Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.290.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

zombie mod ohh yeah

nadam se će i nešto u tom sigmentu promijenit ipak top serveri su zombie modovi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

nemogu dočekat da izađe :D ovo bi mogla biti prva igra na kojoj ću napraviti pre-order :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

CS:GO izlazi na xbox 360 i ps3 ili??? Piše na prvom postu: Nove generacije konzola???

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 16:30 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ps3 i xbox 360 jesu nove generacije konzola ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gledam malo CS:GO videe i sve mi se više sviđa. Puno je bolji od Sourcea i približava se onome što 1.6 community želi.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Ja sam jos uvijek skeptičan.

Po gameplay videima izgleda kao da zele pridobiti igrace COD-a i BF-a.

Ali to je samo prvi dojam, do bete nikako da dodem, prijavljujem se na svaki moguci giveaway, ali nista.

Valjda ce dati open betu na nekoliko dana uskoro.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina

Ovo mi je zasad najveći problem koji me donekle odbija od igre.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

ovo je fkt zanimljiv video... moram priznati da uopće nisam obraćal pozornost na ovaj screen moving u 1.6, uvijek sam uzima to zdravo za gotovo...

meni je i rafal dosta drugačiji, recimo kod 1.6 rafal kod ak-47 ide u slovo T, a u GO-u kolko sam primjetil, pošto nisam igral još, ide malo iznad nišana i više manje tu ostaje... oću reći da mi se čini preciznija puška u GO-u od one u 1.6

inače, ne govorim ovo jer sam prije dvije godine skinul non-steam cs, nego zato jer igram sc, pa ono, brat bratu 8 godina i znam o čemu pričam... 
i da, imal sam već par pokušaja za beta key, ali nisam ja te sreće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ujutro upalim steam i ta-daaa!

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

opa batice stigla beta, idemo pucati

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

je li moguce da mi source radi odlicno na mojoj kanti a CSGO se vuce ko blesav? tjesim se da je to zbog bete i da ce lijepse raditi kad ga srede.

tko se prvi javi, saljem gift CSGO beta.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bass kaže...

je li moguce da mi source radi odlicno na mojoj kanti a CSGO se vuce ko blesav? tjesim se da je to zbog bete i da ce lijepse raditi kad ga srede.

tko se prvi javi, saljem gift CSGO beta.

Tu sam?{#}

15 godina

poslano korisniku weky67.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

eo ovako imam ja cs global offensive beta gift na steamu pa ako neko hoce trade za neki steam key!

d4rkd3atH
15 godina
Dajem dirt3 key i guze za CS:GO!
šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Bass kaže...

ujutro upalim steam i ta-daaa!

gdje si se prijavio za betu... btw koliko sati imas igrano

ja isto tražim key ali samo za lipe oci tj 4 free....

15 godina

na stimu ispunio anketu 4thelolz i opa, evo beta na stimu :) invite sam vec podjelio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Uglavnom, ništa posebno, nisam baš ni impresioniran.

Za sada ima svega par mapa, i par oružja, fali dosta toga što će biti stavljeno u finalnu verziju. Odigrao ukupno 2 runde (de dust i još neka druga mapa). Osjećaj je čudniji, puno drugačiji od CS:S, igrač je puno brži i FOV je nekako manji, a oružja izgledaju u najmanju ruku neozbiljno za CS.

Grafika je solidna, nema uopće opcija (Samo Anti-Alliasing i AF). Oboje sam stavio na max i radi dosta dobro na mojoj mašini (40-60 FPS), iako tu i tamo zaštuca.

Buy menu je vidno konzolaški, molotov je solidan ali ništa revolucionarno. Kontrole su ostale i dalje kao u starim CS-ovima, nema lean, prone, niti išta slično, samo crouch ima. Sprint također nema. Kao ni ADS (Aim down sight).

Botovi su užasno glupi i ima ih na dosta servera, ali to nije problem.

I da, smeta mi crosshair i nadam se da će to promjeniti.

Uglavnom nadam se da me neće Valve tužiti što objavljujem slike (jer je beta zatvorenog tipa), ali evo za ekipu i dežurne CS fanove slika na maksimalnim grafičkim postavkama. LOL :)

Grafika je uglavnom dosta dobra kao i uvijek od Source Engine-a.

Uglavnom moj zaključak je da još treba dosta dosta poliranja i sadržaja prije nego ovo ugleda svijetlo dana kao službeno izdanje. Ali ima potencijala, ne mogu reći da je za betu ovo nešto slabo ili loše. Beta je beta.

EDIT: I da, recoil je dosta slab za CS. Okoprilike slično kao L4D2.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 14:35 (Ranko Kukumar).

6 0 hvala 15
16 godina

Kako ovo dd2 izgleda OMG? Koda je naselje talibana -.-

CS 1.6 FTW

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hacker002 kaže...

Kako ovo dd2 izgleda OMG? Koda je naselje talibana -.-

CS 1.6 FTW

Pa izgleda zapravo dosta detaljnije i nakrcan detaljima u odnosu na Source. Teksture puno više pljene pozornosti i dosta su detaljnije na de dust mapi. Iako vjeruj mi igra je u jako ranom stadiju razvoja po ovome što ja vidim i treba tu još dosta rada.

Ima dosta bugova što je klasično za betu i dizajn mapa je ponekad čudan kao i spawn pozicije i nekad runda završi brže nego što pomisliš da će.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
15 godina

Ranko, super su SS-ovi... Zanima me ovo oko fps-a... kod 1.6 je 60 praktički neigrivo,mora biti 100, kak je kod source-a? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Igrivo je potpuno sa 40-50 FPS koliko ja imam na maksimalnim postavkama (koje igra pruža za sada). Nema uopće trzanja niti crashanja, dosta je stabilno za betu za sada. Samo tu i tamo zatitra pokoja tekstura i primjeti se ponekad iritantno preklapanje tekstura (sa jedne na drugu), no to će biti sigurno sređeno uskoro.

15 godina

A kolka je razlika od source-a? Jer po meni je s. totalna pljuga, čak i na steam serverima ima više čitera nego u 1.6 xD
I da, nadam se da budu napravili neku bolju zaštitu od onog valve sranja, jer se pokazalo da je to samo logo ispred imena servera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Blade18 kaže...

A kolka je razlika od source-a? Jer po meni je s. totalna pljuga, čak i na steam serverima ima više čitera nego u 1.6 xD
I da, nadam se da budu napravili neku bolju zaštitu od onog valve sranja, jer se pokazalo da je to samo logo ispred imena servera...

Ima razlike dosta. Igra je brža, ali u osnovi je ostala CS: Šprinta nema, kao ni prone-a, grafika je bolja od Source-a, detalja je na mapama puno više, izbornik je redizajniran kompletno kao i meni za kupovinu oružja, te ljestvica na kraju meča.

Gameplay je wanna be source, a ponekad imam dojam da je to više pojednostavljeno novim igračima koje privlači COD stil.

15 godina

Ima li onog smeća(auti, kante) po mapama?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
rocker55555 kaže...

Ima li onog smeća(auti, kante) po mapama?

Ne, ali fizika je dosta poboljšana u odnosu na Source. Sjene od drveća se vide na tjelu puške i kako se njiše, priroda je živa, grane se miču, i sl.

15 godina
Ubolo me u oči ovo da je igra pojednostavljena za nove igrače. Nadam se da se varaš ili da će na tome poraditi. Ne smiju iznevjeriti CS zajednicu zbog par COD klinaca koji ju mogu uništiti bez problema. :/
šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...
Ubolo me u oči ovo da je igra pojednostavljena za nove igrače. Nadam se da se varaš ili da će na tome poraditi. Ne smiju iznevjeriti CS zajednicu zbog par COD klinaca koji ju mogu uništiti bez problema. :/

Pa kad staneš ciljnikom na protivnika stoji ti velikim slovima (crvenim) napisano: ENEMY

Kad staneš ciljnikom na suigrama stoji ti veliko (X) i "FRIEND" da nebi slučajno zapucao, rofl.

Valjda će se to moći ugasiti na serveru/ili će to izbaciti potpuno do finalne verzije.

14 godina

Koliko vidim, nazalost, malo toga se promenilo od Source-a..

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice