Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.388.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

imam neki cfg koji sam skinuo ali sa mwheelup/down ne prebacuje oružja ,pa me sad zanima koja comanda ide u cfg koja to omogućuje?

probao sam sa bind "MWHEELUP" "SelectNextWeapon" bind "MWHEELDOWN" "SelectPrevWeapon" neće i isto tako sa plusom i isto neće.

jel zna netko?

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa odeš u Options/Game Settings/Key Bindings i nađeš...

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Komunist Izet kaže...

pa namjestim ja u igri ali svaki put kad je ponovno pokrećem to mi se restarta.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Komunist Izet kaže...

Provjeri jeli cfg read only

13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Komunist Izet kaže...

makni bind iz autoexec

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
14 godina
neaktivan
chromadef kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Komunist Izet kaže...

makni bind iz autoexec

misliš kao cijelu komandu ili bind iz naziva?

13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
chromadef kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Komunist Izet kaže...

makni bind iz autoexec

misliš kao cijelu komandu ili bind iz naziva?

cijelu bind komandu iz autoexec.cfg

sve komande u tom configu se automatski izvrse pri paljenju igre

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
14 godina
neaktivan
chromadef kaže...
cijelu bind komandu iz autoexec.cfg

sve komande u tom configu se automatski izvrse pri paljenju igre

jesam ali onda kad pokrenem igru, prazna su mi polja za mwup mwdown

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 15:53 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina

0.3€ cijena nove kutije.. nevjerojatno, treba zabranit njenu prodaju, prokleta gamad

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svaka cast giantsima na osvojenom lanu.

Organizacija je bila nikakva ali to nema veze.

BCko
Moj PC  
3 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Svaka cast giantsima na osvojenom lanu.

Organizacija je bila nikakva ali to nema veze.

Ziva istina, bio sam tamo i sad cu napisat sta je bilo.
Prvo, turnir je kasnio nekih sat-sat ipo
Dalje, ujedno igra 6 timova a samo jedan mec se prenosi. 

Prikaz je pikselast a kvaliteta zvuka je ocajna. Komentatore se jedva culo i pricali su gluposti. 

U jednom momentu komentator je na razglasu rekao nesto tipa "xy je ispao, drago mi je, ruzan si i smrdis".
Kuzim da su ili frendovi ili nesto al daj brate na razglas na ozbiljnom gaming eventu "najvecem u jugoistocnoj Europi"?
Onda se neke seljacine nakon svake dobivene runde deru i dobacuju drugom timu, strasno
Eto to su neka moja zapazanja

Jedino dobro sta sam ja vidio na tom lanu je to sto je zenska koja je namjestala kameru imala dobar pak

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 22:07 (Roko567).
12 godina
neaktivan

Opet ja s nekim problemom...
Uglavnom radi se o tome da kad sam u igrici kad pomjeram mis tj. vrtim se oko svoje osi sijece mi se slika na nekim mjestima, ne znam kako da se najbolje izrazim preskace, sijecka itd itd...
Probo sam reinstalirat igricu, probo sam stavit win xp, win7 isti problem stalno, isto se dogadja i na najmanjoj mogucoj grafici sa svim mogucim postavkama na low i isto je i na najvecoj sa postavkama sve na high, fps-a imam 140 lock
Probo sam po cfgovima svasta radit ali opet nista... bio sam prije odusto od popravljanja toga i igro normalno, i jedan mi je player dao savjet da stavim sve graficke postavke na low, tako sam i napravio i problem se rijesio...nakon 2 dana promjenim config koji nema veze sa tim grafickim postavkama i opet se sve pokvari... moze neko rijesenje, bar da se to u neku ruku smanji ne mora se fixat do kraja, jer stvarno ide na zivce 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam jel to od današnjeg steam update-a ali kad pretražujem skinove na merketu i uđem u određenu pušku više mi se ne pojavljuje onaj dodatni prozor na kojem gledam dali ima sticker ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa dobro, ako ne želite kupiti novu operaciju jer nećete uspjet zaradit, onda nemojte.

Ja sam kupio da bih se mogao malo zabavit s ovim misijama i možda dobit Dragon Lore ili Blaze kao drop iz par misija ako me sreća pukne, nema veze što neću dobiti novce nazad.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
12 godina
Tomek.Klc kaže...

Pa dobro, ako ne želite kupiti novu operaciju jer nećete uspjet zaradit, onda nemojte.

Ja sam kupio da bih se mogao malo zabavit s ovim misijama i možda dobit Dragon Lore ili Blaze kao drop iz par misija ako me sreća pukne, nema veze što neću dobiti novce nazad.

Mape su savršene. Prezadovoljan sam mapama. Zapravo ovo je prvi put da sam isključio originalne mape za competitive play i samo ostavio mape operacije.

youtube.com/summercroatia
11 godina
neaktivan
NinoZDS kaže...

Opet ja s nekim problemom...
Uglavnom radi se o tome da kad sam u igrici kad pomjeram mis tj. vrtim se oko svoje osi sijece mi se slika na nekim mjestima, ne znam kako da se najbolje izrazim preskace, sijecka itd itd...
Probo sam reinstalirat igricu, probo sam stavit win xp, win7 isti problem stalno, isto se dogadja i na najmanjoj mogucoj grafici sa svim mogucim postavkama na low i isto je i na najvecoj sa postavkama sve na high, fps-a imam 140 lock
Probo sam po cfgovima svasta radit ali opet nista... bio sam prije odusto od popravljanja toga i igro normalno, i jedan mi je player dao savjet da stavim sve graficke postavke na low, tako sam i napravio i problem se rijesio...nakon 2 dana promjenim config koji nema veze sa tim grafickim postavkama i opet se sve pokvari... moze neko rijesenje, bar da se to u neku ruku smanji ne mora se fixat do kraja, jer stvarno ide na zivce 

Slazem se organzizacija je dosta bijedna bila i ekipa se zalila da su kompovi zivi uzas bili i da su imale velike frame dropove u sto sam uvjeren jer sam ih vidio svojim ocima. Komentatori zivi uzas.

Mislim bolje da imamo ikakav iole ozbiljniji turnir nego nikakav ali eto prostora za poboljsanje ima :)

16 godina
Dropovi iz mission rewarda se dobijaju samo iz one mape na kojoj se igra ili svih collectiona?
Lieber tot als rot
14 godina
Neznalica121212 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Mape su savršene. Prezadovoljan sam mapama. Zapravo ovo je prvi put da sam isključio originalne mape za competitive play i samo ostavio mape operacije.

Nisam još probao sve mape, ali Workout i Season su mi okej. 

I drago mi je da su vratili Backalley, zanimljiva mapa iz 1.6

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina

Danas reko, ajd da bacim jednu nisam 10 dana. I naravno wallhacker, i trigger lik.... preko 60 killova. Lik trci okolo i headshota sve, ovi nece da kickaju. zzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Danas reko, ajd da bacim jednu nisam 10 dana. I naravno wallhacker, i trigger lik.... preko 60 killova. Lik trci okolo i headshota sve, ovi nece da kickaju. zzz

Onda sam ja neke hebene sreće pa nikad nisam dobio cheatera u meču... Možda ih nema na goldu?
Ako sam i dobio to je možda bilo 1-2 puta ali se i ne sjećam 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 10:07 (Roko567).
13 godina
odjavljen

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

gold nova 2, jel to ajmo reć kolko tolko ok rank za početnika?

nikad prije nisam igrao cs i onda sam ga kupio negdje pred kraj 7. mjeseca i od tada ga igram.

btw jel netko za trejd? dajem m4a1-s nitro ft sa blitzkrig stickerom i famas styx ft za m4a1-s guardian ft ili mw.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gold nova 2, jel to ajmo reć kolko tolko ok rank za početnika?

nikad prije nisam igrao cs i onda sam ga kupio negdje pred kraj 7. mjeseca i od tada ga igram.

btw jel netko za trejd? dajem m4a1-s nitro ft sa blitzkrig stickerom i famas styx ft za m4a1-s guardian ft ili mw.

ako si pocetnik to je ok rank, samo probaj ostat na njemu :)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina

Što mislite hoće li cijene Vanguard kutija porasti? I jeli netko od vas uzimao one dodatne operacije? (Eurasia i Maghreb? Ako se ne varam)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Što mislite hoće li cijene Vanguard kutija porasti? 

jedino šta mogu je past ali da će se cijene dizati to je praktički nemoguće.

11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Ivan_cno kaže...

Što mislite hoće li cijene Vanguard kutija porasti? 

jedino šta mogu je past ali da će se cijene dizati to je praktički nemoguće.

može se dizat cijena, ali ne na onu neku realnu razinu kakve smo imali kod prijašnjih operacija... 

inače smatram da moraju oni korigirati te dropove. 

MPLAB C18
14 godina
neaktivan

ovo su shebali žešće i još trebaš čekat 4 dana za sljedeću misiju.

zamisli ovo, kupim taj operation da uzmem nekaj, i kupim ga mislim 12.11. čim sam vidio

napravim 2 misije dropa dvije kutije i prodam svaku mislim po 0.80 i to je to kaj možeš igrat,čekaj 4 dana.

dobijem još mislim jednu u međuvremenu ali tad je već pala cijena i prodam je za 0.7.

čekam 4 dana ,odradim misiju kao za neko oružje i dobim ono mislim da nisam gore mogao dobit.

i sad opet čekaj 4 dana da bi mi dropalo kutiju od 0.30.

odlično, tak i tak nisam kupio operation da igram nove mape jer me ne zanimaju,nego radi tih misija i kao ak se da nešt dobit pa iskombinirat kasnije,

ali ovo su drame kako je to loše po tom pitanju.

Moj PC  
1 4 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja ne kuzim to plakanje oko nove operacije..

valjda svi ocekuju kako ce zaraditi pun k, i kako ce im valve dat free money.. kako da ne..

takodjer broj mogucih misija u jednom tjednu - ako kupite jos dodatnu operaciju, imate vise misija u tjednu nego u prosloj operaciji.. s tim da ne morate ni igrat da bi vam se dropala misija.. u breakoutu su bile max 2 misije po tjednu i to random i uvijek za skinove od 4 c.. ovdje imate zicer nekoliko kutija, mozete birati koje misije cete odraditi, a to sto su kutije pale na 40c je drugi par rukava i ocekivano kad se tako lako dobivaju..

usput, ako netko moze pomoc ja mu super zahvalan;

imam iritantan problem - nema mi grafike oruzja i bombi na "hudu" u igri.. dakle dolje desno gdje je grafika puske, pistola i raspolozivih bombi.. jedino kad promjenim na pistol recimo onda mi se pojavi, al brzo nestane, tako da u mnogim situacijama neznam koje bombe jos imam pa moram quickswitchat oruzje da mi se pojavi, sto me cesto izbaci iz takta..

tako da ako netko zna gdje i kako postavit taj vrag da uvijek pokazuje, neka pomaze :)

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Daku kaže...

ja ne kuzim to plakanje oko nove operacije..

valjda svi ocekuju kako ce zaraditi pun k, i kako ce im valve dat free money.. kako da ne..

takodjer broj mogucih misija u jednom tjednu - ako kupite jos dodatnu operaciju, imate vise misija u tjednu nego u prosloj operaciji.. s tim da ne morate ni igrat da bi vam se dropala misija.. u breakoutu su bile max 2 misije po tjednu i to random i uvijek za skinove od 4 c.. ovdje imate zicer nekoliko kutija, mozete birati koje misije cete odraditi, a to sto su kutije pale na 40c je drugi par rukava i ocekivano kad se tako lako dobivaju..

free money?!?!?! valve nema nikakve veze s lovom na community marketu osim što uzme sebi svoj postotak od svake transakcije. tako da nije ni njima u interesu da se ruši cijena. 

MPLAB C18
10 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...

free money?!?!?! valve nema nikakve veze s lovom na community marketu osim što uzme sebi svoj postotak od svake transakcije. tako da nije ni njima u interesu da se ruši cijena. 

? nemoj pisat tek toliko da pises..

mnogi kukaju jer nisu nista "zaradili" od operacije (a operacija vani tek par dana), jer ocekuju da ce za ulozenih 5e dobit neznam koliko.. 

a da nemaju veze s marketom.. lol

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice