- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak taj patch instalirati? I gdje mogu vidjeti dal imam zadnje patcheve?
Na sreću igra koristi steam koji takve stvari radi automatski pa se ne trebaš s tim zamarati.
Ok,u zadnjih tjedan dana neki cheater je non stop na svakom serveru na kojem sam ja. Obicno ima po 40/1 -ovaj jedan jer sam sebe namjerno ubije.
nick mu je tupuducu88 -nisam ziher za brojke,mogu pogledat. Gdje ga prijavit? Imam u theatru svom snimku cijele runde i vidi se da ima aimbot i wh,jer se okrece za 640stupnjeva u sekundi.
Nemogu vjerovat da im ono sranje od vac-a ne prepoznaje
prijavi ga manualno, možeš u igri, ali možeš otići na njegov steam profil i gore desno imaš prozor i odabereš da ga prijaviš zbog haxanja.
Tako sam ja i lik je bio drugi dan banan, dobro kao dokaz je bio nejgov zid pun komentara da ima aimboot od raznih ljudi^^
ali ugl Vac bi ga trebao automatski banati kroz neko vrijeme, no ovi privatni hakovi koji se plaćaju su skroz undetected, pa je potrebno ga manualno prijaviti.
Prijavio sam ga vec kroz igru bio. Ici cu preko steam-a jos. Sto im je dokaz? Jel mogu pogledat moju zadnju rundu ili od prije pa vide ili?
Mogu se batje.. Nemogu ga prijavit na steam jer nije aktivirao account ili sta vec.
nick mu je
tupuducu88hh
Sta da napravim??
Jel skinuo tko prestige hack?
Frend je bio na 2.prestigu i izgubio je sve odjednom,i nemogu mu vratit i zanima ga dali ima taj save file ili stogod.
Moze i na PM.
Tnx
Punkbuster (u CoD4) GUID mu je 489bd6bf, al neznam gdje da ga reportam.
Znaci i tamo je ? Hm,neznam za cod 4. Anyway TNX!
Ok,u zadnjih tjedan dana neki cheater je non stop na svakom serveru na kojem sam ja. Obicno ima po 40/1 -ovaj jedan jer sam sebe namjerno ubije.
nick mu je tupuducu88 -nisam ziher za brojke,mogu pogledat. Gdje ga prijavit? Imam u theatru svom snimku cijele runde i vidi se da ima aimbot i wh,jer se okrece za 640stupnjeva u sekundi.
Nemogu vjerovat da im ono sranje od vac-a ne prepoznaje
i meni je taj iso na zivce par put i prijavio sam ga kroz igru probat cu sad na stemu, sad sam ga i na stemu prijavio pise da je bio aktivan prije 12 dana, mozda je banovan ako jest bili se to nekako moglo vidjet igdje
zadnji put kad sam ga ja vidio U IGRI -28.5,znaci prekjucer. E sad,neznam dal se moze igrat MP a da se ne ulogiras na steam??!
nemože se igrati MP bez log ina na steamu.
Ja mislim da je on bio online, ali je otišo offline na frend listi, ako me kužiš.
Samo tako može.
Ja cu izludit majke mi!!!!
Pa lik je na svakom *ebenom serveru di i ja!!!!
Di ga mogu prijavit??? Activision? Treycnesto?? Steam??

LOL i da ga bloka, pa lik će i dalje Haxati! zar ne?
cini se da sutra stizu mod toolsi :D http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=504734&sid=h6g9u98loibv1kglhos0hgv0s0
a cini se da vec netko ima te mod toolse cim sam igro na modanom serveru evo dokaza da ti serveri postoje
Izdana BETA verzija COD:BO mod toolsa
vidim da su pjesmu i bad company 2 vietnam pokupili -.-
To je ono na što će se plaćati mjesečna pretplata.
Ekipa,jel vi prestige-ate?
jedva sam otkljucao pro perks-e neke i onda skuzim da jos imam pun kufer da otkljucam sve custom klase. :)
Trenutno sam na 1 prestigu-valjda.
Imam 6 klasa custom.
Ekipa,jel vi prestige-ate?
jedva sam otkljucao pro perks-e neke i onda skuzim da jos imam pun kufer da otkljucam sve custom klase. :)
Trenutno sam na 1 prestigu-valjda.
Imam 6 klasa custom.
Ja sam 10. prestige vec 2-3 mjeseca i to lvl 37 jer i ne igram više baš
Kolko ti je trebalo do tog prestige-a?
mislim da je obrnuto...ta pjesma je u SP od call of dutyja..a on je izasao u 11/2010
mislim da je obrnuto...ta pjesma je u SP od call of dutyja..a on je izasao u 11/2010
To je iz dobrog starog BF: Vietnama, 2004. god.