CoD4 Key Problem

poruka: 14
|
čitano: 2.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CoD4 Key Problem

Moj frend je kupio original cd key i normalno vrti sve servere..... Trazio sam ga da meni posudi key i ponovo sam instaliro igricu sa tim key-em i meni nece....... Dal to tako mora biti ili je neka greska tu???

Sada kada bi ja sebi kupio isto original to bi samo ja mogo imat i nikome nece raditi taj key vise onda??? Kakva je onda stvar kod polovnih key-eva, kako oni rade????

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CoD4 Key Problem

Pa nemozes imat isti cd key, kupi original igu i dobis  svoj cd keyOsmijeh

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Pa nemozes imat isti cd key, kupi original igu i dobis  svoj cd keyOsmijeh

Nemožete igrat istodobno sa istim cdkeyom online...

bilo tko ima taj cdkey ce mu radit al ako netko igra sa njime vec onda tebi nece radit.. na originalnim serverima... 
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
CoD4 Key Problem

Oh, nisam to znaoSmijeh

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam niti ja..... thy na pomoci....... Da ne otvaram odma novu temu....... Imam na kompu xp i vistu, i na xpu igram i na visti imam instal isto cod4 sa drugim key-em i ako me bannaju sa viste, dal cu moc igrat onda na xp-u????

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in
17 godina
neaktivan
Trop kaže...

Nisam niti ja..... thy na pomoci....... Da ne otvaram odma novu temu....... Imam na kompu xp i vistu, i na xpu igram i na visti imam instal isto cod4 sa drugim key-em i ako me bannaju sa viste, dal cu moc igrat onda na xp-u????

ako dobijes key ban onda ces moc na xp, ako dobijes IP ban onda neces moci
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan

Pa ip je dinamičan tako da ce moci... jedino ako pokupi hardwar ban onda nece moci igrati....

17 godina
neaktivan
CoD4 Key Problem

Kaj je to hardware ban???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lijepo ti bannaju hardware znaci da se nemres spojit ako imas taj i taj procesor, ruter itd.. :)

17 godina
neaktivan
CoD4 Key Problem

ahaaaa..... to je dobro znat....... nadat cu se da nece bannat.... Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 Key Problem

iam jedan problem, idem se spojit na original server a iam original key i onda mi pise zutim slovima Awayting Keycode Authorziation i tak onda odbrojava do 11 i onda pise Server Connection Timed out.Ponovno sam resetiro ruter i ponovno instaliro cod4 i dalje nista. Kaj trea da uradim?????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 Key Problem

ako ti ulazi u druge servere onda mos logicno zakljucit da je do servera ^^

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 Key Problem

ma nece ni na jedan

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AlterEgo kaže...

Pa ip je dinamičan tako da ce moci... jedino ako pokupi hardwar ban onda nece moci igrati....

lol pa promjenis procesor ili ram

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice