Koliko će Go koštati, kad to izlazi full?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
10€, 21.8 full na PC, PSN, XBL.
Kao što je rekao kolega Tyberius_Prime, šta ste se tako zapalili za tu zastavu ?
Ne govori ništa loše o našoj zemlji, dapače drago mi je što su napravili takvo što, bilo bi lijepo da ima za svaku državu te da se nekako prepozna i u igri.
Pa to se i isplati možda :)
Igram više bf i takve igre, ali sjećam se counter još iz mlađih dana...ajme nostalgija :)
hvala na odgvoru,.
Pa to se i isplati možda :)
Igram više bf i takve igre, ali sjećam se counter još iz mlađih dana...ajme nostalgija :)
hvala na odgvoru,.
Istina, nije ni približno sadržajna kao BF ali ima veliku prednost. Čim uđeš ravnopravan si prema svima, možeš sva oružja koristit.
Zašto prednost? Povremeno možeš uć i igrat sa frendovima bez ikakvih zaostajanja u vidu oružja prema njima.
Pa naravno da radi. Igra i je vecim dijelom radena za competitive scenu, a tamo se igra u lanu.
Hvala kolegi na opširnom i korisnom postu.
Svi mu stisnite Hvala!
Ja sam konktaktirao Valve putem e-maila. Čekam njihov odgovor da razriješimo dilemu, kako je i zašto naša zastava dospjela tamo??!!
Malo sam si mozgao, kako si uspio postaviti samo takvo pitanje, a da ne bi bilo zabune, pitanje je dobro i na mjestu
!!!!
Razmišljao sam, razmišljao i razmišljao kao profesor Baltazar i dokučio rješenje koje se krije iz jedne jednostavne, bar si ja tako umišljam, činjenice, naime, kada netko radi igru iz domene nogometa, pa neće staviti neke lajbeke tamo iz Žižlavića ili Pušće Bistre, već stavlja prave klubove i prave igrače, zar ne!?!?
Tako si mislim, da je autor ili netko tko ima zadatak osmisliti smisao priče istražio neke činjenice i ono što je pronašao zaslužuje objavljivanje na način stvaranja lika/likova u igri, što može biti samo pohvalno obzirom da smo "donedavno" imali Domovinski rat, pa me ne bi niti začudilo da i ime Mirka CroCop Filipovića nije doprinjelo nečemu/svemu, pa možda i Branka Cikatića, Vjekoslava Šafranića, makar su oni stariji i još ponekoga!
U svakom slučaju, kako god da bilo, sigurno nije bez vraga, nikako !!
Kupio danas. Igra je super. CS 1.6 je bolji. Ali bolje je od CSS.
Eto neke razmike vs CS 1.6.
Oružja su skroz neprecizna. Na daljinu moraš jako sporo pucati...
Kretanje je leteće kao i u CSS. Znači ako ideš desno dok pustiš tipku još malo hoda. Što meni osobno smeta!
Ako hoće tko igrati neka me doda kao tigerija na steam. I da igram samo ako koristimo mikrofon. Ne pišem u igri...
I šta je to sad tom zastavom? ček netko se buni jer su stavili našu zastavu?! Jer samo neka je stave, barem bude netko znao da Hr postoji...
Jeste primjetili da nije ta slika jedina s nasom zastavom, ima i ona gdje su dva vojnika bocno okrenuti i ovaj koji ima tu skijasku kapu ima nasu zastavu.
Kupio danas. Igra je super. CS 1.6 je bolji. Ali bolje je od CSS.
Eto neke razmike vs CS 1.6.
Oružja su skroz neprecizna. Na daljinu moraš jako sporo pucati...
Kretanje je leteće kao i u CSS. Znači ako ideš desno dok pustiš tipku još malo hoda. Što meni osobno smeta!
Ako hoće tko igrati neka me doda kao tigerija na steam. I da igram samo ako koristimo mikrofon. Ne pišem u igri...
I šta je to sad tom zastavom? ček netko se buni jer su stavili našu zastavu?! Jer samo neka je stave, barem bude netko znao da Hr postoji...
Slažem se s ovim za kretanje, pogotovo ako igraš s AWP-om, staneš i pukneš brzo a promašiš jer se još uvijek krečeš -.-'
Jeste primjetili da nije ta slika jedina s nasom zastavom, ima i ona gdje su dva vojnika bocno okrenuti i ovaj koji ima tu skijasku kapu ima nasu zastavu.
Tako je, malo je teže primjetit ali na obe slike koje se mijenjaju je hrvatska zastava. Ovdje se lik čak malo bolje vidi. A evo i SS
Puna razolucija: http://s9.postimage.org/x2c3p9enh/2012_08_19_00001.jpg
kak vi igrat cs a jos nije ni izasao kaj ima neki demo ili tak nes..??
Pa super je,...neka nas neka bude zastava naša šta fali :)
kak vi igrat cs a jos nije ni izasao kaj ima neki demo ili tak nes..??
Kralju, BETA ti je vani već par mjeseci, a ako sada preorderaš igru na Steamu dobiješ BETA Access do izlaska igre.
Friško kupljen GO. Čini se da nisam požalio, već nakon prve partije vraća sjećanja .
Ako ko želi igrat neka me doda na steam : ''Vj3ko''.
hahahhahahhah nazalost nemam za igricu tako da cu cekat da se pojavi negdje drugdje..:D
a jedno pitanje oce bit botova(odnosno al playera) u igrici ili samo mp..??
hahahhahahhah nazalost nemam za igricu tako da cu cekat da se pojavi negdje drugdje..:D
a jedno pitanje oce bit botova(odnosno al playera) u igrici ili samo mp..??
Ja se nadam da neće nikada biti no-steam verzije. Navijam za VALVE da to spriječi.
Znate zašto mislim da su ovo dva CT-a. Pogledatje prethodna dva CSa. Defaultni background su uvijek bila 2 CT-a.
Sve više i više se nabrijavam kupiti...mislim da imam neš na pp para.
Ima neka ekipa tu da igra pa možda uletim nekad...njubara sam jer nisam dugo igrao ali imam reflekse iz ostalih pucačina :)
Counter Strike je za mene oduvijek bio sranje, a to će i ostati.
CoD rulez!
CoD rulez!
Bravo evo ti keks.
CoD rulez!
Bravo evo ti keks.
Njam, hvala.
CoD rulez!
Pročitaj moj potpis...
evo kupio upravo,...skinem večeras pa ću vas dodat sve :)
jedva čekam zaigrat opet :)
Steam: tigerija
Dodajte da pucamo!
Po meni je CS sličan CoD igri. U biti CoD mi je kao kopija CS. Jedina razlika je što CS ima malo kompleksnije pucanje, recoil i to. Ali obe igre su mi arkade.
Što mi je najzanimljivije kod CS jest način kupovanja itema. Dosta je dinamična igra zbog toga. A i ostale mehanike su zanimljive, poput recoila i preciznosti. Treba skila, a opet je primitivno.
Kao što je kod starih igara trebalo evadanja.
Steam: tigerija
Dodajte da pucamo!
Po meni je CS sličan CoD igri. U biti CoD mi je kao kopija CS. Jedina razlika je što CS ima malo kompleksnije pucanje, recoil i to. Ali obe igre su mi arkade.
Što mi je najzanimljivije kod CS jest način kupovanja itema. Dosta je dinamična igra zbog toga. A i ostale mehanike su zanimljive, poput recoila i preciznosti. Treba skila, a opet je primitivno.
Kao što je kod starih igara trebalo evadanja.
Ovo je stvarno lijepo rečeno.
Daj Xfire ako imaš da vidimo možeš li riječi pretvoriti u djelo.
daj trole odyebi ajde i ne hranite to dijete nek se vrati u cod.