jeb.. to ... ime ko ime ... razgovarajmo o disconectanju , zna li netko zasto me disconecta
??!?!?!?!
Kazem ti, googlaj crackane servere bez PB-a i vidi jel oni rade. Probaj ih nekoliko.
http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/servers2.php?gameid=16
Ovo bi ti moglo pomoc. S tim da ne znam jel oni imaju PB.
omg 100% nije do keya ti mislis da nabavim original hahahahah no way ! tj. moram kupit org key a to necu tj. kad ja ocu uc u igru ono odbroji sve ono napuni se do kraja i onda mi otvori ono da biram kocu bit i onda server disconnected
Ajme. Biseru nemislin da nabaviš original nego neki koji će radit na xfire-u. Recimo ja san ima cd-key na kojem mi je priko xfire-a pisalo server siskonekted. I frend me pozva da igramo da mi svoj cd-key koji on ima(nije original) i igrali smo na xfire-u.
Ok ne svadajte se đaba,eo ti cd key
eo sam reci kad ti prepisao to jest posalji mi pm kad si prepisao da maknem key.
EDITED BY scorpion667 : cd key izbrisan!
Kupi orginal i nema problema. TOCKA.
Odkad je cd key piratstvo!!!! Dobio glupi karton radi cd key-a!!!,Piratstvo je kada se o tom prica i kada se pita za download i slicno a ne cd key!..Mozda sam mu bas dao original jer meni nije trebao i ti ga zbrisao,nice
i sta sad ?
EDIT : a da nije do radne memorije ( rama ) da je ima premalo - citao sam na nekom forumu tip ima isti problem kao i ja
imam i ja problem, naime , kad ocu uc u server, javi mi da je permanent ban....
al kaj je najbolje, nikad nisam cheatove koristil, dapače, sad sam prije 15 min instaliral igru, prije kad je bila igra instalirana, sve je najurednije radilo....
cheatove ne znam ni di upisat....
isto nes sere kao global ban, ali samo privremen, pomagajte....
javlja neki guid ban....
ne bih znao sory :(
Poslušajte Ukay-a i nabavite original i neće biti problema, ali ako ne možete iz ovih ili onih razloga rješenje vama dvojici gore je samo da nađete drugi serial key i da igrate na crackovanim serverima.
Permanent ban - nema više igranja sa tim ključem zato što taj ključ imaš ti i još hiljade drugih te je neko igrao sa cheatom....
Poslušajte Ukay-a i nabavite original i neće biti problema, ali ako ne možete iz ovih ili onih razloga rješenje vama dvojici gore je samo da nađete drugi serial key i da igrate na crackovanim serverima.
Permanent ban - nema više igranja sa tim ključem zato što taj ključ imaš ti i još hiljade drugih te je neko igrao sa cheatom....
hvala, rjesen problem s drugim cd-keyom
de ljudi vidite prosli edit el mozda zbog toga ?
de ljudi vidite prosli edit el mozda zbog toga ?
Daj sliku da vidimo šta ti tačno piše kad te izbaci sa servera ili šta već....
igrali smo na xfire-u.
Nemozes 'igrat na Xfireu'. On te spaja na server na koji se mozes spojit i preko konzole i preko favouritesa. Xfire ne kreira sam svoje servere.
@Fake Alert - Piratska igra sa originalnim CD keyem je isto sto i originalna igra. Sta mislis zasto ekipa na E-bayu prodaje CD keyeve? Dakle je krada.
omg samo me kad ocu odabrati sta cu bit diskonekta napise server disconnected
ok .. evo da mi frend koji nema net orig. key i sad sljaka :) ali ima jedan problem sad me kicka zbog " no packet flow " zna li netko zasto ?
Ako imaš kakav firewall pogledaj da te on možda ne zeza.
ok .. evo da mi frend koji nema net orig. key i sad sljaka :) ali ima jedan problem sad me kicka zbog " no packet flow " zna li netko zasto ?
Ako imaš kakav firewall pogledaj da te on možda ne zeza.
nije firewall mi je off
EDIT : i probao sam cl_maxpackets 100 ali opet isto
omg jel moze nac netko neki link da mi na pm posalje da si skinem za cod4 iw_08.iwd ali ne torrenti trazio sam po torrentima ali svi su dead ... pls :(
omg jel moze nac netko neki link da mi na pm posalje da si skinem za cod4 iw_08.iwd ali ne torrenti trazio sam po torrentima ali svi su dead ... pls :(
OMG...pa ti nisi sposoban sebi nabavit ni piratsku verziju kako treba....
Kakve sad veze ima iw_08.iwd? Pitaj Boga šta si ti skino'...
Izbriši tu smeće verziju i skini sebi drugu ako ne može drugačije.
Ako nemožeš preko torrenta onda ti je Rapidshare alternativa i čitaj komentare onih što su skidali.
Original CoD4 sada zaista nije skup....
jel zna netko kako mogu otvoriti,koristiti torent.ne prakticiram ih ali ona mapa main/iw_11.iwd za cod4 je samo u torent formatu.help plz!!!
jel može netko postavit na forum link ili adresu da skinem main/iw_11.iwd?plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!