Koristim Vistu i ne radi mi COD4 MP. Stavio sam patcheve 1.6 i 1.7 i kad uđem u igru (multiplayer) samo me izbaci i rekne iwmp3.exe has sttoped working. Pomagajte!
Na XP-u radi bez frke, ali mi se neda vraćat na XP.
Koristim Vistu i ne radi mi COD4 MP. Stavio sam patcheve 1.6 i 1.7 i kad uđem u igru (multiplayer) samo me izbaci i rekne iwmp3.exe has sttoped working. Pomagajte!
Na XP-u radi bez frke, ali mi se neda vraćat na XP.
t ose događa i na xp (barem meni)... zezalo sve dok nisam nabavio ORIGINAL
proguglaj malo
evo početak
http://www.cod4forums.com/index.php?s=9617c18cc59f069d3279122165b87431&showtopic=14290&st=0&p=121711&#entry121711
Meni je to isto radio, začuđujuće ali, probaj instalirati najnovije drivere za zvučnu karticu ili directx. Meni je to pomoglo, i iako zvuči glupo to je pisalo na COD službenim forumima. :)
Za pocetak,da li imas Realtekovu integriranu zvucnu karticu?
Za pocetak,da li imas Realtekovu integriranu zvucnu karticu?
t ose događa i na xp (barem meni)... zezalo sve dok nisam nabavio ORIGINAL
proguglaj malo
evo početak
http://www.cod4forums.com/index.php?s=9617c18cc59f069d3279122165b87431&showtopic=14290&st=0&p=121711&#entry121711
Evo ovako.Sad bas citam na jednom forumu da Vista ima probleme sa Realtekovim zvucnim karticama.
Pa kaze ovako:
Obrisi te drivere od zvucne kartice,zatim dopusti Visti da instalira defaultne drivere od zvucne kartice.
Ako to ne pomaze onda ovako probaj:
Ukljuci opciju StereoMix,Vista Realtek.
Ako to ne pomaze onda probaj ovo zadnje:
Control Panel->Sound and Audio Devices Properties->Volume->zatim Speaker settings klikni na advanced->Speaker Setup stavi na Stereo Headphones
Nadam se da ce barem nesta pomoci.Nekima je pomoglo kolko vidim na jednom forumu.
Pozzz
Evo ovako.Sad bas citam na jednom forumu da Vista ima probleme sa Realtekovim zvucnim karticama.
Pa kaze ovako:
Obrisi te drivere od zvucne kartice,zatim dopusti Visti da instalira defaultne drivere od zvucne kartice.
Ako to ne pomaze onda ovako probaj:
Ukljuci opciju StereoMix,Vista Realtek.
Ako to ne pomaze onda probaj ovo zadnje:
Control Panel->Sound and Audio Devices Properties->Volume->zatim Speaker settings klikni na advanced->Speaker Setup stavi na Stereo Headphones
Nadam se da ce barem nesta pomoci.Nekima je pomoglo kolko vidim na jednom forumu.
Pozzz
E onda neznam.
Kopiraj ovo->"iw3mp.exe has sttoped working" u Google pa citaj malo.
Izbrisao drivere od grafičke, i vratio se na 175.16 (prije je bio 181.22) i ne radi - opet isto.
TREBAM VELIKU POMOC
KAKO MOGU IGRATI COD4 MP NA NEKOM SERVERU SA OSTALIM IGRACIMA I KAKO MOGU VARATI SA CHEATS 

MOLIM VAS POMOGNITE 
TREBAM VELIKU POMOC
KAKO MOGU IGRATI COD4 MP NA NEKOM SERVERU SA OSTALIM IGRACIMA I KAKO MOGU VARATI SA CHEATS 

MOLIM VAS POMOGNITE 
Radi ovog zelenog ti neču pomoči.
TREBAM VELIKU POMOC

MOLIM VAS POMOGNITE 
zašto bi ti pomogli u nečem tako glupom....budi ko svaki normalan igrač i igraj, nakon 100-200 sati primijetit ćeš razliku u igri.....
btw ne piši sa caps-lockom, normalan svijet to shvaća kao vikanje....
Pa lijepo : NAUCI IGRAT 
@ tomimestrovic:
Kada vidim ovako "lijepi" post odmah pomislim da je sugovornik ili retardiran ili dijete ispod 7 god. Koje od toga dvoje si ti?
Sry na OT
ok hvala necu pisat velikim slovima i dosta sam ja igro da dodjem do 55lv tak da mi se vise neda igrat kus??
pirat molim te pomozimi pliizzzz ?????

ok hvala necu pisat velikim slovima i dosta sam ja igro da dodjem do 55lv tak da mi se vise neda igrat kus??
s onim hakom može svako

Ahahahahahahahahah! @whole topic

Možda da koristiš pretraživač.
zašto bi ti pomogli u nečem tako glupom....budi ko svaki normalan igrač i igraj, nakon 100-200 sati primijetit ćeš razliku u igri.....
Nazalost prijatelju, "svaki" je kriva rijec. 
Nazalost prijatelju, "svaki" je kriva rijec. 
da ali ja sam dodao "normalan"....