Drop od 4c iz mission rewarda, ma super...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni dropalo M4 Radiation Hazard FT
Meni dropalo M4 Radiation Hazard FT
Aj super, najgore igrat s frendom DM i na kraju mu dropa P250 Franklin MW...
a jadaaaan, a ti bi odma dragon lore fn...
A nebil' kakav black laminate FN iz dropa? Ne znam šta si očekivao, drop rate za good stuff je premalen te šanse da baš ti dobiješ su nenormalno niske. Čisto sumnjam da je neko dobio recimo FN laminat iz tih mission dropova.
Izgleda da je lista potencijalnih cheatera malo duza :)
pyth
olofmeister
krimz
rallen
KQLY
Kioshima
Apex
JW
Izgleda da je lista potencijalnih cheatera malo duza :)
pyth
olofmeister
krimz
rallen
KQLY
Kioshima
Apex
JW
To su sve igrači koje je smn naveo, ali ništa osim za KQLYa nije potvrđeno.
Ja se iskreno nadam da nisu svi bili upleteni jer Dreamhack neće biti nimalo zabavan za gledat bez svih ovih igrača, a i sve šta su osvojili postaje bezvrijedno.
To su sve igrači koje je smn naveo, ali ništa osim za KQLYa nije potvrđeno.
Ja se iskreno nadam da nisu svi bili upleteni jer Dreamhack neće biti nimalo zabavan za gledat bez svih ovih igrača, a i sve šta su osvojili postaje bezvrijedno.
i nek vrate pare od nagrada
Još je i KQLY izjavio da ima puno igrača koji cheataju.
Ima li netko team ili da traži igrača za teamup? Nisam nešto posebno, noob sam al se trudim:P.. p.s silver 3-4.(eh)
Jednostavno ne mogu više igrati sa random tipovima :P
Pm. Hvalaa.
Naravno da sad kad su otkriveni pokušavaju za sobom povuć ostale da ne seru samo po njima...
A valjda ćemo vidjet, ja se nadam da nitko od navedenih nije cheater jer ako najbolji igrači u svijetu koriste cheatove i dobijaju pare na turnirima od toga onda se stvarno treba zapitat ima li to sve smisla
Ako su cheateri onda se slažem u potpunosti. Ali možda oni nisu cheateri a on ih samo želi blatit jer su njega otkrili... Valjda ćemo saznat kad tad
Another prominent figure in the French CS:GO scene has been handed a VAC ban, this time being Epsilon's Gordon "Sf" Giry.
Another one bites the dust...
Moram reći da sam pomalo razočaran, mislio sam da je barem pro scena čista. Ako se val s banovima nastavi onda više nema niti smisla pratiti pro scenu jer očito se svi usude varati i na toj razini.
Pa kako mogu na lanu varat??
Ja kad sam rekao da bar 30% pro scene koristi nekad hack, dobio sam cca 10-15td, jer je ocigledno... jednostavno ne mozes biti tako brz u nekim situacijama i predvidjeti po 3-4 chain kill-a u 5 sekundi.
Sramotno za CS:GO, nista vise.
A s druge strane sramota za valve jer nije zastitila igru od takvih stvari.
Jel zna netko slučajno oće padat cijena ovih Dreamhack stickera i capsulea pred kraj eventa ?
Rasprodao sam nedavno sve ESL Capsule dok su još nešto vrijedile, pa nez da pričekam do kraja Dreamhacka i pokupujem ovih ako će cijena pasti kao inače ?
Jel zna netko slučajno oće padat cijena ovih Dreamhack stickera i capsulea pred kraj eventa ?
kak to ide s tim capsulama? mislim prije eventa se javiš negdje pa je dobiješ ili kak?
... jednostavno ne mozes biti tako brz u nekim situacijama i predvidjeti po 3-4 chain kill-a u 5 sekundi.
Mozda to vrijedi za CS:GO, ali imaju i druge igre
cijena nove kutije 0,13-0,14.. treba kurvinim sinovima zabranit i prodaju i dropove, nema smisla vise nista prodavat je*ote
cijena nove kutije 0,13-0,14.. treba kurvinim sinovima zabranit i prodaju i dropove, nema smisla vise nista prodavat je*ote
I kaj sad?
Ne trebaš biti diplomirani ekonomist kako bi razumio zakon ponude i potražnje.
Zakon ponude i potražnje razumijem jako dobro, ali ne razumijem je*enu pohlepu, da su ljudi bar malo pametniji kutije bi se prodavale po 1€ ne po 10 centi.
Zakon ponude i potražnje razumijem jako dobro, ali ne razumijem je*enu pohlepu, da su ljudi bar malo pametniji kutije bi se prodavale po 1€ ne po 10 centi.
Kad prodaješ case iz igre steam ti kaže "starting at x" i ti prodaš po toj cijeni. Ta cijena je najčešće niža od prave najniže cijene i zato cijena pada.