COD4 Lag (steka) zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 3.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
COD4 Lag (steka)

Imam Problem Neznam Jel Hardware il software al mislim da je hardware, problem je u tome da mi cod4 steka cim udjem u igru zapinje vidim na fps-u ,zapinje tako oko 1-2min i onda prestane zapinjanje ali onda pocinje drug kad killam prvi put na server prvi kill zapne igrica na 2-3sec il kad se planta bomba il kad explodira auto il kad skocim sa neke vece visine pred smrt isto kad kaze time allmost up ono kad treba isteci vrijeme il kad kaze you are the only one left kad ostanem zadnji zapne igrica
Moja Confa Je

Intel Core2Quad Q9400 2.66ghz(4cpu's)
4GB Rama DDR2 800 mhz

Nvidia GeForce 9800GT 512MB

PSU 530W 5A

Biostar P43B-A7

Windows XP Professional 32bit SP3

Monitor Samsung SyncMaster 2233

Skino sam zadnje drivere za maticnu i grafu

Snimicu i video uskoro da znate o cemu se radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD4 Lag (steka)

Vjerovao ili ne, imao sam (i imam još uvijek) isti problem. Iako mi je prije COD4 radio bez ikakvih problema (i to jedno 1.5 godinu),a zatim se prije godinu dana iznenada počeo pojavljivati gore navedeni problem. Znam da mi nije problem u hardveru jer komp i dalje radi savršeno unatoč godinama (igre poput Battlefielda 2, pa čak i COD:MW2 rade bez ikakvih problema). Nažalost rješenje problema nisam pronašao,   ni instalacije na friški OS (i XP i Win7) nisu pomogle, ni update-ovi Punkbustera, tako da sam jednostavno odustao od igranja iako imam original igru.

15 godina
neaktivan
RE: COD4 Lag (steka)
herrklisch kaže...

Vjerovao ili ne, imao sam (i imam još uvijek) isti problem. Iako mi je prije COD4 radio bez ikakvih problema (i to jedno 1.5 godinu),a zatim se prije godinu dana iznenada počeo pojavljivati gore navedeni problem. Znam da mi nije problem u hardveru jer komp i dalje radi savršeno unatoč godinama (igre poput Battlefielda 2, pa čak i COD:MW2 rade bez ikakvih problema). Nažalost rješenje problema nisam pronašao,   ni instalacije na friški OS (i XP i Win7) nisu pomogle, ni update-ovi Punkbustera, tako da sam jednostavno odustao od igranja iako imam original igru.

ozb imas isti problem?? potpuno jel te cima cim udjes u igru i jel ti isla igra prije potpuno normalno jer meni nikad nije bilo uredu da nisi mjenjo sta na compu napajanje il grafu il nes

17 godina
neaktivan
COD4 Lag (steka)

Postoji hrpetina tema o COD-u 4 pa tamo nastavite!

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice