Imam problem.instalirao sam igricu,uključim igricu,igrica radi.Sejvam igricu,izlazim iz nje i tu se pojavljuje problem.Kada uđem ponovno u igricu,idem na ''resume game'' jednostavno me izbaci iz igre i ne mogu ništa napravit.Pomozite mi ljudi molim vas,šta da napravim??Znate li u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem.Skinuo sam igricu s neta,instalirao ju,instalirao steam i stavio c**** u igricu.Uključim igricu,igrica radi.Sejvam igricu,izlazim iz nje i tu se pojavljuje problem.Kada uđem ponovno u igricu,idem na ''resume game'' jednostavno me izbaci iz igre i ne mogu ništa napravit.Pomozite mi ljudi molim vas,šta da napravim??Znate li u čemu je problem?
Nemožemo ti pomoč jer ovo je pošten forum iako 90%ljudi ima piratski softver.
JBG takva su pravila ja sam rekao samo "ono"i dobio žuti karton,zato bolje briši pol toga što si gore napisao da ne požutiš.
hebe me još taj nat...strict i dalje.nije se nikad popeo barem na moderate...
Imam problem.Skinuo sam igricu s neta,instalirao ju,instalirao steam i stavio crack u igricu.Uključim igricu,igrica radi.Sejvam igricu,izlazim iz nje i tu se pojavljuje problem.Kada uđem ponovno u igricu,idem na ''resume game'' jednostavno me izbaci iz igre i ne mogu ništa napravit.Pomozite mi ljudi molim vas,šta da napravim??Znate li u čemu je problem?
Mi ne znamo, al mislim da ovaj lik (post iznad tvog) zna u čemu je problem. Pitaj ga na PP.
jel mi moze neko reci kako ce igrica ici na mojoj konfi?
aaaaaaaaaaa izgleda da sam riješio svoj problem,izvrsno 
info za sve...
podaci s levelima idu na vaš online steam account tako da bez brige reinstalirajte windowse ako trebate...sve ostaje na netu.
bar nešto dobro od tog iwneta.
zz...interesuje me kako mogu igrati CoD u multyplayer-u....jel treba neki patch ili nest ? :)
zz...interesuje me kako mogu igrati CoD u multyplayer-u....jel treba neki patch ili nest ? :)
Za original ti ne treba ništa, a ako nemaš original - onda nema ni igranja u mreži.
jel mi moze neko reci kako ce igrica ici na mojoj konfi?
ne low-medium postavkama 1280x960 rezoluciji 45-60 FPS
ljudi, jel' vama ovo poznato???
iz special ops "Bomb Squad" na onj planini???
slika je iz serije točnije odavde
a ovo??? i pogledajte dobro planinu + onu lijevo od nje..
oteli su Soap-a i idu makarovu podrezati jajca
ali, to onda dokazuje da vanzemaljci postoje, i da je onaj kip i mjesto u igri stvarno :P
Da li neko ima trzanja na ulazu u igru? Na glavnom meniju u multiju, onako 3 4 puta zamrzne na sekundu? Poslje toga sve ok.
DA li netko zna u cemu je problem? Portovi su mi otvoreni tako da nije do toga. A imam 4 gb rama,ge force 8800, 3.0 duo.
Da li neko ima trzanja na ulazu u igru? Na glavnom meniju u multiju, onako 3 4 puta zamrzne na sekundu? Poslje toga sve ok.
DA li netko zna u cemu je problem? Portovi su mi otvoreni tako da nije do toga. A imam 4 gb rama,ge force 8800, 3.0 duo.
ako je ostalo sve u redu, što ti to smeta?
rofl, perfekcioniste
ako je ostalo sve u redu, što ti to smeta?
rofl, perfekcioniste
Pa par puta se prije znao zamrznuti usred igre, pa nisam siguran da li je s tim povezano. Ali u zadnje vrjeme donekle ok sljaka.
danas igram danas igram danas igram danas igram danas igram danas igram
par dana apstinencije
par dana apstinencije
tebe treba psihijatru, i reci mu da se ti simptomi pojavljuju otkad si bacio pare na MW2
Poštedit će te novaca..
nisam ja nikakve pare bacio na nikaj
kak će me psihić poštedit novaca??
jel si ti kupio igru?
par dana apstinencije
tebe treba psihijatru, i reci mu da se ti simptomi pojavljuju otkad si bacio pare na MW2
Poštedit će te novaca..
Tebe jako smeta kad se neko necem veseli!?
Evo upravo igrao,i jedan cheater kako se spojio tako je i otišao.
Nisam uspio poslikati ali u donjem desnom kutu pisalo "Killer(to je njegov nick) cheat detected" i odma ga bacilo van.
Koliko vidim nitko mi nije odgovorio za speedtouch router NAT! Pa ako netko zna kako napraviti da mi "Your NAT type" bude Open a ne Strict, imam Thomson Speedtouch 780wl
Evo upravo igrao,i jedan cheater kako se spojio tako je i otišao.
Nisam uspio poslikati ali u donjem desnom kutu pisalo "Killer(to je njegov nick) cheat detected" i odma ga bacilo van.
Da, instant ban. :) VAC uz delayed baniranje, može te banirati bilo kada, tako da je moguće da nije ni cheatao baš sada, nego prije dva tjedna.
Koliko vidim nitko mi nije odgovorio za speedtouch router NAT! Pa ako netko zna kako napraviti da mi "Your NAT type" bude Open a ne Strict, imam Thomson Speedtouch 780wl
otvori UDP 28960 port i stavi da ti unpn bude enabled na pvc0(neznam tocno za thompson speedtouch ja imam D-link al valjda mozes naci te opcije na postavkama routera)
Ja imam isti ruter. I nisam nista dirao niti otvarao portove, a NAT mi je open. Ali, kad mi je firewall ukljucen onda mi uvjek baca NAT closed. Pogledaj to. Jesi na Amisu ili Tcomu? Ako si na Amisu, nazovi korisnicku podrsku. Mislim da ce ti oni to sredit preko telefona.
suosječam s tobom....i ja sam otvorio sve moguće portove i enablao pnp i isključio firewall i napravio static ip adress i resetirao router i pc ama sve i dalje je STRICT!!!
možda je antivirus u pitanju...imam bit defendera 2010 total security,da isključim realtime protection hm,probat ču.
i ja sam stavio udp 28960.kad bi barem bio neki switch da skroz isključim BD pa da vidim.
možda je antivirus u pitanju...imam bit defendera 2010 total security,da isključim realtime protection hm,probat ču.
i ja sam stavio udp 28960.kad bi barem bio neki switch da skroz isključim BD pa da vidim.
bit defenderov firewall je problem.. isljuci bit defender da ne radi u pozadini i evo nat open!! za druge antiviruse nisam siguran....
samo pazi da ponovno ukljucis nakon igranja da ne poberes viruscinu pa da ti se ne osusi i odpadne lol