ima tko da igra mp da mi testira kako mu se puni procesor?
meni nakon što sam stavio 1060tku, proc radi an 100% i imam nenormalne stutere radi toga.
Može netko vidjeti kako se ponaša cpu dok igra u msi-ju ili nešto, hvala.
https://www.reddit.com/r/WWII/comments/73gmmf/100_cpu_usage_on_i5_4690k_at_39ghz/
Isti problem imam i ja, doduše igram se na laptopu ali je također u pitanju gtx 1060 i i5 procesor koji radi od 80 do 100%. Igra mi radi na high detaljima na lockanih 60 fpsa prvih 10-ak minuta i onda kreće problem, svakih otprilike minutu mi padne fps sa 60 na 1 na sekundu i vrati se opet na 60 fpsa, primjetio sam da je gpu usage kad se dešava to na 0% što opravdava pad fpsa, e sad zašto se to događa nemam pojma. Iako danas sam uspio odigrati 4 War partije bez ikakvih dropova, doduše stavio sam sve na low, a neki dan mi je i na low detaljima bio prisutan problem,a i na community-ju vidim da se dosta ljudi žali na frame dropove i optimizaciju.Čak sam pomislio da je možda zbog nedostatka rama jer imam samo 8 gb ali sam vidio da pojedinci i sa 16 gb rama imaju isti problem.
Hvala na odgovoru.
Danas sam stavio 1060 u komp i ona je hladna, preko kurca odradi sve što treba ali proc je na 100 stalno. Nema smisla, ne vjerujem da je i 4670k odjednom obsolete, a nije nikad ni zaštucao, i sad će na jednom codu, ofc.
Molim vas može tko još vidjeti malo usage i uključiti se u raspravu, da vidimo u čemu je bed.
Hvala
Ma do optimizacije igre je, mislim da ne možemo ništa tu dok ne izađe patch. Ja već tjedan dana istražujem kako što podesiti ali vidim da jednostavno nema smisla...gledam jedan Witcher 3 mi radi na High, Ultra detaljima na 60 fpsa fluidno bez ikakvih dropova, Dirt 4 na max također leti,novi Tomb Raaider radi isto bez navedenog problema, samo ovo zeza...Jedino mi ostaje još opcija da probam sa 16 gb rama jel bi išta pomoglo, ali neću ih ubacivati sigurno još neko vrijeme tako da jedino ostaje nada da će patch ili novi driveri nešto popraviti.