Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.008.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Koja ja najbolja po vasem misljenju CoD 1.2.3.4.5.6

Moj Racunar,

Pentium(R)4 CPU 3GHZ

Ram-1.5GB
Graficka-512 MB Ati radeon 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
doxy kaže...

Majku mu, random freezes. Iz nepoznatih razloga, smrzne se igra, i sve, jedini spas je ctrl-alt-del.

Itko sličnih problema?

Imam ja. Al' ne freeza mi se uvijek, jucer mi se jednom freezalo. Ovo sam nasao na netu. Nista me ne kosta pokusati.

1. Go to Black Ops installation directory
2. Open the Players directory
3. Open the Config.cfg file in Notepad
4. Search for the line seta r_fullscreen “1″
5. Change the 1 to 0
6. Re-run the game.

Low life ! Alat ne cini majstora!
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Imam ja. Al' ne freeza mi se uvijek, jucer mi se jednom freezalo. Ovo sam nasao na netu. Nista me ne kosta pokusati.

1. Go to Black Ops installation directory
2. Open the Players directory
3. Open the Config.cfg file in Notepad
4. Search for the line seta r_fullscreen “1″
5. Change the 1 to 0
6. Re-run the game.

Sta je to? Za igranje u Windowed modu?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
neaktivan

To je navedeno kao rijesenje za freezanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

To je navedeno kao rijesenje za freezanje.

Znam za ta kvazi rjesenja, procitao sam ih 20 najmanje.. jedino rjesenje ce biti kad treyarch odluci prestat trosit lovu od black opsa na sampanjac i kurve i pocet posteno radit na patchu. meni osobno je pomoglo sto sam malo isprobavao video postavke u igri i freezanje se drsticno smanjilo. Ali to opet nije rjesenje jer igra jednostavno mora raditi normalno na svim postavkama.

jokaCRO ingame
16 godina

Igro demolition na nuketownu i zabilježio najviše killeva do sad, a uz to i najviše xp-a.

btw, bio je na serveru jedan čiter koji je ubrzo izletio, uspio je doći samo do 19-0(lol)

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 17:30 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i moj najbolji score do sad.. Spas sa silencerom i deri..

100 plus 100 plus
jokaCRO ingame
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Začudo meni se igra jos nije počela "blesirati",ali kad počne imam razlog više da ju prodam i kupim Bad Company 2(koji vrijedi svake lipe).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Evo i moj najbolji score do sad.. Spas sa silencerom i deri..

kako? pa kolko traje ta partija? pa imas 5x vise killeva od svih ostalih....mora da si svjetska klasa :D

15 godina
neaktivan

E kako da nađem onaj gun-game mod ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima li rijeci o kakvom novom patchu da rijese freezanje igre u multiplayeru???

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Agent Rico kaže...

E kako da nađem onaj gun-game mod ??

Odi na pretrazivanje servera za Wager match. I nalazi se pod skracenicom GUN.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina

neznam ak je tko stavil. sorry ako je.

http://www.codblackopsblog.com/call-of-duty-black-ops-first-strike-map-pack-details/

glavno da dolaze packovi, neznam zasto sam kupio "pohlepnu igru" -.-

XFIRE; mypet
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pre dobra igra
16 godina
neaktivan
Atelorp kaže...
pre dobra igra

šta je pre dobro misliš ova igra.....joj daj molim te pa to je toliko sranje da mi je žao svake kune koju sam dao bolje da sam otišao zapiti  tu lovu koju sam dao,ne mogu odigrati  dva meče a da se igra ne smrzne  strašno,ali bitno je da oni izbacuju nove  mape nije im dosta love lopovi a patch za ovu grešku e to može čekati ako će uopće izaći što čisto sumnjam tako je bilo i u MW2 dok nije izašao ALTER  

TKO NIJE KUPIO NEKA NE KUPUJE DOK NE IZADJE NEKI PATCH KAKO TREBA 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 22:21 (CANABIS).
15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
Atelorp kaže...
pre dobra igra

šta je pre dobro misliš ova igra.....joj daj molim te pa to je toliko sranje da mi je žao svake kune koju sam dao bolje da sam otišao zapiti  tu lovu koju sam dao,ne mogu odigrati  dva meče a da se igra ne smrzne  strašno,ali bitno je da oni izbacuju nove  mape nije im dosta love lopovi a patch za ovu grešku e to može čekati ako će uopće izaći što čisto sumnjam tako je bilo i u MW2 dok nije izašao ALTER  

ako ce ikada i izaci

vise nisam niti igrao Blops od izlaska BC2 vietnama ali koliko cujem problem s smrzavanjem je prisutan te veci nego ikada

lagga vise nema (kod mene barem) ali sad su smrzavanja

ovo je POSLIJEDNI CoD koji sam kupio majke mi

igra nije loša malo brže dosadi valjda zato jer je reciklaza po nti put pa makar imala sve te novine koje sam prije nabrojio

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
neaktivan

Ovaj CoD ima najmanje raznolikosti među oružjima.Pogledajte one submachine:spectre ,kiparis,mac11,pm63,uzi,mpl su gotovo skroz isti.Svi automatski assaulti trebaju isti broj metaka za kill,5 ih je 750 RPM, 2 937.Sve kakti zbog nekakvog balansa,a veoma brzo su se iskristalizirala godmode i easymode oruzja.

2 0 hvala 0
15 godina
TopForumaš kaže...
CANABIS kaže...
Atelorp kaže...
pre dobra igra

ako ce ikada i izaci

vise nisam niti igrao Blops od izlaska BC2 vietnama ali koliko cujem problem s smrzavanjem je prisutan te veci nego ikada

lagga vise nema (kod mene barem) ali sad su smrzavanja

ovo je POSLIJEDNI CoD koji sam kupio majke mi

igra nije loša malo brže dosadi valjda zato jer je reciklaza po nti put pa makar imala sve te novine koje sam prije nabrojio

Pa kako kome ovo o dosadi. Meni ne. Meni je puno dosadniji bio mw2. Odnosno zabavniji mi je i manje frustrirajuci nego mw2.

Meni vise ne smrzava i sve odlicno radi. Mada je malo glupo kad drugi znaju laggat, ali valjd ce doci sve na svoje.

Moje misljenje je da je mp odlican. Izvrsno je izbalansiran. Samo cekam da dode patch da smanji knife lunge i precizniji snajp i to je to.

To je treyarch najavio tako da nije glasina. Samo steta sto ne mogu svi uzivati u igri kao ja. To je zalosno za ovakav mocan serijal.

15 godina
neaktivan

imam osjecaj da u zadnje vrijeme s CoD serijalom "uvijek nešto"

MW2 je bio neizbalansiran do bola i nisu ga nikad patchali za balans

jedino sto su mu popravili jest care package glitch i javelin glitch

Blops je pak tehnicki neispravan

Trebao bi CoD izlaziti svake 3 ili više godina

tada bi bilo vremena za novi engine te za nešto novo ali u smislu preporoda ako kuzite

al da se još uvijek srž igre zadrzi a to je arkadno napucavanje

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 11:19 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Upravo to. No koriste situaciju s glupim narodom koji idalje kupuje, iako kad pogledas, revolucije od cod4 nema, sve je to isto. Graficki i gameplayem. Ali, ljudi su ovce. Vrijeme je da se ovaj shit engine zaboravi i krene na novo, jer za 2011 ovo ipak lose izgleda.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje, zasto mi Xfire ne prepoznaje Black Ops?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zar se moze COD:BO preko Xfire, sta nije Steam only?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa pitam, nisam upucen sto se toga tice. Al' mislim da si upravu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igre se rade za konzole,mozda kad izade nova generacija konzola to bude graficki ok neko vrijeme.

Optimizacija bi onda isto mogla biti bolja, ali nije to to jer je ipak to samo port sa konzola.

Velikim izdavacima odgovara ova situacija, da se kupuju konzole za igru, a PC da je tu samo onako reda radi.

Cod serijal je najbolji primjer za to.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Blops je pak tehnicki neispravan

Trebao bi CoD izlaziti svake 3 ili više godina

tada bi bilo vremena za novi engine te za nešto novo ali u smislu preporoda ako kuzite

Ako ne mogu isti engine s kojim rade već 5 godina natjerat da radi normalno što misliš koliko bi tehnički ispravna bila igra da su išli kompletno mjenjat engine ;)

17 godina
protjeran

to da li se moze preko xfire-a pokrenuti igra nema veze sa time prepoznaje li ga xfire ili ne - kada ponovno pokreneš xfire pusti ga da autodetect-a sve igre koje imaš..

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

to da li se moze preko xfire-a pokrenuti igra nema veze sa time prepoznaje li ga xfire ili ne - kada ponovno pokreneš xfire pusti ga da autodetect-a sve igre koje imaš..

Pustim ga svaki put, to pitam zbog uzimanja screnova, ne prepozna mi niti Blac Ops, niti Modern Warfare dok prepozna COD 2, Shift, TDU, Warcraft 3. Evo sad opet, al' nista.

EDIT : A kada pokusam manualno, trazimi mi steam.exe tako da nemogu uzeti obicni .exe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 12:34 (Gman).
15 godina
Gman kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Pustim ga svaki put, to pitam zbog uzimanja screnova, ne prepozna mi niti Blac Ops, niti Modern Warfare dok prepozna COD 2, Shift, TDU, Warcraft 3. Evo sad opet, al' nista.

EDIT : A kada pokusam manualno, trazimi mi steam.exe tako da nemogu uzeti obicni .exe.

Probaj ga ponovno instalirat. Zato sto ja koristim xfire i prepoznaje mi ga. I sve radi kako treba s njim.

Osim sto mi xfire malo malo puca veza ali to je vec druga prica.

16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Gman kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Probaj ga ponovno instalirat. Zato sto ja koristim xfire i prepoznaje mi ga. I sve radi kako treba s njim.

Evo upravo sam ga ponovno instalirao i opet sve isto.

17 godina
protjeran
Gman kaže...
thechosenfreak kaže...
Gman kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Evo upravo sam ga ponovno instalirao i opet sve isto.

xfire je, doduše, blesav program..jedini razlog što ga ne maknem je što imam previše ljudi na njemu

Nobody expects the Spanish inquisition!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice