Svi koji stavljate linkove od profila tu i spamate temu, možete komotno odustat jer od toga nema ništa. Dobit će ban kad ih overwatch ili vac uhvate, a i čisto sumnjam da vam itko otvara te profile i reporta, uzevši u obzir da svako malo stavljate
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HAHAHAHAH hltv pls http://www.hltv.org/match/2295879-olofmeister-pashabiceps-showmatch-csgo
4 pobjede za redom pa izgubljen rank up match. 5 pobjeda za redom i 14-16 izgubimo nakon legendarnog comebacka poslije 4-11 na t strani inferna. Muka mi je cim zamislim igrat jos 4/5 gejmova da dodem do tog finalnog. Igrano protiv LEM, LEM, SMFC, LE, LE a moji su bili LEM, LEM, LE, LE.
Kako se ti nemreš maknut iz LE, tak se ja nemrem maknut iz LEM
Cekamo novi ban wave i onda de ic rankupovi
Rankalo me sljedeci match. 16-1 dobio protiv LE,LE,N2,N3 i unranked. Mislim da to govori koliko sam blizu ranka up-a bio.
SKDC FTW
I ja sam mislio ić na SKDC, al nekako izbjegavam te NA matcheve, vidim da je to bolje za mene. :D
Iman pitanje za csgo trade znalce!
Iman 400€ na walletu. Ukoliko bi kupia tiger tooth M9 za 350 €, bili moga taj item trejdat na csgotrade za tjedan dana za recimo nešto od 500€, recimo 2 noža po 250€ ?
Zna li tko?
Iman 400€ na walletu. Ukoliko bi kupia tiger tooth M9 za 350 €, bili moga taj item trejdat na csgotrade za tjedan dana za recimo nešto od 500€, recimo 2 noža po 250€ ?
Zna li tko?
Kupi radije keyeve pa pricekaj tjedan dana, obicno dobis 85-90% market price, ako se potrudis i 80%.
Sumnjam da ces u jednom tradeu dobit profit od 100€, makar je moguce sa high-tier nozevima - osim ako mislis na tradeanje tjedan dana, a ne na trade ban itema sa marketplacea.
I mislim da ti Tiger Tooth nije dobar odabir za trade, ako ga ne kupujes za koristenje radije uzmi popularnije skinove tipa Night, CW, Slaughter, Doppler...
Zna li tko?
Tesko, skoro pa nemas sanse. Sto su vece pare u igri manje je idiota, tako da max mozes izvuci 15-20% ako neko zeli izbjeci fee. Kao sto je neko iznad napiso na keyevima najveci povrat mozes dobit ako zelis steam money to real money.
Zna li tko?
Tesko, skoro pa nemas sanse. Sto su vece pare u igri manje je idiota, tako da max mozes izvuci 15-20% ako neko zeli izbjeci fee. Kao sto je neko iznad napiso na keyevima najveci povrat mozes dobit ako zelis steam money to real money.
Kako misliš manje idiota?
KnifeM9 BayonetTiger ToothFactory New 609.05 procjenjena vrijednost.
KnifeM9 BayonetTiger ToothMinimal Wear 484.37
ne mislim ja nikoga varat, to je procjenjena vrijednost. Ne igram ja karte ko chase pa je bio baniran, ja samo fare trejdan. No pošto je max price na steamu za prodat nešto 360e, lijeni jednostavno prodaju tiger tooth za tu lovu.
edit. znači tih noževa uopće nema na tržištu 99% vrimena. tigertooth m9 i karambit jer se automatski kupe. ali uhvatim ja njega samo gledam jel mi se isplati. :)
http://steamcommunity.com/market/search?q=tiger+tooth#p1_price_desc
edit2. neda mi se čekat. kupio Ovaj karambit
Today was a good day...
Pratite lijepo scenu, gledate mečeve, i čekate da ovako budale koje ne prate nego betaju na poznatija imena dignu postotke i onda pokupite skinove.
Koliko god da je pratis ima izuzetaka.
Evo veceras NiP zgomlao envyus na cbblestone, pregazili ih.
Usli protiv HR, izgubili na dust2 T_T
Nakon svih ovih ban wave-ova ovaj competitive napokon ima smisla :)
Today was a good day...
Pratite lijepo scenu, gledate mečeve, i čekate da ovako budale koje ne prate nego betaju na poznatija imena dignu postotke i onda pokupite skinove.
Koliko god da je pratis ima izuzetaka.
Evo veceras NiP zgomlao envyus na cbblestone, pregazili ih.
Usli protiv HR, izgubili na dust2 T_T
To nije izuzetak, Envyus igra užasno zadnje vrijeme, ja ne znam kad su zadnji put dobili protiv nekog tier 1 tima. HR je sabio nip (koji također ne igra najbolje uzevši u obzir da su bili među top 3 timova) prije par dana, a ovo je iskreno bio 50/50 meč. Betao sam samo zato što su postotci bili dobri
samo 3 godine... najbolje mi je kad ga pogodim iza krv na zidu, umrem pise da nisam dmg napravio u konsoli
Svako toliko gledam na twitch i jbt svi su 20cm od monitora udaljeni, kako oni vide jbt, ja sam barem 1.5m udaljen od monitora
Svako toliko gledam na twitch i jbt svi su 20cm od monitora udaljeni, kako oni vide jbt, ja sam barem 1.5m udaljen od monitora
1.5 metara? stvarno? Ja sam udaljen nekih pol metra
Focus :D
Super kad imas toliko mjesta da se odmaknes od monitora, ali realno da bi ti vidio njega kako se priblizava tj peakuje, moras prici malo blize realno, pikseli su bitni tu ^^
Nego gledam sinoc cobblestone kutije po 47 evra se prodaju, sad neki hajvani po 40 stavljaju, eto ko hoce da zaradi koju kintu, u mjesec dana cijena otisla za 15 evra ;) sad ce samo da raste, a uvijek se nadje ovakvih idiota koji hoce quick moneyz
Ima ko Lol account lvl 30 ako mi da ja njemu dam Chroma 2 case, desert eagle mudder, p250 boreal forest, scar 20 contractor, mp9 sand dashed, scar 20 sand mesh, p250 sand dune
Pm za dogovor ako ima
Imam ja 2 lol accounta, jedan west jedan east ali to što nudiš je premalo lol
onda jbg jedino ti mogu jos ponudit hots account 15 lvl tako nesto
onda jbg jedino ti mogu jos ponudit hots account 15 lvl tako nesto
Iman i to na levelu 38. Nisi mi neki trgovac.
a jbg onda smite account lvl 21 haha?
I ja malo trolam sa ovim medium skinovima, nikako pasti kad se kladim na ovaj shittgun =D