobro pa im video trza ovdje sve bez beda vrti u fullHD-uSmijeh

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 16:31 (Stoja).
Moj PC  
8 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Super izgleda, bit će igra ponovno lijepa na PC-u, samo mi se čini da će opet biti zahtjevna, no dobro, o tome ćemo kad izađe igra, ili se barem pojave prvi službeni sistemski zahtjevi.

Ugodno je gledati onaj gameplay, pogotovo onaj dio kad baci taksi na čudovište. Meni bilo žao taksija, baš je izgledao lijepo ispoliran, kao nov. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Malo prikazuju studio di rade igru i pričaju o tome te između toga pokazuju isječke na kojima u gornjem desnom kutu piše "PC" što bi moglo značiti da su ovo prvi isječci sa kompa. Problem je jedino što snimka i nije baš najbolja pa dosta trza, tako mi je sumnjivo da igra neće biti zahtjevna.  

Edit: sad opet gledam isti video preko youtube-a i ne trza, očito njima na mycrysis neš nije dobro pa im video trza ovdje sve bez beda vrti u fullHD-uSmijeh

Predobro izgleda i na PC-u i na konzolama. Ja ne patim na grafiku pa mene i zadovoljavaju konzole.

17 godina
Stoja kaže...

VAU!

Ima par djelova gdje se Crysis 2 vrti na PC-u, izgleda AWESOME!

Kak je vlak pobro onog alien-a, ono s taxi-em je također zakon - priljepiš onaj eksploziv za taksi i onda ga gurneš na aliena heh. Koja igra to nudi?

Šta sam još primjetio?Cool

Taj lik koji se bavi zvukom koristi windows XP LOL

PC verzija izgleda puno bolje, bit će tu zabave nesumnjam u to.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 18:04 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Nemogu čekati više izlazak ove zlatne igre!!!

Hyperion kaže...
Stoja kaže...

VAU!

Ima par djelova gdje se Crysis 2 vrti na PC-u, izgleda AWESOME!

Kak je vlak pobro onog alien-a, ono s taxi-em je također zakon - priljepiš onaj eksploziv za taksi i onda ga gurneš na aliena heh. Koja igra to nudi?

Šta sam još primjetio?Cool

Taj lik koji se bavi zvukom koristi windows XP LOL

PC verzija izgleda puno bolje, bit će tu zabave nesumnjam u to.

A šta fali XP-u? Najjači OS ikada.

17 godina
enneloop kaže...

A šta fali XP-u? Najjači OS ikada.

Bio je...

No dobro XP je navodno za obradu zvuka najbolji, nemam blage veze nebavim se time.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Na pocetku na onom zidu punom casopisa o crysis-u ima i hrvatski pcplay i gameplay.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

1 0 hvala 3
16 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Na pocetku na onom zidu punom casopisa o crysis-u ima i hrvatski pcplay i gameplay.

da bas sam se pitao dal je to nas pc play

What is democracy? What is democracy? It got something to do with young men killing each other
17 godina
Crysis 2

Gdje će im stati Crysis 2 naslovnice?Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Gdje će im stati Crysis 2 naslovnice?Smijeh

neznam ni ja 

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Living.Dead kaže...

da i gameplay je isto tu

16 godina
protjeran
Crysis 2

Malo je moguće da je to naš gameplay ili pc play, jer puno država imaju svoje pc play-eve, a da ne govorim o gameplay-u.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
epic kaže...

Malo je moguće da je to naš gameplay ili pc play, jer puno država imaju svoje pc play-eve, a da ne govorim o gameplay-u.

pa nek netko uzme pc play sa naslovnicom crysis 2 i uslika pa da usporedimo

15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

ono je ukrajinski gameplay sad sam vidio

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Living.Dead kaže...

ono je ukrajinski gameplay sad sam vidio

Gameplay nije, no PC play je 100%, imam ga doma, baš sam ga jučer isčeprkao među starim časopisima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 0:01 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

pc play je izgleda nas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Je definitivno, decki su se stvarno potrudili i ja bi volio imat takav zid.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ha, čuli ste i sami, tjeraju igru do granica mogućnosti platforme na kojoj se nalazi. E sad, kada je PC u pitanju, tko zna gdje je taj "plafon" o kojem govore. Heh... pržit će se grafe...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 1:19 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ha, čuli ste i sami, tjeraju igru do granica mogućnosti platforme na kojoj se nalazi. E sad, kada je PC u pitanju, tko zna gdje je taj "plafon" o kojem govore. Heh... pržit će se grafe...

Sada će doći nova generacija radeonki. Mislim serija 6***. Vjerovatno će zahtjevati 5850 ili 5870.

15 godina
neaktivan
 enneloop kaže...
Minoza kaže...

Sada će doći nova generacija radeonki. Mislim serija 6***. Vjerovatno će zahtjevati 5850 ili 5870.

Neodlučan  sad malo seres nece to zahtjevat minimalno nego ce 5850 i 5870 biti za max postavke

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice