Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.388.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Hacker002 kaže...

Zakon ponude i potražnje razumijem jako dobro, ali ne razumijem je*enu pohlepu, da su ljudi bar malo pametniji kutije bi se prodavale po 1€ ne po 10 centi.

Normalno da se prodaju po 10 centi kad ih ima ko dreka. Sad je svatko tko je kupio pass za operaciju sigurno već dobio kutiju kao drop u misiji.

11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

:D

pasha2stronk

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 20:30 (vigor_hr).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ez pz lemn sqez

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nice :)

Jesi ista vrijedno do sada dobio? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

KQLY priznao da je koristio CHEAT.

Yebem ti takvu scenu na kojoj pro igraci koriste silent aimove.

https://www.facebook.com/KQLYY/posts/663241367127259

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hacker002 kaže...

cijena nove kutije 0,13-0,14.. treba kurvinim sinovima zabranit i prodaju i dropove, nema smisla vise nista prodavat je*ote

Jebiga, kad su Vanguard skinovi smeće.

EDIT: 9 loss streak i natrag u SEM, super mi je ovaj matchmaking sistem, još su mi najbolji oni koji kažu da ak si viši skill možeš carryat i bacat 1v5 ace konstantno...

Lieber tot als rot
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 4:10 (8ax).
13 godina
odjavljen
8ax kaže...
Hacker002 kaže...

cijena nove kutije 0,13-0,14.. treba kurvinim sinovima zabranit i prodaju i dropove, nema smisla vise nista prodavat je*ote

Jebiga, kad su Vanguard skinovi smeće.

EDIT: 9 loss streak i natrag u SEM, super mi je ovaj matchmaking sistem, još su mi najbolji oni koji kažu da ak si viši skill možeš carryat i bacat 1v5 ace konstantno...

git gud

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
14 godina
neaktivan

super pa netko želi obajsnit ovo vezano za stickere.

znači kupim stickere na marketu od teama kojeg ajmo reć preferiram iliti mislim da bi mogao pobjedit i onda ulažem te stickere na teamove kad počne dreamhack ili??

ako pogodim taj team u prvoj fazi natjecanja šta dobijem?

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

super pa netko želi obajsnit ovo vezano za stickere.

znači kupim stickere na marketu od teama kojeg ajmo reć preferiram iliti mislim da bi mogao pobjedit i onda ulažem te stickere na teamove kad počne dreamhack ili??

ako pogodim taj team u prvoj fazi natjecanja šta dobijem?

kupis sticker od tima koji mislis da ce pobjedit, ulozis ga i dobijes super vrijedan novcic (ne vrijedi apsolutno nikaj)

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
14 godina
neaktivan
chromadef kaže...

kupis sticker od tima koji mislis da ce pobjedit, ulozis ga i dobijes super vrijedan novcic (ne vrijedi apsolutno nikaj)

odlično {#} onda dajem pare da bi imao taj nočić (trophy) i da se kurchim

znači uzaludno bacanje para 

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
13 godina
odjavljen

u zadnje vrijeme me stalno na random dodaju neki rusi i sam salju poruke "u want money, me give for weapon" ili mi ponudi 30 dota2 itema koji svaki vrijedi 2 centa

ne kuzim kak netko moze nasjesti uopce na to, preocito je siz svemira

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
chromadef kaže...

odlično {#} onda dajem pare da bi imao taj nočić (trophy) i da se kurchim

znači uzaludno bacanje para 

A dobro, malo zabave nikome ne škodi. 

Na Cologneu mi je izmakao Gold Trophy za 2-3 poena, nadam se da ću sad doći do njega.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan

Ma i ja imao viska novca pa sam kupio Fnatic i VP sticker ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

:)

BCko
Moj PC  
0 17 hvala 0
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

:)

Kako ti se da postavljat svaki 4k? To nikad necu shvatit

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
neaktivan

Roko567 is hejting on everbody gg

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Kako ti se da postavljat svaki 4k? To nikad necu shvatit

Ti mislis da ja jednom u 3 dana napravim frag i da ga odma postavim?

Ovo stavljam na kanal da odrzim aktivnost istog,kako to ne razumijes?

BCko
14 godina
neaktivan

GG valve,prvo se ovo desi mojim protivnicima (koji imaju srece da nam 1 igrac nije dosao), zatim jednom frendu.

BCko
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina

Bazaar je milina za CT ninja killove...

Lieber tot als rot
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ima netko skilla mg1-mge da igramo zajedno, jer mi je dosta vise igrat s nekim budalama u teamu. U zadnje vrijeme ih stalno dobivam... Bio sam mge i opao sam u mg1. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

h8rz gonna h8 {#}

BCko
Moj PC  
0 14 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima!
Evo da se i ja ukljucim u raspravu. Igram cs jos od samih pocetaka, od 1.2 u igraonama 2001, pa 1.6 i steama od 2003 na vlastitom pc-u sve do danas (uz manju pauzu iza source multicore updatea 2007). Iskreno ovaj Global Offensive je bio i ostao jedno veliko g*vno od igre. U novije vrijeme prvenstveno iz razloga sto mu je (kao i na svakom cs-u naravno) anticheat prakticki nepostojeci, zatim retardirani netcode, recoil, weapon balance i bugovi koji nisu niti ce biti ispravljeni u dogledno vrijeme.
Ociti hackeri mi se pridruzuju u svakom petom/sestom competitive mecu iznad LE ranka (a i u MG rankovima) i to tipa novi account sa 1 igrom, 100h cs-a i k/d ratio 5+. Cini mi se da ih se nemoguce rijesit, bili oni u mom ili protivnickom timu kickat ih se nece...
Blazeni "non delayed" anticheatovi, a ne ovo smece od VAC-a koje vec desetljece radi tek onda kad 90% hackera upale identicni hack i ovi se sjete podjelit banove 3-4 mjeseca poslije. Znam da je realno nemoguce izbjec hackere jer uvijek ima private hackova (osobno znam za nekoliko relativno jeftinih i dugogodisnje provjerenih league proof hackova), ali vecina djece na matchmakingu koristi besplatne hookove koje bi i punkbuster detektirao u 2 minute i sto je najvaznije instantno sankcionirao. Cijena igre od 2.5 eura na rasprodajama (koje se mogu samo od kutija zaradit u par tjedana) ne pogoduje svemu ovome + jbna volvo politika sa pohlepom, skinovima i music packovima (za djecu od 12 godina) stavljenih debelo ispred gameplaya te vec spomenuti VAC su problem koji se moze rjesit na razne nacine, da pogoduje i pohlepnom Valveu i novom (zalosnom) cs communityu. Steam forumi su vec godinama puni vrhunskih prijedloga (i za vac i za sami cs) i u zadnje vrijeme i reddit, ali ekipa iz valve/hpe ih ignorira bez ikakvih komentara...

7 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nije nego kaže...

Pozdrav svima!
Evo da se i ja ukljucim u raspravu. Igram cs jos od samih pocetaka, od 1.2 u igraonama 2001, pa 1.6 i steama od 2003 na vlastitom pc-u sve do danas (uz manju pauzu iza source multicore updatea 2007). Iskreno ovaj Global Offensive je bio i ostao jedno veliko g*vno od igre. U novije vrijeme prvenstveno iz razloga sto mu je (kao i na svakom cs-u naravno) anticheat prakticki nepostojeci, zatim retardirani netcode, recoil, weapon balance i bugovi koji nisu niti ce biti ispravljeni u dogledno vrijeme.
Ociti hackeri mi se pridruzuju u svakom petom/sestom competitive mecu iznad LE ranka (a i u MG rankovima) i to tipa novi account sa 1 igrom, 100h cs-a i k/d ratio 5+. Cini mi se da ih se nemoguce rijesit, bili oni u mom ili protivnickom timu kickat ih se nece...
Blazeni "non delayed" anticheatovi, a ne ovo smece od VAC-a koje vec desetljece radi tek onda kad 90% hackera upale identicni hack i ovi se sjete podjelit banove 3-4 mjeseca poslije. Znam da je realno nemoguce izbjec hackere jer uvijek ima private hackova (osobno znam za nekoliko relativno jeftinih i dugogodisnje provjerenih league proof hackova), ali vecina djece na matchmakingu koristi besplatne hookove koje bi i punkbuster detektirao u 2 minute i sto je najvaznije instantno sankcionirao. Cijena igre od 2.5 eura na rasprodajama (koje se mogu samo od kutija zaradit u par tjedana) ne pogoduje svemu ovome + jbna volvo politika sa pohlepom, skinovima i music packovima (za djecu od 12 godina) stavljenih debelo ispred gameplaya te vec spomenuti VAC su problem koji se moze rjesit na razne nacine, da pogoduje i pohlepnom Valveu i novom (zalosnom) cs communityu. Steam forumi su vec godinama puni vrhunskih prijedloga (i za vac i za sami cs) i u zadnje vrijeme i reddit, ali ekipa iz valve/hpe ih ignorira bez ikakvih komentara...

Potpuno si u pravu, slazem se 

CoolerMaster Support
13 godina
odjavljen

Jesam ja jedini koji uopce ne nalijece na cheatere?

Zadnjeg sam valjda prije tri mjeseca vidio,

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Probaj promijeniti texture filtering mode sa bilinear na Antistropic x2.

13 godina
Nije nego kaže...

Pozdrav svima!
Evo da se i ja ukljucim u raspravu.

nisam lupio td, no ne slažem se nikako sa tvojim mišljenjem...

zašto?

kažeš igrao si od samoga početka ovaj mode za half-life, prošao si i igraone i steam...?

kada si i u kojem naslovu vidio competative opciju ingame?

vjerum, kako niti ja a i ostali koji igraju od davnina counter-strike, nikada i niti u jednom naslovu.

znači to je samo jedna opcija koja nije i jedina, odnosno u svako doba ti možeš igrati 5on5 izvan competative(?!)

spominješ bugove i cheatere koje nije moguće riješiti i istrijebiti... a kada je u 1.6 to bilo moguće? :)

pregršt bugova (koje je svaki igrač vješto koristio) i nebrojeno cheatera sa svih strana...

nije bilo bitno je li to non-steam ili steam.

svejedno, okupimo se i zakupimo server, pikamo 5on5.

jednostavno, nemoj uopće igrati competative, igraj sa svojom ekipom i napreduj...

igraj sa onima za koje znaš da ne koriste pomagala, igraj sa onima za koje znaš da skin nije skill.

tada ti neće biti bitan rank, niti će ti naletiti jazavac sa 25 sati odigranih i odvaljivat' game.

uglavnom, hoću napisati kako nije bitan rank niti je bitan competative!

bitno je da se u igri zabaviš a prije svega potrošeno vrijeme kvalitetno iskoristiš odnosno napreduješ kroz skill a ne rank...

i naravno, teško je uspoređivati prijašnje verzije i csgo!

al' nisu toliko različite s obzorim da i dalje postoje isti intervali poput "recoil" ili "gamesens" i slično, samo su sada različitiji.

ok, složit ću se sa ovim činjenicama oko valve-a, al' nismo u poziciji da mijenjamo išta vezano za to...

tako da, ja se i dalje držim ovoga gore navedeno! ;)

weedafuqyee
15 godina

Ljudi moji sto se zamarate tim klocevima koji varaju, pogotovo ovima sto pare dobijaju za to?!

Kupio sam davno igru i povremeno igram kad mi se cefne, a Bogami nakupilo se sati, CS igram otkako se pojavio, pa sam se dial-up konekcijom hebavao, ali samo kezual ba!

Udjem u igru kliknem find game i uzivam, sumnjam da sam ikad vidio cheatera, ako i jesam nisam to prepoznao, koga briga? Ako mu je cejf igrati tako, nek debil igra, ima pregrst servera, i ako mi se nesto ne svidja kliknem disconnect i onda opet find game i uzivam...

Btw, obozavam arms race i deathmatch, totalna uzivancija i opustanje, vrati covjeka u dobro vrijeme i podsjeti me malo na Q3 i UT, ljepota.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zamolio bih vas da ne komentirate sam gameplay, nego me samo zanima jel ovo u redu editovano ? 

Volio bih početi opet ovako neke male CS:GO playeve objavljivat na YouTubeu pa me zanima jesam ok ovo editao jer bi tako nešto otprilike radio.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 23:41 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Danas su serveri bili posebno odvratni. Pogađanje iza zaklona, konstantna teleportacija neprijatelja, užasan hitreg i slično. Ne znam kojeg vraga ovaj Valve izvodi al vrijeme je da poprave usrane servere

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice