Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.384.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Minoza kaže...
Jesu spremne "custom scripte"?

Btw. ne znam zasto je prethodni post kolegi obrisan, mislim da je u redu upozoriti ljude u temi da imaju od ranije poznatog i potvrdenog cheatera (Cyber_Freak) za suigraca.

Ma spreman ko puška. Još od CS:Sourca

Btw. jbga, što ćeš. Valjda je i Dannyu kupio par skripti pa mu sad čuva reputaciju ;)

Nisam vidio da je spomenuto, usporedno s CSom dolazi i prvi mod. Naravno u pitanju su zombiji :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 11:03 (ZC_Someone).
14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Pa nemrem vjerovat...nisam dugo igrao sve to stoji, ali da fulavam ljude sa 1m to nemrem vjerovat. Čučim dakle i pucam u njega i nula bodova, lik pun health. Ragequit odmah...zbilja mislim da tako nije bilo u 1.6.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...
ma po meni je to tezi bullshit ili placebo. upravo sam odigro 30-40min na 1024x768, sve na low i 4:3 da dam jos jednu priliku tome i apsolutno mi je isto, opet sam zavrsio 1. ili 2. na serveru sa KD ratiom 3-4.
mozda to u 1.6 ima nekog smisla zbog engine-a ili neceg u toj igri, nisam ga igro bas (mozda 2-3 sata), al sam source igro valjda 3000 sati i tamo mi je bilo potpuno isto ko sto mi je i u GO.

al, eto, ak nekima pomaze, super. samo probajte oboje pa vidite, nemojte mislit da cete bolje igrat, ako imate config od nekog "pro" igraca.

U 1.6 nema veze sa enginenom, nego se jednostavno osjećaš bliže igri i vidiš bullet impacte detaljnije.

Igram sve na high i rezolucija 1024x768 na 4:3. U testnoj fazi sam još pa pokušavam igrat na i na višim rezolucijama, iako igra ne izgleda loše ni na ovoj rezoluciji.

Nemože bit nikakav placebo kad je nakon 10 igranja na FullHDu i 10 igranja na 1024x768 igranje na manjoj rezoluciji osjetno bolje. To nije pravilo za sve, to je personal perference.

Boldano sam i ja govorio u ovoj temi xy puta, ali to se više odnosi kad skineš njihove .cfg fajlove i ubaciš ih umjesto svojih misleći da ćeš bolje igrat.

Meni ti confizi služe da uvatim koju ideju koja bi meni mogla pomoć. Tako sam sad vidio get_righta da igra na 1024x768. Rekoh idem probat i eto svidilo mi se. Dao sam fullHDu šansu par puta, ali scopeanje i burstanje sa AKom i emkom su mi 2x gori.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina

Vidim ako nisi neki uber pro da si ignoriran u ovoj temi. Lijepo.

Probao sam 800x600 i to...ma isti mi qurac. Igram sad na 1366x768 i to mi je nekako ok. Otrkio sam si famaš koji sa 3 burstom zbilja je noob freindly gun. SAmo da još masteriziram dvije berrete, znam da je deagle najjjači ali nema većeg baje od akimbo pistola :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Vidim ako nisi neki uber pro da si ignoriran u ovoj temi. Lijepo.

Probao sam 800x600 i to...ma isti mi qurac. Igram sad na 1366x768 i to mi je nekako ok. Otrkio sam si famaš koji sa 3 burstom zbilja je noob freindly gun. SAmo da još masteriziram dvije berrete, znam da je deagle najjjači ali nema većeg baje od akimbo pistola :)

Zato sam lijepo rekao personal preference.

Ne paše svakom sve, svak igra na onomu na čemu mu je najugodnije.

Zna li tko imaju li aliasi za oružja u GO? Na 1.6 sam kupova na numpadu oružja, tako bi i ode jer je dosta brži način.

bind "KP_5" "famas;galil;"

bind "KP_DEL" "vesthelm;"

bind "KP_DOWNARROW" "usp;"

bind "KP_END" "deagle;"

bind "KP_ENTER" "buyammo2;"

bind "KP_HOME" "hegren;"

bind "KP_INS" "vest;"

bind "KP_LEFTARROW" "m4a1;ak47;"

bind "KP_MINUS" "defuser;"

bind "KP_PGDN" "mp5;"

bind "KP_PGUP" "sgren;"

bind "KP_PLUS" "buyammo1;"

bind "KP_RIGHTARROW" "awp;"

bind "KP_UPARROW" "flash;"

Pronašao

http://www.hattongames.com/2012/06/how-to-create-custom-buy-binds-for-csgo/

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 13:44 (Vapor).
13 godina
protjeran

Ja znam da dok smo mi igrali Urban Terror koji koristi isti engine kao i originalni CS da si spustio sve detalje na minimum da bi teksture okoline bile zamucene dok je tekstura na igracima ostala jednako ostra (nomipmap, nopicmic ili tako nesto se to zove).

I tako si postizao malo bolju vidljivost u igri.

0 0 hvala 0
16 godina
Evo par trikova za početnike u GO-u; nemojte se saginjati više, tak ćete najbrže popiti metak u glavu. Krecite se čim više u razmjeni paljbe, trenutno su ljudi još uvijek jako neprecizni. To me vodi do sljedećeg, bez spreja, jednostavno još nemam tehniku sprejalja ili ti rafala, puno više ćete pogoditi ako trčite lijevo desno i derete po 3 metka... Awp je bog i batina u ovoj igri! Za taktike vam ne budem govoril jer mi za sad još uvijek daju veliku prednost, a vidim da ljudi to ne koriste baš...
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina

Strašno...Igrao na jednom serveru 20-ak minuta i već jedan opaki cheater. A još nije ni izašla igra.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja igram bez prestanka ima par dana i nisam nijednog vidio. Niti sam ga vidio u ovo par mjeseci...

Jedino šta me sad je*e je lagg sa više igrača na nekim serverima... Svi imaju ping po 150-200.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 14:59 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ja igram bez prestanka ima par dana i nisam nijednog vidio. Niti sam ga vidio u ovo par mjeseci...

Jedino šta me sad je*e je lagg sa više igrača na nekim serverima... Svi imaju ping po 150-200.

Lag ajme pričaj mi...iz nekog razloga najgori je na italy mapi, uđem u one sobe i idem flashat i onda se vratim par koraka iza i flasham sebe...dosta laga

yedva čekam večeras da izađe da vidim koja je razlika u full i beti

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Lag ajme pričaj mi...iz nekog razloga najgori je na italy mapi, uđem u one sobe i idem flashat i onda se vratim par koraka iza i flasham sebe...dosta laga

yedva čekam večeras da izađe da vidim koja je razlika u full i beti

Odete u browse community server, refresh, i stisnite na latency i servere vam poreda po pingu.

14 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 15:39 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ajme kako je lik brzzzz ja sam napravio 36 i mislim da sam faca lol

:pokrivasepoglavi:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ajme kako je lik brzzzz ja sam napravio 36 i mislim da sam faca lol

:pokrivasepoglavi:

Haha, spustia je na 21.0

17 godina
odjavljen

Krenulo je...nešto se događa, za sada mi pokazuje dva GO-a ...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

0 0 hvala 0
14 godina

Izgleda da su svi statsi iz bete prebačeni u finalnu verziju.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Izgleda da su svi statsi iz bete prebačeni u finalnu verziju.

Vidjet ćemo... možda obrišu tu "rename-anu" betu a s njom i statse... ja sam osobno za iako mi ti statsi ništa ne znače

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
14 godina

Svi koji ste kupili, ako vam se Steam nije automatski update-ao i restartao, napravite to ručno.

U izborniku odite Steam-Check for Client Updates, i onda bi vam trebao ponuditi restart.

Nakon toga je CS:GO vidljiv bez bugova u Librayu i ponaša se kao finalna verzija.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Svi koji ste kupili, ako vam se Steam nije automatski update-ao i restartao, napravite to ručno.

U izborniku odite Steam-Check for Client Updates, i onda bi vam trebao ponuditi restart.

Nakon toga je CS:GO vidljiv bez bugova u Librayu i ponaša se kao finalna verzija.

Restartao steam i sad je sve ok ali wtf, praktički smo igru imali od prošlog tjedna (tko je napravio preorder) i izbacili su tri mala update-a i to je to... Ne kažem da je neće dalje peglati ali nadao sam se nekom malom većem update-u za release verziju...

17 godina

Koliko košta?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kordy kaže...

Restartao steam i sad je sve ok ali wtf, praktički smo igru imali od prošlog tjedna (tko je napravio preorder) i izbacili su tri mala update-a i to je to... Ne kažem da je neće dalje peglati ali nadao sam se nekom malom većem update-u za release verziju...

Vjerojatno večeras stiže poveći update koji će napraviti kompletnu migraciju sa bete i ispravit još neke stvari. Još dosta servera je pod server informations ima "CS-GO Beta".

toxic kaže...

Koliko košta?

11E trenutno, prije pola sata je bilo 10E.

Isplati se, super je.

17 godina

ma kaj to kupujem odmah kad dodem doma jbte 10 eura :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

upravo kupio GO!!! ovaj tjedan sam još na moru, ali drugi rasturamo guzice ekipi s druge strane nišana :D 
vapore, lurkaj malo neke dobre servere :D  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lagano popunjavam favorites listu, ali sutra možda budemo imali server.

Čekamo iPaleas-a da se ispregovara za sponzorski.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
training staza nakon 15ak min 27.2 sec (sa kalasem), probat cu jos kasnije ispod 25.
ovi na jutubu sa 20-21 pa sunce im kolko su to pokusavali valjda odkad je patch s tim doso.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pas mater sad triba izvuć stotinjak kuna za igru :)

To nije tolki problem kolko je što moram za to čekat 4.9. !!! :S

Facebook: facebook.com/iPaleas • Twitter: twitter.com/iPaleas • YouTube: youtube.com/user/iPaleas • DeviantArt: ipaleas.deviantart.com

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja je kupio i vec se instalrala fala bogu na optici i brzini downloada 2.0mb/s hihi

nego nikad u zivotu nisam igrao cs.. odrastao sam uz cod pa sad na kraju bf i ovaj cs mi se vec dojmio hihih..

sve ultra postavke igra leti preko 180 frejmova

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Evo ja je kupio i vec se instalrala fala bogu na optici i brzini downloada 2.0mb/s hihi

nego nikad u zivotu nisam igrao cs.. odrastao sam uz cod pa sad na kraju bf i ovaj cs mi se vec dojmio hihih..

sve ultra postavke igra leti preko 180 frejmova

Gameplay CS-a je dosta sličan COD-u 4. Neki će me sad napasti ili TD-ownati, ali ja mislim da je tako.

Iako su dosta drugačije igre, u konačnici uske mape i Promod S&D u COD4 sa poređenjem novog CS-a meni pokazuju dosta veliku sličnost u samoj mehanici igranja.

13 godina
neaktivan

Mislim da ću isposlovat jedan sponzorski server nego recite kolko slotova bi bilo dosta.

Samo ne znam kako ću ga sredit kad nisam kupio igru :S

Facebook: facebook.com/iPaleas • Twitter: twitter.com/iPaleas • YouTube: youtube.com/user/iPaleas • DeviantArt: ipaleas.deviantart.com

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

32 sasvim dovoljno.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice