Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.384.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Pomoć! Kupio sam GO ali prestao sam skidati jer nisam mogao odmah skinuti, izašao iz steama. Sad kad uđem nigdje ga neam više, šta se desilo, kako da ga nađem i stavim skikdati?

Lol kreten, trebao sam prebacit na all games i sad si skidam, bezveze paničarim ,sry na postu,.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 1:10 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Gamer6669 kaže...
herc1988 kaže...
ja cod ne igram al igram cs a po tvojim izjavama vidim da ti igras cod dosta dugo i siguran sam da bi te razguzio u cod-u a u cs-u necu ni komentirati.lp cod fanovima i njihovom skillu

Daj Xfire ako imaš da vidimo možeš li riječi pretvoriti u djelo.

Pričaš gluposti. Counter-Strike je dinamičnija, kompetativnija i realno teža igra za igrati od CoDa a ne samo od CoDa već i od ostalih FPS igara. Igram CS 1.6 već 4 godine a kroz te četiri godine sam probao i poveći broj ostalih FPS igara. CrossFire i QuakeLive sam rasturio za 2 dana, CoD4 sam u 90% slučajeva prvi na serveru (evo vapor bio ispred mene neku veče za 2 boda al prije je uša {#}), CoD2 preletio površno (1 i pol meč) a kao najteži mi se pokazao BF3, uglavnom dok se nisan uživia prvih par dana i uvatija tempo u igri. CS 1.6 je škola za sve FPS igre (uključujući Source i GO) te ni jedna igra dosad nije bila tako kompletna što se tiče sposobnosti kojima treba ovladati a tu spada movement, recoil koji je različit za puške, refleksi i još mnogo toga. (mape, boostovi, bugovi...). Nakon godinu dana CS svaka FPS igra vam je lagana za naučit te samo traži privikavanje na oružja, sistem kupnje/napredovanja i mape naravno.

Ne vjerujem da je ovo ikakva korist bilo tebi objašnjavati jer već vidim kakav si ti tip igrača al možda nekom neodlučnom gejmeru bude korisno.

Facebook: facebook.com/iPaleas • Twitter: twitter.com/iPaleas • YouTube: youtube.com/user/iPaleas • DeviantArt: ipaleas.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 1:58 (iPaleas).
14 godina

Malo pretjerujete svi ali dobro. Cod definitvno nema šta ovdje raditi jer je cod smeće za djecu. Ok dvica i četvorka su još neki skill i kao to ali sve poslije je trash. counter strike je tata taktičkih pucačina i zbilja tu igru se mora gledati uz ogroman respekt. Na polju fpsa igram godinama, tek zadnjih 5 na multiju i moram reći da od svega toga battlefield 3 uz counbter strike čini vrh današanjiu igara. Zašto bf...zato jerje ogroman i trebaš provesti dosta vremena da ga svaladaš cijelog...imam 700+ sati a ni jet još ne znam vozit itd.

Counter nudi nešto ludo, krazy ass akciju i zabavu da ti se ruke tresu kad ostaneš zadnji u svom timu živ.

gledao sam sad jacka, pa ovo je ludnica

Defintivno uz quake doom i unreal counter strike je tata modernog ratovanja na računalu i kao takav mora se priznati i nemože se pljuvati. Cod je počeo dobro,,,.a ovo što danas radi to je sramotno.

tldr sve su igre ok, imaju svoje fanbazu i to. krivulja učenja je različita za sve, a defitivno ako želiš bit nešto bolji moraš ostaviti sate i sate na terenu :)

ugl. jedva čekam sutra zaigrat, vratiti se starom csu :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Ja se samo nadam da će fixati recoil i kretanje.

Meni je recoil nekako random i preciznost.

Nakon prvih par metaka accuracy ode u 3pm. Makar pucaš 1 po 1. A ako se krećeš i sporije pucaš manje utjeće na preciznost nego čučanje i malo brže pucanje.

Isto kretanje. Floaty je još uvijek. Ne stane dovoljno brzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igrao sam dosad na FullHD, ali očito vrijedi ona da je CS na manjim rezolucijama igriviji.

Get_right je na FBu objavio svoje postavke. http://getright.se/2012/06/29/counter-strike-global-offensive-settings/

1024x768 i omjer stranica 4:3.

Nakon prebacivanja, detaljnije se vide traceri i gdje metci udaraju, sprejanje je dosta lakše. 4:3 omjer na 22" monitoru mi isto paše, imam cijeli FOV u svom FOVu :).

Crosshair sam pokušao točku, ali vratio sam se na default, paše mi odlično.

Classic crosshair ima jednu manu. Ne povećava se dok sprejaš. Na 1.6 bi postao 2x veći tokom sprejanja, a ovdje ne mjenja oblik pa je malo zbunjujuće.

Inače moje postavke.

MouseDPI: 810

Windows: 6/11

Enchance pointer precision: Off

Launch options: -novid // komanda koja preskače uvodni video

Sensitivity: 1.5

Zoom_sensitivity_ratio_mouse: 0.8

Mouse acceleration: off

Eh da, da me vidite sad na DMu, headovi padaju samo tako.

Inače evo vam dobar DM server, veoma dobar ping 30-40, izbornik za oružja je dobar. Ovo je FFA(free for all) dakle ubijate CT i T.

91.121.13.6:27015

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 14:51 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Jel kome igra sruši kad loada nekad novu mapu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jel kome igra sruši kad loada nekad novu mapu?

Ne, ali mi se dogodi da nemogu kliknit na team koji želim. Pojavi se ikona za pisanje uz miša. Ali riješim lako tako da kucam disconnect u konzolu.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina

Meni se nekad sruši pri loadu mape, kad treba kliknut na continue onda neam miša i piše stopped working.

Igrao malo, predobra mi je igra, ali nemrem se još snaći što se ciljanja tiče, ali dobro sa vremenom.

M4 mi je predobar zajedno sa p90 :)

Igrao sam malo po publicu...ekipa ono žešće kampa, ali dobro je, bude i ludih killova :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni se ruši kad se load-a mapa... ali još sam uvijek na beti :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ajmo ljudi hocemo nabacit mix u kanteru fali jos par igraca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zna ko  neke dobre youtube kanale di reviewaju oružja, mape, i to sve? ono da mi pomogne da se brže vratim :)

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gamer6669 kaže...
herc1988 kaže...
ja cod ne igram al igram cs a po tvojim izjavama vidim da ti igras cod dosta dugo i siguran sam da bi te razguzio u cod-u a u cs-u necu ni komentirati.lp cod fanovima i njihovom skillu

Daj Xfire ako imaš da vidimo možeš li riječi pretvoriti u djelo.

Daj se ne bahati klinjo,nemas pravo rjeci na ovoj temi.

14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Igrao sam dosad na FullHD, ali očito vrijedi ona da je CS na manjim rezolucijama igriviji.

Get_right je na FBu objavio svoje postavke. http://getright.se/2012/06/29/counter-strike-global-offensive-settings/

1024x768 i omjer stranica 4:3.

Nakon prebacivanja, detaljnije se vide traceri i gdje metci udaraju, sprejanje je dosta lakše. 4:3 omjer na 22" monitoru mi isto paše, imam cijeli FOV u svom FOVu :).

Crosshair sam pokušao točku, ali vratio sam se na default, paše mi odlično.

Classic crosshair ima jednu manu. Ne povećava se dok sprejaš. Na 1.6 bi postao 2x veći tokom sprejanja, a ovdje ne mjenja oblik pa je malo zbunjujuće.

Inače moje postavke.

MouseDPI: 810

Windows: 6/11

Enchance pointer precision: Off

Launch options: -novid // komanda koja preskače uvodni video

Sensitivity: 1.5

Zoom_sensitivity_ratio_mouse: 0.8

Mouse acceleration: off

Eh da, da me vidite sad na DMu, headovi padaju samo tako.

Inače evo vam dobar DM server, veoma dobar ping 30-40, izbornik za oružja je dobar. Ovo je FFA(free for all) dakle ubijate CT i T.

91.121.13.6:27015

te postavke od Get_right su pi*darije.

te niske rezolucije i 4:3 nemaju aposolutno nikakve veze sa boljim igranjem. jedino sto moze bit je da je NJEMU tako bolje ako par godina igra na takvoj rezoluciji i omjeru pa bi mi trebalo neko vrijeme da se navikne na drugacije, isto ko sto bi meni trebalo da predem sa 1920x1080 i 16:9. Prije sam igro na 1650x1050 i 16:10 i kad sam uzo novi monitor sam se moro naviknut na njegovu rezu za sto mi je trebalo jedno 2 tjedna.

drugo, ove komande za mouse acceleration su isto bullshit posto se u windowsima i driveru za mis akceleracija ugasi najnormalnije.

trece, mudruje o nekoj boljoj vidljivosti i svem tom, a ima ukljucen FXAA u Video Options? LoLz. To ne radi nis drugo, osim zamucuje sliku i potpuno je nepotrebno, ako je grafa dovoljno jaka da MSAA moze bit ukljucen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 17:03 (sHOCKRE).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zna ko  neke dobre youtube kanale di reviewaju oružja, mape, i to sve? ono da mi pomogne da se brže vratim :)

hvala

https://www.youtube.com/user/goesea

Preporuka je da koristiš tražilicu i obraćaj pažnju na novije videe jer se fizika pucanja promjenila drastično.

https://www.youtube.com/results?search_query=cs+go+weapon+guide&oq=cs+go+we&gs_l=youtube.3.0.35i39j0l5j0i5.16584.19148.0.20252.8.8.0.0.0.0.194.1009.2j6.8.0...0.0...1ac.He4J2aPyA5g

14 godina

Ovo sad ide stvarno u krajsnot...pa svaki drugi load mape mi se igra ruši

WTF!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...

te postavke od Get_right su pi*darije.

te niske rezolucije i 4:3 nemaju aposolutno nikakve veze sa boljim igranjem. jedino sto moze bit je da je NJEMU tako bolje ako par godina igra na takvoj rezoluciji i omjeru pa bi mi trebalo neko vrijeme da se navikne na drugacije, isto ko sto bi meni trebalo da predem sa 1920x1080 i 16:9. Prije sam igro na 1650x1050 i 16:10 i kad sam uzo novi monitor sam se moro naviknut na njegovu rezu za sto mi je trebalo jedno 2 tjedna.

drugo, ove komande za mouse acceleration su isto bullshit posto se u windowsima i driveru za mis akceleracija ugasi najnormalnije.

trece, mudruje o nekoj boljoj vidljivosti i svem tom, a ima ukljucen FXAA u Video Options? LoLz. To ne radi nis drugo, osim zamucuje sliku i potpuno je nepotrebno, ako je grafa dovoljno jaka da MSAA moze bit ukljucen.

Pričaj šta oš, ali na nižim rezolucijama je lakše pogodit head. Igrao bih 15 min na FullHD, pa na 1024x768, pa FullHD, pa 1024x768. 2 sata sam proveo testirajući.

Rezultat, na DMu i FullHD score 25:20. Prebacio se na 1024x768 score 48:28(nastavak od 25:20). Vratio se na FullHD, neznam točno razliku, ali razlika K/D je bila +8, dakle drastično pala.

Drugo, nemaju svi miševi u driverima opciju za isključivanje akceleracije(moj). Meni bi u 1.6 bilo akceleracije bez obzira bila ona u windowsu uključena ili isključena, bez ovih komandi akceleracija je bila prisutna.

Iako nema potrebe za ovim komandama jer igra sama podržava u keyboard/mouse meniju isključivanje akceleracije, neznam zašto ih koristi.

Eh da, ja ne vidim da mudruje o vidljivosti. Ja vidim da je samo meni lakše primjetit tracere, bullet impacte i općenito pogodit glavu.

Njegov PC ima i7 2600k, gtx 590 SLI i 16gb RAM.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 17:20 (Vapor).
16 godina

Bi nam mogao danas doći preload igre il sutra nanovo skidati sve?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dreammaker kaže...

Bi nam mogao danas doći preload igre il sutra nanovo skidati sve?

Ovdje su neka nagađanja pa pogledaj

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2888597

Navodno bi trebali samo patchirati par stotina MB mi koji imamu instaliranu betu.

16 godina

Da to sam vidio nakon što sam pitao ovdje. Nadam se da je tako!

šumski put je bio ravan.
17 godina
odjavljen

Još 24 sata {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

2 0 hvala 0
16 godina

neznam dali ja to ne vidim ali dali je moguce sejvat oruzja da ne moram uvjek kupovati,znaci kao prije ono kada si imao 4 save mjesta???

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dart_tom kaže...

neznam dali ja to ne vidim ali dali je moguce sejvat oruzja da ne moram uvjek kupovati,znaci kao prije ono kada si imao 4 save mjesta???

Ne možeš (barem ne za sada)

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
17 godina
neaktivan
Vapor kaže...
Pričaj šta oš, ali na nižim rezolucijama je lakše pogodit head. Igrao bih 15 min na FullHD, pa na 1024x768, pa FullHD, pa 1024x768. 2 sata sam proveo testirajući.
...

Nije da se previše sekiram oko toga budući da više ne igram ni jednoga. Ali meni osobno je žalosno da se najpopularniji moderni MP FPS-ovi moraju igrati s grafikom na razini od prije 5-10 godina jer ti to daje prednost nad drugim igračima.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 19:51 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Vapor kaže...
...

Nije da se previše sekiram oko toga budući da više ne igram ni jednoga. Ali meni osobno je žalosno da se najpopularniji moderni MP FPS-ovi moraju igrati s grafikom na razini od prije 5-10 godina jer ti to daje prednost nad drugim igračima.

Nitko te ne goni da igraš na najmanjoj ili najvećoj razoluciji ali činjenica je da je lakše uočit i pogodit protivnika na manjoj razoluciji. Ja sam CS 1.6 igrao na 1280x1024 i onda sam smanjio na 800x600 te mi se igra znatno poboljšala. Sad sam GO igrao na maksimalnoj razoluciji svog monitora 1440x900 al ću se prebacit na 1024x768 i sad pokušat malo tako, sve triba probat. Baš sam neki dan govorio vaporu da možda se GO vrijedi isto pravilo sa razolucijom kao i za 1.6 a izgleda da jest.

Facebook: facebook.com/iPaleas • Twitter: twitter.com/iPaleas • YouTube: youtube.com/user/iPaleas • DeviantArt: ipaleas.deviantart.com
14 godina

Lurkam vas i slušam savjete, budem probao na manjoj rezi igrat. Doduše igram na laptopu pa nisam previše kompetativan, ali koji kill više dapače.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma po meni je to tezi bullshit ili placebo. upravo sam odigro 30-40min na 1024x768, sve na low i 4:3 da dam jos jednu priliku tome i apsolutno mi je isto, opet sam zavrsio 1. ili 2. na serveru sa KD ratiom 3-4.
mozda to u 1.6 ima nekog smisla zbog engine-a ili neceg u toj igri, nisam ga igro bas (mozda 2-3 sata), al sam source igro valjda 3000 sati i tamo mi je bilo potpuno isto ko sto mi je i u GO.

al, eto, ak nekima pomaze, super. samo probajte oboje pa vidite, nemojte mislit da cete bolje igrat, ako imate config od nekog "pro" igraca.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...
ma po meni je to tezi bullshit ili placebo. upravo sam odigro 30-40min na 1024x768, sve na low i 4:3 da dam jos jednu priliku tome i apsolutno mi je isto, opet sam zavrsio 1. ili 2. na serveru sa KD ratiom 3-4.
mozda to u 1.6 ima nekog smisla zbog engine-a ili neceg u toj igri, nisam ga igro bas (mozda 2-3 sata), al sam source igro valjda 3000 sati i tamo mi je bilo potpuno isto ko sto mi je i u GO.

al, eto, ak nekima pomaze, super. samo probajte oboje pa vidite, nemojte mislit da cete bolje igrat, ako imate config od nekog "pro" igraca.

Ja imam svoj .cfg al razolucija je nešto što trebaš vidjet od profesionalnih igrača jer efektivno pomaže igri.

Config se namješta prema svojim potrebama i mogućnostima što je najbitnije, ne možete vi imat sa svojim mišom isti senziti ko getrajt.

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Lurkam vas i slušam savjete, budem probao na manjoj rezi igrat. Doduše igram na laptopu pa nisam previše kompetativan, ali koji kill više dapače.:)

800x600 za tvoj laptop ...
13 godina
protjeran
Uglavnom veceras u 19:00 bi igra se trebala moci downloadati...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Uglavnom veceras u 19:00 bi igra se trebala moci downloadati...

Jesu spremne "custom scripte"?

Btw. ne znam zasto je prethodni post kolegi obrisan, mislim da je u redu upozoriti ljude u temi da imaju od ranije poznatog i potvrdenog cheatera (Cyber_Freak) za suigraca.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 10:08 (Minoza).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice