Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Čisto ako nekoga interesira (a nadam se da ima takvih) nas nekolicina danas otvara "testnu" fazu publica, trenutno imamo osnovne modove (knifemod, warmup i slično, ništa too fancy) ali planiramo napraviti public server koji bi trajao pa će nas zanimati i mišljenje igrača koji bi igrali na njemu. Server je 128 tick, hostan na kvalitetnom hostu sa ssd diskovima tako da nebi trebalo biti lagova, spikeova ili nećeg trećeg.

Danas ćemo biti od otprilike 21:00 na serveru pa se nadamo da će nas se skupiti barem 15ak kako bi se lijepo svi međusobno poubijali :)

| CroHQ.org Public Server  | 46.105.245.28:27015 |

www.crohq.org

8 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Ivan_cno kaže...

U ovome slučaju on traži nož za real money. Tako da te može prevariti jer ćeš mu giftati svoj nož, a on tebi neće dati novce. Znači ide na sreću. 

Govorim samo primjer što se može dogoditi.

eeeeheheee....prvo pare, onda tebi nož sinko...takvo bi si ja pravilo postavio. 

13 godina
neaktivan

da al to je samo pila naopako pošto nema garancije da će mu poslat nož nakon što primi pare? :D

www.crohq.org
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 20:24 (gicago).
11 godina
neaktivan
gicago kaže...

Čisto ako nekoga interesira (a nadam se da ima takvih) nas nekolicina danas otvara "testnu" fazu publica, trenutno imamo osnovne modove (knifemod, warmup i slično, ništa too fancy) ali planiramo napraviti public server koji bi trajao pa će nas zanimati i mišljenje igrača koji bi igrali na njemu. Server je 128 tick, hostan na kvalitetnom hostu sa ssd diskovima tako da nebi trebalo biti lagova, spikeova ili nećeg trećeg.

Danas ćemo biti od otprilike 21:00 na serveru pa se nadamo da će nas se skupiti barem 15ak kako bi se lijepo svi međusobno poubijali :)

| CroHQ.org Public Server  | 46.105.245.28:27015 |

ajmooo!

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
13 godina

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 21:15 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E sinovi aj oce neko mali trade za iteme imam neka sranja koja mi netrebaju, imam 2x nova polar mesh i dajem negev bratatat to mi je stvarno visak a imam 100 itema tako da mi stvr netrebaju, hocel se iko trade? Moj inv http://steamcommunity.com/id/rooneydesanta/inventory/

CoolerMaster Support
16 godina

Znaci taman sam pred promote u Nova 3, dobijamo 14-10 CT-side Mirage, tim je 4man retardiranih francuza/portugalca/spanjolaca koji neznaju rjec engleskog, dojde do 14-15 jer su nesposobni, ja odustanem (naravno da ih carryam) i onda mi seru da smo mogli tieat.

Drugi match, 5man protiv nas, imamo afk a ostatak tima uopce ne prica, abandon nakon 3 runde.

Sad sam kupio smurfa da me stavi di trebam bit (na accu od frenda sam do mg1 doso) i vec mi na qurac ide ovaj temporary cooldown... 

Lieber tot als rot
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
8ax kaže...

Znaci taman sam pred promote u Nova 3, dobijamo 14-10 CT-side Mirage, tim je 4man retardiranih francuza/portugalca/spanjolaca koji neznaju rjec engleskog, dojde do 14-15 jer su nesposobni, ja odustanem (naravno da ih carryam) i onda mi seru da smo mogli tieat.

Drugi match, 5man protiv nas, imamo afk a ostatak tima uopce ne prica, abandon nakon 3 runde.

Sad sam kupio smurfa da me stavi di trebam bit (na accu od frenda sam do mg1 doso) i vec mi na qurac ide ovaj temporary cooldown... 

I ja sam rage-ao na random idiote (pretežno ruse) koji neće/ne žele igrati kako spada. Ali sam sam si kriv jer nisam tražio team koji bi igrao samnom. Sad imam par njemaca s kojima se prikrpam tu i tamo. 

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
11 godina
protjeran

prvi put kada sam skidao cs:go prije cca 2-3 mjeseca trebalo mi je više od sat vremena da riješim problem sa igrom, nisam se mogao spojiti na vac servere. danas skinem igru opet, kliknem play i igra stoji cijelo vrijeme na updating. i stoji, stoji i stoji. ne skida se ništa, ništa se ne instalira na hdd nego samo stoji i čeka neki k....

prtljao sam opet preko sat vremena po igri, čitao po internetu što su ljudi pisali da je navodno popravilo taj problem kod njih ali ništa. gasi steam, briši ovaj ili onaj file, reset računala, pali steam, radi verify datoteka da bih na kraju sve obrisao. niti jedna igra me nije namučila kao cs oba puta kada sam je htio igrati

16 godina

Sretan Božić svima koji slave {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina

S ovim match history-jem vraćen sam na DMG :)

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

prvi put kada sam skidao cs:go prije cca 2-3 mjeseca trebalo mi je više od sat vremena da riješim problem sa igrom, nisam se mogao spojiti na vac servere. danas skinem igru opet, kliknem play i igra stoji cijelo vrijeme na updating. i stoji, stoji i stoji. ne skida se ništa, ništa se ne instalira na hdd nego samo stoji i čeka neki k....

prtljao sam opet preko sat vremena po igri, čitao po internetu što su ljudi pisali da je navodno popravilo taj problem kod njih ali ništa. gasi steam, briši ovaj ili onaj file, reset računala, pali steam, radi verify datoteka da bih na kraju sve obrisao. niti jedna igra me nije namučila kao cs oba puta kada sam je htio igrati

Bez uvrede ali cs, i tvoj kompjutor imaju samo jedan problem, a to je covijek ispred njega. Poovi nekoga da ti stavi nove windovse i instalira cs, a ti samo gledaj i ne "prtljaj" nista.

Sretan bozic svima i sve najbolje.

13 godina
neaktivan
null kaže...

S ovim match history-jem vraćen sam na DMG :)

Mozda igras u full partiju pa igras protvi manjih rankova fakat nezz...

11 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
Robocraft22 kaže...

Bez uvrede ali cs, i tvoj kompjutor imaju samo jedan problem, a to je covijek ispred njega. Poovi nekoga da ti stavi nove windovse i instalira cs, a ti samo gledaj i ne "prtljaj" nista.

ti se zezaš jelda? da reinstaliram windowse radi jedne igre koja drugi put odbija raditi i za koju postoji masa postova po steamu sa istim problemom. dobar ti savjet

12 godina
neaktivan

Ej low skill playeri sretan bozic :*

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...
zdenko1991 kaže...
Robocraft22 kaže...

ti se zezaš jelda? da reinstaliram windowse radi jedne igre koja drugi put odbija raditi i za koju postoji masa postova po steamu sa istim problemom. dobar ti savjet

Instalirao na visti, 7, 8.0 i 8.1. Samo tebi ne radi. To je igra stara 5 godina lol

14 godina
neaktivan

Jel neko gledao mec Quit - SPB ?

Stavio sam nekih 20$ na Quit i popusio,zalosno je kolko likovi ne znaju pucati,znam master guardian 2 likove koji igraju bolje.

BCko
Moj PC  
0 7 hvala 0
11 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Instalirao na visti, 7, 8.0 i 8.1. Samo tebi ne radi. To je igra stara 5 godina lol

odi fino potraži malo na forumima probleme sa povezivanjem na vac servere ili stajanjem na update sat vremena pa pogledaj koliko ljudi ima takve probleme. jedna igra zeza i ja bih odmah trebao mijenjati windowse jer je sigurno u tome problem ili sam ja samo glup pa nakon 15 godina igranja ne znam nešto instalirati..... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 0:59 (Robocraft22).
17 godina
odjavljen

CS:GO je spušten na 4€, cheaters inc

EDIT: Vračen na 5.5€

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 19:18 (Kordy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
do kad traje ovaj steam popust?31.12?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajde momci preporuka nekog jeftinog i dobrog monitora. Dali 120 hz ili 60hz svejedno(rade 120 ako ima). Hitno. Danas krpao moj i nisam igrao csgo cijei dan. LINKOVI U PM NEMOJTE SPAMATI TEMU. Ipak je ovo {#}. Hvala unaprijed

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

eto ,ja sam otišao na vikendicu par dana i ponio laptop kojeg praktički ne koristim ,zapravo nisam ga ni upalio ima minimalno 7-8 mjeseci i pošto imam na viksi  wifi reko idem skinut cs.

i desi mi se isto kao i ovom dečku, stane downloading na 100% i neželi pokrenut igru, nego tako stoji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

eto ,ja sam otišao na vikendicu par dana i ponio laptop kojeg praktički ne koristim ,zapravo nisam ga ni upalio ima minimalno 7-8 mjeseci i pošto imam na viksi  wifi reko idem skinut cs.

i desi mi se isto kao i ovom dečku, stane downloading na 100% i neželi pokrenut igru, nego tako stoji.

možda da i ti pozoveš nekoga da ti instalira opet windowse i igru dok ti sjediš sa strane i gledaš sve to u čudo. evo mislim da bi zdenko mogao pomoći, on je ekspert za te stvari 

{#}

14 godina
neaktivan

Ako ima koji LE/LEM igrac,da nije bustan do tog ranka,da zna igrati timski i da prije svega aktivno igra,nek mi se javi u PM ili u inbox.

Fale mi 3 igraca za neku mm ekipicu,ako bi solidno igrali mozda napravimo i kakav tim,za sad smo tu ja i frend,oboje smo LE.

BCko
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Mozda ti antivirus ako imas blokira steam.

11 godina
protjeran

meni ne blokira sigurno, sve druge igre se skidaju i instaliraju preko steama bez problema. jedino cs radi probleme 

14 godina
neaktivan
Haha ;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina

ekipo, evo kupio sam taj CS:GO da vidim whats all the fuss about.
znači ja apsolutno ništa ne razumijem u ovom sučelju....kako namjestit oružja? od kud pare tj oni dolari da se kupi oružje? dal sve ide preko steamtradea?
kupio sam neki pheonix crate i dobio neko oružje, stavim ga na both teams...a u igri i dalje samo gun i nož? jbte retardiranije sućelje u životu nisam vidio...ima koji tutorial?

17 godina

Lol, mislim da je problem u tebi ne u sucelju. Na pocetku nemozes kupit nis prevec, eventualno bolji pistolj. A sad pare dobis svaku rundu, dobis bonuse za killove, osvojene runde itd. dalje nek ti neko drugi objasnjava ja to svake prjestupne igram. I inace buy menu se koristi na pocetku runde i aktvira se tipkom "B" po defultu.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 13:38 (R4zOR229).
16 godina
MasterG kaže...

ekipo, evo kupio sam taj CS:GO da vidim whats all the fuss about.
znači ja apsolutno ništa ne razumijem u ovom sučelju....kako namjestit oružja? od kud pare tj oni dolari da se kupi oružje? dal sve ide preko steamtradea?
kupio sam neki pheonix crate i dobio neko oružje, stavim ga na both teams...a u igri i dalje samo gun i nož? jbte retardiranije sućelje u životu nisam vidio...ima koji tutorial?

Nemozes kupit oruzja, samo skinove za njih, ako ti se ne pojavljuje odabrani skin na tom oruzju nes si krivo napravio.

Ako mislis na pare za bas oruzja, novce dobijas killovima, plantom bombe, te ako dobijes ili izgubis rundu - guglaj cs go economy.

Za to sto si otvorio case si vjerovatno popusio dva eura...

Lieber tot als rot
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice